Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (28 μέλη και 339 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Αυτό ήταν και το πρόβλημα νομίζω.
Αυτή δεν ήθελε να πάει και ο γύφτος δεν έφευγε με τίποτα.
Λογικά θα του κατσε τελικά από φόβο πιστεύω.

Μαλάκα θέλω να ξεράσω πραγματικά

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μαλάκα θέλω να ξεράσω πραγματικά

Που να σουν εκεί. Δε διανοήσαι τι μπόχα.
Ήταν υπόγειο και βρώμαγε από τη σκάλα.
Έχω ξανασυναντήσει ανθρώπους που βρωμάνε. Π.χ. όταν κάθεσαι δίπλα τους.
Αλλά τέτοιο πράγμα ήταν ασύληπτο. Να βρωμάει σα βόθρος ένας χώρος 30 τ.μ. από τη σκάλα.
Τι θυμήθηκα τώρα.
Τι τραβάνε κι αυτές οι καημένες.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Που να σουν εκεί. Δε διανοήσαι τι μπόχα.
Ήταν υπόγειο και βρώμαγε από τη σκάλα.
Έχω ξανασυναντήσει ανθρώπους που βρωμάνε. Π.χ. όταν κάθεσαι δίπλα τους.
Αλλά τέτοιο πράγμα ήταν ασύληπτο. Να βρωμάει σα βόθρος ένας χώρος 30 τ.μ. από τη σκάλα.
Τι θυμήθηκα τώρα.
Τι τραβάνε κι αυτές οι καημένες.

Έλεος αηδία απο ποτε ειχε να κανει αυτος μπανιο απο την γεννηση του; Πραγματικα αυτες που δουλευουν μεταξουργειο τις λυπαμαι,δεν παω εκει ποτε να γαμησω αλλα πραγματικα τις λυπαμαι

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ένα Έλληνας άστεγος ζητιάνος θα ζέχνει όπως θα ζέχνει και ένα Πακιστανός, Αφγανός κτλ άστεγος ζητιάνος.
Ένας Έλληνας που λούζεται με Burberry, Prada κτλ κολώνιες, θα μοιρίζει Burberry και Prada. Όπως ακριβώς οποιαδήποτε άλλης εθνικότητας άνθρωπος. Κανένα DNA δεν έχει μέσα του την απλυσιά. Έλεος! Μιλάμε όλοι έχουν γίνει επιστήμονες και αναφέρονται συνεχώς στο DNA που ούτε καν ξέρουν τι είναι στην ουσία! Το θέμα λοιπόν έγκειται στα φράγκα και όχι ποιός βρωμάει περισσότερο. Όποιος δεν τα 'χει, θα ζέχνει! Άιντε... Απλή λογική είναι. Ξυπνάτε να πούμε

Διαφορα υπαρχει τεραστια οχι λογω DNA αλλα λογω διατροφης. Ινδοι/Πακιστανοι (Αγγλιας) πολλες φορες βρωμοκοπανε curry κ μπαχαρια. Το σπιτι τους, τα ρουχα τους κ οι ιδιοι ακομα ζεχνουν. Μερικοι ηταν κυριολεκτικα απλησιαστοι.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
# οσο ανεμενα στο σαλονι, η Αννα μπηκε σε δωματιο και βγηκε στα 5 λεπτα. Τελειωσε γρηγορα ο ανθρωπος.

Αν και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά η Άννα, αυτό το ψυχρό έως και απαξιωτικό της βλέμμα πραγματικά δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδει σε γυναίκα. Μου μύριζε και μένα για ξεπέτα αλλά η παραπάνω παρατήρηση σου ήρθε και διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες...

*Εύγε!! για την διεξοδική ενημέρωση σου και τις εντός των οίκων παρατηρήσεις σου.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Στο ίδιο έργο θεατές, πόλεμος και αντιπαράθεση με δεκάδες μυνήματα για θέματα που είναι άσχετα με την ημερησία ενημέρωση, το έρμο το νήμα αν είχε στόμα θα φώναζε έλεος και ήμαρτον!

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες, η Άννα-Ιλόνα από μοντελοαλυσίδα εξακολουθεί να δουλεύει?
Την έχω αποθημένο από καιρό, κ την ψάχνω κάθε φορά που κατεβαίνω αθήνα.
Ξέρει κανείς?

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Παίδες, η Άννα-Ιλόνα από μοντελοαλυσίδα εξακολουθεί να δουλεύει?
Την έχω αποθημένο από καιρό, κ την ψάχνω κάθε φορά που κατεβαίνω αθήνα.
Ξέρει κανείς?
Νομίζω ότι εμφανίστηκε στο φυλής 200

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και μία από αυτές αφορά τις φυσικές σωματικές οσμές. Ο ιδρώτας των Αφροασιατών είναι ανυπόφορος για τους Ευρωπαίους άντρες και έχει σχέση με το DNA!

Να ένας από τους ειδήμονες βιολόγους που έχει αποκωδικοποιήσει το DNA. Αν και πιο πολύ πιστεύω πως απλώς μεταφέρει μια γνώμη που έχει ακούσει. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή που έχει αναφέρει πιο πάνω ο Νικος Νταης:

Διαφορα υπαρχει τεραστια οχι λογω DNA αλλα λογω διατροφης. Ινδοι/Πακιστανοι (Αγγλιας) πολλες φορες βρωμοκοπανε curry κ μπαχαρια. Το σπιτι τους, τα ρουχα τους κ οι ιδιοι ακομα ζεχνουν. Μερικοι ηταν κυριολεκτικα απλησιαστοι.

Το φαγητό είναι αυτό που δίνει την οσμή και όχι το DNA. Προφανώς και κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μυρωδιά και χαρακτηριστικά αλλά όχι σε κλίμακα φυλής ή τέτοιες ψευτοδιαπιστώσεις. Τεσπα.. αρκετά σπαμάραμε το thread

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αυτό ήταν και το πρόβλημα νομίζω.
Αυτή δεν ήθελε να πάει και ο γύφτος δεν έφευγε με τίποτα.
Λογικά θα του κατσε τελικά από φόβο πιστεύω.

Ο μαλάκας ο ντάβας πού ήταν;;;;   :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χθες βρεθηκα για πολυ λιγο πιατσα δευτερη απογευματινη και μπηκα σε λιγα

θα πω μονο τα σπιτακια που θυμαμαι

Φυλλης 54α οροφος, Αλεξανδρα η πετιτ μελαχροινη αδυνατη ρωσιδουλα που συνηθως ηταν στο 66α πριν τη καραντινα
η ΛΙΖΑ πηγε στο Φυλλης 71α ισογειο ενα κατεξοχην φολοσπιτο οπωτε καμια εντυπωση για την μεταγραφη

Φυλλης 54β ισογειο, Ορορα

Φυλλης 56, Αρινα ξανθια νταρντανα με κωλαρα σχετικα καλο σωμα ψηλη κοπελα

Φωκαιας 17α ισογειο, Μικαελλα

:hi:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
η ΛΙΖΑ πηγε στο Φυλλης 71α ισογειο ενα κατεξοχην φολοσπιτο οπωτε καμια εντυπωση για την μεταγραφη

Ο ορισμός του φολόσπιτου. Δεν μπαίνω ούτε να δω τι παίζει ξανά. Το γκράφιτι ΦΟΛΑ πρέπει να αποτελεί προειδοποίηση/υπενθύμιση για όλους.

Έχω την εντύπωση ότι 71 πάνω και κάτω είναι κάτω από την ίδια ομπρέλα. Η τσατσά που είχε τη Μαίρη ανεβοκατεβαίνει σε αυτά.

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
:takethis: :happy:Καλησπέρα συναγωνιστές! Ξέρω λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά από τη μία απειλή για πόλεμο ανά πάσα ώρα και στιγμή καθώς Έβρος, Θράκη και νησιά είναι σε επιφυλακή από την άλλη επερχόμενο lockdown λόγω COVID 19 κοινώς ΓΑΜΑΤΕ γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Μαγκες μολις γυρισα απο κομπρεσαριστο σεξ στις πουτανοβενεζουελες στο μεταξι επισης 5 ωρα νταν μπηκε στο κολ 27 το ριστερομια μουνα δυνατη λλαδε εχω λεφτα.παω να παρω και επιστρεφω!

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Σορρυ για το προηγούμενο άκυρο σχόλιο απλά λόγω των περίεργων καιρών το ανέφερα για να εκφράσω τις ανησυχίες μου!!!

Στο θέμα μας...έχω ένα δίλημμα για απόψε στο studio Λεωφόρος Αθηνών 318, Περιστέρι δεν μπορώ να αποφασίσω πια από τις δύο(2) που δουλεύουν απόψε Daniela ή Aθηνά. Η Daniela είναι εξαιρετικό petite gfe στανταράκι που δίνει ελεύθερο στοματικό και κώλο στο φουλ πρόγραμμα αλλά από την άλλη η Αθηνά είναι τέλειος μούναρος όμως ξέρουμε σε φουλ πρόγραμμα αν κάνει πρωκτικό??

Αν κάποιος συναγωνιστής τον ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
warnwarn.gif
 Η[/URL] συζήτηση για Studio γίνεται εδώ : ]

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Μαγκες αν εχετε το θεο σας μπηκα με φλωρα απο κολωνου 27 το αριστερο και η τσατσα τη φωναξε στο 4 λεπτο

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom