βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Κι εγώ θέλω να κανω αλλά με εμποδίζει το χαρτί.Περνάω την κρίση των 40. Έχω ανάγκη από όμορφες ερωτικές 20αρες.
Ψυχοθεραπεία κάνω κατά βάθος.
Κι εγώ θέλω να κανω αλλά με εμποδίζει το χαρτί.Περνάω την κρίση των 40. Έχω ανάγκη από όμορφες ερωτικές 20αρες.
Ψυχοθεραπεία κάνω κατά βάθος.
Από τις βιζιτοκριτικες που διαβάζω ένα μεγάλο ποσοστό τις βγάζει θεογκόμενες ,δασκάλες στο κρεβάτι. Ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη.
Αυτό το εξηγώ ότι τις παίρνουν μπαρμπάδες ματσωμενοι και τους φαίνονται θεογκόμενες.
Εμένα απο την άλλη μου φαίνεται πολυ ύποπτη αυτή η ξαφνική έκρηξη κριτικών μόνο απο call girl... Σε καλές εποχές, με ανοιχτά τα πάντα δεν θυμάμαι ημερησίως να ανεβαίνουν τόσες κριτικές...
Τι έγινε ξαφνικά;; όλοι κλαιγόμασταν για το 20ρικο της φυλής και όλοι έχουμε ξεκωλιασει ότι city tour κυκλοφορεί;;;
Και μη ξεχνάμε και τον κίνδυνο προστίμου σε περίπτωση που κάποιος πάει σε στούντιο ή μασάζ και γίνει έλεγχος από την αστυνομία. Στο ξενοδοχείο είναι πολύ δύσκολο να την πατήσεις. Δεν είναι τυχαίο πώς η κίνηση στα ξενοδοχεία ημιδιαμονης είναι μεν πεσμένη, αλλά όχι σημαντικά.H μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι αφου εχει καταργηθει η διασκεδαση, πανε και δινουν φραγκα
στα cg (εχουν αφου δεν πανε πουθενα αλλου να διασκεδασουν)
οποτε αυξηθηκαν οι κριτικες για cg. Θα μου πεις γιατι σε cg; και που αλλου να πανε;
στα στουντιο η στα μασαζ; εκει θα πηγαιναν αν υπηρχε ενημερωση.
Η ενημερωση στα στουντιο ειναι λειψη και στα μασαζ ανυπαρκτη.
Δεν παιζει μελος εδω μεσα να σκαει φραγκα στα κουτουρου.
Αυτο θα το κανει καποιος που δεν ειναι μελος. Οταν εισαι μελος επηρεαζεσαι.
Αυτο βεβαια δεν στεκει με την καμια για μενα αλλα συμβαινει.
Προκειται για την ενδομυχη αναγκη του πορνοπελατη να παει καπου με σοβαρες πληροφοριες.
Εδω πας σε στανταρακι και μπορει να παρεις ενα αρχιδι και θελουν σιγουρια στο αγνωστο.
Ρε τραβατε οπου σας καυλωσει, γραψτε και τιποτα να υπαρχει μια ανταλλαγη πληροφοριων
μηπως και φανει τιποτα χρησιμο σε κανεναν και τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Μονο ετσι το δεχομαι ολο αυτο!
Αλλιως πεφτουν σαλια και σφουγγαρισμα!
Και μη ξεχνάμε και τον κίνδυνο προστίμου σε περίπτωση που κάποιος πάει σε στούντιο ή μασάζ και γίνει έλεγχος από την αστυνομία. Στο ξενοδοχείο είναι πολύ δύσκολο να την πατήσεις. Δεν είναι τυχαίο πώς η κίνηση στα ξενοδοχεία ημιδιαμονης είναι μεν πεσμένη, αλλά όχι σημαντικά.
Και μη ξεχνάμε και τον κίνδυνο προστίμου σε περίπτωση που κάποιος πάει σε στούντιο ή μασάζ και γίνει έλεγχος από την αστυνομία. Στο ξενοδοχείο είναι πολύ δύσκολο να την πατήσεις. Δεν είναι τυχαίο πώς η κίνηση στα ξενοδοχεία ημιδιαμονης είναι μεν πεσμένη, αλλά όχι σημαντικά.
Ρε τον Κούλη. Έγινε προμοτορας των cg.H μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι αφου εχει καταργηθει η διασκεδαση, πανε και δινουν φραγκα
στα cg (εχουν αφου δεν πανε πουθενα αλλου να διασκεδασουν)
οποτε αυξηθηκαν οι κριτικες για cg. Θα μου πεις γιατι σε cg; και που αλλου να πανε;
στα στουντιο η στα μασαζ; εκει θα πηγαιναν αν υπηρχε ενημερωση.
Η ενημερωση στα στουντιο ειναι λειψη και στα μασαζ ανυπαρκτη.
Δεν παιζει μελος εδω μεσα να σκαει φραγκα στα κουτουρου.
Αυτο θα το κανει καποιος που δεν ειναι μελος. Οταν εισαι μελος επηρεαζεσαι.
Αυτο βεβαια δεν στεκει με την καμια για μενα αλλα συμβαινει.
Προκειται για την ενδομυχη αναγκη του πορνοπελατη να παει καπου με σοβαρες πληροφοριες.
Εδω πας σε στανταρακι και μπορει να παρεις ενα αρχιδι και θελουν σιγουρια στο αγνωστο.
Ρε τραβατε οπου σας καυλωσει, γραψτε και τιποτα να υπαρχει μια ανταλλαγη πληροφοριων
μηπως και φανει τιποτα χρησιμο σε κανεναν και τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Μονο ετσι το δεχομαι ολο αυτο!
Αλλιως πεφτουν σαλια και σφουγγαρισμα!
Εγώ πάντως απ'όσα ξενοδοχεία ημιδιαμονής περνάω σε καθημερινή βάση, σε σύγκριση με την προ covid εποχή βλέπω αναμονή και γεμάτα πάρκινγκ...
Ρε τον Κούλη. Έγινε προμοτορας των cg.
Μπορεί να γράφει και κριτικές με το ψευδώνυμο γκαντεμης.Τα λεφτα πανε με τα λεφτα. Σωστος ο Κουλης.
Για να το λες, αλήθεια θα είναι...Παντως εγω οταν τον ειχα συναντησει ηταν κουλ.
Τωρα τι να σου πω;
Για να το λες, αλήθεια θα είναι...
Καλημέρα...
Υπάρχει και η λύση να βγάζουμε λεφτά τόσα ώστε το 150 να φαίνεται δεκάρικο. Πολύ φαίνεται την εφαρμόζουν. Τώρα πως τη βγάζουν οικονομικά αυτοί ξέρουν.Ηταν προσηνης, κουμπωμενος, σκεπτικος και θλιμμενος στο προσωπο.
Εχουμε περασει πολλα μαζι. Καποτε τον αγαπουσα τον καριολη.
Δεν μπορω ομως και να του κρατησω κακια.
Τελοσπαντων, ας μην βαζω σκοτουρες στην καμπουρα μου.
Με το λοκ νταουν, θα γινει τιποτα η θα παμε ετσι μεχρι το διηνεκες;
Υπάρχει και η λύση να βγάζουμε λεφτά τόσα ώστε το 150 να φαίνεται δεκάρικο. Πολύ φαίνεται την εφαρμόζουν. Τώρα πως τη βγάζουν οικονομικά αυτοί ξέρουν.