Γεια χαρά πέρασμα πριν λίγο από Βέργας 3 μπας και έχει επιστρέψει μια ωραία κοπέλα που έχω βάλει σαν στόχο για δοκιμή με ρίσκο βέβαια αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα οπότε είμαι αποφασισμένος αναφέρομαι στην Ειρήνη δυστυχώς όμως δεν έχει γυρίσει ακομα.
Εκεί δούλευει τώρα μια πολυ μέτρια άσχημη κοντή εντελώς αδιάφορη κοπέλα η Αλίσα που είναι αδιανόητο και μόνο να βγαίνει σε σαλόνι με αντίτιμο 20€ο
Μεταξουργείο στο 10€ο καί πάλι χλωμή θα έπρεπε να είναι.
Έτσι λοιπόν η κοπέλα αυτή σήμερα έβγαλε όλη της την αγανάκτηση γιατί ρώτησα την τσατσά για την Ειρήνη και αυτή άρχισε να φωνάζει γιατί όλοι ζητάνε την Ειρήνη μου λέει εγώ είμαι εδώ τώρα έφυγε νευριασμένη στο κουζινακι και η τσατσά σαφώς αμήχανη μου λέει πέρασε στο δωμάτιο είναι πολύ γλυκιά η κοπέλα της λέω έχει νεύρα και απαντάει η κοπέλα από το κουζινακι ναι πολλά νεύρα μαλακά.
Φυσικά δεν έκατσα να ασχοληθώ σηκώθηκα και έφυγα ότι οι περισσότερες κοπέλες στα μαγαζιά δεν έχουν ούτε τρόπους ούτε επίπεδο το ξέρω χρόνια και δεν περιμένω κάτι αξιοσημείωτο οκ.
Αυτό το αισχος όμως να ζητάνε 20€πουλα για τόσο μέτριες αδιάφορες κοπέλες είναι θράσος οπότε όταν δείτε μπροστά αυτή την Αλίσα απλά προσπεραστε ή αν θέλετε να γελάσετε ρωτήστε την πότε θα έρθει η Ειρήνη να δείτε πως θα κάνει μαλακίες χάλια μαύρα το Βέργας 3 μαγαζί που έχουν περάσει πραγματικά διαμάντια όπως μια από τις ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών και με μεγάλη νοσταλγία αναφέρομαι στην Θέα Βικαρα τώρα μηδέν πρωί βράδυ τίποτα.
Καλό βράδυ