Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (24 μέλη και 261 επισκέπτες)

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Φώκαιας 25 στον όροφο
εισαι ωραιος θα ανεβω πεμπτη και θα προσπαθησω να σφυροκοπησω αυτην και την κατερινα τις καλυτερες κωλαρες δλδ απο οτι εχω ακουσει απο κρητικες

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26

Μολις γυρισα πο υπερτσαρκα ε βενεζουλανες της κολωνου σφυροκοπησα 4 η μια καυτερη κωλαρα πο τη αλλη.ρε μαλακες τι γαμαμε με ενα δεκαρικο γαμω οτι υπαρχει

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
36
Πόντοι
0
εισαι ωραιος θα ανεβω πεμπτη και θα προσπαθησω να σφυροκοπησω αυτην και την κατερινα τις καλυτερες κωλαρες δλδ απο οτι εχω ακουσει απο κρητικες

Ποια Κατερίνα; Βάρδια και σπίτι;

Η Καρολάϊν δέχεται, όπως είπε συναγωνιστής, γλυψίματα στην κωλάρα της;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πληροφορία της τελευταίας ώρας όπως ενημερώθηκα σχετικά από τους εξωθεσμικους αγωνιστές ξεχωριστές μορφές της πιάτσας των μιλφογκιλφ,έτσι έσπευσα να δω

Η θεία Ελένη από Καλυμνου36 δουλεύει τώρα Πιπίνου 118 και θα είναι εκεί για τέσσερεις φορές την βδομαδα όπως πάντα πολύ καλή σε υπηρεσίες στέκεται μια χαρά πάντως για τα χρόνια της.
Επίσης μαζί με την θεία Ελένη δούλευε και η γνωστή χοντρή Όλγα στο σαλόνι οι κοπέλες βγαίνουν με μάσκα

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Ποια Κατερίνα; Βάρδια και σπίτι;

Η Καρολάϊν δέχεται, όπως είπε συναγωνιστής, γλυψίματα στην κωλάρα της;
ετσι ειπε τωρα θα σου πω σιγουρα τελος εβδομαδας που θα παω.. κατερινα φυλης 74 τελευταια φορα που ανεβηκα αθηνα δεν την προλαβα για κανενα δεκαλεπτο .. γτ δουλευει μονο πρωι και εγω πηγα γυρω στις 5

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Γεια κ χαρα μαγκες :headbaning1:  :headbaning1:  :headbaning1:

Επισκεψη σημερα κατα τις 1730 στο latin house Koλ27Α.Ισ :wanker:
Ξαναπηρα την Μιμη :fuck2: :fuck2:με legit ινδιανικο προσωπακι,αλα Βιλεγκας :erection:,αυτα τα χειλη τους κολαση ειναι :wanker:
Εχει aftermarket ψευτικα extra μαλλια :headbaning1:καπως τα λενε οι γυναικες :think:
Μου φαινεται οτι φουσκωσε λιγακι,η αληθεια ειναι οτι θα την ηθελα λιγο πιο θερμη :undecided:αλλα κ παλι ειναι απιστευτη!ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ να κανε+ντιπθροατ :-(
Μπηκα στο 3ο δωματιο στο βαθος το οποιο μολις ειχε σφουγγαριστει απο την 2τσα κ βρωμουσε χλωρινη :vomit: :vomit: :vomit:

Κατι ακομα προς το μαγαζι
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΦΙΧΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ :tickedoff: :headbang: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Λιγο πριν τις 1800 το Κολ45 ειχε κλεισει 1810 εφυγε κ η κοπελα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επειδή εδώ μέσα κάποιοι είναι τραχανάδες θα επισημάνω κάτι...
Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι κοπέλες προτιμούν τους Πακιστανούς σε θέμα καθαριότητας παρά τους Έλληνες...
Δεν σημαίνει ότι επειδή ο άλλος είναι Πακιστανός θα μυρίζει κιόλας...
Ενώ υπάρχουν παρα πολλοί Έλληνες που βρωμοκοπάνε δυστυχώς..

Ρε φιλε συγνωμη δηλαδη εισαι με τα καλα σου η να φωναξουμε κανα γιατρο?
Ακυρος απο την πρωτη σου λεξη.Το να συγκρινεις τα πακια με τους Ελληνες ειναι μεγα σφαλμα σου και αν ημουνα διπλα σου οταν το λεγες αυτο δε νομιζω να εξελισοταν καλα η βραδια μας.
Τι σχεση μπορει να εχουν οι απλυτοι λαθρομεταναστες ρε τυπε με τους Ελληνες?Που κυκλοφωρουνε με τη σαγιοναρα μερα νυχτα και πατανε με τα βρομοποδαρα τους οτι σιχαμαρα υπαρχει στο δρομο και οτι βρωμια μπορεις να φανταστεις.
Που η μποχα τους δε παλευεται ουτε στα 200 μετρα.Αυτος ο λαος ετσι ειναι και ετσι λειτουργει γιατι ετσι συνηθησανε να ζουν.Αλλη κουλτοπυρα ρεεεεεεεε ξυπνα ρε ατομο που θα βαλεις τους Ελληνες διπλα στους βρωμιαρηδες.
Αυτοι εκει που ζουνε και τρωνε εκει χεζουν εκει κατουρανε, το ονομα τουαλετα και προσωπικη ειγιεινη δε το ξερουνε.Εκει που πλενονται στο ποταμι εκει πετανε και τις σταχτες απο τους νεκρους.
Σαφως και δε μπορει να ειναι ολοι ετσι.Στην Αγγλια που σπουδασα ειχαμε παραααααααα πολους πακι που πηγανε για να μορφωθουν απο πλουσιες οικογενεις ακομα και αυτους τους αποφευγαμε γιατι βρωμουσανε.
Θεωρω οτι θα επρεπε να ντρεπεσαι για τις ηλιθειοτητες που εγραψες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπερα guys χθεσινη τσαρκα γυρω στις 11 βραδυ και περασμα πρωτα απο μεταξι.Αδιαφορες κοπελες και η μπαζαρια ειχε φτασει στο ζενυθ της.Οπου και να εβλεπα οπου και να εμπαινα εμενα εκπληκτος με αυτα που αντικρυζα.Δε θελω να αναφερθω σε ονοματα κορασιδων αλλα ουτε και σε οικους γιατι δεν αλαζει κατι και θα ειναι βαρετο.
Το μονο που ξεχωρισα ηταν στην Ιασωνος ψηλα στο πεζοδρομμο οπου πετυχα την πολυσηζητημενη Paola πετιτ κοριτσακι με ωραιο κορμι και την ειχα γαμησει παλαιουερα.Θα εμπαινα παλι με αυτην αλλα οταν σαλοναρισε προσεξα το ποσο κουρασμενη και βαριεστημενη εχει γινει, αφου τα μουτρα της ειχανε πεσει στο πατομα.Δε το ρισκαρα,ασε που ζητα 15 ευρο , δε δινω αλλα 5 να γαμησω στη φυλης?Ετσι και εκανα.
Φτανω φυλης κανω μια περατζαδα στην περιοχη χωρις κατι το αξιολογο ολο τα ιδια και τα ιδια και ιδια και ιδια και τελος αηδια καταντησε το να εχουνε συνεχως ιδιες κοπελες.
Μπαινω στον εν λογο οικο και περιμενω κανα 15 λεπτο στο σαλονι με αλλους 3 παιχτες.Για να περιμενω τοση ωρα μαλλον η κοπελια δε θα βιαζεται η θα ειναι κανα μπαζο που προσπαθει να κανει τον πελατη να τελειωσει.
Επιτελους βγαινει η κοπελια απο το δωματιο και μας παρουσιαζεται ενα μουνιιιιιιιιιιιιιι μα τι μουνιιιιιιιιιιιιιιιι.
Μοντελακι πετιτ γκομενα ψυλη λεπτη οχι σκινι με καλιγραμμο κωλαρακι που και διαβητη να εβαζες επανω δε θα εβρισκες ψεγαδι.
Δερματακι μαυρισμενο απο ηλιοθεραπεια μπορει και solarium.
Προσωπο πολυ ωραιο καυλοτικο σουρχεται να το σκησεις αυτο το μουνι.Καλα εξω θα εχει καψει καρδιες στα σιγουρα.
Ηλικια περιπου 22 χρονων μιλα λιγα Ελληνικα ανετα συναινοεισαι μαζι της.Το μονο που δεν προλαβε να με χαλασει ητανε το οτι βυζι ανυπαρκτο και δεν της εβγαλα το σουτιεν.Η Σονια ειναι πουτανι μοντελε τυπου σαν την Λιζα τη ρωσιδα τη φολα που εχουμε γραψει πολλα εδω μεσα.
Στα του αγωνα δε ζητησα ξεσκουφωτο τσιμπουκι αλλα το κανει αν θελεις αρκετα ηδονικο με καλη αισθηση αν και καποια στιγμη τη διορθωσα γιατι εβαλε λιγο δοντι.
Τη γαμησα στα ορθια πισωκολλητα , το ιδιο στο κρεβατι ,αυτηυ απο πανω και τελος εγω απο πανω της οπου ειμασταν σχετικα αγκαλια και να χουφτωνω τις ποδαρες της.
Ποτε δε μου επριξε τα αρχιδια ποτε δεν δυσανασχετησε ουτε γκριματσες τιποτα ολα καλα.Εχει μουνι δουλεμενο οχι ομως σαμπρελα δηλαδη αισθανεσαι οτι τη γαμας κανονικα ολα κυριλε ρε παιδι μου.
Να σημειωσω οτι η τσατσα ευγαινεστατη χωρις να ενοχλει καθολου.Το δωματιο φαινοτανε καθαρο αλλα ποσο καθαρο μπορει να ειναι ενα μουρδελο και τα ποσα μικροβια μπορει να εχει νομιζω δε χρειαζεται και πολυ αναλυση.Οταν τελειωνεις απο τα μπουρδελα και πας σπιτι σου τα ρουχα πλυτηριο καλτσες σωβρακα κτλ στους 60 βαθμους και εσυ μπανιο.Αυτα τα πολλα ειχα να μοιραστω μαζι σας αξιζει η κορασιδα τιμιο γαμησι για εμενα ολα μια χαρουλα αλλο ενα στανταρακι.
Εχω δωσει κριτικη δε ξερω αν θα το περασουνε

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Από εμένα όσοι οίκοι βάζουν Φυλής βάζουν μέσα Πάκια τρώνε μαύρο. Δεν πάνε να έχουν τις καλύτερες κοπέλες, δεν γαμάω εκεί που γαμάει ο κάθε βρωμύλος Πάκης και Μαύρος. Μιλάμε για βρώμα, φουλ στις αρρώστιες. Απλά πράγματα. Ούτε εμβόλια δεν έχουν κάνει αυτοί. Όσοι οίκοι λένε Only Greek προτιμώνται ξεκάθαρα. Σαφώς Μετάξι ούτε για αστείο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.347
Πόντοι
27.261

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Στο κολωνου και Λεωνιδου εκει ειναι only Greek παντα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Oταν τελειωνεις απο τα μπουρδελα και πας σπιτι σου τα ρουχα πλυτηριο καλτσες σωβρακα κτλ στους 60 βαθμους

90 και βάλε.

Χωρίς πλάκα, και χωρίς μπουρδέλο τα εσώρουχα θέλουν ζεμάτισμα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μπορει να ειναι Σαρα αλλα απο οτι θυμαμαι Σονια μουπε η τσατσα

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Καλησπερα guys χθεσινη τσαρκα γυρω στις 11 βραδυ και περασμα πρωτα απο μεταξι.Αδιαφορες κοπελες και η μπαζαρια ειχε φτασει στο ζενυθ της.Οπου και να εβλεπα οπου και να εμπαινα εμενα εκπληκτος με αυτα που αντικρυζα.Δε θελω να αναφερθω σε ονοματα κορασιδων αλλα ουτε και σε οικους γιατι δεν αλαζει κατι και θα ειναι βαρετο.
Το μονο που ξεχωρισα ηταν στην Ιασωνος ψηλα στο πεζοδρομμο οπου πετυχα την πολυσηζητημενη Paola πετιτ κοριτσακι με ωραιο κορμι και την ειχα γαμησει παλαιουερα.Θα εμπαινα παλι με αυτην αλλα οταν σαλοναρισε προσεξα το ποσο κουρασμενη και βαριεστημενη εχει γινει, αφου τα μουτρα της ειχανε πεσει στο πατομα.Δε το ρισκαρα,ασε που ζητα 15 ευρο , δε δινω αλλα 5 να γαμησω στη φυλης?Ετσι και εκανα.
Φτανω φυλης κανω μια περατζαδα στην περιοχη χωρις κατι το αξιολογο ολο τα ιδια και τα ιδια και ιδια και ιδια και τελος αηδια καταντησε το να εχουνε συνεχως ιδιες κοπελες.
Μπαινω στον εν λογο οικο και περιμενω κανα 15 λεπτο στο σαλονι με αλλους 3 παιχτες.Για να περιμενω τοση ωρα μαλλον η κοπελια δε θα βιαζεται η θα ειναι κανα μπαζο που προσπαθει να κανει τον πελατη να τελειωσει.
Επιτελους βγαινει η κοπελια απο το δωματιο και μας παρουσιαζεται ενα μουνιιιιιιιιιιιιιι μα τι μουνιιιιιιιιιιιιιιιι.
Μοντελακι πετιτ γκομενα ψυλη λεπτη οχι σκινι με καλιγραμμο κωλαρακι που και διαβητη να εβαζες επανω δε θα εβρισκες ψεγαδι.
Δερματακι μαυρισμενο απο ηλιοθεραπεια μπορει και solarium.
Προσωπο πολυ ωραιο καυλοτικο σουρχεται να το σκησεις αυτο το μουνι.Καλα εξω θα εχει καψει καρδιες στα σιγουρα.
Ηλικια περιπου 22 χρονων μιλα λιγα Ελληνικα ανετα συναινοεισαι μαζι της.Το μονο που δεν προλαβε να με χαλασει ητανε το οτι βυζι ανυπαρκτο και δεν της εβγαλα το σουτιεν.Η Σονια ειναι πουτανι μοντελε τυπου σαν την Λιζα τη ρωσιδα τη φολα που εχουμε γραψει πολλα εδω μεσα.
Στα του αγωνα δε ζητησα ξεσκουφωτο τσιμπουκι αλλα το κανει αν θελεις αρκετα ηδονικο με καλη αισθηση αν και καποια στιγμη τη διορθωσα γιατι εβαλε λιγο δοντι.
Τη γαμησα στα ορθια πισωκολλητα , το ιδιο στο κρεβατι ,αυτηυ απο πανω και τελος εγω απο πανω της οπου ειμασταν σχετικα αγκαλια και να χουφτωνω τις ποδαρες της.
Ποτε δε μου επριξε τα αρχιδια ποτε δεν δυσανασχετησε ουτε γκριματσες τιποτα ολα καλα.Εχει μουνι δουλεμενο οχι ομως σαμπρελα δηλαδη αισθανεσαι οτι τη γαμας κανονικα ολα κυριλε ρε παιδι μου.
Να σημειωσω οτι η τσατσα ευγαινεστατη χωρις να ενοχλει καθολου.Το δωματιο φαινοτανε καθαρο αλλα ποσο καθαρο μπορει να ειναι ενα μουρδελο και τα ποσα μικροβια μπορει να εχει νομιζω δε χρειαζεται και πολυ αναλυση.Οταν τελειωνεις απο τα μπουρδελα και πας σπιτι σου τα ρουχα πλυτηριο καλτσες σωβρακα κτλ στους 60 βαθμους και εσυ μπανιο.Αυτα τα πολλα ειχα να μοιραστω μαζι σας αξιζει η κορασιδα τιμιο γαμησι για εμενα ολα μια χαρουλα αλλο ενα στανταρακι.
Εχω δωσει κριτικη δε ξερω αν θα το περασουνε

Το μαυριδερό είναι φυσικό της. Αν λέμε την ίδια, είναι Ρομά, από χιλιόμετρα φαίνεται το τσιγγάνικο dna.

Η τσα2 μου είχε πει ότι είναι δυο εβδομάδες στη δουλειά πριν καμιά εβδομάδα, ωραίο αδύνατο σώμα, με ανύπαρκτο βυζί και κώλο. Σαλονάρισε μόνο με σουτιέν.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δε μου φανηκε για ρομα αλλα δεν το ξερω μπορει να εχεις δικιο δε λεω.
Παντος ειναι πολυ τιμιο γαμησι και πολυ ωραιο στο συνολο κοριτσι,
Δε μυριζε κατι ασχημο ισα ισα μετα απο τον γαμηκουλα που βγηκε για να μας παρουσιαστη πηγε πρωτα μπανιο πλυθηκε κανα 5λεπτο και επειτα ηρθε να την δουμε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και βεβαια ειχε ωραιο κωλο μοντελε κωλο σωστο κωλο με διαβητη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.347
Πόντοι
27.261
Μπορει να ειναι Σαρα αλλα απο οτι θυμαμαι Σονια μουπε η τσατσα

σαρα λεγεται.
ειπες σονια και εσκασε ο ADP που βγαζει καντηλες οταν βλεπει και ακουει αυτο  το ονομα.
τυχαιο ?????
δε νομιζω...  :tooth:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Πηγα Διδυμου 27 οπου ειχε αναμονη στο σαλονι. Προσωπικα μου αρεσει σαν μπουρδελο γιατι μου θυμιζει την καλτιλα των 90s. Ειναι λες και μπηκες στην μηχανη του χρονου και βγηκες στην φυλης των 90s. Τωρα πλεον τα bou θυμιζουν airbnb διαμερισματα... Καλτιλα μονο μεταξι αλλα πολυ μαυριλα εκει ...

Κοιταω γυρω μου και το ολο σκηνικο στην αναμονη ηταν πολυ deja vu. Ολοι ελληνες 40+ και περιεργες φυσιογνωμιες. Ο ενας που περασε σε κοιτουσε με ενα βλεμα λες και δραπετευε απο το δρομοκαιτειο. Ο χοντρος με το καπελο που δεν κοιτουσε καθολου γυρω και ειχε ενα περιεργο σαρδονιο χαμογελο. Και μετα τα μωρα που βγηκαν μιλφ τεραστιων διαστασεων χαχα

Σκεφτομαι μερικες φορες δεν επρεπε να ξαναπαω φυλης μετα τα 90s για να εχω την καλτ εικονα με παλιοκρεβατα και τα ετοιμοροπα σπιτια οπου ειχαν city tours επιπεδου πουτανες και τις τεραστιες αναμονες απο ελληνες νεους σε ηλικια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom