Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (6 μέλη και 171 επισκέπτες)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Ρε παιδιά πως μπορούμε να μεταβούμε σε συγκεκριμένη σελίδα στο παρόν νήμα; Πχ θέλω να πάω στην σελίδα 7201. Υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος;

Υπάρχει, κάθε σελίδα έχει 15 posts. Πήγαινε πάνω στη μπάρα με τη διεύθυνση της σελίδας και άλλαξε τον αριθμό μετά το limitstart= με το γινόμενο της σελίδας που θές - 1 x 15.
[code type="markup"]
[/code]

Για να πάς στην 7201, θα βάλεις τον αριθμό (7201-1)x15 = 108000, δηλαδή
[code type="markup"]
[/code]

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Ρε παδιά...Η Κατερίνα στη Φώκαιας 9 (που διάβασα και κριτική) είναι η παλιά Ηλέκτρα ? Για όσους την γνώριζαν

Dimitris Kapetanios

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπερίζω την ομάδα...
Επειδή έχω αρκετά χρόνια να κατέβω σε αυτές τις περιοχές, μπορεί κάποιος να μου πει αν δουλεύει ακόμα η Άννα Ιλόνα και αν ναι που;
Ευχαριστώ πολύ

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ρε παιδιά πως μπορούμε να μεταβούμε σε συγκεκριμένη σελίδα στο παρόν νήμα; Πχ θέλω να πάω στην σελίδα 7201. Υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος;

Υπάρχει, κάθε σελίδα έχει 15 posts. Πήγαινε πάνω στη μπάρα με τη διεύθυνση της σελίδας και άλλαξε τον αριθμό μετά το limitstart= με το γινόμενο της σελίδας που θές - 1 x 15.
[code type="markup"]
[/code]

[code type="markup"]
[/code]

Τζιμάνι.Ωραίος ρε !!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ξέρει κανείς τι απέγινε η Τζούλη/Τζάιλη/Τζούλια ( July) που δούλευε πέρσι Αύγουστο με Νοέμβριο στο Λιοσίων 73 ; Μια μικρούλα,Ρουμάνα,18-19 χρονών ;;

Έκανα μεγάλη μαλακία και μετάνιωσα που δεν είχα πάει μαζί της.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21

[code type="markup"]
[/code]

[code type="markup"]
[/code]
Υπέρ ευχαριστώ!!!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα σε όλους.
Πήγα απόψε από περιέργεια στο Φωκαίας 24 για την Λίζα (τσικίτα) καθότι λάτρης του στοματικού μπας και βρω ντιπθρόουτ. Μπροστά μου η τσατσά ενημερώθηκε για τη σημερινή απουσία της. Ελπίζω να είναι καλά η κοπέλα.
Νωρίτερα μπήκα στο απέναντι, 25, μια βενεζουελανη ηταν, αρα η Κάρολαϊν. Να είναι καλά τα μέλη με τις περιγραφές τους :hi: Προσωπικά μου άρεσε. Την περίμενα πιο παχιά.
Κατόπιν ξενερωμένος, να πω την αλήθεια, ανηφόρισα σε κάποιο της Φωκαίας και ήταν μια καινούρια κοπέλα είπε η τσατσά. Μέσα ο συναγωνιστής έδινε πόνο. Τα χαστούκια ακούγονταν όλο και πιο δυνατά μέχρι που η τσατσά είπε "πιο σιγά". Θετικό για μένα ότι ρίχνει σήμα με βήχα αντί χτυπήματος πόρτας.(καθαρά ψυχολογικό). Θετικότερο ότι άφησε 12λεπτο χωρίς να ειδοποιήσει. Απ'έξω περίμενα με έναν πιτσιρικά που μου είπε ότι αξίζει και ξαναήρθε.

Bonus:

Ρώτησα για τη Ρίτα από το 24. Είναι στη Ρωσσία μου είπαν. Όταν ξανανοίξουν τα σύνορα θα έρθει.

Να είστε καλά, καληνύχτα. :hi:

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα σε όλους.
Πήγα απόψε από περιέργεια στο Φωκαίας 24 για την Λίζα (τσικίτα) καθότι λάτρης του στοματικού μπας και βρω ντιπθρόουτ. Μπροστά μου η τσατσά ενημερώθηκε για τη σημερινή απουσία της. Ελπίζω να είναι καλά η κοπέλα.
Νωρίτερα μπήκα στο απέναντι, 25, μια βενεζουελανη ηταν, αρα η Κάρολαϊν. Να είναι καλά τα μέλη με τις περιγραφές τους :hi: Προσωπικά μου άρεσε. Την περίμενα πιο παχιά.
Κατόπιν ξενερωμένος, να πω την αλήθεια, ανηφόρισα σε κάποιο της Φωκαίας και ήταν μια καινούρια κοπέλα είπε η τσατσά. Μέσα ο συναγωνιστής έδινε πόνο. Τα χαστούκια ακούγονταν όλο και πιο δυνατά μέχρι που η τσατσά είπε "πιο σιγά". Θετικό για μένα ότι ρίχνει σήμα με βήχα αντί χτυπήματος πόρτας.(καθαρά ψυχολογικό). Θετικότερο ότι άφησε 12λεπτο χωρίς να ειδοποιήσει. Απ'έξω περίμενα με έναν πιτσιρικά που μου είπε ότι αξίζει και ξαναήρθε.

Bonus:

Ρώτησα για τη Ρίτα από το 24. Είναι στη Ρωσσία μου είπαν. Όταν ξανανοίξουν τα σύνορα θα έρθει.

Να είστε καλά, καληνύχτα. :hi:
Καλημέρα συναγωνιστή, ποιός ήταν ο τελευταίος οίκος που πήγες;

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Καλημερα, πέρασα με
Μπιούτι πρωτη φορά. Καλη πίπα αλλά δεν είχε καθόλου καλη συμπεριφορά..

Γενικα σκεφτομουνα, αν προτείνω σε μια τανα από οικο, να έρθει σπίτι μου, πριν η μετά την βάρδια της κ να της δώσω ένα x ποσό, πχ 100€ για μια ώρα, πιστεύετε παίζει να δεχτεί; Σας εχει τύχει;

Αυτή που έχω βάλει στο μάτι είναι γριέτζο, οποτε αυξάνονται οι πιθανότητες..

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
εχω να κατεβω μεταξουργειο χρονια,θελω να παω με το αυτοκινητο, τι προτεινετε?για τωρα εννοω ,την ημερα,κινδυνευει?να παρκαρω πιο μακρια καπου να εχει μαγαζια;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
εχω να κατεβω μεταξουργειο χρονια,θελω να παω με το αυτοκινητο, τι προτεινετε?για τωρα εννοω ,την ημερα,κινδυνευει?να παρκαρω πιο μακρια καπου να εχει μαγαζια;

Προσωπικά το αφήνω έξω από ξενοδοχεία της περιοχής.
Πάντως θα σου πρότεινα μακριά από Διδύμου & Κολωνού!
*Δες τις προάλλες που την έπαθε ένα παλληκάρι μέλος του σάι.
:hi:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

[/quote]Καλημέρα συναγωνιστή, ποιός ήταν ο τελευταίος οίκος που πήγες;[/quote]

Φωκαίας 7Α από ό,τι βλέπω είναι.
Ούτε καν το όνομα της κοπέλας δεν έγραψα. Ό,τι να 'ναι ήμουν εχθές από την κούραση.
3η βάρδια - Μαρίνα
:hi:

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλημέρα συναγωνιστή, ποιός ήταν ο τελευταίος οίκος που πήγες;[/quote]

Φωκαίας 7Α από ό,τι βλέπω είναι.
Ούτε καν το όνομα της κοπέλας δεν έγραψα. Ό,τι να 'ναι ήμουν εχθές από την κούραση.
3η βάρδια - Μαρίνα
:hi:[/quote]να'σαι καλά,ευχαριστώ.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Αυτή η σαμπινα από Ιωαννίνων 3 λέει τίποτα? Την έχει δοκιμάσει κανείς?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Καλημερα, πέρασα με

Γενικα σκεφτομουνα, αν προτείνω σε μια τανα από οικο, να έρθει σπίτι μου, πριν η μετά την βάρδια της κ να της δώσω ένα x ποσό, πχ 100€ για μια ώρα, πιστεύετε παίζει να δεχτεί; Σας εχει τύχει;

ναι και εγω οταν πηγα στην μπιουτυ αντιμετωπισα ασχημη συμπεριφορα. εγω απλα πηγα να την δω μιας και δεν την ηξερα και οταν με ρωτησε αν θα περασω μεσα και της ειπα ισως μια αλλη φορα τσαντιστηκε μου ειπε φυγε απο εδω και φωναζε και μαλιστα καθως ανοιξα την πορτα να φυγω ηρθε απο πισω και την χτυπησε με δυναμη !! αααα καλα λεω αυτη ειναι τρελη! ισως θα επρεπε να αντιδρασω και να πω κατι αλλα ημουν και κουρασμενος απο τη δουλεια και δεν ειχα ορεξη.
εσενα αν επιτρεπεται τι σου εκανε?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Καλημερα, πέρασα με

ναι και εγω οταν πηγα στην μπιουτυ αντιμετωπισα ασχημη συμπεριφορα. εγω απλα πηγα να την δω μιας και δεν την ηξερα και οταν με ρωτησε αν θα περασω μεσα και της ειπα ισως μια αλλη φορα τσαντιστηκε μου ειπε φυγε απο εδω και φωναζε και μαλιστα καθως ανοιξα την πορτα να φυγω ηρθε απο πισω και την χτυπησε με δυναμη !! αααα καλα λεω αυτη ειναι τρελη! ισως θα επρεπε να αντιδρασω και να πω κατι αλλα ημουν και κουρασμενος απο τη δουλεια και δεν ειχα ορεξη.
εσενα αν επιτρεπεται τι σου εκανε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom