Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (36 μέλη και 241 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.416
Πόντοι
27.261
Live μεσημεριανο κοντα στα γνωστα σοκακια λογω δουλειας.
Στο αγκυρας 12,
2 κοπελες, Ολγα και Αννα, ρωσικες ελεφαντινες both.
Πανακυρες εννοειται, εκτος αν ψαχνετε για bbq φαση η' να ζυμωσετε κανα καρβελι.

Γινεσαι κακος ρε papaphil

η αληθεια ειναι σκληρη και ποναει φιλε..... και μη μου κλεβεις τις ατακες :cheesy: .
περιγραφες κανω απλα, οσο πιο αληθινες γινεται και οπως μιλαμε μεταξυ μας με την καθομιλουμενη, χωρις φιλοσοφικες φανφαρες.
ετσι γραφω απο την αρχη αλλωστε.
εσυ οπως το εγραψες, φανηκε λιγο ακυρο φιλε sorry.
ξαναδεστο πιο αναλυτικα και θα καταλαβεις τι εννοω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Photo απο το 86, απο το ευθεια μεσα δωματιο.
Τοσα χρονια δεν ειχα μπει ποτε μου και δεν ηξερα οτι υπαρχει καν.
Εχει ντους που δουλευει by the way, για οσους ψηριζουν τη μαιμου πολυ σχολαστικα.
Είναι η σουίτα του οίκου.

Έχει και κάτι αυτοκόλλητα του ντίσνευ με χιονάτες στην ντουλαπα χαχα και μοιάζει σαν παιδικο δωματιο(αν δεν τα βγαλανε)

Εκει ειχα γαμησει παλια μια Νικη ψηλη λεπτη και τραβελοφατσα αλλα δυναμη στο δωματιο
Ναι η Νίκη που την θυμήθηκες, δύναμη Βουλγαρικό πιστόλι.
Ηταν περίπου φθινόπωρο του 2018 που δούλευαν μαζί στο Φυλής 86 με την βερονικα κ την Αννυ χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους θυμάμαι έφτιαχναν παπάδες, δέσποτα δες....
Ήμουν Πάτρα θυμάμαι για λίγες ημέρες για κάποιες υποχρεώσεις κ όταν διάβασα ότι είναι η Νίκη μεσημέρι έρχομαι Αθήνα κ επιστρέφω πάλι την ιδια ημέρα για Πατρα, μιλάμε για λοξα ενώ τώρα πάω τσάρκα δεν βλέπω κάτι να αξίζει κ ξενερώνο κ την κοπανάω.
Δυνατό κομμάτι η Νίκη

Η πίπα της άξια μνείας

Κορμάρα που την έπαιρνες άνετα σε όλες τις στάσεις και τα βογγητά της αληθοφανή

Δε βιαζόταν

Αξιόλογο κομμάτι φίλε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Live μεσημεριανο κοντα στα γνωστα σοκακια λογω δουλειας.
Στο αγκυρας 12,
2 κοπελες, Ολγα και Αννα, ρωσικες ελεφαντινες both.
Πανακυρες εννοειται, εκτος αν ψαχνετε για bbq φαση η' να ζυμωσετε κανα καρβελι.
Θα πάω φίλε και θα τις πάρω και τις δυό όχι για σεξ αλλά για...πάλη :2funny::2funny::2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αφου οι νταβαδες βλεπουν οτι ακομα και οι ακυρες πουτανες μαζευουν κοσμο γιατι υπαρχουν και ακυροι πελατες που πανε με δαυτες γιατι να φερουν νεες κοπελες?
Αφου οι περισοτεροι εδω μεσα πανε και γαμανε οτι βρουν και το χαιρονται ποιος ο λογος για νεες κοπελες.
Αφουν ο λαος βλεπει τον ΚΑΤΙΜΑ ΓΙΑ ΧΑΒΙΑΡΗ τοτε ολα ενταξει ειναι.
Το χειροτερο ειναι που πανε και δινουν και extra χρηματα για να τις χαρουνε περισσοτερο χρονο και τις καλομαθενουνε.Να κατι σαν την κατυ στη λιοσιων που μου ζηταγε να την κλεισω μισαωρο με 50 ευρα το ζωων.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.416
Πόντοι
27.261
Αφου οι περισοτεροι εδω μεσα πανε και γαμανε οτι βρουν

αυτο μην το δενεις.
αλλοι πανε για να τους γαμησουν κιολας
αλλοι απλα για να τον παιξουν.
αλλοι για να τους "τον" παιξουν (το πουλακι).

μου εχουν πει κατι EPICες ιστοριουλες μερικες γνωστες μου για τα παλουκαρια μας εδω μεσα :tooth:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για το θεσσαλονικιο που ηρθε Αθηνα και το παληκαρι ξενερωσε με αυτα που ειδε ενταξει δε νομιζω πως ειμαστε σε τοσο ασχημη κατασταση.Υπαρχουν κοπελες γαμευσημες και πολη ομορφες απλα ειναι λιγες και πρεπει να τις πετυχεις.Εμεις που ζουμε εδω οι περισσοτεροι τουλαχιστον τις γνωριζουμε και παμε σε αυτες.Η αληθεια ομως ειναι πως και δαυτες τις ψιλοχοντροβαρεθηκαμε.
Στην Θεσσαλονικη ζουσα για καποια χρονια και συγκεκριμενα στη Χαλκιδικη οποτε και επισκεπτομουνα την πολη συχνα και συχνα επισης και τα μπουρδελα.Θυμαμαι ητανε λαχειο να βρεις μια ομορφη πουτανα να γαμησεις και μαλιστα θελανε 30 ευρο 10 λεπτα.Γενικα οι πουτανες εκει πολυ ακυρες.Τα καλοκαιρια γαμαγαμε τουριστριες του ξενοδοχειου που θελανε να γαμηθουνε ευκολα χωρις πολλα πολλα με ενα δυο ποτακια ητανε ετοιμες για ολα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αφου οι περισοτεροι εδω μεσα πανε και γαμανε οτι βρουν

αυτο μην το δενεις.
αλλοι πανε για να τους γαμησουν κιολας
αλλοι απλα για να τον παιξουν.
αλλοι για να τους "τον" παιξουν (το πουλακι).

μου εχουν πει κατι EPICες ιστοριουλες μερικες γνωστες μου για τα παλουκαρια μας εδω μεσα :tooth:
:) :) :) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβει αν βρεθεις σε λεκτικη διενεξη με πουτανα μεσα στο μπουρδελο? μου ετυχε οταν πηγα να δω μια αλλα οταν ευγενικα αποχωρησα γιατι δεν μου αρεσε αρχισε να με βριζει. δεν αντεδρασα γιατι βιαζομουν να παω να δω αλλη σε εταιρο μπουρδελο:P

τι θα μπορουσε ομως να συμβει αν αρχιζα και εγω να κατεβω χριστοπαναγια ? εχουν μεσα τα μπουρδελα φουσκωτους?

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Ναι τύπε τους κρύβουν ανά δυάδες στις τουαλέτες και τους φωνάζουν από τα γουόκι τόκι!
γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβει αν βρεθεις σε λεκτικη διενεξη με πουτανα μεσα στο μπουρδελο? μου ετυχε οταν πηγα να δω μια αλλα οταν ευγενικα αποχωρησα γιατι δεν μου αρεσε αρχισε να με βριζει. δεν αντεδρασα γιατι βιαζομουν να παω να δω αλλη σε εταιρο μπουρδελο:P

τι θα μπορουσε ομως να συμβει αν αρχιζα και εγω να κατεβω χριστοπαναγια ? εχουν μεσα τα μπουρδελα φουσκωτους?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Λοιπον φιλαρακο θα σου πω μια συντομη εμπειρια μου αντιστοιχη που ειχα πριν περιπου 3 χρονια.
Δε μου αρεσε ο ντολμας που σαλοναρισε δεν μιλησα δεν σχολιασα τιποτα ημουνα μονος μου στο δελο και φευγοντας η πουτανα με εβριζε με πολυ ασχημο τροπο και λεξεις στα ρωσικα.
Ελα μου ντε που τις γνωριζα τις λεξεις και απαντησα με ευγενεια οτι πρεπει να νρεπεται και κατι τετοια.Ε αυτη οσο εγω της τα ελεγα επερνε το νταβα τηλεφωνω και σε 2 λεπτα εσκασε μεσα και μου εκανε ερωτησεις.Μου ειχε πει μαλιστα να βγουμε εξω να τα πουμε του ειπα ευχαριστως και εξω μου εκανε τσαμπουκαδες και μαλακιες.Δεν εκανα πισω ουτε για δευτερολεπτο ημουνα ετοιμος για ολα.Η αληθεια ομως ειναι οτι γνωριζω πολυ καλα οτι δεν τους παιρνει να κανουνε μαλακιες και να το τραβηξουν για λογους που ολοι γνωριζουμε.Οποτε ειπαμε κατι ωραιες λεξουλες και φυγαμε σε διαφορετικες κατευθυνσεις.Γενικα δεν χρειαζεται να δινεις σημασια στις πουτανες ουτε να ανοιγεις κουβεντες γιατι χαλιεσαι χωρις λογο.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Εχει ντους που δουλευει by the way, για οσους ψηριζουν τη μαιμου πολυ σχολαστικα.

Έχει και κάτι αυτοκόλλητα του ντίσνευ με χιονάτες στην ντουλαπα χαχα και μοιάζει σαν παιδικο δωματιο(αν δεν τα βγαλανε)

Εκει ειχα γαμησει παλια μια Νικη ψηλη λεπτη και τραβελοφατσα αλλα δυναμη στο δωματιο
Ηταν περίπου φθινόπωρο του 2018 που δούλευαν μαζί στο Φυλής 86 με την βερονικα κ την Αννυ χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους θυμάμαι έφτιαχναν παπάδες, δέσποτα δες....
Ήμουν Πάτρα θυμάμαι για λίγες ημέρες για κάποιες υποχρεώσεις κ όταν διάβασα ότι είναι η Νίκη μεσημέρι έρχομαι Αθήνα κ επιστρέφω πάλι την ιδια ημέρα για Πατρα, μιλάμε για λοξα ενώ τώρα πάω τσάρκα δεν βλέπω κάτι να αξίζει κ ξενερώνο κ την κοπανάω.
Δυνατό κομμάτι η Νίκη

Η πίπα της άξια μνείας

Κορμάρα που την έπαιρνες άνετα σε όλες τις στάσεις και τα βογγητά της αληθοφανή

Δε βιαζόταν

Αξιόλογο κομμάτι φίλε

Την Βερόνικα και την Άννυ που μπορούμε να τις βρούμε;; :fuck1: :tits:

johnnnnn62

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
95
Πόντοι
1
καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν τα Σπ. Πατση 40 και Λιοσίων 73Α και Β είναι κλειστά? ρωτάω γιατί το πρόγραμμα δεν έχει ανέβει σήμερα

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν τα Σπ. Πατση 40 και Λιοσίων 73Α και Β είναι κλειστά? ρωτάω γιατί το πρόγραμμα δεν έχει ανέβει σήμερα

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

Πήρα τηλέφωνο στο Λιοσίων 73Α : Κανείς δεν το σήκωσε.
Στο Λιοσίων 73Β : Φραγή κλήσεων εισερχόμενων
Σπύρου Πάτση 40 : Κανείς δεν το σήκωσε..

Είτε κλείνουν γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα λόγω του lockdown και άρα πτώσης τζίρου είτε κάνουν ανακαίνιση είτε συγχωνεύονται και πρόκειται να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά πέρασμα πριν λίγο από μερικά μαγαζιά

Φυλής 86 όροφος Άντζελα κοντή μελαμψή κοπέλα με ωραίες αναλογίες και πολύ καλά βυζιά βέβαια για δοκιμή αδύνατο αφού το service της φυλής δεδομένο βιαστικό γρήγορο ξεπετα
Φυλής 86 ισόγειο Αλεξάνδρα μελαχρινή Μιλφ μετριοτατη από Βουλγαρία νομίζω κανονικό σώμα πριν λίγα χρόνια δούλευε Λιοσιων76 όροφο
Φυλης59 ισόγειο Εβελίνα αδιφρη Μιλφ
Φυλής 66Δ Ραμόνα μέτρια άχρηστη κοπέλα πέρυσι είχε δουλέψει Διδύμου 22 με όνομα Γιολάντα εντελώς αδιάφορη άκυρη
Διδυμου 27 Βικτώρια Τζούλια το θωρηκτό
Καλυμνου36 Ναταλία ξανθιά Μιλφ μέτρια φάτσα μέτριο σώμα άλλη μια αδιάφορη περίπτωση δουλεύει αρκετό καιρό εκεί.

Αυτά τα ολίγα καμία απολύτως μεταβολή στην πιάτσα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για πέρασμα από αλλά μαγαζιά αρκετά είναι κλειστά παντως

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αφου οι νταβαδες βλεπουν οτι ακομα και οι ακυρες πουτανες μαζευουν κοσμο γιατι υπαρχουν και ακυροι πελατες που πανε με δαυτες γιατι να φερουν νεες κοπελες?
Αφου οι περισοτεροι εδω μεσα πανε και γαμανε οτι βρουν και το χαιρονται ποιος ο λογος για νεες κοπελες.
Το χειροτερο ειναι που πανε και δινουν και extra χρηματα για να τις χαρουνε περισσοτερο χρονο και τις καλομαθενουνε.Να κατι σαν την κατυ στη λιοσιων που μου ζηταγε να την κλεισω μισαωρο με 50 ευρα το ζωων.
Αν αξίζει τα δίνεις ,αν όμως σε έχει η άλλη 15 λεπτά στην κουβέντα , μετά 15 λεπτά μπάνιο ,......γαμηση 12 λεπτά !!και τα τελευταία 18 λεπτά παλυ στην κουβέντα πριν φύγεις ...δεν αξίζει !!διοτι είναι σαν να γαμας με 20αρικο 10-12 λεπτά !!!! Και όλη η άλλη ώρα είναι μόνο κουβέντα και μάλιστα χωρίς χάδι χωρίς χαμουρεμα χωρίς τίποτα ..... εκεί δεν αξίζει να πληρώσεις προγραμμα μιας ώρας !!!!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Γεια χαρά πέρασμα πριν λίγο από μερικά μαγαζιά

Φυλής 86 όροφος Άντζελα κοντή μελαμψή κοπέλα με ωραίες αναλογίες και πολύ καλά βυζιά βέβαια για δοκιμή αδύνατο αφού το service της φυλής δεδομένο βιαστικό γρήγορο ξεπετα
Φυλής 86 ισόγειο Αλεξάνδρα μελαχρινή Μιλφ μετριοτατη από Βουλγαρία νομίζω κανονικό σώμα πριν λίγα χρόνια δούλευε Λιοσιων76 όροφο
Φυλης59 ισόγειο Εβελίνα αδιφρη Μιλφ
Φυλής 66Δ Ραμόνα μέτρια άχρηστη κοπέλα πέρυσι είχε δουλέψει Διδύμου 22 με όνομα Γιολάντα εντελώς αδιάφορη άκυρη
Διδυμου 27 Βικτώρια Τζούλια το θωρηκτό
Καλυμνου36 Ναταλία ξανθιά Μιλφ μέτρια φάτσα μέτριο σώμα άλλη μια αδιάφορη περίπτωση δουλεύει αρκετό καιρό εκεί.

Αυτά τα ολίγα καμία απολύτως μεταβολή στην πιάτσα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για πέρασμα από αλλά μαγαζιά αρκετά είναι κλειστά παντως

στη Διδυμου 27 η βικτωρια και η τζουλια ειναι θωρηκτα με ποια εννοια? ποσα κιλα εννοεις? μιλαμε για bbw?
ευχαριστω.

rakiman21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρεις κάνεις που δουλεύει η Μπέτυ από τρωφωνιου??

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240

Απο τα καλυτερα γαμησια εκανε η Νικη απλα στο προσωπο ηταν σαν τον Μανταλο....

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Αν αξίζει τα δίνεις ,αν όμως σε έχει η άλλη 15 λεπτά στην κουβέντα , μετά 15 λεπτά μπάνιο ,......γαμηση 12 λεπτά !!και τα τελευταία 18 λεπτά παλυ στην κουβέντα πριν φύγεις ...δεν αξίζει !!διοτι είναι σαν να γαμας με 20αρικο 10-12 λεπτά !!!! Και όλη η άλλη ώρα είναι μόνο κουβέντα και μάλιστα χωρίς χάδι χωρίς χαμουρεμα χωρίς τίποτα ..... εκεί δεν αξίζει να πληρώσεις προγραμμα μιας ώρας !!!!

Μιλας συγκρεκριμενα για την Katy?

Η απαντηση μου σε μεγαλα προγραμματα ειτε σε γαμησι ειτε σε στριπ ειναι κανε με να πειστω οτι αξιζεις να στα δωσω στο μελλον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom