You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Where exactly she work the famus violeta girl prostitute?
Εχεις π.μ.
Αδερφέ στείλε μου και μένα ένα π.μ να θεςΕχεις π.μ.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Και ξανα...
Eχει απαντησει εδω ο Τονυ για Βιολετα.
https://www.bourdela.com/forum/threads/imerisia-enimerosi-gia-mpoyrdela.26/page-6896#post-9908142
Αν ειναι αυτη που μου ερχεται στο νου, ειναι παλιοτερη αλλα στο δωματιο μετρια.
Σε εμενα ετσι, σε αλλους δεν ξερω. Αν βελτιωθηκε, μπραβο της.
Μην ξεχνατε ποτε το γουστο του καθε μελους περαν των περιγραφων.
Θα περνατε καλυτερα αλλα και χειροτερα.
https://www.bourdela.com/forum/threads/imerisia-enimerosi-gia-mpoyrdela.26/page-6896#post-9908142
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Lete να βρεθω σε καμια εκπληξη απο εκει που δεν το περιμενω?
Διαβασα το μυνημα του συναγωνιστη που πηγε και τη γαμησε αλλα παντα κραταω πολυ μικρο καλαθι.Δεν ξερω δεν κρινω δεν λεω τιποτα αφου δεν την εχω δει ακομα.Εχουνε βαρδιες στο μεταξυ? δηλαδη πρωινη απογευματινη?Γιατι την πρωτη φορα που εψαχνα γιασμιν η τσατσα ειπε οτι δουλευε το πρωι ενω η ωρα ητανε 3.40
Διαβασα το μυνημα του συναγωνιστη που πηγε και τη γαμησε αλλα παντα κραταω πολυ μικρο καλαθι.Δεν ξερω δεν κρινω δεν λεω τιποτα αφου δεν την εχω δει ακομα.Εχουνε βαρδιες στο μεταξυ? δηλαδη πρωινη απογευματινη?Γιατι την πρωτη φορα που εψαχνα γιασμιν η τσατσα ειπε οτι δουλευε το πρωι ενω η ωρα ητανε 3.40
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Lete να βρεθω σε καμια εκπληξη απο εκει που δεν το περιμενω?
Δεκαρικο ειναι, μην το σκεφτεσαι. Τραβα μεσημερι και ολα καλα.
Αν θες να πεσεις ακριβως, δυσκολο. Αν ξερει κανεις ακριβως να σου πει ας σου στειλει π.μ.
Εγω εκει κατω ποτε δεν γαμησα μεχρι να γαμησω.
Ετσι θα σκεφτεσαι.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Για μένα στο δωμάτιο είναι μέτρια ως φόλα.Και ξανα...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Για μενα απο Κολωνου 11 μετρια και λιγο πιο τροφαντη απο περιγραφη.Για μένα στο δωμάτιο είναι μέτρια ως φόλα.
Τωρα προφανως πιο εμφανισιμη. Δεν εχω εικονα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Εχω παρεξηγηθη απο καποια ατομα αλλα στην μποτσα μου.
Και φυσικα θα γαμαγα στο μεταξουργειο υπο προυποθεσεις.
Πηγαινω στην περιοχη οχι συχνα αλλα οταν ακουω απο εδω για κατι καινουργιο μονο και μονο για να δω και να εχω αποψη.
Αν στο οποιοδηποτε μπορδελο ανεξαρτητως περιοχης μπω και προσεξω καθαριοτητα δε μενδιαφερει να ειναι ολα γλιμενα ενταξει εχω παει φανταρος και εχω κανει ταααααα αισχη αλλα τουλαχιστον την υποτιποδη καθαριοτητα.Τις περισσοτερες φορες τα μυνηματα μου ειναι το ξερω εμετικα προς το μεταξουργειο και ο λογος ειναι προφανης.Αν Αν Αν ομως καταλαθος η δε ξερω εγω πως βρεθω σε οικο με ομορφη πορνη σωμα κτλ και ειναι εστω καθαρο χωρις να δω πακιδες τουλαχιστον εκεινη τη στιγμη εγω θα περασω να γαμησω
Πηγαινω στην περιοχη οχι συχνα αλλα οταν ακουω απο εδω για κατι καινουργιο μονο και μονο για να δω και να εχω αποψη.
Αν στο οποιοδηποτε μπορδελο ανεξαρτητως περιοχης μπω και προσεξω καθαριοτητα δε μενδιαφερει να ειναι ολα γλιμενα ενταξει εχω παει φανταρος και εχω κανει ταααααα αισχη αλλα τουλαχιστον την υποτιποδη καθαριοτητα.Τις περισσοτερες φορες τα μυνηματα μου ειναι το ξερω εμετικα προς το μεταξουργειο και ο λογος ειναι προφανης.Αν Αν Αν ομως καταλαθος η δε ξερω εγω πως βρεθω σε οικο με ομορφη πορνη σωμα κτλ και ειναι εστω καθαρο χωρις να δω πακιδες τουλαχιστον εκεινη τη στιγμη εγω θα περασω να γαμησω
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τότε άστο μην πας,γιατί αν δεις το μαξιλάρι θα πετάξεις στα ουράνια από χαρά.Εχω παρεξηγηθη απο καποια ατομα αλλα στην μποτσα μου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.117
- Πόντοι
- 46.232
Θα συμφωνήσωΓια μένα στο δωμάτιο είναι μέτρια ως φόλα.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Για μενα το κορυφαιο ντουετο στο ισογειο Κολωνου 11 κι οσον αφορα το πως περασα εγω
ηταν η Χριστινα/ Μαρια απο Ιασωνος 46 που ειχε μεχρι 7-8 ατομα αναμονη συνεχεια
(ελ.στοματικο κτλ-απο τα καλυτερα pse)
κι επειτα απο χρονια μεχρι και πριν τον κορονοπουστα, η ξανθια Ναντια με απλο προγραμμα
(αρκετα παρελκομενα-πολυ καλο gfe αλλα για παροχη πηγα). Επισης φοβερη αναμονη.
Απο κει περα κι αλλες ετσι η αλλιως αλλα αυτες οι δυο μου εκατσαν πιο καλα εμενα.
ηταν η Χριστινα/ Μαρια απο Ιασωνος 46 που ειχε μεχρι 7-8 ατομα αναμονη συνεχεια
(ελ.στοματικο κτλ-απο τα καλυτερα pse)
κι επειτα απο χρονια μεχρι και πριν τον κορονοπουστα, η ξανθια Ναντια με απλο προγραμμα
(αρκετα παρελκομενα-πολυ καλο gfe αλλα για παροχη πηγα). Επισης φοβερη αναμονη.
Απο κει περα κι αλλες ετσι η αλλιως αλλα αυτες οι δυο μου εκατσαν πιο καλα εμενα.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Δεν είναι η Σκλεναρίκοβα . Δεκάρικο δίνεις. Αλλά μέσα στον πατσά ξεχωρίζει εμφανισιακά. Στο δωμάτιο είναι μέρες που βαριέται που ζει. Ο Τονιξ την περιέγραψε λίγο πολύ σαν να γαμαει τη γκόμενά του. Σε μένα είναι ένα τυπικό γαμησι Φυλής.Τελικα βρε παιδια με μπερδεψατε.Ειναι ομορφη κορμαρα κτλ αλλα φολα στο κρεβατι?
Αυτό με το μαξιλάρι ισχύει.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Σε εμένα ήταν ξεκάθαρα gfe.Δεν είναι η Σκλεναρίκοβα . Δεκάρικο δίνεις. Αλλά μέσα στον πατσά ξεχωρίζει εμφανισιακά. Στο δωμάτιο είναι μέρες που βαριέται που ζει. Ο Τονιξ την περιέγραψε λίγο πολύ σαν να γαμαει τη γκόμενά του. Σε μένα είναι ένα τυπικό γαμησι Φυλής.
Αυτό με το μαξιλάρι ισχύει.
Και το είχα γράψει αργότερα, εξαρτάται από τον πελάτη, στον καθένα φέρεται διαφορετικά.
Σε άλλους είναι θερμή σε άλλους μέτρια σε άλλους αδιάφορη...Ίσως την πέτυχα σε καλή μερα;
Πάντως ότι ξεχωρίζει στο μετάξι η τύπισσα αυτό ισχύει.
Άνετα θα έπαιζε σπουδαία μπαλίτσα στη Φυλής με ελεύθερο τσιμπούκι.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Γενικά δεν είμαι της άποψης να σχολιάζουμε, κρίνουμε κορίτσια στα οποία δεν έχουμε εμπειρία απο το δωμάτιο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η τοποθέτηση σου είναιΛοιπον κυριοι εχω να κανω μια κριτικη που αφορα την Γ Α Β Ρ Ι Ε Λ Α στουντιοκοριτσο και ξερω οτι πολλοι φιλοι σε αυτο το νημα πανε παντου και γαμανε οποτε και το μυνημα πηγαινει σε αυτους.
Σημερα πριν 1-2 ωρες αποφασισα να επισκευτω το μαγαζι στη θησεως και την κορασιδα Γαβριελα.
Μετα απο ξαφνικες τρελες καυλες κλεινω ραντεβου και βουρ για τον οικο.Περασα δια πυρος και σιδηρου για να φτασω αφου πρωτα εκαψα καμια 10ρια κοκκινα και αλλα τοσα πορτοκαλι.
Φτανω λοιπον μπαινω μεσα και περιμενω την κοπελα.Αντικριζω μια μεγαλοκοπελα μεταξυ 31-33-35 με τελειως ατσουμπαλο σωματοτυπο τα βυζια σχεδον κρεμοντουσαν ο κωλος σαπιος και διεκρινα και λιγη κοιλιτσα.Φορουσε μαλιστα και ζαρτιερες που με κανουν πυραυλο αλλα δεν μπορουσε να το στηριξει το ολο συνολο της.Μιλαμε για παρακμη καμια σχεση με φωτο του μαγαζιου.Αλλη κοπελα ειλικρινα και δεν τα φουσκωνω ειναι οπως τα λεω.
Εξηγω στην ευγενικη τσατσα τι συμβαινει και εκανε τον κινεζο.Τεσπα σηκωθηκα και εφυγα ψαχνοντας κατι αλλο.Ματαια γιατι ητανε ειδη αργα και δυστηχως εμεινα με το μπεοντα στο χερι.Ηξερα οτι στα μαγαζια οι φωτο απεχουν απο την πραγματικοτητα αλλα εδω ητανε αλλη κοπελα.
Μαυρο στο μαυρογιαλουρο μαυρο δαγκωτο γενικα στον εν λογο οικο της Θησεως.
Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Η
... και αυτό γιατί δεν δικαιολογείται σε studio ή απο γραφείο να σου παρουσιάζουν άλλη κοπέλα...
Δεν είναι φάση βόλτας στα μπουρδέλα, όπου θα πας να αναλωθείς σε διάφορους οίκους ψάχνοντας κάτι καινούριο ή που θα πας στοχευμένα...
Ειδικά στις μέρες της πανδημίας στα studio και στα γραφεία οι ώρες είναι συγκεκριμένες που έχουμε στην διάθεση μας, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σκέφτονται και μας γλεντάνε με τρόπους γύφτικους απο λαϊκές αγορές!!
Θα έπρεπε σιγά σιγά να ξεκινάει ένα μποϊκοτάζ απο τα μέλη σε υπηρεσίες που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη!!
Υ. Γ. Μόνο οι πουτάνες θα μας ρίχνουν πόρτα;;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Εχω παρεξηγηθη απο καποια ατομα αλλα στην μποτσα μου.
Προσωπικα εχω απαξιωσει οτιδηποτε στον πλανητη οταν ειναι να γαμησω (μαζι με τον ιδιο τον πλανητη)
και παω και γαμαω οπου βρω η αντεχω. Δεν βρηκα αλλη λυση οσον αφορα τα μπουρδελα.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εδώ εξαπατούν στις βίζιτες στο 150αρι δεν θα κοροϊδέψουν στο στουδιο;Γενικά δεν είμαι της άποψης να σχολιάζουμε, κρίνουμε κορίτσια στα οποία δεν έχουμε εμπειρία απο το δωμάτιο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η τοποθέτηση σου είναι
Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Η
... και αυτό γιατί δεν δικαιολογείται σε studio ή απο γραφείο να σου παρουσιάζουν άλλη κοπέλα...
Δεν είναι φάση βόλτας στα μπουρδέλα, όπου θα πας να αναλωθείς σε διάφορους οίκους ψάχνοντας κάτι καινούριο ή που θα πας στοχευμένα...
Ειδικά στις μέρες της πανδημίας στα studio και στα γραφεία οι ώρες είναι συγκεκριμένες που έχουμε στην διάθεση μας, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σκέφτονται και μας γλεντάνε με τρόπους γύφτικους απο λαϊκές αγορές!!
Θα έπρεπε σιγά σιγά να ξεκινάει ένα μποϊκοτάζ απο τα μέλη σε υπηρεσίες που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη!!
Υ. Γ. Μόνο οι πουτάνες θα μας ρίχνουν πόρτα;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K