Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (23 μέλη και 247 επισκέπτες)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
sry για το  :offtopic: αλλα ξερει κανεις αν στο bill και στo attiki evans ζητανε ταυτοτητα κατα την εισοδο λογω covid?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Λοιπον μια ενημέρωση γτ κάποιοι ρωτούσαν για την κριστυ από Ιωαννίνων ρωσσιδα καβλιαρα μιλφ..την πήρα πριν λίγο κ ήταν πολύ καλή!!!δοτική αρκετά ξέρει πως να σε καβλωσει ωραία πιασίματα και στησίματα με άφθονα προκαταρκτικά

• Like

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Ρε φιλε συγνωμη δηλαδη εισαι με τα καλα σου η να φωναξουμε κανα γιατρο?
Ακυρος απο την πρωτη σου λεξη.Το να συγκρινεις τα πακια με τους Ελληνες ειναι μεγα σφαλμα σου και αν ημουνα διπλα σου οταν το λεγες αυτο δε νομιζω να εξελισοταν καλα η βραδια μας.
Τι σχεση μπορει να εχουν οι απλυτοι λαθρομεταναστες ρε τυπε με τους Ελληνες?Που κυκλοφωρουνε με τη σαγιοναρα μερα νυχτα και πατανε με τα βρομοποδαρα τους οτι σιχαμαρα υπαρχει στο δρομο και οτι βρωμια μπορεις να φανταστεις.
Που η μποχα τους δε παλευεται ουτε στα 200 μετρα.Αυτος ο λαος ετσι ειναι και ετσι λειτουργει γιατι ετσι συνηθησανε να ζουν.Αλλη κουλτοπυρα ρεεεεεεεε ξυπνα ρε ατομο που θα βαλεις τους Ελληνες διπλα στους βρωμιαρηδες.
Αυτοι εκει που ζουνε και τρωνε εκει χεζουν εκει κατουρανε, το ονομα τουαλετα και προσωπικη ειγιεινη δε το ξερουνε.Εκει που πλενονται στο ποταμι εκει πετανε και τις σταχτες απο τους νεκρους.
Σαφως και δε μπορει να ειναι ολοι ετσι.Στην Αγγλια που σπουδασα ειχαμε παραααααααα πολους πακι που πηγανε για να μορφωθουν απο πλουσιες οικογενεις ακομα και αυτους τους αποφευγαμε γιατι βρωμουσανε.
Θεωρω οτι θα επρεπε να ντρεπεσαι για τις ηλιθειοτητες που εγραψες.
:2funny:
Πρωτον, δεν συγκρινουμε ελληνες - πακιστανους, αλλα ελληνες μπουρδελιαρηδες - πακιστανους μπουρδελιαρηδες. Κι αμα μιλησεις με καμια πουτανα θα μαθεις οτι δεν διαφερουν και παρα πολυ. Δευτερον, με τετοια ορθογραφια σε δεχονται μονο σε τιποτα πατριωτικες παραταξεις. Δικη σου η ντροπη να μην εχεις βγαλει δημοτικο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εξελισοταν
κυκλοφωρουνε
βρομοποδαρα
συνηθησανε
ειγιεινη
ηλιθειοτητες 

6 λάθη μόνο, τα παραλές και σύ.

Και όντως οι Πακιστανοί και οι Ινδοί είναι γνωστοί για την "καθαριότητα" τους.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά αυτήν την ώρα νυχτερινή περιστροφή σε μερικά μαγαζιά

Φώκαιας24 Λίζα επέστρεψε ανανεωμένη με φουλ διάθεση πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο
Φώκαιας17 όροφος Πάολα ξανθιά σχετικά ψηλή γεματουλα κάπως πολύ μέτρια
Φιλιππίδου 11 όροφος Αλινα ξανθιά αδύνατη χωρίς καμία όρεξη στο σαλόνι προσωπικά δεν με εμπνέει ούτε καν για δοκιμή
Φυλής 71 ισόγειο Λίντα μελαχρινή νεαρή
κοπέλα με ωραιότατο νεανικό σωματακι και ωραίο χαμόγελο η κοπέλα αυτή μάλλον λειτουργεί πολύ καλά με συνομιλικους της νεαρούς πέρασε φιλαρακος νεαρός 20 χρόνων και έμεινε ενθουσιασμένος εντάξει λογικό είναι όταν εμφανιστεί κάποιος νέος εμφανίσιμος γυμνασμενος στην πιο λαμπρή ακμή του κεντρίζει διαφορετικά μια νεαρή κοπέλα.
Βεργας2 Όλγα μιλφ με κοντό μαλλί εντελώς αδιάφορη και μέτρια
Λιοσίων 76 μια Μιλφ κάποιας ηλικίας με κάστανο μαλλί σώμα κανονικό είναι κάτι χρόνια εκεί
Κωνσταντινουπόλεως 166Α Μαριάννα ξανθιά Ρωσίδα που ήταν παλιότερα Βεργας6

Αυτά τα ολίγα κυκλοφορούσε κάποιος κόσμος Φυλής όχι αρκετοί αλλά δεν ήταν και νεκρά καλό βράδυ

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Ακυρος απο την πρωτη σου λεξη.Το να συγκρινεις τα πακια με τους Ελληνες ειναι μεγα σφαλμα σου και αν ημουνα διπλα σου οταν το λεγες αυτο δε νομιζω να εξελισοταν καλα η βραδια μας.
Τι σχεση μπορει να εχουν οι απλυτοι λαθρομεταναστες ρε τυπε με τους Ελληνες?Που κυκλοφωρουνε με τη σαγιοναρα μερα νυχτα και πατανε με τα βρομοποδαρα τους οτι σιχαμαρα υπαρχει στο δρομο και οτι βρωμια μπορεις να φανταστεις.
Που η μποχα τους δε παλευεται ουτε στα 200 μετρα.Αυτος ο λαος ετσι ειναι και ετσι λειτουργει γιατι ετσι συνηθησανε να ζουν.Αλλη κουλτοπυρα ρεεεεεεεε ξυπνα ρε ατομο που θα βαλεις τους Ελληνες διπλα στους βρωμιαρηδες.
Αυτοι εκει που ζουνε και τρωνε εκει χεζουν εκει κατουρανε, το ονομα τουαλετα και προσωπικη ειγιεινη δε το ξερουνε.Εκει που πλενονται στο ποταμι εκει πετανε και τις σταχτες απο τους νεκρους.
Σαφως και δε μπορει να ειναι ολοι ετσι.Στην Αγγλια που σπουδασα ειχαμε παραααααααα πολους πακι που πηγανε για να μορφωθουν απο πλουσιες οικογενεις ακομα και αυτους τους αποφευγαμε γιατι βρωμουσανε.

Δεν φταις εσυ για τις βλακείες που λες αλλά τα πιτουρα που έχεις μέσα στο κεφάλι σου...
Εγώ σου λέω αυτά που μου λένε οι κοπέλες κ τραβα κ ρωτα οποία κοπέλα θέλεις στο Μεταξουργείο ποιοι είναι άπλυτοι οι Πακιστάν ή οι Έλληνες?

warnwarn.gif
 Δεν[/URL] ξεκίνησες καλά. Σταμάτα τα ανούσια μηνύματα και άρχισε να κάνεις ενημερώσεις όπως όλοι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πρωτον, δεν συγκρινουμε ελληνες - πακιστανους, αλλα ελληνες μπουρδελιαρηδες - πακιστανους μπουρδελιαρηδες. Κι αμα μιλησεις με καμια πουτανα θα μαθεις οτι δεν διαφερουν και παρα πολυ. Δευτερον, με τετοια ορθογραφια σε δεχονται μονο σε τιποτα πατριωτικες παραταξεις. Δικη σου η ντροπη να μην εχεις βγαλει δημοτικο.

O λαθενας ασχετος με τη μαλακια του εδω μεσα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οσο για το δημοτικο που λες ναι εχεις δικιο γιατι δεν ηξερα οτι θα γραψω καποιες κριτικες στο bourdela.com και θα χρειαστη να δειξω τα διπλοματα μου και τους τιτλους γνωσεις που κατεχω και ειδικα σε κατι απλυτα συγκεκριμενα ατομα που δεν ξερουν ποσο κανει ενα και ενα.Πραγματικα και παλι ζητω συγνωμη

CalmSoul

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
30
Πόντοι
0
Γεια χαρά αυτήν την ώρα νυχτερινή περιστροφή σε μερικά μαγαζιά

