Πέρασα κ εγώ εκείνη την νύχτα, Δευτέρα βράδυ κ την είδα είπε σονια η τσατσά αλλά την διόρθωσε η κοπελιά ότι το όνομα της είναι σαρα.
Είναι όντως όμορφη κοπελιά καλό σώμα μαυρισμένη, βέβαια δεν έχει μεγαλο στήθος, φαίνεται καλό κορίτσι, ψυχουλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ κολησε πάνω μου όχι για χούφτωμα όπως κάνουν ολλες κ καλά κάνουν, απλώς ήρθε κοντά μου διέκρινα ένα αληθινό βλέμμα κ είχε μια γαλήνια έκφραση λίγο μελαγχολική.
Έψαξα στο site για κριτικές δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο εκεινη την στιγμή, αργότερα την επόμενη ημέρα διμοσιευτικε μια κριτική κ αποφάσισα να μην το ρισκάρω για να περάσω μαζί της, τελικά το μετάνιωσα.
Πάντως μου φαίνεται γνωστή, σίγουρα έχει περάσει κ από κάπου αλλού τώρα αυτά που λέει η τσατσά ότι είναι 2 εβδομάδες στην δουλειά από το ένα αυτι μου μπαίνουν κ από το άλλο μου βγαίνουν.
Τη δοκιμασα την πρωτη μερα που εσκασε στο 25 ισογειο, αλλα ξεχασα να το γραψω τοτε στην ενημερωση, γιατι ειχα φαει ηττα απο τα απανωτα κασκαντεριλικια και ηθελα να φυγω για σπιτι αρον αρον.
Βαριομουν να γραψω επιπλεον.
Με λιγα λογια λοιπον μιας που το ανεφερες.
Free πιπα η οποια δεν ειναι και τιποτα συνταρακτικο, ουτε σε χαλαει, ουτε στην κανει καταρτι.
Ελαφρως μυριζε ιδρωτιλα επειδη ειναι βερα μελαχρινη, αλλα στο πολυυυυ μακρινο. Εμενα μου'ρθε βεβαια, γιατι ειμαι και υπερευαισθητος στην οσφρηση.
Cow η πρωτη σταση που κοπανιεται καλα, μπορω να πω.
Doggy μετα, που τον τρωει ωραια, αλλα στα πολλα ζορια, καπως δυσανασχετει. Μου'κανε κατι περιεργα με τη λεκανη της δηλαδη. Αν την πας χαλαρουητα, δεν εχει θεμα πιστευω.
Δε θυμαμαι να αλλαξαμε αλλη σταση, γιατι την πηγα ετσι σερι, αλλα ο μπουστης τσατσος (gayουλας) τη φωναξε οταν αγγιξαμε το 10λεπτο+.
Ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια, μετριου αναστηματος με αδυνατο κορμι μοντελε, βυζι normal για τα κυβικα της, με καλη σχετικα φατσουλα και λιγο gipsy kings φαση.
Τελος, θα τη ξαναδοκιμασω τωρα που εχει καποιες ωρες-μερες στη δουλεια, για να δω αν υπαρχει εξελιξη η' οχι.
Με πολυ λιγα λογια, τιμια θα ελεγα.
Ελπιζω να βοηθησα.