Εδώ που τα λέμε το πράγμα, με αυτές τις πατσαβούρες, έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί το κάθε σιτεμένο τσουβάλι με βυζιά να ζητάει 20άρικο για ένα 10λεπτο. Ωστόσο, έχω πειστεί πως η συντριπτική πλειοψηφία επιδιώκει να περνά μαζί τους στα δωμάτια, επειδή παρέχουν καλλίτερες υπηρεσίες παραθεωρώντας εντελώς την εμφάνιση· εν ολίγοις στη βάση της φολοαποφυγής. Αν υπήρχε, έστω και υποψία, σοβαρού εμφανισιακού ανταγωνισμού (δηλαδή πρακτικά να πάρει πόδι το μισό ρόστερ της φυλής) αλλά και ικανοποιητικό σέρβις, όλοι αυτοί οι φερόμενοι ως μπαζοθήρες θα άλλαζαν τροπάρι πιστεύω.
(Σόρρυ για το offtopic όμως, εντάξει, ωραίο το παιχνίδι με το «γούστο μου καπέλο μου», άλλα τουλάχιστον να είμαστε ευθείς, διότι έτσι όπως οδεύουμε θα καταλήξουμε να ξεχάσουμε πως είναι το ωραίο μουνί)
Οι κλασσικοι σαβουρομπαζογαμωσαυροι (ιδιως οι κλωνοποιημενοι) εχουν και θα εχουν παντα πλακα, γιατι προσπαθουν να μας πεισουν οτι τα μπαζα, οι φαλαινες της ξηρας και οι γριες που πανε και "γαμανε"... αξιζουν. Γραφουν ενα καρο μαλακιες και φυκια περι φανταστικα service, super γαμησια και αλλα γελοια. Δε μπορουν να καταλαβουν οτι επειδη ειναι προφανως για το μπουτσο και οι ιδιοι , οι μικρες τους ριχνουν "φολα", επειδη δεν τους γουσταρουν και δεν τους θελουν για πελατες. Εκει λοιπον που καταληγουν ειναι οι τελειωμενες, που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα πλεον και αναγκαστικα τα δεχονται σχεδον ολα, απο το να πεινασουν. Αυτο βεβαια οι σαβουρομπαζογαμωσαυροι που συναμα ειναι και ψυχικα αρρωστοι, το γνωριζουν και το εκμεταλλευονται γιατι τους παιρνει.
Η πιο πολυ πλακα ομως απο ολα, ειναι οτι παρεξηγουνται κιολας απο πανω