Liakopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2020
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς;
Μαραθώνος 59 τι παίζει
είναι η Μόνικα ακόμα εκεί ?
Μαραθώνος 59 τι παίζει
είναι η Μόνικα ακόμα εκεί ?
Πέρα από της τανες αλλά και τις σχέσεις μας κτλ .. το σπερμα πρέπει βγαίνει κάθε μέρα είναι υγεία τύπε μου !! 22 φορές τον μήνα λένε οι ουρολόγοι !!! Είναι χειρότερο να το κρατάς και να το βγάζεις μόνο όταν γαμας !! Το ότι μετά είσαι κουρασμένος είναι μύθος !! Αν γαμας καλή τανα που στο σηκωνη όλα καλά και 5 μαλακιες να έχεις βαρεση !Βραδινη ασχολια μου:
γυριζω σπιτι αργα και επιτηδες αργα μετα απο οτι εχω κανει, τρωω κατι ελαφρυ η οχι
αλλα με τα ρουχα, βγαζω τα ρουχα, φοραω βερμουδα, καθομαι στο μπου με την βερμουδα
γυριζω γυρω γυρω τα δωματια, δεν ξερω γιατι το κανω αυτο, κανω τιποτα δουλειες
εχω βαρεθει τις τσοντες, τον παιζω σπανια γιατι αλλιως μειωνεται καπως η ορεξη
ψιλομαλακιζομαι ισα να βλεπω ταχυτητα αναφλεξης, αν το εχω αναγκη τον παιζω σπανια
ισα να χυσω αλλα δεν χυνω γιατι το θελω να αυγατιζει, στυβω καμια δεκαρια πορτοκαλια
τρωω μπανανες, μερα παρα μερα γυμναζομαι, ριχνω καντηλια που δεν βολευομαι
χαιρομαι οταν σπανιως εχω καμια καλη επισκεψη και βολευουν οι συνθηκες για κατι
μιλαμε μετα αν εχω ορεξη αλλιως δυσανασχετω, βγαινω εξω να μιλησω
στο τηλεφωνο για να λεω οτι παιρνω αερα μηπως με πεισω
κλανω στον καναπε δυνατα, κανω μπανιο ζεστο η παγωμενο αναλογα την ψυχολογια μου
κοιμαμαι, ξυπναω που και που να κατουρησω, μου την δινει οταν κατουραω πολυ
αλλα δεν κοβω τα πορτοκαλια και γενικως αυτα.
Εσεις πως την βγαζετε βραδυ;
Εμείς φταίμε και εννοώ ότι αν μας δουν τσούρμο στην φυλής θα λακίσουνε !!! Αλλά ποτέ δεν οργανώνουμε μια ομαδική τσάρκα τα μελοι εννοώ !!! Φυσικά με αυστηρά την εχεμύθεια σαν βασικός παράγοντας ώστε να έρθουν όλοι παντρεμένοι και μη !!!Το κέντρο της Αθήνας θυμίζει περισσότερο Καράτσι παρά Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Γίναμε μετανάστες με το ζόρι στην ίδια την πατρίδα μας!
Μύστη ΔημήτρηΧΧΧ, στις φωτό φαίνεται ένα Κωνσταντινουπολίτικο σύμβολο και το τηλέφωνο 166.Eπαναλειτουργια για τους ενδιαφερομενους ακριτικου οικου, ποιες ειχε μεσα δεν ξερω, γνωστος σε ολους ο τροπος που θα μπειτε μεσα.
Οι φωτο ειναι τυχαιες...
Ρε Σμύρνη, ξεροχύνω που σου κάνει λάικ ο συγκεκριμένος ''τύπος'' και καλά για το ξεκάρφωμα...ξέρω γω? αυτοί που έκαναν τις καταγγελίες? όπως και να έχει με ότι έγινε σταμάτησε και ξεβρομισε το σαιτ από ένα τύπο που έκανε χυδαιες επιθέσεις με βρισιές σε πολλά μέλη (είμαι κ εγώ παθών) πολλά ψέμματα ψεύτικες κατηγορίες για δημιουργία εντυπώσεων ακόμα και με πμ στη διοίκηση του σαιτ και εν μέρη αισθάνομαι δικαιωμενος για όσα έλεγα και βγήκα αληθινός, δε θέλω να πλατιαζω άλλο
Υ. Γ πάντως πρέπει να αναγνωρισουμε ότι ήταν φοβερός ενημερωτης, ας έμενε σε αυτό....
Ρε Σμύρνη, ξεροχύνω που σου κάνει λάικ ο συγκεκριμένος ''τύπος'' και καλά για το ξεκάρφωμα...
Όλοι γνωρίζουμε για τον τσακωμό σας και την ''προσαγωγή'' στο Α.Τ. του Αγίου Π...
Φαντάζομαι ότι ξέρεις με ποιο νικ γράφει τώρα. Αλλά αφού δεν ενοχλεί, όλα ΟΚ.
Άλλωστε ήταν πολύ καλός ενημερωτής που έφυγε όμως μια για πάντα γιατί κάποια
πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση.
Πάντως για λεπτομέρειες ας ερωτηθεί και η κυρία Κουτσελίνη...
Πέρα από της τανες αλλά και τις σχέσεις μας κτλ .. το σπερμα πρέπει βγαίνει κάθε μέρα είναι υγεία τύπε μου !! 22 φορές τον μήνα λένε οι ουρολόγοι !!! Είναι χειρότερο να το κρατάς και να το βγάζεις μόνο όταν γαμας !! Το ότι μετά είσαι κουρασμένος είναι μύθος !! Αν γαμας καλή τανα που στο σηκωνη όλα καλά και 5 μαλακιες να έχεις βαρεση !
Πριν !! Προσωπικά με καλές τανες πάντα βαράω 2 μαλακιες πριν !! Ενώ με κακές τανες το αφεινω να γέμιση 4 μέρες για ευνόητους λόγους φυσικά !!!
Δεν έχω περπατήσει ΠΟΤΕ τόσο πολύ. Το κινητό μου έχει γεμίσει από 6. Δεν "γυμνάζομαι", "πολεμάω" αυτό που ξέρω δεν ορίζεται ως πολεμική τέχνη. Πρόσφατα το κάνω φορώντας πάνω μου 10kg! Δεν βαριέσαι, το πολύ πολύ να χτίσω παραπάνω κορμάκι. Πάω που και που για κανα πούτσο. Δεν είναι όπως παλιά, θέλω και δεν θέλω που πάω. Κάπου εκεί τον παίζω και γω γιατί δεν μου βγαίνει όπως παλιά. Σχεδόν πάντα φοράω φόρμες αλλά "γυμνάζομαι" γυμνός! Μπάνιο ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΟ. Βλέπω καμια ταινία pc. Παίζω ένα online που δεν μου βγαίνει καλά αυτήν την εποχή. Τρώω πάντα σχεδόν στεγνά και θυμώνω που με πιάνει κατούρημα όταν είμαι έξω για περπάτημα, και...κατουράω έξω! Δεν "επικοινωνώ" πια με ανθρώπους, δεν με νοιώθουν, απλά τους μιλάω να περνάει η ώρα! Σχεδόν ξέρω τι θα μου πουν πριν το πουν. Πολλές φορές ξαπλώνω και κοιτάω το ταβάνι. Το κανα όταν ήμουν φαντάρος, απλά περιμένω να...απολυθώ ΜΗΠΩΣ και η ζωή συνεχιστεί όπως παλιά
Αυτό το κανα με γκόμενα που γούσταρα πολύ σε κανονικά γαμησια , δυόμισι αντε τρεις μήνες άντεξα σ' αυτό το ρυθμό και μετά κλάταρα. Είχα απορρήσει με τον εαυτό μου. Χωρίς κουμπώματα. Βέβαια αυτά ήταν προ καπνίσματος. Μετα αυτή μ έφερε να καπνίζω ωσάνΑν χυνεις 22 φορες τον μηνα σε βαθος χρονου, την πουτσισες. Θα κλαταρεις.
Οποιος το εχει κανει αυτο η το κανει αυτο και μαλιστα σε γαμησια της προκοπης
και σε βαθος χρονου, ειναι σιγουρο οτι χρειαζεται ξεκουραση.
Αν παλι εννοεις μονο πορνογαμησια, δηλαδη δεκαλεπτα της πλακας, δεν το ξερω
διοτι δεν το εχω κανει ποτε αυστηρα και μονο με πουτανες.
Αν και παλι γαμας μονο πουτανες σε εξαντλητικα προγραμματα και σε βαθος χρονου
παλι δεν βγαινει. Αν βαρας 2 μαλακιες και πηγαινεις και γαμας μετα σε μεγαλα προγραμματα
και το κανεις σταθερα σε βαθος χρονου, κατι κουμπωνεις.
Βρες σε ποια κατηγορια ανηκεις κι ανοιξε μας την καρδια σου.
Εγώ περίμενα να πας εσύ πρώτα να πεις εντυπώσεις. Την έχω σταμπαρει κι εγώ.Ρε βορδελε παμε να γαμησουμε τη Γαβριελα στην Καλλιθεα?
Μασατζιδικο δεν έχω πάει ποτέ αλλά σύμφωνα με τα γραφόμενα στα στουδιο είναι καλύτερες εμφανισιακά. Μόνο που έχεις μεγαλύτερη άνεση χρόνου στο μασάζ. ΥποτίθεταιΣημερα ετελειωσα νωρις τη δουλεια ειμαι ξεκουραστος εχω και καυλες.
Βεβαια λεω για κυριακη να παω κανα μασατζιδικο αλλα δε ξερω τι θα βρω
τύποι μου το συνεχίζω..τύπε άμα δε νιώθεις καλά να πηγαίνεις σε γύφτισα, γαμήσι και ξεμάτιασμα δύο σε ένα
ΆμαΛαγουμιτζη που ειδα στο site λενε για καποιες καλες κοπελες.Βεβαια ηλικιες 30.
Απο την αλλη με 80 εχεις δυο γαμησια και μια ωρα.Σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα και με ανεση.Αμα πετυχεις και ομορφη κορασιδα με καλο κορμι τοτε μιλαμε για τουμπανο κατασταση.
Αυτό το κανα με γκόμενα που γούσταρα πολύ σε κανονικά γαμησια , δυόμισι αντε τρεις μήνες άντεξα σ' αυτό το ρυθμό και μετά κλάταρα. Είχα απορρήσει με τον εαυτό μου. Χωρίς κουμπώματα. Βέβαια αυτά ήταν προ καπνίσματος. Μετα αυτή μ έφερε να καπνίζω ωσάν
Πρέπει οπωσδήποτε να χαθεί το Πάσχα, αυτό επιδιώκεται.
Κρούσματα σήμερα 16/4: 3.067 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Νέο ρεκόρ με 824 διασωληνωμένους
Τα νέα κρούσματα σήμερα, Παρασκευή (16/4), ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Νέο αρνητικό ρεκόρ στις διασωληνώσεις. Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 3.067 νέα κρούσματα σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου, έναντι 3.833 χθες. Οι νέοι θάνατοι λόγω της Covid, το τελευταίο...www.ieidiseis.gr
Πρέπει οπωσδήποτε να χαθεί το Πάσχα, αυτό επιδιώκεται.