Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν χυνεις 22 φορες τον μηνα σε βαθος χρονου, την πουτσισες. Θα κλαταρεις.
Οποιος το εχει κανει αυτο η το κανει αυτο και μαλιστα σε γαμησια της προκοπης
και σε βαθος χρονου, ειναι σιγουρο οτι χρειαζεται ξεκουραση.
Αν παλι εννοεις μονο πορνογαμησια, δηλαδη δεκαλεπτα της πλακας, δεν το ξερω
διοτι δεν το εχω κανει ποτε αυστηρα και μονο με πουτανες.
Αν και παλι γαμας μονο πουτανες σε εξαντλητικα προγραμματα και σε βαθος χρονου
παλι δεν βγαινει. Αν βαρας 2 μαλακιες και πηγαινεις και γαμας μετα σε μεγαλα προγραμματα
και το κανεις σταθερα σε βαθος χρονου, κατι κουμπωνεις.
Βρες σε ποια κατηγορια ανηκεις κι ανοιξε μας την καρδια σου.

:rockon:
Τυπε μου εγώ χρόνια το κάμω το κάνω αυτό και είναι φρέσκος φρέσκος !! Εκτός από περιόδους 5 ήμερου όταν αρρωστενο !!! Βέβαια πίνω πολύ μακα πολλά χρόνια τώρα !!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τυπε μου εγώ χρόνια το κάμω το κάνω αυτό και είναι φρέσκος φρέσκος !! Εκτός από περιόδους 5 ήμερου όταν αρρωστενο !!! Βέβαια πίνω πολύ μακα πολλά χρόνια τώρα !!!
Τι μακαμάρκα; Σκόνη;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Μακα = βοηθημα.

Μακα = δεκανικι.

Αρα δεν πας σαν Ελλην αλλα σαν Αμερικανος που βγαινει απο την σκηνη εν καιρω πολεμου
παταει κουμπι, ριχνει πυραυλους και μετα γυριζει στην σκηνη για χοτ ντογκ. :2funny:
Δεν εκρινω την σταση σου. Κανονισε να φτασεις και σε στεροειδη οπως οι ψωλοτραβελοι
και το φαρμακο να γινει φαρμακι. Στο τελος βαρα και καμια αυξητικη ορμονη
κι αν δεν εχει αποκτησει ηδη τικ και τρεμουλα με τετοιο καταιγισμο πυρων
μπορει και να γερασεις φυσιολογικα.

Ρε τι εχετε παθει με την φιγουρα ορισμενοι; δεν στιγματιζω αλλα κι αλλο λογο δεν βρισκω.
Θελετε επαινους απο τα πουτανακια; πειτε τους μαλακιες κι αν πιστεψουν, ολα καλα.
Αφου κι αυτες μαλακιες μας λενε. Δουλεια κανουν.
Πιειτε λιγο τσουκνιδοζουμο να βγει η χολερα απο μεσα και παιξτε αγνα το τοπι.

Η το εχεις η δεν το χεις...

:dunno:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μακα = βοηθημα.

Μακα = δεκανικι.

Αρα δεν πας σαν Ελλην αλλα σαν Αμερικανος που βγαινει απο την σκηνη εν καιρω πολεμου
παταει κουμπι, ριχνει πυραυλους και μετα γυριζει στην σκηνη για χοτ ντογκ. :2funny:
Δεν εκρινω την σταση σου. Κανονισε να φτασεις και σε στεροειδη οπως οι ψωλοτραβελοι

Ρε τι εχετε παθει με την φιγουρα ορισμενοι; δεν στιγματιζω αλλα κι αλλο λογο δεν βρισκω.
Θελετε επαινους απο τα πουτανακια; πειτε τους μαλακιες κι αν πιστεψουν, ολα καλα.

Όπως το είπες αρχικά με χαρακτήριζει απόλυτος !!! Πέρα από αυτό αναβολικά δεν πίνω ούτε έχω πιει ποτέ !!! Γυμνάζομαι παρά πολλά χρόνια πλέον δεν κάνω φούσκωμα αλλά γράμμωση μόνο !! Όλα νορμαλ !!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Συμπερασματικά δεν υπάρχουν νεες κοπελες η βρώμα και η δυσωδία ειναι πιο έντονη όπως και ο ανιερός αγώνας από έναν δυο προμοτορες των μαγαζιών που κυκλοφορούν εδω μέσα.
ωραιοι διασκεδαστες, περναει ευχαριστα η ωρα του πρωϊνου.
ελπιζω να βγαζουν τιποτις και να μη ξοδευουν απλα τζαμπα μελανι :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μακα = βοηθημα.

Μακα = δεκανικι.

Η ψωλοτραβελοι δεν πίνουν στεροειδή , πίνουν οιστραδιολη θυλορμονες !!! Στεροειδή πίνουν οι μποντυμπιλντερ σ απλά με τα χρόνια χρήσεις όλα αυτά μετατρέπονται σε οιστρογόνα ( ναι ο άνδρας οιστρογονιζει ) με αποτέλεσμα η να το γυρνάνε .... η να είναι με χρόνιους πόνους και μέσα στα νεύρα χωρίς καλή στύση έως και ανύπαρκτη !!! Εκεί υπαρχη η λύση τεστοστερόνης μια ένεση ανα 7 ημέρες ... διότι οι όρχεις σταματούν να παράγουν φυσικά ...!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όπως το είπες αρχικά με χαρακτήριζει απόλυτος !!! Πέρα από αυτό αναβολικά δεν πίνω ούτε έχω πιει ποτέ !!! Γυμνάζομαι παρά πολλά χρόνια πλέον δεν κάνω φούσκωμα αλλά γράμμωση μόνο !! Όλα νορμαλ !!!

Ευγε αν λες αληθεια. Οι γκραντε γαμιαδες δεν φαινονται με καποτες αλλα ανευ.
Δεν αναφερομαι στα πορνο-γαμησια, γενικως μιλαω.

Οταν φορας καποτα, κανεις οτι θες. Καυλωνεις, βαζεις λιδοκαινες κι οτι σκατα θες
στο πουτσοκεφαλο, φορας κρανος, σε λιγο σε πιανει και την κανεις την αλλη αλοιφη.
Αν κι οταν γκαζωσεις, νιωθεις καλυτερα και χυνεις οποτε θες ακομα κι αν εχει κουμποτρυπα.
Δεν παθαινεις κατι που και που με αυτα. Δεν σου γαμανε τον οργανισμο.
Απο π.χ 15 λεπτα συνεχες κοπανημα, φτανεις στο μισαωρο.
Μιση ωρα κοπανημα κομπρεσερ, αυτη καταντα σαν θυμιατο με ματια απο μπαρμπουνι
κι εσυ σκεφτεσαι τι θα φας το μεσημερι.
Αν συνυπολογισεις ολη την πραξη, ερχεται μετα η αλλη
που δεν εχει νιωσει μουδιασμα, τσουξιμο κτλ λογω καποτας και σου λεει γλυκουλη μου
και κουτσουνι μου αφου περασε καλα.
Ε, βεβαια, ποιος ανδρας αντεχει τοση ωρα να κοπαναει με ρυθμο κομπρεσερ; μονο με καποτα γινεται!

χωρις καποτα ομως; εκει φαινεται ο γαμιας! Εκει πρεπει να αντεχεις εκ φυσεως!

:hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ευγε αν λες αληθεια. Οι γκραντε γαμιαδες δεν φαινονται με καποτες αλλα ανευ.
Δεν αναφερομαι στα πορνο-γαμησια, γενικως μιλαω.

Οταν φορας καποτα, κανεις οτι θες. Καυλωνεις, βαζεις λιδοκαινες κι οτι σκατα θες
στο πουτσοκεφαλο, φορας κρανος, σε λιγο σε πιανει και την κανεις την αλλη αλοιφη.
Αν κι οταν γκαζωσεις, νιωθεις καλυτερα και χυνεις οποτε θες ακομα κι αν εχει κουμποτρυπα.
Δεν παθαινεις κατι που και που με αυτα. Δεν σου γαμανε τον οργανισμο.
Απο π.χ 15 λεπτα συνεχες κοπανημα, φτανεις στο μισαωρο.
Μιση ωρα κοπανημα κομπρεσερ, αυτη καταντα σαν θυμιατο με ματια απο μπαρμπουνι
κι εσυ σκεφτεσαι τι θα φας το μεσημερι.
Αν συνυπολογισεις ολη την πραξη, ερχεται μετα η αλλη
που δεν εχει νιωσει μουδιασμα, τσουξιμο κτλ λογω καποτας και σου λεει γλυκουλη μου
και κουτσουνι μου αφου περασε καλα.
Ε, βεβαια, ποιος ανδρας αντεχει τοση ωρα να κοπαναει με ρυθμο κομπρεσερ; μονο με καποτα γινεται!

χωρις καποτα ομως; εκει φαινεται ο γαμιας! Εκει πρεπει να αντεχεις εκ φυσεως!

Χωρίς καποτα χυνεις στο μπαμ !!! Βέβαια όταν έχω σχέση και γαμαω χωρίς ... μετά από ένα διάστημα γαμας γαμας και δεν χυνεις εύκολα και εκεί πίστεψε με ...είναι η συνήθεια .....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η ψωλοτραβελοι δεν πίνουν στεροειδή , πίνουν οιστραδιολη θυλορμονες !!! Στεροειδή πίνουν οι μποντυμπιλντερ σ απλά με τα χρόνια χρήσεις όλα αυτά μετατρέπονται σε οιστρογόνα ( ναι ο άνδρας οιστρογονιζει ) με αποτέλεσμα η να το γυρνάνε .... η να είναι με χρόνιους πόνους και μέσα στα νεύρα χωρίς καλή στύση έως και ανύπαρκτη !!! Εκεί υπαρχη η λύση τεστοστερόνης μια ένεση ανα 7 ημέρες ... διότι οι όρχεις σταματούν να παράγουν φυσικά ...!!

Καλα, αυτοι εχουν κανει το στομαχι τους πεδιο βολης.
Τα διαβαζουμε, μην σκας.
Αν δαβαζαν τοσο οσο ασχοληθηκαν με τετοια πραγματα, θα ειχαν εδρα σε πανεπιστημιο.

:2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλα, αυτοι εχουν κανει το στομαχι τους πεδιο βολης.
Τα διαβαζουμε, μην σκας.
Αν δαβαζαν τοσο οσο ασχοληθηκαν με τετοια πραγματα, θα ειχαν εδρα σε πανεπιστημιο.

Τύπε μου τα τραβελια δεν φαντάζεσαι τι πίνουν !! Είχα μια πολύ γνωστή μου και στο σπίτι της που είχα πάει είχε ορμόνες ενέσιμα , χάπια αλλά χάπια για να μην πειράζουν το συκωτη οι ορμόνες που είδη έπινε για να μοιάζει με γυναίκα και δεν σταματάει εκεί έπαιρνε και βιταμίνες που πίνουν γυναίκες όταν είναι έγκυες για να αυξάνουν και άλλο το ορμονικό περιβάλλον τους , έπινε και συμπληρώματα διατροφής πρωτεΐνες κεράτινες αμινοξέα , έπινε και ενεργειακά ποτά με φουλ καφεΐνη ένα ρόφημα φαντάσου 500ml είχε μέσα πάνω από 7.000 my καφεΐνης , πέρα από αυτά έπινε κάθε μέρα ρεντμπουλ και μονστερ !!! Κάθε μέρα όμως !! Συν 7 φραπέδες την ημέρα !!!!!! Ναι πραγματικα στο λέω δεν υπερβαλο καθόλου !!! Συν ότι έπινε 2 lonarid μέρα παρά μέρα για ημικρανίες .....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τώρα εγώ τι πίνω ; Ένα μακα !! Καφέ τον έχω κόψει !!! Αναβολικά και πρωτεΐνες κτλ δεν πίνω !!! Καπνίζω στο φουλ !!! Δουλεύω γαμησετα σε τρελούς ρυθμούς !!! Χύνω στο φουλ πολλά χρόνια !!! Πιστεύεις πως το μακα με κάνει έτσι ;; Όχι φυσικά είναι στον οργανισμό μου απλά το πίνω για να μην πεση το ανοσοποιητικό μου από το πολύ γαμηση και από την πολύ δουλειά επισης τέλος για να μην με ρίχνει τόσο το κάπνισμα !!!! Στην ουσία μια κλανια είναι το μακα σε όλα όσα κάνω με τόσο υπερφυσική ικανότητα πίστεψε με !!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χωρίς καποτα χυνεις στο μπαμ !!! Βέβαια όταν έχω σχέση και γαμαω χωρίς ... μετά από ένα διάστημα γαμας γαμας και δεν χυνεις εύκολα και εκεί πίστεψε με ...είναι η συνήθεια .....

Σιγουρα υπαρχει συνηθεια. Αν γυρνας σπιτι και βρισκεις προκατ φαγητο Σκλαβενιτη
και τη αλλη να τρωει παγωτο με μασκα στο προσωπο, σκεφτεσαι που πηγε η καυλιαρα
που γνωρισες. Απο κατι τετοια, δεν παντρευεσαι ποτε μυστη μου.
Ξερεις τι εχω δει και ζησει εγω; τι νομιζεις; ολα μου ηρθαν καλα; κι εγω εχω βασανιστει.
Μονο φιλους μου να σου βαλω θα τρελλαθεις, ας τους εχει ο Θεος καλα
που την πατησαν με γαμο και πηραμε οι υπολοιποι μαθημα ζωης.
Εχω κανει ειδικη μελετη κι εχω αποφανθει οτι περαν του εξαμηνου
σαπιζουν σχεδον (πλεονασμος) ολες και θελουν πεταμα.
Πας για αλλη κρατωντας μονο τις μαγειρισσες.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Ηταν προσηνης, κουμπωμενος, σκεπτικος και θλιμμενος στο προσωπο.

Εχουμε περασει πολλα μαζι. Καποτε τον αγαπουσα τον καριολη.

Δεν μπορω ομως και να του κρατησω κακια.

Τελοσπαντων, ας μην βαζω σκοτουρες στην καμπουρα μου.

Με το λοκ νταουν, θα γινει τιποτα η θα παμε ετσι μεχρι το διηνεκες;

Ένα ποστ που αξίζει λάικ από τον κύριο ''Εισαγγελέα Παπαϊωάννου'', όπως συνήθιζε
να συστήνεται... :2funny:
Τέτοια άτομα είναι πραγματικά σπάνια και με καλπάζουσα φαντασία.
Θα ήταν τιμή μου αν τον γνώριζα κι εγώ. :rockon:
Άλλο να τον ξέρεις από τις ενημερώσεις του, κι άλλο από κοντά όπως είπες...

Με το λοκντάουν θα στέλνουμε κωδικό 6 το ΣΚ και θα γαμάμε διαδημοτικά
στο σιχαμένο Εμετουργείο! :zfuck:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τύπε μου τα τραβελια δεν φαντάζεσαι τι πίνουν !! Είχα μια πολύ γνωστή μου και στο σπίτι της που είχα πάει είχε ορμόνες ενέσιμα , χάπια αλλά χάπια για να μην πειράζουν το συκωτη οι ορμόνες που είδη έπινε για να μοιάζει με γυναίκα και δεν σταματάει εκεί έπαιρνε και βιταμίνες που πίνουν γυναίκες όταν είναι έγκυες για να αυξάνουν και άλλο το ορμονικό περιβάλλον τους , έπινε και συμπληρώματα διατροφής πρωτεΐνες κεράτινες αμινοξέα , έπινε και ενεργειακά ποτά με φουλ καφεΐνη ένα ρόφημα φαντάσου 500ml είχε μέσα πάνω από 7.000 my καφεΐνης , πέρα από αυτά έπινε κάθε μέρα ρεντμπουλ και μονστερ !!! Κάθε μέρα όμως !! Συν 7 φραπέδες την ημέρα !!!!!! Ναι πραγματικα στο λέω δεν υπερβαλο καθόλου !!! Συν ότι έπινε 2 lonarid μέρα παρά μέρα για ημικρανίες .....

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πινουν το ενα και μετα πινουν το αλλο για να μην τους πειραξει το προηγουμενο κι αυτο γινεται σερι.
Ωραια ζωη. Μπραβο! Για λοναριντ δεν το ηξερα. Αυτο ειναι στεροειδες αναλγητικο
που δημιουργει κι εθισμο. Σαν πρεζα. Χεσε μεσα.
Αυτο το διναμε στην γιαγια μου που ειχε χασει την γατα της κι ειχε κι αλλα προβληματα.
Μολις της το κοβαμε για λιγο καιρο, κυνηγουσε την γατα που ειχε χασει!!!

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σιγουρα υπαρχει συνηθεια. Αν γυρνας σπιτι και βρισκεις προκατ φαγητο Σκλαβενιτη
και τη αλλη να τρωει παγωτο με μασκα στο προσωπο, σκεφτεσαι που πηγε η καυλιαρα
που γνωρισες. Απο κατι τετοια, δεν παντρευεσαι ποτε μυστη μου.
Ξερεις τι εχω δει και ζησει εγω; τι νομιζεις; ολα μου ηρθαν καλα; κι εγω εχω βασανιστει.
Μονο φιλους μου να σου βαλω θα τρελλαθεις, ας τους εχει ο Θεος καλα
που την πατησαν με γαμο και πηραμε οι υπολοιποι μαθημα ζωης.
Εχω κανει ειδικη μελετη κι εχω αποφανθει οτι περαν του εξαμηνου
σαπιζουν σχεδον (πλεονασμος) ολες και θελουν πεταμα.
Πας για αλλη κρατωντας μονο τις μαγειρισσες.

Το χειρότερο είναι γάμος με ιερόδουλη !! Μου έχει τύχει τύπος παντρεμένος με τανα ... όπου εγώ έβγαινα με αυτή την τανα ....Ο τύπος από τα πολλά μου είπε : Ποσό καιρό θα γίνεται αυτό ; Του λέω όσο έσω όρεξη ..!! Μα ποσό καιρό θα βγαίνετε και θα γαμας κάθε μέρα ; Του λέω αφού πληρωνο τι χαλιεσαι ; Ξέρεις τι μου είπε ; Μου λέει λοιπόν : Φίλε μου με έχει παραμέληση δεν έχει όρεξη όταν έρχεται σπίτι όλο κοιματε ... μετά στο μπουρδελο και το απόγευμα μαΖι σου.... ήταν καλοκαίρι ... Του λέω : μα το Σαββατοκύριακα δεν βγαίνουμε και ξέρω πολύ καλά πως πάτε και παραλία κτλ ... το διασκεδάζεται με τα φράγκα μου του το τόνισα ....!! Ναι μου λέει και την πέρνει ο ύπνος στην παραλία .!! Χαχα έλιωσα σου λέω !!!τι πιο χειρότερο τύπε μου ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ένα ποστ που αξίζει λάικ από τον κύριο ''Εισαγγελέα Παπαϊωάννου'', όπως συνήθιζε
να συστήνεται... :2funny:
Τέτοια άτομα είναι πραγματικά σπάνια και με καλπάζουσα φαντασία.
Θα ήταν τιμή μου αν τον γνώριζα κι εγώ. :rockon:
Άλλο να τον ξέρεις από τις ενημερώσεις του, κι άλλο από κοντά όπως είπες...

Με το λοκντάουν θα στέλνουμε κωδικό 6 το ΣΚ και θα γαμάμε διαδημοτικά
στο σιχαμένο Εμετουργείο! :zfuck:

Κι ομως μυστη ζουραξ, αποτελεσε απορια αρκετων στο θρεντ που του ειχαν ανοιξει
πως εμπαινε στα μπουρδελα κι εκανε οτι εκανε. Δηλαδη δεν το χωραει ο νους μας.
Εμπαινε, γαμουσε, εφευγε, εκανε, ερανε, εριχνε κι ενα κλανιδι και δεν μιλουσε κανεις; :dunno:
μπλεξιμο πολλων μου μυριζει αν το δω λογικα.
Προσεξε τωρα, αυτο το λεω εγω κι αλλοι που παρολο τους τσακωμους μαζι του
απορουμε για να ειμαστε αντικειμενικοι μεσα μας.

Ισως καποτε μαθουμε την αληθεια, ισως ομως και οχι.

Τωρα για λοκ νταουν, οντως ετσι θα κανουμε και γυρω γυρω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom