Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Λοιπόν, εγω θα ήθελα να σταθώ στην προφητεία του mSakis...Ύστερα από μήνες.. απόγευμα Μ. Παρασκευής ξανά περπάτησα την οδό Φυλής που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτόν τον δρόμο...
Είχα να κατέβω από το τελευταίο επίσημο λουκέτο στους οίκους ανοχής.. ειλικρινά κάποια στιγμή πίστεψα πως μπέρδεψα την περιοχή και βρισκόμουν Μεταξουργείο....
Όλος ο κεντρικός δρόμος απροσπέλαστος.. πρέζα, δυσοσμία & κακό.
Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες για να τις μοιραστώ μαζί σας (να με συγχωρέσετε για την κακή ποιότητα αυτών αλλά ΔΕΝ το έχω..) έφαγα πέσιμο δις μάλιστα.. την πρώτη από κάτι πρεζάκια που θεώρησαν πως τους κατασκοπεύω & σπάστηκαν... και την δεύτερη από μία ομάδα μουσουλμάνων που ψαχνόταν για μανούρα με το που με είδαν στην ευρύτερη περιοχή...
Μου ζήτησαν μάλιστα με τσαμπουκά το κινητό μου τηλέφωνο ώστε να ΜΗΝ υπάρχει υλικό με τα πρόσωπά τους...
Τέσπα.. καμία σχέση με αυτό που ξέραμε παλιά.
ΟΧΙ πως ήταν εκκλησία η περιοχή για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ αλλά αυτό το χάλι δεν έχει ματαγίνει...
Όλοι οι ένοικοι στα πέριξ της Φυλής γκρινιάζουν για τα μπουρδέλα... Απο ότι βλέπω τα μπουρδέλα ανάπτυξη και προστασία δίνουν σε αυτές τις περιοχές!!
Είναι κάποιους μήνες κλειστά και κοντεύουν να γίνουν γκέτο μουσουλμάνων. Κάτσε να λειτουργήσουν κανονικά τα μπουρδέλα να ξανα μπουν όλοι στα καβούκια τους...
Αλλα η προφητεία (κοινή λογική) παραμένει, αν για κάποιο λόγο κλείσουν οριστικά η περιοχή χάθηκε...
Υ. Γ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους μετανάστες, ούτε είμαι ρατσιστής!! Δεν πήγα εγώ στα εδάφη τους να τους επιβληθώ, αυτοί ήρθαν σε εμάς... Να βοηθήσουμε όσους μετανάστες μπορεί να δεχθεί αυτή η χώρα, όχι ορδές ανεξέλεγκτες... Να κοιτάξουν να προσαρμοστούν όσο καλύτερα μπορούν διατηρώντας τα ήθη και τα έθιμα τους, δεν θα προσαρμοστούμε εμείς...