Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Με εμφάνιση και υπηρεσίες σαν την Βίκη και την Αρίνα δεν υπάρχουν σήμερα πουτάνες στα μπουρδέλα των 20 ευρώ.
ρε μυρωδια σε εμενα μιλας; αν σε παω εκει αυριο και την γ@μησω μπροστα σου- τι θα πεις; αντε τωρα για κανα στραποναρισμα γιατι αργησες- που θα ειρωνευτεις κιολας - γκαβακα
την τυφλα σας δεν ξερετε- σαλτα γ@μη... ρε μαστροχυλοπιτα κλωνε -που πας σε νησι για να σκοραρεις- μενεις με το πουλι στο χερι- κι ερχεσαι μετα στα μπου - (πλαθοντας φανταστικα σεναρια με τουριστριες)- Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.-Αν εχεις αμφιβολιες(που-στ'@@ μ κιολας) - θα σε παρω απ το χερακι για να σε μαθω πως γινεται -γκαβακαΚαλά σας ξέρουμε
το γραφω απ την αρχη, στο- blue ticket
Καλημερα παλικαρι- κι εσυ την αυτοβιογραφια σου παραθετεις στην ενημερωση - αλλα δεν το κανουμε θεμαΚαλημέρα παληκάρια
Απογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Φυλής 71Β. Δούλευε η Λίζα, η γνωστή κοπέλα από την μοντέλο-αλυσίδα, η οποία με κέρασε μία από τις πιο ξεγυρισμένες φόλες της 24ετής καριέρας μου. Πέρασμα καπότας και πίπα σε πεσμένο πούτσο, 0 προκαταρκτικά και αποστειρωμένο γαμήσι στα τέσσερα, με την ίδια να φοράει μάσκα. Το επικό ήταν, ότι καθώς τελείωνα, ξάπλωσε απότομα, με αποτέλεσμα να με βγάλει ακαριαία από μέσα της, ενώ έχυνα ακόμα! Φόρεσε γρήγορα το εσώρουχό της και έφυγε τρέχοντας, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα, πίσω της! Έκλαψα ένα 20ρικο και για αυτό, της εύχομαι να την βρουν παγωμένη!
Απογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Φυλής 71Β. Δούλευε η Λίζα, η γνωστή κοπέλα από την μοντέλο-αλυσίδα, η οποία με κέρασε μία από τις πιο ξεγυρισμένες φόλες της 24ετής καριέρας μου. Πέρασμα καπότας και πίπα σε πεσμένο πούτσο, 0 προκαταρκτικά και αποστειρωμένο γαμήσι στα τέσσερα, με την ίδια να φοράει μάσκα. Το επικό ήταν, ότι καθώς τελείωνα, ξάπλωσε απότομα, με αποτέλεσμα να με βγάλει ακαριαία από μέσα της, ενώ έχυνα ακόμα! Φόρεσε γρήγορα το εσώρουχό της και έφυγε τρέχοντας, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα, πίσω της! Έκλαψα ένα 20ρικο και για αυτό, της εύχομαι να την βρουν παγωμένη!
Περιέργως την έχω πάρει 3 φορές με μεγάλη χρονική αποσταση η μια από την άλλη φοραΑπογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Φυλής 71Β. Δούλευε η Λίζα, η γνωστή κοπέλα από την μοντέλο-αλυσίδα, η οποία με κέρασε μία από τις πιο ξεγυρισμένες φόλες της 24ετής καριέρας μου. Πέρασμα καπότας και πίπα σε πεσμένο πούτσο, 0 προκαταρκτικά και αποστειρωμένο γαμήσι στα τέσσερα, με την ίδια να φοράει μάσκα. Το επικό ήταν, ότι καθώς τελείωνα, ξάπλωσε απότομα, με αποτέλεσμα να με βγάλει ακαριαία από μέσα της, ενώ έχυνα ακόμα! Φόρεσε γρήγορα το εσώρουχό της και έφυγε τρέχοντας, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα, πίσω της! Έκλαψα ένα 20ρικο και για αυτό, της εύχομαι να την βρουν παγωμένη!
Είναι η σουίτα του οίκου.Photo απο το 86, απο το ευθεια μεσα δωματιο.
Τοσα χρονια δεν ειχα μπει ποτε μου και δεν ηξερα οτι υπαρχει καν.
Εχει ντους που δουλευει by the way, για οσους ψηριζουν τη μαιμου πολυ σχολαστικα.
Ισως είναι λίγο σκληρό αυτό που θα πω, συγχωρέστε με, άλλα οι περισσότερες κοπέλες 8 με 9 στις 10 ειναι φόλες,Απογευματινή επίσκεψη, χθες, στο Φυλής 71Β. Δούλευε η Λίζα, η γνωστή κοπέλα από την μοντέλο-αλυσίδα, η οποία με κέρασε μία από τις πιο ξεγυρισμένες φόλες της 24ετής καριέρας μου. Πέρασμα καπότας και πίπα σε πεσμένο πούτσο, 0 προκαταρκτικά και αποστειρωμένο γαμήσι στα τέσσερα, με την ίδια να φοράει μάσκα. Το επικό ήταν, ότι καθώς τελείωνα, ξάπλωσε απότομα, με αποτέλεσμα να με βγάλει ακαριαία από μέσα της, ενώ έχυνα ακόμα! Φόρεσε γρήγορα το εσώρουχό της και έφυγε τρέχοντας, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα, πίσω της! Έκλαψα ένα 20ρικο και για αυτό, της εύχομαι να την βρουν παγωμένη!