Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (48 μέλη και 283 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Eπαναλειτουργια για τους ενδιαφερομενους ακριτικου οικου, ποιες ειχε μεσα δεν ξερω, γνωστος σε ολους ο τροπος που θα μπειτε μεσα.
Οι φωτο ειναι τυχαιες... :hi: :2funny:
Μιλάς με γρίφους γέροντα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι έγινε σήμερα ; Βλέπω στουδιο κλειστά. Απεργία κάνουν;

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Τους γραφουμε ολους στα παπαρια μας. Κουμαντο στην ζωη μας κανουμε εμεις.
Οσες παντρεμενες και παντρεμενους ξερω, ολες και ολοι ξενογαμιουνται και ξενογαμανε
διατηρωντας μαλιστα και παραλληλες σχεσεις ορισμενες φορες.
Αν εξαιρεσουμε πολλα ναυαγια που λενε μια χαρα ειναι ο γαμος αλλα ευτυχως η μουρη τους
λεει την αληθεια, ολες οι υπολοιπες κι ολοι οι υπολοιποι που εχουν παντρευτει
λενε μακρια κι αλαργα. Ο γαμος γινεται μονο για τα παιδια. Χωνεψτε το!
Και απαραιτητα πρεπει τα μελη της εξισωσης, να το εχουν για να τον κρατησουν.
Εδω δεν κρατουνται ελευθερες κι ελευθεροι που υποτιθεται λογω φρεσκαδουρας
(κι οχι μονοτονιας) μπορουν να κρατηθουν στο ενας με μια και γυρευετε ακρη στο χαος;
εχει χαθει προ πολλου η μπαλα με τους παντρεμενους που γκομενιζουν εδω και δεκαετιες
και πλεον εδω και χρονια εχουν μπει για τα καλα κι οι παντρεμενες στον χορο.
Παλιοτερα ειχαν καποιους ηθικους φραγμους κι αυτες. Τωρα γινεται χαμος στο ισωμα.
Τα κορυφαια μου γαμησια ειναι με παντρεμενες (γκομενες θεωρουνται)
μετα ακολουθουν τα καθε αυτου γκομενικα και καπου πολυ πισω ερχονται τα πουτανιστικα.
Πολλοι πιστευουν οτι ο ανδρας δαγκωνει λαμαρινα με την παντρεμενη επειδη δεν μενουν μαζι κτλ.
Αυτα ισχυουν για τους αμπαλους. Ο μπαρουτοκαπνισμενος ξερει με το που θα βρει
μια παντρεμενη, οτι εμπιστοσυνη δεν υπαρχει διοτι ηδη κερατωνει τον ανδρα της
οποτε θα βγουν φοβερα γουστα εκατερωθεν. Μεχρι εκει. Τυχον συναισθηματα
που δημιουργηθουν ειναι καλπικα η απλως πολυ εντονα.
Δεν ειναι αγνα και δεν δυναται να ειναι αγνα. Ειναι σαν να ερωτευτει/αγαπησει καποιος μια πουτανα.
Δεν γινεται να διαγραψει την αληθεια, απλα εχει μπει σε στροβιλο και παρασερνεται
γι αυτο και χρειαζεται λογικη και ηθοποιοια ετσι ωστε να περναμε καλα με ολες.
Πουτανες η μη. Τελος, για μενα οποιος παντρευεται την σημερινη εποχη
ειναι στανταρ εθελοντης κερατας. Δεν θα κατσω να ασχοληθω με εξαιρεσεις
για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα.

