αν (αααννν λέω) εκκρεμεί δίκη, ποιός είναι ο ενάγων ;ή απλά η δίκη που είχε αναβληθεί παίρνει ακόμα αναβολές όπως πολλές υποθέσεις στην Ελλάδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Εχει ακουστει κι αυτο.ή απλά η δίκη που είχε αναβληθεί παίρνει ακόμα αναβολές όπως πολλές υποθέσεις στην Ελλάδα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.047
- Πόντοι
- 46.232
ξέρω γω? αυτοί που έκαναν τις καταγγελίες? όπως και να έχει με ότι έγινε σταμάτησε και ξεβρομισε το σαιτ από ένα τύπο που έκανε χυδαιες επιθέσεις με βρισιές σε πολλά μέλη (είμαι κ εγώ παθών) πολλά ψέμματα ψεύτικες κατηγορίες για δημιουργία εντυπώσεων ακόμα και με πμ στη διοίκηση του σαιτ και εν μέρη αισθάνομαι δικαιωμενος για όσα έλεγα και βγήκα αληθινός, δε θέλω να πλατιαζω άλλοαν (αααννν λέω) εκκρεμεί δίκη, ποιός είναι ο ενάγων ;
Υ. Γ πάντως πρέπει να αναγνωρισουμε ότι ήταν φοβερός ενημερωτης, ας έμενε σε αυτό....
Τελευταία τροποποίηση:
επιμένεις ότι τον συσχέτισα.. καλά..Δεν εγραψα οτι εφυγε απο εσενα. Δεν ενοουσα καν αυτο.
Εγραψα οτι "χαθηκε οντως ξαφνικα και σου ειχε κανει παρατηρηση οτι τον συσχετισες με τον αλλον".
κι οχι "χαθηκε οντως ξαφνικα διοτι τον συσχετισες με τον αλλον".
Αν ηθελα να το πω, θα το ελεγα ευθεως. Στο γιατι εφυγε, ο καθενας εχει την δικη ερμηνεια.
Απο εκδοχες, πολλες. Το αν υπηρχε ποινικο αδικημα για τον αλλον δεν το ξερω
γιατι δεν εχω δει κατι χειροπιαστο. Εχω βεβαια κι εγω την γνωμη μου, μην νομιζες.
Πολλα περιεργα στην υποθεση που δεν βγαζουν ακρη με τιποτα.
Η Πειραιωτισσα δεν ξερω που ειναι.
Την Πειραιώτισα δεν την ανάφερα τυχαία. Τελικά ήταν το μόνο θύμα της υπόθεσης.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
επιμένεις ότι τον συσχέτισα.. καλά..
Την Πειραιώτισα δεν την ανάφερα τυχαία. Τελικά ήταν το μόνο θύμα της υπόθεσης.
Καμια σχεση. Σου ειπα οτι δεν εγραψα αυτο και μαλιστα σου υπογραμμιζω οτι ο προφεσορας
ειπε ετσι. Μεταφερω οτι ειπωθηκε. Δεν προκειται να παρω το μερος κανενος αν και θα μπορουσα.
Τα εγραψα προσεκτικα και ετσι οπως εγιναν οσα ξερω ωστε να μην βγουν λαθος συμπερασματα
η να μην γραψω κατι που θα παρεξηγηθει. Τι το καλυτερο;
για την Αθηνα ειπωθηκε οτι την γουσταρε ο αλλος που λες κι ειχε γινει μαχη.
Γραφω αυτα που εχουν ηδη γραφτει στο θρεντ, δεν ξερω τι εχει γινει.
Εδω δεν ξερουν οι πιο κοντινοι. Ολοι λενε δεν ξερω.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
ξέρω γω? αυτοί που έκαναν τις καταγγελίες? όπως και να έχει με ότι έγινε σταμάτησε και ξεβρομισε το σαιτ από ένα τύπο που έκανε χυδαιες επιθέσεις με βρισιές σε πολλά μέλη (είμαι κ εγώ παθών) πολλά ψέμματα ακόμα και με πμ στη διοίκηση του σαιτ και εν μέρη αισθάνομαι δικαιομενος για όσα έλεγα και βγήκα αληθινός, δε θέλω να πλατιαζω άλλο
Υ. Γ πάντως πρέπει να αναγνωρισουμε ότι ήταν φοβερός ενημερωτης, ας έμενε σε αυτό....
Εμενα στην ψωλα μου τι εγινε μυστη μου αφου δεν ημουν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.
Τραβα μου λαικ να συμφωνησεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.047
- Πόντοι
- 46.232
καλά εννοείτε ότι δεν ήσουν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος... Λαικ γι αυτό κ μόνοΕμενα στην ψωλα μου τι εγινε μυστη μου αφου δεν ημουν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.
Τραβα μου λαικ να συμφωνησεις.
Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα γιατί είχε πει πολλά για μένα και τα ξέρεις πολύ καλά, λόγο της συμπεριφορά του και του σιγονταρισματος "κάποιον" εδώ μέσα είχα σταματήσει από δω για περίπου 1,5 χρόνο
Ας είναι καλά βέβαια όπως όλοι σας
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
εν μέρη αισθάνομαι δικαιωμενος
Ναι και εισαι. Καποιοι αλλοι δεν δικαιωθηκαν ποτε σε αλλα θεματα.
Δεν γαμιεται ομως; ας ειμαστε (ολοι) καλα και στα παπαρια μας.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
καλά εννοείτε ότι δεν ήσουν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος... Λαικ γι αυτό κ μόνο
Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα γιατί είχε πει πολλά για μένα και τα ξέρεις πολύ καλά, λόγο της συμπεριφορά του και του σιγονταρισματος "κάποιον" εδώ μέσα είχα σταματήσει από δω για περίπου 1,5 χρόνο
Ας είναι καλά βέβαια όπως όλοι σας
Θα συμφωνησω με την σειρα μου.
(πηγαμε το νημα μονοτερμα)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.047
- Πόντοι
- 46.232
ε ας σπαμαρω και γω μια φορά το αγαπημένο μου νήμα.... εδώ άλλοι το κάνουν συστηματικάΘα συμφωνησω με την σειρα μου.
(πηγαμε το νημα μονοτερμα)
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Θα σε γελάσω . Πριν από ενάμιση μήνα άρχισα να πηγαίνω βορδελα.Η Βιολετα ειναι πολυ καιρο εκει. Η λεω αλλη;
δεν νομιζω.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.574
- Πόντοι
- 41.129
Καταθεση στη Γιασμην σημερα το απογεμα ειχε ισιωσει το μαλλι και φορουσε και ενα μαυρο ημιδιαφανες παρεό και ηταν πολυ σεξι.
Με καυλωσε πολυ και της εκανα τρελλο γαμησι.
Τσατσα ηταν η Μαρια η ξεματιαστρα που φημες λενε οτι ειναι αδερφες.
Η αληθεια ειναι οτι ειχα ενα πονοκεφαλο σημερα ολη μερα, ημουνα σιγουρος οτι καποια κορασιδα με ειχε ματιασει !
Ασιμωσα τη Μαρια ενα ταληρο και οσο γαμουσα τη μικρη αδερφη της με ξεματιαζε, εκανε καλη δουλεια και το ταληρο επιασε τοπο.
Βγηκα απο το δωματιο περδικι χωρις πονοκεφαλο ! Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα για ξεματιασμα !!
Η αληθεια ειναι οτι ειχα ενα πονοκεφαλο σημερα ολη μερα, ημουνα σιγουρος οτι καποια κορασιδα με ειχε ματιασει !
Ασιμωσα τη Μαρια ενα ταληρο και οσο γαμουσα τη μικρη αδερφη της με ξεματιαζε, εκανε καλη δουλεια και το ταληρο επιασε τοπο.
Βγηκα απο το δωματιο περδικι χωρις πονοκεφαλο ! Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα για ξεματιασμα !!
Τελευταία τροποποίηση:
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.280
- Πόντοι
- 2.586
Χασμουριώσουν ενώ γαμούσες την Γιασμίν;Καταθεση στη Γιασμην σημερα το απογεμα ειχε ισιωσει το μαλλι και φορουσε και ενα μαυρο ημιδιαφανες παρεό και ηταν πολυ σεξι.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τα ταληρα γιατί τα ασημώνετε στις τσα2;Το χω απορία.Καταθεση στη Γιασμην σημερα το απογεμα ειχε ισιωσει το μαλλι και φορουσε και ενα μαυρο ημιδιαφανες παρεό και ηταν πολυ σεξι.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Eχει απαντησει εδω ο Τονυ.Μπορεί ρε παιδιά να πει κάποιος αυτή η βιολέτα σε ποιο οίκο είναι να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι;;;
Αν ειναι αυτη που μου ερχεται στο νου, ειναι παλιοτερη αλλα στο δωματιο μετρια.
Σε εμενα ετσι, σε αλλους δεν ξερω. Αν βελτιωθηκε, μπραβο της. Καλο για ολους.
Μην ξεχνατε ποτε το γουστο του καθε μελους περαν των περιγραφων.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Εχει κανει τροποποιηση. Χιουμορ κανει. Ετσι Μητσο;Τα ταληρα γιατί τα ασημώνετε στις τσα2;Το χω απορία.
αν έκανε χιούμορ θα έλεγε για δίευρο.Εχει κανει τροποποιηση. Χιουμορ κανει. Ετσι Μητσο;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
αν έκανε χιούμορ θα έλεγε για δίευρο.
Εσυ δεν εισαι ο Μητσος.
Να πει ο Μητσος.
Παρόμοια θέματα