Φώκαιας17 όροφος Πάολα ξανθιά σχετικά ψηλή γεματουλα κάπως πολύ μέτρια

εχει δοκιμαστει.. η εμφανιση της αλλαζει πολυ μεσα στο δωματιο χωρις εσωρουχα και χωρις 12ποντα..
μετατρεπεται σε αδιαφορη πλαδαρη κοπελα απιθανο το πως τα 12ποντα μπορουν να σε ξεγελασουν και η σταση σωματος..
να προσθεσω οτι βαζει ΠΟΛΥ κρεμα..τουλαχιστον σε εμενα σε βαθμο να μην αισθανομαι πραγματικα τιποτα

σαν διαθεση ειναι τιμια! και σε εμενα το προσπαθησε..αλλα λιγο η εμφανιση που με ξενερωσε αυτο το πλαδαρο λιγο η κρεμα που δεν αισθανομουν τιποτα με εκαναν να μην θελω να ξαναπερασω..

ξαναλεω απο διαθεση ειναι τιμια ευδιαθετη το προσπαθει...αλλα μεχρι εκει..

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλησπέρα σας. Σύντομη βόλτα νωρίτερα το απογευμα, κατά τις 20:30 στη Φυλής [β’ βάρδια, 21.VII.2020].

-Φυλής 65 ισόγειο: επιστροφή Μαρίας. Ρουμάνα πολύ όμορφη νεαρά με πιασιματα & φυσικο 4ρι στηθος! :sunglasses: Σε OWO & COB.

-Φ 86Α: Λάουρα και Αντζελα. Η πρωτη τσουπωτή με 2ρι στηθος. Η Αντζελα είναι κοντούλα ομορφη νεαρά με 3,5ρι φυσικό στήθος! ;)

-Φ 86Β και Φ 84Α: κλειστά.
-Φ 84Β: Ανεβηκα και η τσατσά-ούφο με ρωτάει: «έχεις ξαναρθει εδώ;»• Όχι, απαντώ• «Η κοπελα είναι στο δωματιο». Εφυγα. #προκειται για την γρια που εχει την Αρίνα. Φαινεται ξεχναει, λογω αλτσχάιμερ, αλλιως θα θυμοταν το κράξιμό μου. Συνήθως ρωταει «ξερετε την Αρίνα;», λες και προκειται για διασημότητα τύπου Charlize Theron.

-Φ 71 άνω: η Λιζα. Η ψηλη αδυνατη ομορφη ξανθια από μοντελο/δα.

-Φ 71 κάτω: η Στέλλα. Ξανθια αδύνατη μιλφ με γυαλια και μαυρα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φωκαίας 25Β: κλειστό.
-Φωκ 25Α: Α: Καρολίνα (ή Καρολάιν) και Αννα. Η πρωτη νταρντανα μιγάδα με καστανομαυρα  μαλλια και μεγαλο κωλο. Ηλικια 23 ετων και ομορφη (κανει OWO & COB). Η Αννα είναι ομοιως νεαρή, αλλά αδυνατη με καστανα μακρια μαλλιά και ψυχρο βλέμμα. Σε απλό προγραμμα.

-Φωκ 27β κάτω: η Άννα Kou. Αδυνατη κοπελα εκ Ρουμανιας 28 ετων. Μαυρα μακρια μαλλια, υπεροχα ματια και 2ρι στηθος. Απλο προγραμμα. Είναι πονηρη διοτι έσπευσε να καθισει στα ποδια μου και με κολακείες να με πεισει να μπώ. :cheesy: #Επαναλαμβανω: την λεμε Anna Kou διοτι την ειχε ερωτευθεί σφόδρα το μέλος Orestis_Kou με συνέπεια να απωλέσει τον νού του. Ηταν επακολουθο τοτε, για να παραφράσω τον Καβάφη, τα μελη τού bou «να τον πάρουν στο ψιλό, ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι» [σ.σ. από το ποίημα Ηγεμών εκ Δ.Λιβύης].

-Διδύμου 7Α και 8Α: κλειστά. Το 7Β ή Τζωρτζιανόσπιτο ανοικτο, οποτε στο πόστο της η Τζώρτζια.

-Διδ 8Β: η Λιλιαν, σε διπλοβαρδια από το πρωι. Ξανθια μιλφ ηλικιας 38 ετων περιπου με 2.5ρι φυσικο στηθος. Σε απλό. #ΥΓ εξωθεσμικός παικτης πηγε μαζι της το μεσημερι & περασε καλά. Προκαταρκτικα και θερμή μεσα, υπεροχο δερμα, αλλα ταιριαζει σε όσους δεν ενοχλουνται απο απλό προγραμμα. Ειναι εμπειρη εργαζομενη η Λιλιαν. Ξεκινησε νεαρα το 2005 απο Ξανθίππης 2.

-Διδ 27: i) ΑΛΙΟΝΑ: ξανθια μιλφογκιλφ εμφανισιμη με πιασιματα. Φουλ προγραμμα. ii) ΜΙΛΕΝΑ: καστανοξανθη τσουπωτή 30άρα, κανονικο προσωπο και καλυμενο με τατου  το ένα χερι της. iii) ΤΑΝΙΑ: χοντρη μιλφογκιλφ. Δωματια γεματα και αναμονη στο σαλονι, κυριως για Αλιόνα. :grin:

-Ελλης 3: Κατερινα και Τζούλια. Η πρωτη ηταν δωματιο (μια μιλφ είναι). Η Τζουλια είναι μια ψηλή χοντρή αδιάφορη με 2ρι στηθος. Εχει βαψει σε ανταυγιες τα μαλλιά & φορουσε ασπρα εσωρουχα. Σε φουλ προγραμμα. Εχει εργαστει στα Διδ 27 και ΚΠόλεως 166Α.

Τελικά μπηκα στο δωμάτιο με την Καρολάιν τού ΦΩΚ 25Α. :rolleyes: Ενταξει, είναι ομορφο μωρο και λιγο χαμογελαστη. Μπηκε γυμνη. Εχει σουπερ κωλαρα. :hi: Δεν κανει τιποτα σπουδαια προκαυαρκτικα. Το γεγονος ότι θωπευσα τημ κωλαρα της μπροστα στον καθρεπτη, οδηγησε να εχω πληρη στυση. Ξεκινησα γλειψιμο και στις δυο τρυπουλες της (αυτή ορθια). Μου ειπε ότι της αρεσει. Μετα στην κλινη στηθηκε στα τεσσερα ώστε να συνεχισω την λειχια, την οποια γουσταρει. Εδώ τελειωνουν τα καλά νέα. :S Ζητησε να μου περασει καποτα ώστε να κανουμε σεξ. Δηλ αυτή στα 4 με την κωλαρα για να χυσω γρηγορα. Να πω ότι γνωριζει καλα την ελληνικη γλωσσα. Αρνηθηκα σεξ και ζητησα OWO. Εκανε λιγη ωρα, τιποτα ιδιαιτερο. Και μετα το στοματικό με προφυλακτικο, παλι μετρίας ηδονικοτητας ηταν. Τωρα για σεξ ζητησε παλι να ξεκινηουμε στα 4 (doggy), λες και δεν γνωριζει άλλη στάση… Τελικά καναμε με υποτυπωδη cow girl. Την παραλλαγη princess (να πατησει στο στρωμα) ουτε καν την ακολουθησε. Επεται ιεραποστολικό (πρωτα wrestling) οπου φυσικα αποφευγει τα φιλιά. Το αιδοιο ειχε καλη αισθηση στις διεισδυσεις. Στην κλασικη σταση Harmony αυτή ανασκελα με ανοικτα ποδια κι εγω μπρουμυτα, μου εσφιξε την μεση με τα ποδια ώστε να μην βγω όταν καταλαβε το τελος. Πονηρη διοτι ηξερε ότι θα ζητουσα άλλη σταση. Εχυσα μεσα της και μειναμε αγκαλιασμενοι μεχρι να στραγγισω. Μου ειπε ότι είναι 21 ετων εκ Βενεζουελας. Κατω από το στηθος υπαρχει μεγαλη τομη (για σιλικονι), ενώ εχει ένα μικρο τατου στο χερι.
  Συμπέρασμα: κυριοι, η Καρολίνα ή Καρολάιν είναι ομορφη νεαρη τσουπωτη μιγάδα. Τα δυνατά σημεία είναι το προσωπο και η διαστημικη κωλαρα της. Εκτιμω ότι σε αφηνει να κανεις γλειφομουνι ώστε να καυλωσεις & μετα στηνεται συα 4 (σουπερ θεαμα) ώστε να μπεις μεσα της και να ολοκληρωσεις γρηγορα. Δηλ πονηριά. Μου εκανε και παρατετσμενη πίπα ώστε να χυσω αν μπορουσε. Προκαταρκτικα σοβαρα δεν κανει. Φιλιά δεν δεχεται ούτε δινει. Λειχια στο στηθος δεν θελει (ισως ποναει). Πίπα μετρια. Με αλλα λογια με την Καρολάιν εγινε μια τυπικη συνευρεση, η οποια κρατησε 8 λεπτα. Μόνο την κώλαρα της θυμαμαι. Δεν εκανε κατι για το οποιο θα την επισκεπτόμουν εκ νεου. Τζελ δεν ειχε βαλει τιποτα ιδιαιτερο. Δεν γευθηκα φόλα, ουτε ευχαριστηθηκα όσο ηθελα. Το δωμάτιο το σύνηθες επιπεδο. Η υπηρεσια δεν ενοχλησε. Θα γραψω κριτικη. #Οποτε οσοι θελουν νταρντανες με κωλαρα ή να κανουν γλειφομουνι, ας πανε. Μονο που θα ολοκληρωσουν πολύ γρηγορα. Να ξετετε ότι η Καρολάιν είναι διαικπεραιωτικη. # οσο ανεμενα στο σαλονι, η Αννα μπηκε σε δωματιο και βγηκε στα 5 λεπτα. Τελειωσε γρηγορα ο ανθρωπος.
:hi:

ΥΓ 1. Το μεσημερακι περασα από περιοχη μηπως επεστρεψε η Νάνσυ. Τίποτα. :huh: Κλειστα τα Φ 66Δ, 66Α & 56. Ανοικτα, ως συνήθως, τα Φ 54Α & 54Β. Αριάνα και Αλεξανδρα σε διπλοβαρδιες. Μαλιστα εξω από το 54Β, ενώ η τσατσα σφουγγάριζε τον διαδρομο με ανοικτη εξώπορτα, αριστερα διπλα στο πεζοδρομιο τρία πρεζόνια ετοίμαζαν τη δόση τους. Τους ζητησε να φυγουν, αλλά ουτε καν συγκινήθηκαν. Ακολουθησε μικροενταση. #Ομοίως κλειστα τα Διδύμου 8Α, 7Α και 7Β. Διαλύεται η μοντελοαλυσίδα; Ίδωμεν. Στο Διδ 8Β ηταν η Λίλιαν.

ΥΓ 2. «Έπειτα από κάθε βδελυρή του πραξη, ο αφηγητής μάς ενημερωνει ότι γυριζει στο υπόγειό του, όπου απολαμβανει την καταραμενη ηδονή τής αισχυνης, των τύψεων, της ρυπαρότητάς του και της απαξίωσής του. Αυτή η ηδονή […] τής κατρακύλας είναι ένα από τα αγαπημενα θεματα του Ντοστογιέφσκι» (σελ. 207). Από το αναγνωσμα τής παρελθούσης ημέρας.

20200721-181715.jpg

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Καλησπέρα σας. Σύντομη βόλτα νωρίτερα το απογευμα

ΥΓ 2. «Έπειτα από κάθε βδελυρή του πραξη, ο αφηγητής μάς ενημερωνει ότι γυριζει στο υπόγειό του, όπου απολαμβανει την καταραμενη ηδονή τής αισχυνης, των τύψεων, της ρυπαρότητάς του και της απαξίωσής του. Αυτή η ηδονή […] τής κατρακύλας είναι ένα από τα αγαπημενα θεματα του Ντοστογιέφσκι» (σελ. 207). Από το αναγνωσμα τής παρελθούσης ημέρας.

20200721-181715.jpg

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071

Δεν ξέρω σε ποιά Αγγλία σπούδασες (πύργο του Άιφελ π.χ. έχουν και τα Φιλιατρά... Παρίσι όμως δεν τα λες...) πάντως εγώ που πήγα και για σπουδές και δούλευα εκεί, απλώς να σε πληροφορήσω πως οι ντόπιοι πολλές φορές δεν μπορούσαν εύκολα να ξεχωρίσουν τους Έλληνες απο τους Πακιστανούς και γενικότερα τους ανατολίτες... Χαρακτηριστικά, έχει έρθει γκόμενα να μου την πέσει σε pub και όπως μιλούσαμε με ρωτάει από που είμαι... Της λέω να μαντέψει και μου λέει "Συρία?? Μπαγκλαντέζ??"... Μένω μαλάκας και της λέω από Ελλάδα. Μου κάνει "είστε μελαχρινοί, έχετε μούσια και επίσης όπως μιλούσες με τους φίλους σου δεν μπορούσα να καταλάβω τη γλώσσα γιατί μοίαζει κάπως το άκουσμα τους μερικές φορές"...

Όσο για τις υπόλοιπες ρατσιστικές πίπες που γράφεις, εσύ "φιλόξενε" και "πολιτισμένε" Έλληνα, δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
598
Πόντοι
301
O λαθενας ασχετος με τη μαλακια του εδω μεσα.
Το ακούσαμε κι αυτό οι Πακιστανοί πιο καθαροί από τους Έλληνες..
Ρε πουστη μου και στο μπουρδέλα οι ΜΚΟ έχουν βάλει δάχτυλο.. έλεος

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Ένα Έλληνας άστεγος ζητιάνος θα ζέχνει όπως θα ζέχνει και ένα Πακιστανός, Αφγανός κτλ άστεγος ζητιάνος.
Ένας Έλληνας που λούζεται με Burberry, Prada κτλ κολώνιες, θα μοιρίζει Burberry και Prada. Όπως ακριβώς οποιαδήποτε άλλης εθνικότητας άνθρωπος. Κανένα DNA δεν έχει μέσα του την απλυσιά. Έλεος! Μιλάμε όλοι έχουν γίνει επιστήμονες και αναφέρονται συνεχώς στο DNA που ούτε καν ξέρουν τι είναι στην ουσία! Το θέμα λοιπόν έγκειται στα φράγκα και όχι ποιός βρωμάει περισσότερο. Όποιος δεν τα 'χει, θα ζέχνει! Άιντε... Απλή λογική είναι. Ξυπνάτε να πούμε

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ένα Έλληνας άστεγος ζητιάνος θα ζέχνει όπως θα ζέχνει και ένα Πακιστανός, Αφγανός κτλ άστεγος ζητιάνος.
Ένας Έλληνας που λούζεται με Burberry, Prada κτλ κολώνιες, θα μοιρίζει Burberry και Prada. Όπως ακριβώς οποιαδήποτε άλλης εθνικότητας άνθρωπος. Κανένα DNA δεν έχει μέσα του την απλυσιά. Έλεος! Μιλάμε όλοι έχουν γίνει επιστήμονες και αναφέρονται συνεχώς στο DNA που ούτε καν ξέρουν τι είναι στην ουσία! Το θέμα λοιπόν έγκειται στα φράγκα και όχι ποιός βρωμάει περισσότερο. Όποιος δεν τα 'χει, θα ζέχνει! Άιντε... Απλή λογική είναι. Ξυπνάτε να πούμε

Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και μία από αυτές αφορά τις φυσικές σωματικές οσμές. Ο ιδρώτας των Αφροασιατών είναι ανυπόφορος για τους Ευρωπαίους άντρες και έχει σχέση με το DNA!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Το ακούσαμε κι αυτό οι Πακιστανοί πιο καθαροί από τους Έλληνες..
Ρε πουστη μου και στο μπουρδέλα οι ΜΚΟ έχουν βάλει δάχτυλο.. έλεος
Ονόματα και διευθύνσεις των ΜΚΟ που έχουν τα μπουρδέλα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εμένα μου χει τύχει πριν χρόνια σε υπογειο στην Κολωνού να μπω μέσα και μου ρχεται να ξεράσω από την μπόχα.
Ρωτάω τι έγινε και μου λένε είναι ένας Γύφτος στο δωμάτιο, ο οποίος βρώμαγε απίστευτα και δεν έφευγε με τίποτα.
Την έκανα με ελαφρά και δεν έμαθα τη συνέχεια.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Εμένα μου χει τύχει πριν χρόνια σε υπογειο στην Κολωνού να μπω μέσα και μου ρχεται να ξεράσω από την μπόχα.
Ρωτάω τι έγινε και μου λένε είναι ένας Γύφτος στο δωμάτιο, ο οποίος βρώμαγε απίστευτα και δεν έφευγε με τίποτα.
Την έκανα με ελαφρά και δεν έμαθα τη συνέχεια.

:S :S :S :S :S :S :S :S Φαντασου αυτή που κάθησε και γαμιόταν με τον γύφτο :S :S :S :S :S :S :S

• Like
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
:S :S :S :S :S :S :S :S Φαντασου αυτή που κάθησε και γαμιόταν με τον γύφτο :S :S :S :S :S :S :S

Αυτό ήταν και το πρόβλημα νομίζω.
Αυτή δεν ήθελε να πάει και ο γύφτος δεν έφευγε με τίποτα.
Λογικά θα του κατσε τελικά από φόβο πιστεύω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom