Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (26 μέλη και 259 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Ύστερα από μήνες.. απόγευμα Μ. Παρασκευής ξανά περπάτησα την οδό Φυλής που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτόν τον δρόμο...
Είχα να κατέβω από το τελευταίο επίσημο λουκέτο στους οίκους ανοχής.. ειλικρινά κάποια στιγμή πίστεψα πως μπέρδεψα την περιοχή και βρισκόμουν Μεταξουργείο....
Όλος ο κεντρικός δρόμος απροσπέλαστος.. πρέζα, δυσοσμία & κακό.
Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες για να τις μοιραστώ μαζί σας (να με συγχωρέσετε για την κακή ποιότητα αυτών αλλά ΔΕΝ το έχω..) έφαγα πέσιμο δις μάλιστα.. την πρώτη από κάτι πρεζάκια που θεώρησαν πως τους κατασκοπεύω & σπάστηκαν... και την δεύτερη από μία ομάδα μουσουλμάνων που ψαχνόταν για μανούρα με το που με είδαν στην ευρύτερη περιοχή...
Μου ζήτησαν μάλιστα με τσαμπουκά το κινητό μου τηλέφωνο ώστε να ΜΗΝ υπάρχει υλικό με τα πρόσωπά τους...
Τέσπα.. καμία σχέση με αυτό που ξέραμε παλιά.
ΟΧΙ πως ήταν εκκλησία η περιοχή για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ αλλά αυτό το χάλι δεν έχει ματαγίνει...
:confused: :confused::confused::confused:
Λοιπόν, εγω θα ήθελα να σταθώ στην προφητεία του mSakis...

Όλοι οι ένοικοι στα πέριξ της Φυλής γκρινιάζουν για τα μπουρδέλα... Απο ότι βλέπω τα μπουρδέλα ανάπτυξη και προστασία δίνουν σε αυτές τις περιοχές!!

Είναι κάποιους μήνες κλειστά και κοντεύουν να γίνουν γκέτο μουσουλμάνων. Κάτσε να λειτουργήσουν κανονικά τα μπουρδέλα να ξανα μπουν όλοι στα καβούκια τους...

Αλλα η προφητεία (κοινή λογική) παραμένει, αν για κάποιο λόγο κλείσουν οριστικά η περιοχή χάθηκε...

Υ. Γ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους μετανάστες, ούτε είμαι ρατσιστής!! Δεν πήγα εγώ στα εδάφη τους να τους επιβληθώ, αυτοί ήρθαν σε εμάς... Να βοηθήσουμε όσους μετανάστες μπορεί να δεχθεί αυτή η χώρα, όχι ορδές ανεξέλεγκτες... Να κοιτάξουν να προσαρμοστούν όσο καλύτερα μπορούν διατηρώντας τα ήθη και τα έθιμα τους, δεν θα προσαρμοστούμε εμείς...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
είναι το σαυράδικο της Ευελπίδων, 40 ευρώ μασαζάκι-τσιμπουκάκι-μουνάκι
Αν έχεις χρόνο γράφεις βασικές πληροφορίες; Εστω και σε π.μ. (Διευθυνση, γιατί πρόκειται, κλπ)
:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν έχεις χρόνο γράφεις βασικές πληροφορίες; Εστω και σε π.μ. (Διευθυνση, γιατί πρόκειται, κλπ)

Θα θαψω γραψω σε λιγο εγω.

Τωρα θα πω καλο μηνα. Ναι...τωρα ειναι η ωρα! :rockon:

Μεχρι να θαψω, ερχομαι χαρουμενος να επιβεβαιωσω ηθικη νικη μου απεναντι
σε (δυνατη ιστορια μου με) εξωθεσμικο θηλυκο. Δεχτηκα απανωτους βασανισμους
για καιρο με κατεβασματα γενικων, ρελε, διακοπτων κι υδραυλικων στην ψυχολογια μου
καθως και συντριβη αρχιδιων απο κακια, μοχθηρια και τρελλα.
Κατορθωσα για αλλη μια φορα (;) να (της) διαφυγω αλλα αυτη τη φορα οδηγηθηκε
σε εγκεφαλικο ντελιριο και σε σπασμους με σαλια. Πρεπει να εχει πιασει τριψηφια πιεση.
Ειχα δικιο, ναι ειχα! Την αγαπησα και τωρα την σιχαινομαι!

Απολαμβανω μια ταπεινη caesar salad γλυφωντας τις πληγες μου πρωτα σαν ανθρωπος
κι επειτα σαν ανδρας, τραβωντας προς την δοξα οπως οριζει το σαβουαρ
μη στιγματιζοντας την υποθεση και σκεφτομαι περιλυπος που μπορουν
να φτασουν οι ανθρωποι μετα απο βαθια συναισθηματα και παθη.

Ντρεπομαι πραγματικα!

Ας μην σβηστει η σχολιαστει το ποστ! Ας προχωρησουμε στα του νηματος!

Καλο Πασχα και υγεια σε ολους μας!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Λοιπον...

τα πατσαβουρια του ψευτομασατζιδικου που ανεφερε ο μυστης Ντιγκεροπουλος
ειναι ακρως εμετικα. Η χοντρη της αγγελιας ειναι κουκλα μπροστα στα υπολοιπα εκτρωματα.
Μην σας πω Θεα. :2funny:
Απο εμφανιση ολες χεσε μεσα κι απο υπηρεσιες τρισαθλιες.
Σε περνουν απο κοσκινο κι αφου σου ζαλιζουν τις μπαλες, σε βαζουν σε ενα υποκαταστατο
δωματιου με χαμηλο φως και αρχιζουν τα μη και τα οχι ενω απο παροχη ειναι αισχρες.
Θεατρο θεατρων. Νουμερο επιθεωρησης. :2funny:
Δεχονται και σε ξενοδοχεια αλλα μονο αν την πατησεις με τις χαμηλες τιμες πας.
Καποιες φορες ισχυει το μεταφυσικο φαινομενο που παμε καπου γνωριζοντας
οτι θα τον πιουμε αλλα τελικα παμε. Σε ολους εχει συμβει. Μην ακουω μαλακιες. :confused:
Μου εχει τυχει παλια απλυτη πατσαβουροφατσα του ψευτομασατζιδικου, οπου και κοντεψα
να κατουρηθω απο τα γελια. Φθηνιαρες κι ανοργανωτες. :jerking:
Μαλιστα ειχαν και συνεργασια παλαιοτερα με την απλυτη ξεβρακοκεφαλη
τρελλογκα βυζομπαλου που βριζει τους Ελληνες στο τηλεφωνο γιατι δεν μας χωνευει
αλλα τα εσπασαν και τωρα βριζονται μεταξυ τους. :2funny: Η διποδη αυτη ντροπη σουλατσαρει
στην πλατεια του Μ$ταξουργειου για να ειναι διπλα στα γνωστα ξενοδοχεια
μην βρει κανενα κοροιδο. Το ψευτομασατζιδικο δεν βρισκεται στην Ευελπιδων
αλλα σε αλλη οδο και σου ζαλιζουν τα παπαρια για να σου πουν.

Βαριεμαι να σατυρισω αλλο γιατι ηρθε το Αγιο Φως κι οσο ναι ναι
πρεπει να τσιμπαμε και κατι αφου ειμαστε εγκλωβισμενοι στα σπιτια μας το βραδυ
μωρη σαπια κυβερνηση (τα ιδια σκατα κι η προηγουμενη).

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Κανονικες συνθηκες ΔΕΝ υπαρχουν! :wink:
Γνωριζω μια-δυο που λατρευουν το καλαμποκι σε σπανιες ιδιαιτερες στιγμες.

:2funny:
Πες τους να προσέχουν.. Μην αρχίσει να σκάει μέσα σαν ποπκορν, απο την τριβή και την θερμότητα του μ@υνιου.. :grin:

Συνημμένα

• giphy (1).gif
    giphy (1).gif
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 30

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Μάγκες καλησπέρα, σόλο σήμερα στην Αθήνα μιας και η φαμίλια την έκανε για εξοχή, σχόλασα κ νωρίς κ το πορνοενστικτο δεν με άφηνε σε ησυχία. Από την μία σκεφτόμουν μεγάλη Παρασκευή ρε αντίχριστε??? Κ από την άλλη έλεγα όλα καλά αφού αναστήθηκε.... Ξεπερνώντας λοιπόν τα διλήμματα της μέρας άρχισα τσάρκα από Κηφισού 30 να δω την κιαρα νέα άφιξη λέει.... Δεν ήταν άλλη από την γυρολογο πλέον γνωστή από την Κασσάνδρας ως Λολίτα η από την αλυσίδα Caroline queen girls κτλ με το όνομα καρμεν. Δυνατό μωρό σιλικονε με φουλ τατου γυμνασμένο κ μαυρισμένο. Είχαν παίξει ωραία σκηνικά με αυτήν κ ενώ σκεφτόμουν να παίξω άλλο ένα κάτι ή αναμονή από αλλά πελατακια κάτι ότι ήταν η αρχή της τσαρκας την έκανα προς άγιο Παντελεήμονα. Φυλής πρώτα ο δρόμος πίτα στα ζακια θύμιζε μεταξύ πλέον η γειτονιά κ στις Φώκαιας 2 τσατσαδες που δούλευαν καβατζοτα. Μια αλισα ήταν η μία κ η άλλη δεν θυμάμαι καν, δεν άξιζε τον κόπο να κατέβεις καν από το αμάξι. Κατηφορησα πιπινου όπου είχα ραντεβού με μωράκι τίμιο στο 50ρικο. Το σκηνικό όλο καταδρομικο. Τηλέφωνο στο τηλέφωνο να φύγει ο προηγούμενος να περάσει ο επόμενος. Έχει γίνει της μοδος η φάση με πουτανακια κατ οίκον σε μικρές γκαρσονιέρες μέσα σε μεγάλες πολύ κατοικίες στο κέντρο, έχω φάει κάνα 2 περιπτώσεις ακόμη έτσι κ είναι λες κ οι πουτανες έχουν βγει σε τηλεεργασια. Η γνωστή χρύσα με τα τατου από στούντιο αλυσίδες, σε εργασία κατ οίκον πλέον. Μέτρια πράγματα όχι γτ δεν το παλεύει αλλά περνάν τα χρόνια κ φαίνεται...καλύτερα να τον είχα σταξει στην Λολίτα καρμεν η όπως διαλο τη λένε αλλά τεσπα. Στο γύρνα έσκασα μαραθωνος στο ουκρανοσπιτο, πολλές καλές εμπειρίες με μαρσελα, ίνα πιο παλιά κ ακόμη πιο παλιά τζωρτζιανα οποίος θυμάται για ατελείωτα cim όλες τους, λες κ είχαν περάσει την ίδια σχολή. Εκεί βρήκα Μόνικα κ αλινα, έχουν δοκιμαστεί κ πάνε με τα φεγγάρια τους γενικά είναι αδιάφορες σαν να γαμας ζόμπι, απλά εμφανισιακά βλέπονται. Κ στο πάνω ήταν μια αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα κ μια αλμπινα, ωραίο γαλακτερο μωράκι με ωραίο πατουρακι κ βυζακι αλλά με ύφος μπλαζέ. Σε ερώτηση για ακαποτη πιπα έπαιξε Χ κ έτσι έφυγα. Ξέρουμε τπτ για αυτήν, μια κ κριτικές δεν παίζουν. Για φινάλε την έκανα για bread factory κολοκυνθους, έχει πράγματι ωραίες πάστες. Την επόμενη που θα δοκιμάσω πάστα μάλλον θα ναι αφού "φάω" κ το αλμπινα κι. Καλές βόλτες μάγκες, και με καραντίνα κ χωρίς η τσάρκα πάντα θα ναι το αγαπημένο σκηνικό για τον μπουρδελιαρη... Όποιος ξέρει τπτ για το αλμπινακι που λέω παραπάνω μην ντραπει ας γράψει μια αποψη
Χρονια πολλα σε ολους ρους συναγωνιστές!! Την Αλμπινα την εχω παρει 2 φορες .. Ναι μεν ειναι ωραιο μουνακι με ωραιες αναλογιες, αλλα στο σεξ κανει το τυπικο απλο προγραμμα.. Πιπα με προφυλακτικο τιποτα το σπουδαίο, σε αφηνει ελεύθερα πιασιματα, δεν φιλάει, και γενικως ειχε μια παθητικότητα περιμενε να τα κανω ολα εγω... Εχει και ενα υφακι μπλαζε οπως τα λες ..

Μπιλ

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους.Υγεία και ό,τι άλλο γουστάρει ο καθένας μας.Οφείλω σε όλους ένα ευχαριστώ τόσο για την παρέα όσο και για την ενημέρωση.Με στηρίξατε εν αγνοία σας σε δύο ζόρικα χρόνια της ζωής μου.Να είστε καλά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε μυστη τι απεγινε η Καρολινα. Την ειχα τιμησει αρκετες φορες ,την ειχα πετυχει και εξω μια φορα. Τι μουναρα ηταν αυτη!!!

Mε κολαζεις τεκνον μου. :sunglasses:

Εχει σταματησει. Υπηρξε και μελος συγκροτηματος σε τραγουδιαρικο συγκροτημα στο youtube.
Ωραια κινηση, το βιντεο δεν θυμαμαι. Ρεεεεεεεεεε αλητες, θυμαται κανεις; :wink:

Ειχε κανει κονε με μυστη εδω μεσα που εχει παρει δρομο :think: (νομιζω δηλαδη)
και οφειλω να πω οτι ηταν καλος σε αυτο, σε καποια αλλα δεν ηταν.

Εεε, μετα τον εκλασε νομιζω η την εκλασε, πολλα λεγονται, δεν εχω γνωμη.
Ενα δροσερο βραδακι που την συναντησε παντως μαζι με τον νεο γκομενο της
(ημουν παρων οπως κι αλλοι οποτε δεν δεχομαι αμφισβητηση)
"τα χρειαστηκε" γιατι τον χαιρετησε με το γνωστο στυλ γυναικας
"κουκου, εχω αλλον". :2funny:

Καποιοι δεν εχουν μαθει τον ιερο κανονα ακομα.

"Ηταν απλα η σειρα σου, δεν ηταν ποτε δικια σου!"

:dunno:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Θα θαψω γραψω σε λιγο εγω.

Τωρα θα πω καλο μηνα. Ναι...τωρα ειναι η ωρα! :rockon:
Κατ'αρχάς ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα για το μαγαζί και την κατάσταση. Θα έλεγα με μια άνεση ότι με έσωσες...

Όσο για την κατάσταση που περνάς, να πω την αλήθεια δε σ'το είχα. :hi:
Δεν το λέω καθόλου με αρνητινή χροιά! Απλά από τα γραφόμενά σου δίνεις την εντύπωση ενός "σεξουαλικού αριβίστα", χονδρικά.

Τρομερό πράγμα τα συναισθηματικά μπερδέματα. (Έχω να πάθω κάτι τέτοιο τέσσερα χρόνια. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έτυχε κάτι έκτοτε).

Ίσως ορισμένες φορές είναι καλύτερα να επεξεργάζεται κανείς αυτό που έγινε για να το "αποβάλει". Να συμφιλιωθεί. Παρά να προσπαθεί να ξεχαστεί.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλό μήνα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
Εχει σταματησει. Υπηρξε και μελος συγκροτηματος σε τραγουδιαρικο συγκροτημα στο youtube.
Ωραια κινηση, το βιντεο δεν θυμαμαι. Ρεεεεεεεεεε αλητες, θυμαται κανεις; :wink:
όχι μέλος του συγκροτήματος , έπαιξε σε ένα βιντεοκλιπ τους και έβγαινε για λίγο με τον τραγουδιστή

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κατ'αρχάς ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα για το μαγαζί και την κατάσταση. Θα έλεγα με μια άνεση ότι με έσωσες...

Όσο για την κατάσταση που περνάς, να πω την αλήθεια δε σ'το είχα. :hi:
Δεν το λέω καθόλου με αρνητινή χροιά! Απλά από τα γραφόμενά σου δίνεις την εντύπωση ενός "σεξουαλικού αριβίστα", χονδρικά.

Τρομερό πράγμα τα συναισθηματικά μπερδέματα. (Έχω να πάθω κάτι τέτοιο τέσσερα χρόνια. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έτυχε κάτι έκτοτε).

Ίσως ορισμένες φορές είναι καλύτερα να επεξεργάζεται κανείς αυτό που έγινε για να το "αποβάλει". Να συμφιλιωθεί. Παρά να προσπαθεί να ξεχαστεί.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλό μήνα.

Σε ευχαριστω αλλα ας μην σχολιασουμε οπως ζητησα.

Ειμαι ας πουμε αμφιμονοσημαντος με λιγες γκομενες και λευκο χαρτι για τις πουτανες.

Γενικως, ενας απλος τυπακος.

Εγραψα απλα για εκτονωση. Δεν περναω κατι, ετσι κι ετσι ειναι. Ισως ξαναρθει η τυπισσα.
Δεν αντεχει, θελει την πρεσα της.

Κοκορετσι η γαρδουμπα μυστες μου;;;

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όχι μέλος του συγκροτήματος , έπαιξε σε ένα βιντεοκλιπ τους και έβγαινε για λίγο με τον τραγουδιστή

Την πηδουσε η εβγαινε;

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom