★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Ευχαριστω , εαν μαθεις κατι μου το γραφεις , Καλο Πασχα !!!!Η (Χριστίνα) έφυγε από Ελλάδα.
Είναι Γερμανία ή Αγγλία.
Δεν ξέρω αν επιστρέψει Ελλάδα
Δεν είναι Αλβανία.Στην Αλβανία είναι... όταν ανοίξουν τα σύνορα Αλβανίας Ελλάδας θα έρθει...
Οχι αδερφέ, είναι Τσέχα.Τσεχα; Εκ Τιράνων;
Είσαι μεγάλος καψουρης τελικά...Ούτε κοντή τη λες.Κοντή είναι η Γιασμίν και πανέμορφη ταυτόχρονα, αχ Γιασμινάκι μου!
Νίδα είναι, έχω το Facebook της...Οχι αδερφέ, είναι Τσέχα.
Από το Καρπενήσι είναι!Νίδα είναι, έχω το Facebook της...
Έχω Δαγκώσει λαμαρίνα..!!Είσαι μεγάλος καψουρης τελικά...
Καλησπέρα συναγωνιστή,γίνε λίγο πιο σαφής για να καταλάβουμε που ακριβώς λες.Την Καλησπερα στους Φιλους.............μεσημεριανες καταθεσεις.........Μεγαλου Καυλιαρη βθ στην Φιλη Ελενη που οπως παντα τιμαει τον οβολο και μεζουρας 3 που δεν μας βγηκε χημεια.... με διαθεση ξεπετας...Καλα να περνατε
Ποια μύστη;μεζουρας 3 που δεν μας βγηκε χημεια.... με διαθεση ξεπετας...
Ζηταω συγγνωμη απο τους Φιλους......στην Μεζουρα την υπογεια ηταν.....6 cm.....και παλι ας με συχωρησουν οι Φιλοι....θυμηθηκα και το τραγουδι του Ακη......"στο Θολωμενο μου μυαλο¨.........Καλα να περνατε....Ποια μύστη;
Όλη η Ελλάς τώρα σε μια φωτοΖήτω η Ελλάς !!!
Η αννα-ιλονα είναι, την έχω πάρει αρκετές φορές στα πλάγια και ξέρωΜοιάζει πολύ με Άννα αλλά έχει ταττοό στο χέρι
Καλησπέρα συναγωνιστή,γίνε λίγο πιο σαφής για να καταλάβουμε που ακριβώς λες.
Την Καλησπερα Φιλε μου.....θα σε βοηθησω και θα γινω πιο σαφης......Μεγας στρατηλατης....τους πηγε μεχρι την ινδια.....και το νουμερο βαζω πινακα που το πρωτο γραμμα της αλφαβητου ειναι το πρωτο αριθμητικο συστημα στους φυσικους αριθμους ....ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα....Καλησπέρα συναγωνιστή,γίνε λίγο πιο σαφής για να καταλάβουμε που ακριβώς λες.
Την Καλησπερα φιλε Tony....μην πετας ετσι αποτομα φωτο....με τρομαξες Μεγαλε......πηγα στην ενημερωση και μου εβγαλε την μουτσουνα του......στο νημα με τους τσατσους επρεπε να τον βαλεις......Όλη η Ελλάς τώρα σε μια φωτο
Η αννα-ιλονα είναι, την έχω πάρει αρκετές φορές στα πλάγια και ξέρω
Το ταττου πάντως φαίνεται φρεσκαδούρα, το αλοίφει ακόμα με ειδικό τζελ
Έχω να τη δω άπο Φ65, Δεν ξέρω τίποτα για το ταττοό η αν δουλεύει τώραΗ αννα-ιλονα είναι, την έχω πάρει αρκετές φορές στα πλάγια και ξέρω
Το ταττου πάντως φαίνεται φρεσκαδούρα, το αλοίφει ακόμα με ειδικό τζελ
Μοιάζει πολύ με Άννα αλλά έχει ταττοό στο χέρι