Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (44 μέλη και 249 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ποια Μπάρμπορα.. Αφού εκει / η απένταντι κλπ δουλεύει ακόμα.. η θεία Ολγα. Ουί .. Το 2021 δουλεύει ακόμα η θεία Ολγα .. 12 χρόνια μετά τη λιποαναρρόφηση.., 10 χρόνια μετά από τότε που έλεγε οτι τα παράτάει και θα τρώει παϊδακια με τους γειτονες της στα .. ορεινα...Επανήλθε _ως ρεπατζου της Σόνιας κλπ , ως Τροφωνίου, ως Σαγρέβ κλπ Ισως το πάει ανάστροφα .. retrograde .. δηλ. σε 10 χρόνια ναναι Καλ.48 και σε 15 χρ. πάλι στο Ρεμούνδου επάνω :upsidedown:. Και έτσι που πάει το πράμα ,
θα είναι πλέον ...2036:sleeping:

niagaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα, σόλο σήμερα στην Αθήνα μιας και η φαμίλια την έκανε για εξοχή, σχόλασα κ νωρίς κ το πορνοενστικτο δεν με άφηνε σε ησυχία. Από την μία σκεφτόμουν μεγάλη Παρασκευή ρε αντίχριστε??? Κ από την άλλη έλεγα όλα καλά αφού αναστήθηκε.... Ξεπερνώντας λοιπόν τα διλήμματα της μέρας άρχισα τσάρκα από Κηφισού 30 να δω την κιαρα νέα άφιξη λέει.... Δεν ήταν άλλη από την γυρολογο πλέον γνωστή από την Κασσάνδρας ως Λολίτα η από την αλυσίδα Caroline queen girls κτλ με το όνομα καρμεν. Δυνατό μωρό σιλικονε με φουλ τατου γυμνασμένο κ μαυρισμένο. Είχαν παίξει ωραία σκηνικά με αυτήν κ ενώ σκεφτόμουν να παίξω άλλο ένα κάτι ή αναμονή από αλλά πελατακια κάτι ότι ήταν η αρχή της τσαρκας την έκανα προς άγιο Παντελεήμονα. Φυλής πρώτα ο δρόμος πίτα στα ζακια θύμιζε μεταξύ πλέον η γειτονιά κ στις Φώκαιας 2 τσατσαδες που δούλευαν καβατζοτα. Μια αλισα ήταν η μία κ η άλλη δεν θυμάμαι καν, δεν άξιζε τον κόπο να κατέβεις καν από το αμάξι. Κατηφορησα πιπινου όπου είχα ραντεβού με μωράκι τίμιο στο 50ρικο. Το σκηνικό όλο καταδρομικο. Τηλέφωνο στο τηλέφωνο να φύγει ο προηγούμενος να περάσει ο επόμενος. Έχει γίνει της μοδος η φάση με πουτανακια κατ οίκον σε μικρές γκαρσονιέρες μέσα σε μεγάλες πολύ κατοικίες στο κέντρο, έχω φάει κάνα 2 περιπτώσεις ακόμη έτσι κ είναι λες κ οι πουτανες έχουν βγει σε τηλεεργασια. Η γνωστή χρύσα με τα τατου από στούντιο αλυσίδες, σε εργασία κατ οίκον πλέον. Μέτρια πράγματα όχι γτ δεν το παλεύει αλλά περνάν τα χρόνια κ φαίνεται...καλύτερα να τον είχα σταξει στην Λολίτα καρμεν η όπως διαλο τη λένε αλλά τεσπα. Στο γύρνα έσκασα μαραθωνος στο ουκρανοσπιτο, πολλές καλές εμπειρίες με μαρσελα, ίνα πιο παλιά κ ακόμη πιο παλιά τζωρτζιανα οποίος θυμάται για ατελείωτα cim όλες τους, λες κ είχαν περάσει την ίδια σχολή. Εκεί βρήκα Μόνικα κ αλινα, έχουν δοκιμαστεί κ πάνε με τα φεγγάρια τους γενικά είναι αδιάφορες σαν να γαμας ζόμπι, απλά εμφανισιακά βλέπονται. Κ στο πάνω ήταν μια αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα κ μια αλμπινα, ωραίο γαλακτερο μωράκι με ωραίο πατουρακι κ βυζακι αλλά με ύφος μπλαζέ. Σε ερώτηση για ακαποτη πιπα έπαιξε Χ κ έτσι έφυγα. Ξέρουμε τπτ για αυτήν, μια κ κριτικές δεν παίζουν. Για φινάλε την έκανα για bread factory κολοκυνθους, έχει πράγματι ωραίες πάστες. Την επόμενη που θα δοκιμάσω πάστα μάλλον θα ναι αφού "φάω" κ το αλμπινα κι. Καλές βόλτες μάγκες, και με καραντίνα κ χωρίς η τσάρκα πάντα θα ναι το αγαπημένο σκηνικό για τον μπουρδελιαρη... Όποιος ξέρει τπτ για το αλμπινακι που λέω παραπάνω μην ντραπει ας γράψει μια αποψη

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μάγκες καλησπέρα, σόλο σήμερα στην Αθήνα μιας και η φαμίλια την έκανε για εξοχή, σχόλασα κ νωρίς κ το πορνοενστικτο δεν με άφηνε σε ησυχία. Από την μία σκεφτόμουν μεγάλη Παρασκευή ρε αντίχριστε??? Κ από την άλλη έλεγα όλα καλά αφού αναστήθηκε.... Ξεπερνώντας λοιπόν τα διλήμματα της μέρας άρχισα τσάρκα από Κηφισού 30 να δω την κιαρα νέα άφιξη λέει.... Δεν ήταν άλλη από την γυρολογο πλέον γνωστή από την Κασσάνδρας ως Λολίτα η από την αλυσίδα Caroline queen girls κτλ με το όνομα καρμεν. Δυνατό μωρό σιλικονε με φουλ τατου γυμνασμένο κ μαυρισμένο. Είχαν παίξει ωραία σκηνικά με αυτήν κ ενώ σκεφτόμουν να παίξω άλλο ένα κάτι ή αναμονή από αλλά πελατακια κάτι ότι ήταν η αρχή της τσαρκας την έκανα προς άγιο Παντελεήμονα. Φυλής πρώτα ο δρόμος πίτα στα ζακια θύμιζε μεταξύ πλέον η γειτονιά κ στις Φώκαιας 2 τσατσαδες που δούλευαν καβατζοτα. Μια αλισα ήταν η μία κ η άλλη δεν θυμάμαι καν, δεν άξιζε τον κόπο να κατέβεις καν από το αμάξι. Κατηφορησα πιπινου όπου είχα ραντεβού με μωράκι τίμιο στο 50ρικο. Το σκηνικό όλο καταδρομικο. Τηλέφωνο στο τηλέφωνο να φύγει ο προηγούμενος να περάσει ο επόμενος. Έχει γίνει της μοδος η φάση με πουτανακια κατ οίκον σε μικρές γκαρσονιέρες μέσα σε μεγάλες πολύ κατοικίες στο κέντρο, έχω φάει κάνα 2 περιπτώσεις ακόμη έτσι κ είναι λες κ οι πουτανες έχουν βγει σε τηλεεργασια. Η γνωστή χρύσα με τα τατου από στούντιο αλυσίδες, σε εργασία κατ οίκον πλέον. Μέτρια πράγματα όχι γτ δεν το παλεύει αλλά περνάν τα χρόνια κ φαίνεται...καλύτερα να τον είχα σταξει στην Λολίτα καρμεν η όπως διαλο τη λένε αλλά τεσπα. Στο γύρνα έσκασα μαραθωνος στο ουκρανοσπιτο, πολλές καλές εμπειρίες με μαρσελα, ίνα πιο παλιά κ ακόμη πιο παλιά τζωρτζιανα οποίος θυμάται για ατελείωτα cim όλες τους, λες κ είχαν περάσει την ίδια σχολή. Εκεί βρήκα Μόνικα κ αλινα, έχουν δοκιμαστεί κ πάνε με τα φεγγάρια τους γενικά είναι αδιάφορες σαν να γαμας ζόμπι, απλά εμφανισιακά βλέπονται. Κ στο πάνω ήταν μια αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα κ μια αλμπινα, ωραίο γαλακτερο μωράκι με ωραίο πατουρακι κ βυζακι αλλά με ύφος μπλαζέ. Σε ερώτηση για ακαποτη πιπα έπαιξε Χ κ έτσι έφυγα. Ξέρουμε τπτ για αυτήν, μια κ κριτικές δεν παίζουν. Για φινάλε την έκανα για bread factory κολοκυνθους, έχει πράγματι ωραίες πάστες. Την επόμενη που θα δοκιμάσω πάστα μάλλον θα ναι αφού "φάω" κ το αλμπινα κι. Καλές βόλτες μάγκες, και με καραντίνα κ χωρίς η τσάρκα πάντα θα ναι το αγαπημένο σκηνικό για τον μπουρδελιαρη... Όποιος ξέρει τπτ για το αλμπινακι που λέω παραπάνω μην ντραπει ας γράψει μια αποψη
Σε ποια στούντιο έχει δουλέψει η Χρύσα που λες?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ύστερα από μήνες.. απόγευμα Μ. Παρασκευής ξανά περπάτησα την οδό Φυλής που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτόν τον δρόμο...
Είχα να κατέβω από το τελευταίο επίσημο λουκέτο στους οίκους ανοχής.. ειλικρινά κάποια στιγμή πίστεψα πως μπέρδεψα την περιοχή και βρισκόμουν Μεταξουργείο....
Όλος ο κεντρικός δρόμος απροσπέλαστος.. πρέζα, δυσοσμία & κακό.
Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες για να τις μοιραστώ μαζί σας (να με συγχωρέσετε για την κακή ποιότητα αυτών αλλά ΔΕΝ το έχω..) έφαγα πέσιμο δις μάλιστα.. την πρώτη από κάτι πρεζάκια που θεώρησαν πως τους κατασκοπεύω & σπάστηκαν... και την δεύτερη από μία ομάδα μουσουλμάνων που ψαχνόταν για μανούρα με το που με είδαν στην ευρύτερη περιοχή...
Μου ζήτησαν μάλιστα με τσαμπουκά το κινητό μου τηλέφωνο ώστε να ΜΗΝ υπάρχει υλικό με τα πρόσωπά τους...
Τέσπα.. καμία σχέση με αυτό που ξέραμε παλιά.
ΟΧΙ πως ήταν εκκλησία η περιοχή για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ αλλά αυτό το χάλι δεν έχει ματαγίνει...
:confused: :confused::confused::confused:

Συνημμένα

• IMG_20210430_200437.jpg
    IMG_20210430_200437.jpg
    372,5 KB · Εμφανίσεις: 68
  • IMG_20210430_195608.jpg
    IMG_20210430_195608.jpg
    382,6 KB · Εμφανίσεις: 79
  • IMG_20210430_195343.jpg
    IMG_20210430_195343.jpg
    313,9 KB · Εμφανίσεις: 64
  • IMG_20210430_195247.jpg
    IMG_20210430_195247.jpg
    594,9 KB · Εμφανίσεις: 64
  • IMG_20210430_195434.jpg
    IMG_20210430_195434.jpg
    521,1 KB · Εμφανίσεις: 56

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Κακιά ψυχή αυτή η γυναίκα
Αν και η μαγισσα Κλοκλό εχει επιτυχια στα μπου. Μετα απο τοσα πεταμενα 20αρικα στον κουβα- τοτε τι να πω; Δεν υπαρχει σωτηρια. Ετσι θα μας πηγαινει. Οταν η αλλη δεν θα εχει ζητηση -1,2,3, θα αναγκαστει να αποσυρθει. Δεν θα βγαζει τα ψ/χ της πανω στους επισκεπτες. Η κιουρια ειναι για ψυχρα μπανια και ηλεκτροσοκ :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν και η μαγισσα Κλοκλό εχει επιτυχια στα μπου. Μετα απο τοσα πεταμενα 20αρικα στον κουβα- τοτε τι να πω; Δεν υπαρχει σωτηρια. Ετσι θα μας πηγαινει. Οταν η αλλη δεν θα εχει ζητηση -1,2,3, θα αναγκαστει να αποσυρθει. Δεν θα βγαζει τα ψ/χ της πανω στους επισκεπτες. Η κιουρια ειναι για ψυχρα μπανια και ηλεκτροσοκ :confused:

Οταν την εβλεπα με αυτο το στυλ τυπου: "εγω κι αλλη καμια" σηκωνομουν κι εφευγα.
Η μονη ειναι; να κατσω να πω τι; ποιος; εγω; τι να κανουμε ομως που ολες εχουν τον κοσμο τους;
ο καθενας βρισκει λυση μονος του.

α- παιζεις με γκομενες και γαμησαρες αλλα με τα οποια γνωστα προβληματα υπαρχουν μαζι τους
μεχρι οπου παει, εχοντας τις πουτανες για τα χονδρα κι οποτε σου ερθει εσενα.

β- πας μονο στις πουτανες γαμωντας καργα με κατωτερη ποιοτητα, θα εισαι ξεκουραστος
απο γκομενικο σπασαρχιδι αλλα θα εχεις μονο μια λυση κι αρα θα εξαρτασαι μονιμως.

γ- γινεσαι μοναχος.

Διαλεγεις και παιρνεις! Αν τα θες οπως τα θες, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!

:sunglasses:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
1 φορά είχα πάει μαζί της και σχεδόν τσακώθηκα είχα αναφέρει παλαιότερα το περιστατικό :: εν συντομία Μπήκε στο δωμάτιο με ύφος μπλαζέ και ειρωνία , μου είπε λέγε τι θες να κάνουμε ; Της λέω τα κλασικά … οκ λέει βάζει καποτα σε τέλειος πεσμένο πέος σε 5 δευτερόλεπτα μου λέει έχεις πρόβλημα ;; Της λέω τι εννοείς ; Μου λέει στο πουλί έχεις πρόβλημα σίγουρα ….. της λέω κοιτά … βαράω μια μαλακια μόνος μου το κάνω πετρα το καβλι και έχυσα κιόλας ενώ της πίεζα δυνατά τον δεξιό μαστό ( δεν παραπονέθηκε ..) άρχισε να γελάει μολης έχυσα μου λέει αυτό ήτανε ; Της είπα ευγενικά το πρόβλημα το έχεις εσυ κούκλα μου …. Καλά καλά λέει καλυνηχτα …..Όταν τυχαία τέλειος 2 φορές την συνάντησα σε άλλους οίκους με το που την είδα τινάχτηκα να φύγω από το σαλόνι αμεσος είπε ώπα ώπα δεν δαγκωνο ….. φυσικά δεν ασχολήθηκα … Προφανος δεν την άρεσα σαν πελάτης διότι άλλοι έχουν γράψει διθυραμβικές κριτικές και σχόλια όποτε είναι μια τάμα με τουπέ και επιλεκτική .. δηλαδή δεν κάνει για το επάγγελμα ….. όσο αναφορά εμφάνιση έχει εμφάνιση σώμα και πρωσοπο μιας γοητευτικής Ελληνίδας άσχετα αν είναι ξένη …. !!!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
1 φορά είχα πάει μαζί της και σχεδόν τσακώθηκα είχα αναφέρει παλαιότερα το περιστατικό :: εν συντομία Μπήκε στο δωμάτιο με ύφος μπλαζέ και ειρωνία , μου είπε λέγε τι θες να κάνουμε ; Της λέω τα κλασικά … οκ λέει βάζει καποτα σε τέλειος πεσμένο πέος σε 5 δευτερόλεπτα μου λέει έχεις πρόβλημα ;; Της λέω τι εννοείς ; Μου λέει στο πουλί έχεις πρόβλημα σίγουρα ….. της λέω κοιτά … βαράω μια μαλακια μόνος μου το κάνω πετρα το καβλι και έχυσα κιόλας ενώ της πίεζα δυνατά τον δεξιό μαστό ( δεν παραπονέθηκε ..) άρχισε να γελάει μολης έχυσα μου λέει αυτό ήτανε ; Της είπα ευγενικά το πρόβλημα το έχεις εσυ κούκλα μου …. Καλά καλά λέει καλυνηχτα …..Όταν τυχαία τέλειος 2 φορές την συνάντησα σε άλλους οίκους με το που την είδα τινάχτηκα να φύγω από το σαλόνι αμεσος είπε ώπα ώπα δεν δαγκωνο ….. φυσικά δεν ασχολήθηκα … Προφανος δεν την άρεσα σαν πελάτης διότι άλλοι έχουν γράψει διθυραμβικές κριτικές και σχόλια όποτε είναι μια τάμα με τουπέ και επιλεκτική .. δηλαδή δεν κάνει για το επάγγελμα ….. όσο αναφορά εμφάνιση έχει εμφάνιση σώμα και πρωσοπο μιας γοητευτικής Ελληνίδας άσχετα αν είναι ξένη …. !!!
Την Καλημερα Φιλε Isina......τι μου θυμησες.....??????αν και εχουνε περασει αρκετα χρονια(ειναι και στην μοδα)και αποφευγω να γραφω αρνητικες κριτικες για εργαζομενες δεν θα ξεχασω μια τετοια ιδια περιπτωση με εργαζομενη στην Καλυμνου.....1-2 φορες της εδωσα ευκαιρια....αλλα δεν....μου την ελεγε επιθετικα χωρις λογο.....και απο κρεββατι?????ουτε στον εχθρο μου.......Καλα να περνας......

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Την Καλημερα Φιλε Isina......τι μου θυμησες.....??????αν και εχουνε περασει αρκετα χρονια(ειναι και στην μοδα)και αποφευγω να γραφω αρνητικες κριτικες για εργαζομενες δεν θα ξεχασω μια τετοια ιδια περιπτωση με εργαζομενη στην Καλυμνου.....1-2 φορες της εδωσα ευκαιρια....αλλα δεν....μου την ελεγε επιθετικα χωρις λογο.....και απο κρεββατι?????ουτε στον εχθρο μου.......Καλα να περνας......
Καλημέρα και καλό μήνα φίλε , είναι κάποιες τανες πραγματικές τανες και κάποιες κύριες και σε συνπεριφορα και στο κρεβάτι .. καλά να περνάς και εσυ και καλή λευτεριά σε όλους !!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ααα...οκ! Επρεπε να το εκανες στην Σονια/Ευα αυτο.

Ειναι κοινως αποδεκτο οτι λατρευει να τις ζουλανε τα (φυσικα και ομορφα) βυζια της.

:2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ααα...οκ! Επρεπε να το εκανες στην Σονια/Ευα αυτο.

Ειναι κοινως αποδεκτο οτι λατρευει να τις ζουλανε τα (φυσικα και ομορφα) βυζια της.

:2funny:
Αν εννοείς την σονια την γνωστή της τα ζούλαγα αλλά μου έπιανε το χέρι και καλά μου το πίεζε να της τα ζουλάω και άλλο σε σημείο να με πονάει το χέρι μου και έτσι το άφηνα ….

niagaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: nikg

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
αν ξέρει κανείς σιγουρα για το Λ73 ας στείλει ένα πμ.. μην τραβιέμαι άδικα!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ασχετο αλλα και σχετικο...

Αν με ρωτουσαν ποιες εχουν περασει με τα πιο δυνατα σαλοναρισματα και εννοω να μην τολμαει
ανδρας να τις αγγιξει λογω δυναμικης (συνηθως πεφτει κανα σαλιαρισμα που και που)
θα διαλεγα απο Φυλης την ξανθια Καρολινα πρωην Αλμπινα στο 86Α και απο Μ$ταξουργειο
την μελαχρινη Ριτα στο Κολωνου 27 ισογειο.

Η Καρολινα σαλοναρε σεξουαλικα με απλες κινησεις χωρις να κουραζεται ετσι χαρισματικη
πανεμορφη και ψηλη που ηταν. Δεν την πλησιαζε ανθρωπος, τους καταπινε ολους
και υπηρχε επιλογη μπαινεις η δρομο. Σχεδον ποτε καυλαντα η μαλακιες. Σουζα ολοι.
Η Ριτα πιο ολοκληρωμενη γυναικα εκανε δυο τρια βηματα αλλα ειχε τοση θηλυκοτητα
τυπο και καπουλια-καμπυλες που δεν πλησιαζε ποτε κανεις, δεν υπηρχε περιπτωση γελιου
καυλαντας η σχολιου. Σουζα ολοι και σ αυτη. Μ$ταξουργειο μαγκες και κιχ ολοι.
Δεν ειναι μικρο πραγμα αυτο.

1.gif

2.gif

:rockon:
Ρε μυστη τι απεγινε η Καρολινα. Την ειχα τιμησει αρκετες φορες ,την ειχα πετυχει και εξω μια φορα. Τι μουναρα ηταν αυτη!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
1 φορά είχα πάει μαζί της και σχεδόν τσακώθηκα είχα αναφέρει το περιστατικό :: Μπήκε στο δωμάτιο με ύφος μπλαζέ, άλλοι έχουν γράψει διθυραμβικές κριτικές και σχόλια όποτε είναι μια τάμα με τουπέ και επιλεκτική .. δηλαδή δεν κάνει για το επάγγελμα ….. !!!
Οταν πρωτο ηρθε η κυρα Κλοκλώ στους οικους, καθαριζε τις ιδρωμενες κωλ@τρυπιδες με τη γλωσσα,( βετεξ). Και επινε σφηνακι -τονους σπερματος. Τωρα την ειδε ξαφνικα ντιβα, και αυτη στο Ελλαντα. Και κανει τα ξυνιορικα σπαστικα των ελλεινιδων. Εμεις παλι φταιμε.. -Καλα κανουν οι δικοι τους, και τις εχουν στην φαπα και στο περιμενε .. :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom