soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
"Οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος μπαινουν στον κωλο του"...αφιερωμενο στους ΑΡΧΙμαλακες που για λιγη παραπανω ηδονη υποκυπτουν σε ακαπωτο τσιμπουκι οχι μια η δυο φορες για την εμπειρια αλλα ΠΑΝΤΑ!Προσωπικα το εκανα δυο φορες απλως ΕΤΥΧΕ να μην παθω τιποτα και ΔΕΝ το ξαναεκανα ευχαριστωντας ετσι την τυχη μου.Μια μολυνση τοπικη ειναι συνηθως κατι περαστικο...αν τσιμπησει κανεναν κορωνο'ι'ο καποιος τι θα γινει;Αν δεν σοβαρευθει ακομα και ο πιο ανεγκεφαλος ΑΡΧΙμαλακας η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ θα υποχωρησει.Οσο ειστε ακομα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!Θα ερθει ο καιρος που θα ρεφαρουμε...αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ!
Σεβαστή η άποψη σου μα φυσικά μη αποδεκτή.
Δεν επιβάλω σε κανέναν την γνώμη μου, απλά όποιος θέλει την εκλαμβάνει η την απορρίπτει.
Έχω θέσει στον εαυτό μου έναν κανόνα, με κανέναν τρόπο την ζωή μου δεν την ορίζει ο φόβος. Δεν λαμβάνω αποφάσεις με γνώμονα τον φόβο.
Οτιδήποτε κάνω η δεν κάνω απορρέει από άλλες αξίες και ιδανικά τα οποία εγώ όρισα στον εαυτό μου. Αν μπορούσα να απολαμβάνω την ηδονή του έρωτος χωρίς προφυλακτικό φυσικά θα το έκανα χωρίς κανέναν δισταγμό. Δεν το κάνω, διότι σέβομαι τις ετέρες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βρεθώ με εξώγαμο.
Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι η θεία φύση γεννά όλες τις αρρώστιες και έρχονται οι πολυεθνικές να μας σώσουν με τις εφευρέσεις τους, εμβόλια, προφυλακτικά, χάπια κοκ.
Εξάλλου, αν κάποιος είναι γραφτό να πεθάνει η να ζήσει δεν το αλλάζει καμία φαρμακοβιομηχανία, κυβέρνηση η ότι άλλο.
Μονο σαν ανεκδοτο μπορουν να ακουστουν οσα ειπες.
Σεβαστα ομως αλλα μη αποδεκτα.