:hi:
...της πουτάνας....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ολιγου περνωντας απο (το απομειναρι) πλατεια Βικτωριας και κατευθυνομενος
σε (καποιο πολυτελες) μαγαζι της περιοχης για ψωνια, διαπιστωσα οτι η σαπιλα
δεν εχει τελειωμο. :dunno:

Σε καποιο στενο, ενας λιγουροπαππους χτυπουσε το κουδουνι πολυκατοικιας
με βροντερο στυλ και επιμονη καυλα για να γαμησει (;)

Φωναζε οτι ξερει πως ειναι μεσα και τα λεφτα του ειναι τα ιδια με των αλλων. :kneel:

Τι να πω; να ρωτησω αν ειναι μελος; να πω οτι τον εχουμε πελωρια αναγκη;
τι να πωωωωωωωωωωωωωωω; καλυτερα να μην πω τιποτα!

Εσεις δηλαδη τι συμπεραινετε; οτι μιλουσε για καστανα;;; :2funny:

Αναισθησια, σηψη, παρακμη στα στενα αλλα και σε ολη την περιοχη.
Μυριαδες κελεμπιοφοροι με τις γυναικες του (ο Θεος να τις κανει)
περπατουσαν ανεμελοι σε ολους τους δρομους και στα στενα τραγουδωντας ρυθμικα
κατι (ουτε ξερω τι) απο τις πατριδες τους.

Οι γυναικες τους, αυτες οι υπεροχες "θηλυκοτατες" μαντιλοκουνελες εμοιαζαν πολυ
με τον πρασινο κουκουλοφορο απο την τελευταια πιστα του κλασσικου bubble bobble. :2funny:

Εεε, ειδαν κι οι ανδρες τους πως ειναι οι κανονικες γυναικες και θελουν να γαμησουν!
Το βρισκω πολυ φυσιολογικο!

Στα αλλοτε ακμαια 11αρια της Φιλιππιδου, ειχαν αραξει γυρω στα δεκα πρεζακια
αρσενικα και θηλυκα και γινοταν παιχνιδι ενω η αριστερη πορτα ελεγε
fuck you και κατι αλλα που δεν μπορεσα να αποκρυπτογραφησω.

Ολο και καλυτερα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ψοφησε η πιατσα

να δουμε ποτε και αν θα ανοιξει και σε τι συνθηκες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Λοιπόν ακούστε πως έγινε το πέσιμο στο ιασωνος 27...
1) Εβαλαν πακιστανό
2) μετά πήγαν ΔΥΟ ασφ-αλήτες ως πελάτες
3) μετά έφυγαν και γύρισαν ΜΕ οπκε μαζί (μάλιστα είπαν ΚΑΙ το γνωστό Αλβανικό "password")
4) Tη μια τάνα την βούτηξαν 2 φορές, την άλλη την απέλλασαν και περιμένουν να γυρίσει

Ποια είναι η Ελλάδα κατα τ άλλα...
Η Ντόρα πάει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ κατά δική της δήλωση πάντα, ο Αδωνις έχει ελευθέρας να κάνει το νονό! ο κάθε Φουρθιώτης έχει 12+ μπάτσους! Τα γουρόυνια φυλάνε τους πούστηδες δηλαδή
Να κόβουν πρόστιμα σε γιαγιάδες κτλ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, να την πέφτουν σε μπουρδέλα είναι μάγγες
Οταν είναι να κάνουν ντου σε κανα εγκληματία της "προκοπής" πάνε 40-50 άτομα και πίσω τους ψέλνουν παπάδες/θυμιατά κτλ για να την βγάλουν καθαρή
Θυμάμαι πως ήμουν μπροστά σε χρηματισμό ΜΕΓΑΛΟΥ μπάτσου και μου φυγε ο κώλος όταν είδα το ποσό που (ο Θεος να τον έχει καλά πατέρας για μένα) του δωσε το τότε αφεντικό μου.
Θύμωσα τόσο, όταν έφυγε τον ρώτησα, γιατί τον πληρώνουμε το πούστη?
Μου πε: και τι θα κανες? Του πα η αλήθεια είναι πολλά. Χαμογέλασε. Ολα γίνονται αλλά δεν συμφαίρουν μου πε! Καλύτερα λίγα λεφτά λιγότερα και το κεφάλι ήσυχο! Μου δωσε 300εβρά και μου πε, τράβα γάμα κανα κοριτσάκι, πιες κανά ποτό και έλα μεθαύριο ήρεμος!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπόν ακούστε πως έγινε το πέσιμο στο ιασωνος 27...
1) Εβαλαν πακιστανό
2) μετά πήγαν ΔΥΟ ασφ-αλήτες ως πελάτες
3) μετά έφυγαν και γύρισαν ΜΕ οπκε μαζί (μάλιστα είπαν ΚΑΙ το γνωστό Αλβανικό "password")
4) Tη μια τάνα την βούτηξαν 2 φορές, την άλλη την απέλλασαν και περιμένουν να γυρίσει

Ποια είναι η Ελλάδα κατα τ άλλα...
Η Ντόρα πάει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ κατά δική της δήλωση πάντα, ο Αδωνις έχει ελευθέρας να κάνει το νονό! ο κάθε Φουρθιώτης έχει 12+ μπάτσους! Τα γουρόυνια φυλάνε τους πούστηδες δηλαδή
Να κόβουν πρόστιμα σε γιαγιάδες κτλ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, να την πέφτουν σε μπουρδέλα είναι μάγγες
Οταν είναι να κάνουν ντου σε κανα εγκληματία της "προκοπής" πάνε 40-50 άτομα και πίσω τους ψέλνουν παπάδες/θυμιατά κτλ για να την βγάλουν καθαρή
Θυμάμαι πως ήμουν μπροστά σε χρηματισμό ΜΕΓΑΛΟΥ μπάτσου και μου φυγε ο κώλος όταν είδα το ποσό που (ο Θεος να τον έχει καλά πατέρας για μένα) του δωσε το τότε αφεντικό μου.
Θύμωσα τόσο, όταν έφυγε τον ρώτησα, γιατί τον πληρώνουμε το πούστη?
Μου πε: και τι θα κανες? Του πα η αλήθεια είναι πολλά. Χαμογέλασε. Ολα γίνονται αλλά δεν συμφαίρουν μου πε! Καλύτερα λίγα λεφτά λιγότερα και το κεφάλι ήσυχο! Μου δωσε 300εβρά και μου πε, τράβα γάμα κανα κοριτσάκι, πιες κανά ποτό και έλα μεθαύριο ήρεμος!

Για ποια εποχή μιλάς αν επιτρέπεται;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
@claimain αναφέρθηκε νωρίτερα κάποια Βιολέτα στο Μεταξυ με μοντελε κορμί, 1.75.

Έχεις άποψη ?
Στο δεκαρικο έκαστο πάντως εγώ τις τράβηξα τρία πέη. Όλες τις άλλες , μόλις τις είδα μου ρθε :vomit: .
Επίσης μου άρεσε ότι βγάζει κάτι σιγανόφωνα βογγητα και δεν γκαριζει σαν τον γάιδαρο από δήθεν κάβλα.

Αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω ισχύει.θα στεκόταν άνετα στη Φυλής.

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ας πω κατι που δεν ειναι πολυ γνωστο αλλα δεν παυει να εχει μια "πουτανια".

Τα μπουρδελα (περαν της δραχμικης καταταξης που εχει πολυ βαθιες ριζες)
χωριζονται εδω και χρονια, σε κατηγοριες των 10, 15 και 20 ευρω.
Αυτα ειναι τα μπουρδελα που θεωρουν (και πρεπει να θεωρουν) οι μπουρδελιαρηδες
ως γνησια-αυθεντικα μπουρδελα. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

Τα μαγαζια Αγκυρας 1 και Φυλης 99, δεν θεωρουνται μπουρδελα και εχουν διαγραφει
απο τις μνημες των μπουρδελιαρηδων διοτι εχουν αλλες τιμες.
Ειναι βεβαια κι αυτα μαγαζια αλλα κανονικα δεν λεγονται μπουρδελα.

Οπως και το Φυλης 71 ισογειο που αν θυμαμαι σωστα, παλαιοτερα ειχε αλλη τιμη κι οχι μαξ τα 20 ευρω.

Δεν ειναι θεμα χρηματων ολα αυτα, εδω πασχουμε απο μυρια, με ταληρα και δεκαρικα
θα ασχολουμαστε; ειναι σιγουρα ομως κατι το εθιμοτυπικο.

Όπως και τα μπουρδέλα των 10-20 ευρώ,έτσι συναγωνιστή κι αυτά των 30€ μπουρδέλα είναι..Απλά ,έχουν τραβεστί ή τρανσέξουαλ κι επειδή την "είδαν"κάπως κοπανάνε 30άρι...Πιο παλιά στη Λουκά Νίκα ή στη Μυλλέρου είχαν "διαφορετικά" επίσης κορίτσια σε τιμές ίδιες με τα άλλα...Τώρα ,γιατί πολλοί χύστες πάνε εκεί ,ΔΕΝ γαμάνε κώλο στις post-op ,γαμάνε ψευτομουνί και δίνουν 30€ ,αυτό δεν το ξέρω. .Για μένα είναι κορόιδα..Το 30άρι αντέχεται αν γαμήσεις pre-op απ'τον κώλο...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όπως και τα μπουρδέλα των 10-20 ευρώ,έτσι συναγωνιστή κι αυτά των 30€ μπουρδέλα είναι..Απλά ,έχουν τραβεστί ή τρανσέξουαλ κι επειδή την "είδαν"κάπως κοπανάνε 30άρι...Πιο παλιά στη Λουκά Νίκα ή στη Μυλλέρου είχαν "διαφορετικά" επίσης κορίτσια σε τιμές ίδιες με τα άλλα...Τώρα ,γιατί πολλοί χύστες πάνε εκεί ,ΔΕΝ γαμάνε κώλο στις post-op ,γαμάνε ψευτομουνί και δίνουν 30€ ,αυτό δεν το ξέρω. .Για μένα είναι κορόιδα..Το 30άρι αντέχεται αν γαμήσεις pre-op απ'τον κώλο...

Δεν τιθεται θεμα αλλαγης ονομασιας ουτε και θα κατσει κανεις στην πορτα να κανει τον τροχονομο.
Εθιμοτυπικα δεν το βρισκω σωστο λογω της τιμης κι οχι της δραστηριοτητας.
Ας τα ελεγαν "στουντελα" οπως τα Λιοσιων 73 που ουσιαστικα αν και κατηγοριας των 20 ευρω
επειδη μεσα μοιαζουν με στουντο, φορτωθηκαν τον ορο "στουντελα".
Απο και και περα το 99 απ εξω λεει studio κι αυτο το ξερουμε ολοι.
Τελοσπαντων, δεν θα τα χαλασουμε στο ονομα. Παμε παρακατω.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο δεκαρικο έκαστο πάντως εγώ τις τράβηξα τρία πέη. Όλες τις άλλες , μόλις τις είδα μου ρθε :vomit: .
Επίσης μου άρεσε ότι βγάζει κάτι σιγανόφωνα βογγητα και δεν γκαριζει σαν τον γάιδαρο από δήθεν κάβλα.

Αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω ισχύει.θα στεκόταν άνετα στη Φυλής.

Η Βιολετα ειναι πολυ καιρο εκει. Η λεω αλλη;

δεν νομιζω.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
και ηθοποιός να ήμουν και να ήταν σενάριο που θα με πάει για όσκαρ, δεν θα τα θυμόμουν όλα αυτά απέξω:confused:
κρίμα που σταματήσατε
φίλε σε ποιόν απευθύνεσαι ; παίζει να ήταν το τελευταίο του ποστ, ο προφέσορας εξαφανίστηκε ανεξήγητα από τότε και δεν ξαναμπήκε ποτέ.
Ήταν οι μέρες που είχε σκάσει το σκάνδαλο με τον άλλο που ζήταγε το κατιτις του από τα σπιτάκια (τον θυμήθηκε ο ΤΝΤ πριν κάτι σελίδες) και που αν θυμάμαι καλά ήταν επίσης δυνατός ρεπόρτερ.
Περασμένα ξεχασμένα, μετά απ αυτή την ιστορία μπήκε στο περιθώριο η Αθηνά η Πειραιώτισα από Φωκαίας μέχρι που σταμάτησε. (τι έχει απογίνει αυτή ρε παιδιά;)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
φίλε σε ποιόν απευθύνεσαι ; παίζει να ήταν το τελευταίο του ποστ, ο προφέσορας εξαφανίστηκε ανεξήγητα από τότε και δεν ξαναμπήκε ποτέ.
Ήταν οι μέρες που είχε σκάσει το σκάνδαλο με τον άλλο που ζήταγε το κατιτις του από τα σπιτάκια (τον θυμήθηκε ο ΤΝΤ πριν κάτι σελίδες) και που αν θυμάμαι καλά ήταν επίσης δυνατός ρεπόρτερ.
Περασμένα ξεχασμένα, μετά απ αυτή την ιστορία μπήκε στο περιθώριο η Αθηνά η Πειραιώτισα από Φωκαίας μέχρι που σταμάτησε. (τι έχει απογίνει αυτή ρε παιδιά;)

Λαε του μπου, επιτρεψτε μου να κανω περιληψη μεσω της παραθεσης...

συναγωνιστη digger, προσωπικα θυμηθηκα τον προφεσορα επειδη ειδα την παραθεση του awdl0re
κι επειδη μου αρεσει να λεω την ατακα του Λεβεντη παντα και προς τιμη του προφεσορα.
Ο προφεσορας χαθηκε οντως ξαφνικα και σου ειχε κανει παρατηρηση οτι τον συσχετισες με τον αλλον.
Βεβαια ετσι γινεται παντα εδω μεσα γιατι μας αρεσει ολο αυτο. :kneel:
Σε αλλα νηματα ακομα συμβαινει.
Ειχε ανοιχθει και θρεντ για ολα αυτα κι απο κει μαθαμε οτι ξερουμε εκτος των υπολοιπων.
Μετα ηρεμησε το πραγμα αλλα τελικα δεν καταφεραμε να μαθουμε τι ακριβως συνεβη.
Αρκετοι γνωριζομαστε πολυ καλα μεταξυ μας.
Ο αλλος που λες, εχει χαθει απο την πιατσα και τον εχω πετυχει μονο μια φορα αλλα δεν μιλησαμε.
Τι να του ελεγα δηλαδη; τι γραφουν για σενα βρε παλιοπαιδο; :2funny:
εχει συναντηθει και με αλλους αλλα ακρη δεν εχει βγει διοτι αλλιως θα ειχαμε μαθει
ο ενας απο τον αλλον αφου ολο και κατι διαφευγει ως γνωστον.
Ολο το σαιτ εχει απορια τι στο πουτσο εχει γινει με εκεινη την υποθεση. :dunno:
Ολοι κατι ξερουμε για την υποθεση απο εδω κι απο κει (καλα το τι εχω ακουσει δεν λεγεται)
αλλα ουσια δεν βγηκε.

Τελευταία τροποποίηση:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Λαε του μπου, επιτρεψτε μου να κανω περιληψη μεσω της παραθεσης...

συναγωνιστη digger, προσωπικα θυμηθηκα τον προφεσορα επειδη ειδα την παραθεση του awdl0re
κι επειδη μου αρεσει να λεω την ατακα του Λεβεντη παντα και προς τιμη του προφεσορα.
Ο προφεσορας χαθηκε οντως ξαφνικα και σου ειχε κανει παρατηρηση οτι τον συσχετισες με τον αλλον.
Βεβαια αυτο γινεται παντα εδω μεσα γιατι μας αρεσει ολο αυτο.
Σε αλλα θρεντ ακομα συμβαινει.
Ειχε ανοιχθει και θρεντ για ολα αυτα κι απο κει μαθαμε οτι ξερουμε εκτος των υπολοιπων.
Μετα ηρεμησε το πραγμα αλλα τελικα δεν καταφεραμε να μαθουμε τι ακριβως συνεβη.
Αρκετοι γνωριζομαστε πολυ καλα μεταξυ μας.
Ο αλλος που λες, εχει χαθει απο την πιατσα και τον εχω πετυχει μονο μια φορα αλλα δεν μιλησαμε.
Τι να του ελεγα δηλαδη; τι γραφουν για σενα βρε παλιοπαιδο;
εχει συναντηθει και με αλλους αλλα ακρη δεν εχει βγει διοτι αλλιως θα ειχαμε μαθει
ο ενας απο τον αλλον αφου ολο και κατι διαφευγει ως γνωστον.
Ολο το σαιτ εχει απορια τι στο πουτσο εχει γινει με εκεινη την υποθεση.

Δεν έψαξα το θρεντ, αλλά θυμάμαι ότι ο προφέσορας σταμάτησε αμέσως μόλις έσκασε το θέμα και είχα αναρωτηθεί γιατί, όπου είχε παρέμβει θυμωμένος ότι δεν ήταν αυτός, τελοσπάντων δεν έφυγε εξαιτίας μου αν εννοείς αυτό.
Το γιατί έφυγε δε χρειάζονται ντεντεκτιβικά, όσοι είναι λίγο πονηρεμένοι το καταλαβαίνουν.
Όσο για τον άλλον δεν έγινε τίποτα για τον απλό λόγο ότι τελικά δεν υπήρχε ποινικό αδίκημα.
Θα προτιμούσα να συνεχίζαμε πού βρίσκεται η Πειραιώτισα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.073
Πόντοι
46.232
Όσο για τον άλλον δεν έγινε τίποτα για τον απλό λόγο ότι τελικά δεν υπήρχε ποινικό αδίκημα.
ή απλά η δίκη που είχε αναβληθεί παίρνει ακόμα αναβολές όπως πολλές υποθέσεις στην Ελλάδα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν έψαξα το θρεντ, αλλά θυμάμαι ότι ο προφέσορας σταμάτησε αμέσως μόλις έσκασε το θέμα και είχα αναρωτηθεί γιατί, όπου είχε παρέμβει θυμωμένος ότι δεν ήταν αυτός, τελοσπάντων δεν έφυγε εξαιτίας μου αν εννοείς αυτό.
Το γιατί έφυγε δε χρειάζονται ντεντεκτιβικά, όσοι είναι λίγο πονηρεμένοι το καταλαβαίνουν.
Θα προτιμούσα να συνεχίζαμε πού βρίσκεται η Πειραιώτισα..

Δεν εγραψα οτι εφυγε απο εσενα. Δεν ενοουσα καν αυτο.
Εγραψα οτι "χαθηκε οντως ξαφνικα και σου ειχε κανει παρατηρηση οτι τον συσχετισες με τον αλλον".
κι οχι "χαθηκε οντως ξαφνικα διοτι τον συσχετισες με τον αλλον".
Αν ηθελα να το πω, θα το ελεγα ευθεως. Στο γιατι εφυγε, ο καθενας εχει την δικη ερμηνεια.
Απο εκδοχες, πολλες. Το αν υπηρχε ποινικο αδικημα για τον αλλον δεν το ξερω
γιατι δεν εχω δει κατι χειροπιαστο. Εχω βεβαια κι εγω την γνωμη μου, μην νομιζες.
Πολλα περιεργα στην υποθεση που δεν βγαζουν ακρη με τιποτα.
Η Πειραιωτισσα δεν ξερω που ειναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom