Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (17 μέλη και 246 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
"Οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος μπαινουν στον κωλο του"...αφιερωμενο στους ΑΡΧΙμαλακες που για λιγη παραπανω ηδονη υποκυπτουν σε ακαπωτο τσιμπουκι οχι μια η δυο φορες για την εμπειρια αλλα ΠΑΝΤΑ!Προσωπικα το εκανα δυο φορες απλως ΕΤΥΧΕ να μην παθω τιποτα και ΔΕΝ το ξαναεκανα ευχαριστωντας ετσι την τυχη μου.Μια μολυνση τοπικη ειναι συνηθως κατι περαστικο...αν τσιμπησει κανεναν κορωνο'ι'ο καποιος τι θα γινει;Αν δεν σοβαρευθει ακομα και ο πιο ανεγκεφαλος ΑΡΧΙμαλακας η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ θα υποχωρησει.Οσο ειστε ακομα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!Θα ερθει ο καιρος που θα ρεφαρουμε...αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ!

Σεβαστή η άποψη σου μα φυσικά μη αποδεκτή.

Δεν επιβάλω σε κανέναν την γνώμη μου, απλά όποιος θέλει την εκλαμβάνει η την απορρίπτει.
Έχω θέσει στον εαυτό μου έναν κανόνα, με κανέναν τρόπο την ζωή μου δεν την ορίζει ο φόβος. Δεν λαμβάνω αποφάσεις με γνώμονα τον φόβο.
Οτιδήποτε κάνω η δεν κάνω απορρέει από άλλες αξίες και ιδανικά τα οποία εγώ όρισα στον εαυτό μου. Αν μπορούσα να απολαμβάνω την ηδονή του έρωτος χωρίς προφυλακτικό φυσικά θα το έκανα χωρίς κανέναν δισταγμό. Δεν το κάνω, διότι σέβομαι τις ετέρες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βρεθώ με εξώγαμο.
Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι η θεία φύση γεννά όλες τις αρρώστιες και έρχονται οι πολυεθνικές να μας σώσουν με τις εφευρέσεις τους, εμβόλια, προφυλακτικά, χάπια κοκ.

Εξάλλου, αν κάποιος είναι γραφτό να πεθάνει η να ζήσει δεν το αλλάζει καμία φαρμακοβιομηχανία, κυβέρνηση η ότι άλλο. :hi:

Μονο σαν ανεκδοτο μπορουν να ακουστουν οσα ειπες.

Σεβαστα ομως αλλα μη αποδεκτα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μαρεσει που σχολιαζετε τι κολησε ο φιλος απο τις την πουτανα και πραγματικα κλαιω απο τα γελια απο αυτα που του γρσφεται και σας γραφει.
Σιγουρα ευχομαι να γινει καλα το παληκαρι δεν ειμαι κακος ανθρωπος.
Απο την αλλη ομως οτι και να ευχηθουμε οτι και να πουμε ο τυπος απο οσο τον γνωριζω απο εδω μεσα που γραφει δεν προκειτε να βαλει μυαλο με τιποτα.Τα ιδια και τα ιδια θα συμβαινουν και εξηγουμε.
Οταν ρε παληκαρια πατε και γαματε εκει που γαματε και ολοι ξερουμε που ειναι τι περιμενετε?Μολις διαβασα ενα τυπο που ελεγε οτι τα δωματια βρομαγανε ποδαριλα χειμωνιατικα.
Οχι σπυρια θα βγαλετε αλλα συφιλη βλενορεια και οτι σκατα αλλο υπαρχει.Καλα δεν εχετε ιχνος αξιοπρεπειας?Τουλαχιστον σεβαστειτε ρε τον εαυτο σας αν οχι εμενα που ομα σας τα λεω και δε θελω παρεξηγησεις και μαλακισμενα πρωσοπικα μυνηματα να βριζετε μαναδες κτλ.Και εγω δεν παω μονο στουντιο αλλα και φυλης σε ορισμενα σπιτακια.Αυτη την περιοδο ομως που η κατασταση ειναι οπως ειναι δεν αξιζει να ρισκαρεις τοσο πολυ στο βρωμομεταξι με ολες αυτες τις πατσαβουρες βρωμιαρες και πενταβρομικα μπουρδελα που φοβασαι να μην ακουμπησεις ουτε καν το χερουλι της πορτας ποσο μαλλον το κρεβατι και την βρωμιαρα πουτανα που οσο και να πλυθει παντα βρωμιαρα θα ειναι εκει μεσα.Σεβαστειτε τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.045
Πόντοι
9.297
Kolonoskopos83 ΟΛΑ ειναι στο χερι σου..."Συν Αθηνα και χειρα κινει" .Δεν θα σε σωσει μονη της η Αθηνα αν δεν κανεις κατι και εσυ.Για να σωθεις κανε υπομονη μερικους μηνες η πανε σε καποια εμπιστοσυνης(;) ακομα και ερασιτεχνικης κατηγοριας( ακομα πιο επιφοβο ενδεχομενως...).Αν πας ετσι παιζεις κορωνα-γραμματα...και μοιραια ...καποτε θα χασεις!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Η καυλα κλειδωνει την λογικη.Αλλα οταν συμβει το ατυχημα και φυγει η καυλα επανερχεται η λογικη.Τοτε ομως ειναι πολυ αργα...

Και ο φόβος καταπνίγει την λογική. Σίγουρα, τώρα που μιλάμε δεν είμαι καυλωμένος, μήπως εσύ φοβάσαι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.045
Πόντοι
9.297
Δεν φοβαμαι, προσεχω.Κραταω δυναμεις για καλυτερες συνθηκες.Η ζωη μου αξιζει παραπανω απο ενα πηδημα και μια νεα κριτικη στον αγαπημενο μας ιστοτοπο.Αν διαφωνεις ελπιζω να ζησεις αρκετα για να το σκεφθεις...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τα πραγματα εχουν ως εξης:

Οταν τα δυο φυλα γαμιουνται (δεν με ενδιαφερουν τα στρακια περαν του οτι ανεβαινει πολυ περισσοτερο ο κινδυνος)
ρισκαρουν ειτε υπαρχει ειτε οχι το προφυλακτικο.
Το προφυλακτικο ειναι ασπιδα κατα πολλων απειλων αλλα υπαρχουν απειλες που δεν μπορει να κανει τιποτα.
Το γαμησι για να θεωρηθει σοβαρο, οφειλει να εχει μεσα παθος, ενταση, ενα σωρο κολπα κι ηδονες
οπου το προφυλακτικο μοιαζει φτωχος συγγενης η τουλαχιστον απλο κυμα στον ωκεανο του γαμησιου.
Οποιος θελει ακαποτη γαμησαρα με υπερβασεις, κορυφωσεις και απεριοριστη καυλα παει με γκομενα
και γινεται κολαση κι ανασταση επειδη υπαρχει χημεια στο μαξ.
Εγγυηση υγειας δεν υπαρχει ουτε εκει αλλα η ζωη μας εχει διδαξει οτι το 90% του πληθυσμου οταν γκομενιζει
δεν παιζει προφυλακτικο με τιποτα. Κι αν τυχον παιξει, βγαινει σε δυο το πολυ τρεις γυροβολιες.
Με γκομενα ειμαστε πιο σιγουροι, πως να το κανουμε δηλαδη; η γυναικα οπως κι ο ανδρας
οσο περισσοτερους ερωτικους συντροφους εχουν, τοσο πιο πολυ ρισκαρουν.
Γι αυτο οι πουτανες ειναι ψηλα στην κατηγορια επικινδυνοτητας, κατι που ειναι υπερ-παγιο
που να γυρισει ο ουρανος αναποδα.
Χωρια που το γαμησι μαζι τους ειναι συνηθως απο μαπα μεχρι αρκετα καλο.
Με καποτα, λιγη ωρα και χωρις χημεια. Σπανιως σπανε και τα τρια αυτα εμποδια. Αρα τι; τομπολα.
Επισης, θεωριες του κωλου που γραφονται σε (ασχετα) φορουμ ευγενοπουτσας και ευγενοφατσας
οτι ολοι φορανε καποτα με κανονικη γκομενα να τα λενε εκει που περνουν. Δηλαδη σε αμπαλους.
Πρεπει να φοραμε καποτα με πουτανες (συμβαινουν ομως και πιρουετες αν το ελαφακι κανει κανα λαθος κι αφεθει)
αλλα ας σταματησω εδω γιατι ξερω πολυ καλα οτι πολλοι λαχταρουν και παρακαλουν πληρωνοντας
να γαμησουν χωρις καποτα τις πουτανες οπως και αρκετες πουτανες το δινουν αβερτα ξεσκουφωτο
για κρατημα στο πελατιλικι η μια στο τοσο απο καυλα.
Σε ολους τυχαινουν διαφορα. Για μενα ολα αυτα ειναι τοσο ξεκαθαρα αποδεδειγμενα σαν να λεω 1 + 1 = 2.
Τελος, τα μπουρδελα οπως ειναι τωρα, ειναι για ροχαλες χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αποτελουν λυση.
Απλως ειναι σε τρισαθλια κατασταση. Να μην το πουμε;
ειναι η μονη κατηγορια που δουλευει με δεκαλεπτο στον βασικο της κορμο και λογω φθηνιας
εχει ακομα και τωρα μεγαλη ροη. Αυτη η ροη ειναι επικινδυνη κι οχι μονο λογω του τωρα.
Οι αλλες κατηγοριες ειναι λιγο εως πολυ καλυτερες αλλα κι εκει υπαρχει κινδυνος.
Απο κει και περα, ο καθενας κανει οτι του αρεσει κι αναλογα με την τυχη και τον βαθμο ανθεκτικοτητας
που εχει, δοκιμαζει και δοκιμαζεται.

Υ.Γ Προσωπικα γελαω οταν βλεπω πελατη να θελει να γαμησει ακαποτα κι η πουτανα να τον τρεναρει
για να κανει την ηθικη ενω κανει μπαμ (ορισμενες φορες) οτι θα του το δωσει εναντι αμοιβης.
Μην μου πειτε οτι δεν εχετε δει τετοια σε σαλονι. Αυτες οι εκατερωθεν μαλακιες ειναι και γαμω τα ανεκδοτα.

:rockon:

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Για να ξεχωρίσουμε λίγο την κατάσταση.Αλλο γκόμενα,άλλο πουτανα.Εγω το χω πει και ποιο πάνω.Τα καλύτερα γαμισια τα χω ρίξει με.πουτανες που έτυχε να με γουστάρουν.Εχω βγει από μπουρδέλο και να τρέμουν τα πόδια μου απ' το γαμισι που έπεσε.Οποτε η Καποτά ναι μεν κόβει,αλλά αν η φάση ταιριάζει,ξεχνάς τα πάντα.
Η φάση με το ανάλογο γαμισι,τα τελευταία χρόνια παίζει, τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία και καλό είναι να μην είσαι φαν.Εγω δύο φορές έχει τύχει να μου σπάσει η Καποτά,αλλά οκ μέχρι τώρα πότε μου δεν έπαθα,μίλησα,οτιδήποτε,χτυπά ξύλο.
Για τις γκόμενες,καλό θα ήταν να τις πηδαγαμε μόνο με Καποτά.Πλεον γαμιουνται με όποιον βρουν.Εγω ήξερα μουναρα που την γαμουσα μόνο όταν ήταν πιωμενη.Ως συνήθως τον έπαιρνε χύμα γιατί κι εγώ τα είχα κοπανησει.Με πόσους το έκανε αυτό;Που ξέρεις εάν ο Ένας γαμαει ρομαντικά στα ρδελα; Πόσες κερατωνουν τον γκομενο-αντρα τους; Πολλές γκόμενες,η διαφορά που έχουν απ' την πουτανα,είναι ότι ξερεις που πας και τι παίζει.Πραγμα που μια γκόμενα δεν θα στο πει ποτέ.Οτι μπορεί το προηγούμενο βράδυ να γαμιθηκε με πρεζακια γύφτο ακαποτα και της τα δώσε στο στόμα.Το τελευταίο δεν το Γράψα στην τύχη.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
καλησπερα παιδια εχει κανεις το τηλεφωνο της μπαρμπαρας απο Βέργας 6 ξερει κανεις αν κανει ραντεβου στειλτε μυνημα σε p.m

Δεν δουλεύει... είναι εκτός... μετά την καραντίνα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δημοκρατια εχουμε, οτι θελει λεει ο καθενας. :sunglasses:

Το οτι οι γκομενες γαμιουνται εδω κι εκει, βρισκει αγριο φρενο στο νημα με τις Ελληνιδες που εδω και χρονια πολλα μελη
γκαριζουν οτι γαμιουνται απο ολους εκτος απο αυτους. Μα επιτελους ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι; μυθικα οντα;
αρα εχουμε ατοπο κι οι γκομενες γαμιουνται επιλεκτικα και λιγοτερο απο εμας.
Εμεις ως γνωστον στην συντριπτικη πλειοψηφια μας, θελουμε σαν κουνελια.
Περι ηδονης ολοι ξερουμε ποσα κυβικα παραπανω ειναι το γαμησι με γκομενα μπροστα στο γαμησι με μια πουτανα.
Ελξη, φυσικοτητα, ακαποτα ολα, απειρος χρονος, απειρες φορες κτλ ολα υπερ της γκομενας.

Κι επειδη προσωπικα κρινω αντικειμενικα, ναι...και με πουτανες περναει καποιος φοβερα.
Αλλιως περνα σκατα, μετρια η καλα. Καθε ποτε ομως περναει φοβερα;
σε ενα 5% του συνολου των γαμησιων; οταν κοιμηθει ο Θεος; μη λεω και πολυ δεν ξερω.
Εκτος αν θεοποιουμε το βασικο ακαδημαικο δεκαλεπτο με καποτα και περιορισμους σε ελεγχομενο περιβαλλον μπουρδελου.
Οταν λοιπον σπαει ολο αυτο, τοτε ναι...περναμε φοβερα.
Αλλιως αδειαζουμε τα παπαρια μας στο γρηγορο...με καποιες εκπληξεις (χωρις εμποδια = κατι πολυ σπανιο)
Τι να πω; ισως να εχω υπερβολικες απαιτησεις απο ενα γαμησι.
Αλλα ετσι ειναι. Η γαμαμε η κλανουμε! Περι ασθενειων, ολοι τελος ξερουμε οτι η πουτανα γαμιεται αβερτα στην σειρα
και πολλες φορες ξεφευγει (λιγο η πολυ) του προγραμματος με καποιους μεσα στους τοσους.
Κυριως με φραγκα και σπανιοτερα απο καυλα. Αρα; τι; εμενα περιμενατε να το πω;

Τελοσπαντων, ας κοιταξουμε να βολεψουμε την βεργα μας γιατι ερχεται ολικο λοκνταουν στην Αττικη
και αυτο πρεπει να μας ενδιαφερει αυτη την στιγμη.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλησαντα και συμπληρώνω, το γλυφομούνι και το γλυφοκωλι δεν το ευχαριστιεσαι με πουτανες πως να το κάνουμε!! Όσο κι αν είναι μουναρα η βίζιτα, όσο και καβλα να είναι η πουτανα δεν το 'φχαριστιεσαι τέλος!! Πόσες φορές έχετε γλύψει μουνι εκδιδόμενης ή σας έχει πάρει πίπα ακαποτη;;!! Δε σας έχει περάσει απο το μυαλό εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή όσο κι αν είστε καβλωμενοι "ρε μπας και κάνω μαλακία και κολλήσω κάτι..;" πάντα όμως ΜΑ ΠΑΝΤΑ περνάει αυτό από το μυαλό μας. Εγώ έχω 20+ χρόνια ιστορίας σε πληρωμένο σεξ και έχω δώσει κάνα δυο ακαποτες πίπες και κι έχω κάνει γλυφοκωλι μονο σε μια συγκεκριμένη εκδιδόμενη η οποία πάντα όταν με εβλεπε ήξερε τι την περίμενε και επλενε τον κωλο της σχολαστικότατα γιατι ήξερε ότι ερχόμουν πεντακάθαρος και το σεβόταν αυτό. Και πάλι όμως το ρίσκο δεν είναι τόσο μικρό όσο φαίνεται. Ας είναι κύριοι αυτή η μεγάλη αποχή που έχουμε από τον πληρωμένο έρωτα να μας συμμορφωσει και να κόψουμε μερικές κακές συνήθειες ακαποτης ιδονης όσο είμαστε ακόμα γεροί!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλησαντα και συμπληρώνω, το γλυφομούνι και το γλυφοκωλι δεν το ευχαριστιεσαι με πουτανες πως να το κάνουμε!! Όσο κι αν είναι μουναρα η βίζιτα, όσο και καβλα να είναι η πουτανα δεν το 'φχαριστιεσαι τέλος!! Πόσες φορές έχετε γλύψει μουνι εκδιδόμενης ή σας έχει πάρει πίπα ακαποτη;;!! Δε σας έχει περάσει απο το μυαλό εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή όσο κι αν είστε καβλωμενοι "ρε μπας και κάνω μαλακία και κολλήσω κάτι..;" πάντα όμως ΜΑ ΠΑΝΤΑ περνάει αυτό από το μυαλό μας. Εγώ έχω 20+ χρόνια ιστορίας σε πληρωμένο σεξ και έχω δώσει κάνα δυο ακαποτες πίπες και κι έχω κάνει γλυφοκωλι μονο σε μια συγκεκριμένη εκδιδόμενη η οποία πάντα όταν με εβλεπε ήξερε τι την περίμενε και επλενε τον κωλο της σχολαστικότατα γιατι ήξερε ότι ερχόμουν πεντακάθαρος και το σεβόταν αυτό. Και πάλι όμως το ρίσκο δεν είναι τόσο μικρό όσο φαίνεται. Ας είναι κύριοι αυτή η μεγάλη αποχή που έχουμε από τον πληρωμένο έρωτα να μας συμμορφωσει και να κόψουμε μερικές κακές συνήθειες ακαποτης ιδονης όσο είμαστε ακόμα γεροί!

Να συμπληρωσω κι εγω οτι καποια απο τα παραπανω συμβαινουν στα μπουρδελα επειδη το αρσενικο εκ φυσεως ειναι κατακτητικο
και στο dna του ειναι γραμμενο να αμολαει σπερμα καργα οπως και να μην μοιραζεται οτι γαμαει εκτος αν το εχει χεσμενο.
Συνεπως ακομα και στις πουτανες που παμε, αποσκοπουμε να ειμαστε οι μορτες της υποθεσης που θα μας προτιμησουν
για να ξαναγαμηθουν η να μας επιβραβευσουν. Αυτο συμβαινει ενδομυχα. Μολις λειτουργησει ο εγκεφαλος σωστα και καταλαβουμε
οτι οι πουτανες ειναι δημοσιας χρησης, αυτοματως γινομαστε παρτολες που για να καταδεχθουμε να ασχοληθουμε μαζι τους ηδονικα
πρεπει να σκυψουν τοσο που τα μαλλια τους να μυριζουν ποδαριλα.

Χαιρετε...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Πολλά τα λόγια σου, κανένα το λάθος σου. Συμφωνώ απόλυτα! Ο ακαδημαϊκός λόγος σου επίσης όλα τα λεφτά, ανεβάζει πολλά επίπεδα τη συζήτηση μας. Εύγε συναγωνιστή! Να δούμε πως θα χειριστούμε τις αντιδράσεις μας όμως το καλοκαίρι που θα ξανά ανοιξουν τα μαγαζιά! Πώς θα συγκρατήσουμε τα ζωώδη ένστικτα μας;;!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.045
Πόντοι
9.297
Το κορακι η ειναι παντρεμενος και γαμαει χωρις καποτα εκ του ασφαλους( λεμε τωρα...) η πραγματικα τον χωνει σε επαγγελματιες ακαποτα το οποιο σημαινει οτι ενδεχεται να ειναι μια κινητη υγειονομικη βομβα αφροδισιων και δηθεν μαγκιας...ελπιζω να εχεις πολλα λεφτα για να τρεχεις ειτε σε γυναικολογους για να τερματιζεις εγκυμοσυνες αν γινουν ατυχηματα η σε ουρολογους για εσενα...η ανευθυνοτητα στον ακρο αωτο...δεν εισαι ο μονος κορακι...υπαρχουν πολλοι ανευθυνοι δηθεν μαγκες σαν εσενα...απο εσας ξεκινανε ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και βρισκουν εισοδημα οι γιατροι των παραπανω ειδικοτητων...λεφτα υπαρχουν(;) απο μυαλα δεν βλεπω τιποτα γιατι δειχνετε το ιδιο ενδιαφερον στα θεματα αυτα που δειχνει και ενα ζωο...:jerking::headbang:

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Να ευχαριστήσω τον dmtrsxxx καθώς καινούριος εγώ έψαχνα μέρες μια να κάνει γλυφοκωλι. Διαβάζω το ποστ και κατεβαίνω αμέσως μετάξι να προλάβω. Μπαίνοντας με την Ελένη τη Πόντια που λέτε μου έκανε ένα τρελό γλυφοκωλι ούτε που είχα φανταστεί πως ήταν. Αν έχετε προτάσεις και για άλλες στείλτε μου πμ ή εδώ.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το κορακι η ειναι παντρεμενος και γαμαει χωρις καποτα εκ του ασφαλους( λεμε τωρα...) η πραγματικα τον χωνει σε επαγγελματιες ακαποτα το οποιο σημαινει οτι ενδεχεται να ειναι μια κινητη υγειονομικη βομβα αφροδισιων και δηθεν μαγκιας...ελπιζω να εχεις πολλα λεφτα για να τρεχεις ειτε σε γυναικολογους για να τερματιζεις εγκυμοσυνες αν γινουν ατυχηματα η σε ουρολογους για εσενα...η ανευθυνοτητα στον ακρο αωτο...δεν εισαι ο μονος κορακι...υπαρχουν πολλοι ανευθυνοι δηθεν μαγκες σαν εσενα...απο εσας ξεκινανε ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και βρισκουν εισοδημα οι γιατροι των παραπανω ειδικοτητων...λεφτα υπαρχουν(;) απο μυαλα δεν βλεπω τιποτα γιατι δειχνετε το ιδιο ενδιαφερον στα θεματα αυτα που δειχνει και ενα ζωο...:jerking::headbang:
Σιγά μη νοιαστώ για την εγκυμοσύνη της πουτάνας.
Αυτή νοιάζεται για το πορτοφόλι μου;
Δικό της το σώμα, δικιά της η ευθύνη.

Όσο για τις αρρώστιες τα παραλές.
Τόσες χιλιετίες οι άνθρωποι γαμάγανε ακάποτα.
Τώρα ξαφνικά επειδή βγήκαν οι καπότες θα κολλήσουμε;

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Τελικά, βρε παιδιά, είχαν δεν είχαν το πάνε μέχρι Πάσχα γαμώ την γκαντεμιά μας. Άντε στην καλύτερη μέσα Απρίλη. 5 μήνες ξεραΐλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.045
Πόντοι
9.297
Ευτυχως που υπαρχουν πολλοι σαν κι εσενα κορακι και δεν θα πεινασουν γυναικολογοι και ουρολογοι.
Φανταζομαι βγαινεις για καμακι με ροπαλο στο χερι και αν σου αρεσει καμμια της ριχνεις μια ροπαλια στο κεφαλι και την τραβας στην σπηλια...ειπαμε παλαιων αρχων...αλλα οχι κι ετσι!Απο θαυμα ζεις...μπορει να εχεις πιασει καθε ειδους αφροδισιο η ακομα και AIDS .Αν δεν ηταν οι πουτανες πιθανον δεν θα εβρισκες ικανοποιηση.Ακομα και απο εσενα και απο αλλους σαν εσενα αξιζουν σεβασμο.Εισαι τοσο εγωιστης μονο σε ο,τι αφορα τις πουτανες η δειχνεις παντου την ιδια ελλειψη σεβασμου;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom