Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
πρωινή ενημέρωση από φυλής και πέριξ:
Πιπίνου 118 Όλγα και Έλενα
Ρεμούνδου 21 Κορίνα
Φυλής 71 Στέλλα
Φυλής 71 πάνω Λίζα
Φυλής 54α Αλεξάνδρα
Φυλής 54β Αριάνα (Ντιάνα)
Φυλής 72 υπόγειο αριστερά Εύα
Φυλής 67 Αλίσια
Φυλής 65 πάνω Εμμανουέλα
Φυλής 84 κάτω Έλλη
Φυλής 65 και 84 πάνω δεν πήγα
Φωκαίας 17α Πάολα
Φωκαίας 17β Άννα και άλλη μία εντελώς αδιάφορη
Φωκαίας 25 Τζανίνα
Φωκαίας 27 κάτω δεν πήγα
Φωκαίας 9 Σάρα
Φωκαίας 7 μεσαίο κλειστό
Αχαρνών 85 κλειστό

ROBERDO37

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ,γνωρίζει κανείς εάν η Αννίτα από Λεωνιδίου εργάζεται ;

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
καλο μεσημερι και απο μενα.Σιγουρα η Τζουλια στο Ελλης 3 ειναι αυτη της Πιπινου 65?Δεν νομιζω.Η αδυνατη ξανθια?ευχαριστω

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Επίσκεψη πριν λίγο στο Κολωνού-48 το δεξί, όπου τίμησα τη milf Άντζελα  :pipa1: :pipa2: Άψογη περιποίηση για ακόμα μια φορά, με πάρα πολύ αισθησιακό τσιμπούκι, στοργικό γλείψιμο στις μπάλες, και στράγγιγμα της πούτσας εντός του στόματός της, μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος  :pipa3: Έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και ορεξάτη.
Πιό πριν πέρασα από το Κολωνού-53, και ρώτησα την τσατσά για τη milf Ελένη, αν ξέρει πότε θα επιστρέψει. Η τσατσά μου απάντησε ότι η Ελένη έχει επιστρέψει και ότι δουλεύει αλλού. Άραγε ισχύει αυτό, ή μου έλεγε μαλακίες η τσατσά για να με ξεφορτωθεί ?  :huh: :huh: Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τίποτα περισσότερο για τη milf Ελένη, που δούλευε στο Κολωνού-53 τα πρωινά ?? 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Επίσκεψη πριν λίγο στο Κολωνού-48 το δεξί, όπου τίμησα τη milf Άντζελα  :pipa1: :pipa2: Άψογη περιποίηση για ακόμα μια φορά, με πάρα πολύ αισθησιακό τσιμπούκι, στοργικό γλείψιμο στις μπάλες, και στράγγιγμα της πούτσας εντός του στόματός της, μέχρι την τελευταία σταγόνα σπέρματος  :pipa3: Έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και ορεξάτη.
Πιό πριν πέρασα από το Κολωνού-53, και ρώτησα την τσατσά για τη milf Ελένη, αν ξέρει πότε θα επιστρέψει. Η τσατσά μου απάντησε ότι η Ελένη έχει επιστρέψει και ότι δουλεύει αλλού. Άραγε ισχύει αυτό, ή μου έλεγε μαλακίες η τσατσά για να με ξεφορτωθεί ?  Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τίποτα περισσότερο για τη milf Ελένη, που δούλευε στο Κολωνού-53 τα πρωινά ??  
Σημαντική η πληροφορία συναγωνιστή αν ισχύει φυσικά. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε η συγκεκριμένη γιατί η πίπα της είναι καταπληκτική  :pipa2:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Σημαντική η πληροφορία συναγωνιστή αν ισχύει φυσικά. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε η συγκεκριμένη γιατί η πίπα της είναι καταπληκτική  :pipa2:

Την ρώτησα αν ξέρει που δουλεύει η Ελένη, αλλά μου απάντησε αρνητικά. Μπορεί και να μου έλεγε μαλακίες, επειδή δεν πέρασα μέσα με την Πάολα  :huh: :huh: :think: :think: Έκανα μια μικρή τσάρκα στο μαγευτικό Μετάξι, αλλά δεν την πέτυχα  :- :- Ελπίζω να έχει επιστρέψει, και να την ξετρυπώσουμε σύντομα  :pipa1: :pipa2: :2on1:

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Περιστατικό από χθεσινή μεταμεσονύχτια τσάρκα φυλής: ακούγοντας για την επιστροφή της Λίζας και τη μεταγραφή της από τη φιλλιπίδου στη φωκαίας,  είπα να πάω στο φωκαίας 24 όροφο για να την τιμήσω αφού τόσα και τόσα
έχουν ακουστεί για το εξαιρετικό τσιμπούκι της και καθώς ανέβαινα τις σκάλες την πέτυχα να βγαίνει από την πόρτα του οίκου.. Φορούσε
ένα θαλασσί αέρινο φορεματάκι και σανδαλάκια σε αρχαιοελληνικό στυλ και προφανώς σχολούσε... γενικά δε μου γέμισε και τόσο το μάτι ρε
παιδιά πολύ βαλκανόφατσα σχεδόν άσχημη θα έλεγα απλά έχει καυλιάρικο στυλ και το έχει με την καυλάντα... μου λέει "για μένα ερχόσουν;" της λέω "ναι καυλιάρα για να απολαύσω την τσιμπουκάρα σου" "α ναι ε; σε περιμένω αύριο τότε" και κάνει το θεικό βάζει το χέρι της μέσα από το σορτς μου και μου πιάνει τα αρχίδια μαζί
με την πούτσα, φεύγει κατεβαίνοντας τις σκάλες και μου κλείνει το μάτι... εμένα να μου έχει γίνει κάγκελο σε δευτερόλεπτα και την κοιτούσα σα χαζός έφηβος... με κάβλωσε τόσο η παλαβιάρα που πήγα κι έριξα ένα ωραιότατο γαμήσι στη Σάντρα την ξανθομουνάρα λίγο πιο δίπλα που κάθεται πάντα
μέχρι αργά! αν και δεν τρελαίνομαι όπως είπα από εμφάνιση ένα άγριο γαμησάκι στη Λιζάρα ψήνομαι να το ρίξω τι λέτε;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Έχει φύγει για πατρίδα αυτή η Τζούλια από πιπινου 65 εδώ και 1.5 χρόνο

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Εγώ όταν 5ην έψαχνα μου είχε πει ο τσάτσος έφυγε για πατρίδα και θα λείπει καιρό, και μετά δεν ξανα ασχολήθηκα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
φιλε μηπως εννοεις ΣΑΡΑ αντι για ΣΟΝΙΑ ???
μια μελαχρινη μελαμψη με ωραιο κορμακι ???
που ξερει οντως ελληνικα κτλπ κτλπ ???
Πέρασα κ εγώ εκείνη την νύχτα, Δευτέρα βράδυ κ την είδα είπε σονια η τσατσά αλλά την διόρθωσε η κοπελιά ότι το όνομα της είναι σαρα.
Είναι όντως όμορφη κοπελιά καλό σώμα μαυρισμένη, βέβαια δεν έχει μεγαλο στήθος, φαίνεται καλό κορίτσι, ψυχουλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ κολησε πάνω μου όχι για χούφτωμα όπως κάνουν ολλες κ καλά κάνουν, απλώς ήρθε κοντά μου διέκρινα ένα αληθινό βλέμμα κ είχε μια γαλήνια έκφραση λίγο μελαγχολική.
Έψαξα στο site για κριτικές δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο εκεινη την στιγμή, αργότερα την επόμενη ημέρα διμοσιευτικε μια κριτική κ αποφάσισα να μην το ρισκάρω για να περάσω μαζί της, τελικά το μετάνιωσα.
Πάντως μου φαίνεται γνωστή, σίγουρα έχει περάσει κ από κάπου αλλού τώρα αυτά που λέει η τσατσά ότι είναι 2 εβδομάδες στην δουλειά από το ένα αυτι μου μπαίνουν κ από το άλλο μου βγαίνουν.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πριν τα Χριστούγεννα ήταν Αθήνα και δούλευε κανονικά.

Βέβαια τώρα 7 μήνες μετά και με covid δεν την έχω βρει καπου και δυστυχώς είχα σβήσει και το τηλ της φφφφφ

Όποιος το έχει ας στείλει ένα πμ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Πέρασα κ εγώ εκείνη την νύχτα, Δευτέρα βράδυ κ την είδα είπε σονια η τσατσά αλλά την διόρθωσε η κοπελιά ότι το όνομα της είναι σαρα.
Είναι όντως όμορφη κοπελιά καλό σώμα μαυρισμένη, βέβαια δεν έχει μεγαλο στήθος, φαίνεται καλό κορίτσι, ψυχουλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ κολησε πάνω μου όχι για χούφτωμα όπως κάνουν ολλες κ καλά κάνουν, απλώς ήρθε κοντά μου διέκρινα ένα αληθινό βλέμμα κ είχε μια γαλήνια έκφραση λίγο μελαγχολική.
Έψαξα στο site για κριτικές δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο εκεινη την στιγμή, αργότερα την επόμενη ημέρα διμοσιευτικε μια κριτική κ αποφάσισα να μην το ρισκάρω για να περάσω μαζί της, τελικά το μετάνιωσα.
Πάντως μου φαίνεται γνωστή, σίγουρα έχει περάσει κ από κάπου αλλού τώρα αυτά που λέει η τσατσά ότι είναι 2 εβδομάδες στην δουλειά από το ένα αυτι μου μπαίνουν κ από το άλλο μου βγαίνουν.

Τη δοκιμασα την πρωτη μερα που εσκασε στο 25 ισογειο, αλλα ξεχασα να το γραψω τοτε στην ενημερωση, γιατι ειχα φαει ηττα απο τα απανωτα κασκαντεριλικια και ηθελα να φυγω για σπιτι αρον αρον.
Βαριομουν να γραψω επιπλεον.
Με λιγα λογια λοιπον μιας που το ανεφερες.
Free πιπα η οποια δεν ειναι και τιποτα συνταρακτικο, ουτε σε χαλαει, ουτε στην κανει καταρτι.
Ελαφρως μυριζε ιδρωτιλα επειδη ειναι βερα μελαχρινη, αλλα στο πολυυυυ μακρινο. Εμενα μου'ρθε βεβαια, γιατι ειμαι και υπερευαισθητος στην οσφρηση.
Cow η πρωτη σταση που κοπανιεται καλα, μπορω να πω.
Doggy μετα, που τον τρωει ωραια, αλλα στα πολλα ζορια, καπως δυσανασχετει. Μου'κανε κατι περιεργα με τη λεκανη της δηλαδη. Αν την πας χαλαρουητα, δεν εχει θεμα πιστευω.
Δε θυμαμαι να αλλαξαμε αλλη σταση, γιατι την πηγα ετσι σερι, αλλα ο μπουστης τσατσος (gayουλας) τη φωναξε οταν αγγιξαμε το 10λεπτο+.
Ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια, μετριου αναστηματος με αδυνατο κορμι μοντελε, βυζι normal για τα κυβικα της, με καλη σχετικα φατσουλα και λιγο gipsy kings φαση.
Τελος, θα τη ξαναδοκιμασω τωρα που εχει καποιες ωρες-μερες στη δουλεια, για να δω αν υπαρχει εξελιξη η' οχι.
Με πολυ λιγα λογια, τιμια θα ελεγα.
Ελπιζω να βοηθησα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Περασα απο φωκαιας 25 βραδυ χθες ,το κοριτσι δεν θυμαμαι τωρα ονομα αλλα μου ειπε οτι ειναι απο βενεζουελα και καλα. Ηθελα να της δωσω το μουνι στο χερι αλλα μαλλον καταλαβε τις προθεσεις μου και μετα την πιπα εβαλε ενα τονο λιπαντικο στο μουνι της. Νομιζε οτι θα φαει πακηκο η λαθρο γαμισι αλλα μετα καταλαβε οτι θα τα δουλεψει τα λεφτα της. Με πιεζε να χυσω στο λεπτο με κολπα αλλα δεν καταλαβα τιποτα και επι ενα 10 λεπτο την καρφωνα. Για καποιο λογο μου εβγαλε αγριες διαθεσεις και ηθελα αγριο σεξ ... :pipa3: :s&m_1:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τη δοκιμασα την πρωτη μερα που εσκασε στο 25 ισογειο, αλλα ξεχασα να το γραψω τοτε στην ενημερωση, γιατι ειχα φαει ηττα απο τα απανωτα κασκαντεριλικια και ηθελα να φυγω για σπιτι αρον αρον.
Βαριομουν να γραψω επιπλεον.
Με λιγα λογια λοιπον μιας που το ανεφερες.
Free πιπα η οποια δεν ειναι και τιποτα συνταρακτικο, ουτε σε χαλαει, ουτε στην κανει καταρτι.
Ελαφρως μυριζε ιδρωτιλα επειδη ειναι βερα μελαχρινη, αλλα στο πολυυυυ μακρινο. Εμενα μου'ρθε βεβαια, γιατι ειμαι και υπερευαισθητος στην οσφρηση.
Cow η πρωτη σταση που κοπανιεται καλα, μπορω να πω.
Doggy μετα, που τον τρωει ωραια, αλλα στα πολλα ζορια, καπως δυσανασχετει. Μου'κανε κατι περιεργα με τη λεκανη της δηλαδη. Αν την πας χαλαρουητα, δεν εχει θεμα πιστευω.
Δε θυμαμαι να αλλαξαμε αλλη σταση, γιατι την πηγα ετσι σερι, αλλα ο μπουστης τσατσος (gayουλας) τη φωναξε οταν αγγιξαμε το 10λεπτο+.
Ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια, μετριου αναστηματος με αδυνατο κορμι μοντελε, βυζι normal για τα κυβικα της, με καλη σχετικα φατσουλα και λιγο gipsy kings φαση.
Τελος, θα τη ξαναδοκιμασω τωρα που εχει καποιες ωρες-μερες στη δουλεια, για να δω αν υπαρχει εξελιξη η' οχι.
Με πολυ λιγα λογια, τιμια θα ελεγα.
Ελπιζω να βοηθησα.

Γει χαρα να προσθεσω για την κοπελα οτι σε εμενα δεν εβγαλε καποια οσμη τιποτα.Ισα ισα οταν βγηκε απο το δωματιο οπου και την περιμεναμε να τη δουμε , πρωτα μπηκε στο δωματιο φρεσκαριστηκε και επειτα ηρθε στο σαλονι.Ενταξει φυσικα σε πιστευω δε λεω απλα μπορει να ετυχε.Παντος η κοπελα για τα δικα μου μοντελε κριτηρια βαζω αριστα.Βεβαια στα του αγωνα ποτε δε ζητω περιεργα πραγματα.Αρχικα χαλαρα μετα πιεση ξανα χαλαρα ξανα γρηγορο ρυθμο κτλ.Χουφτωμα ελευθερο αλλαγη στασεων και γενικα normal.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λογω του οτι σημερα τελειωσα σχετικα νωρις την εργασια μου και ειμαι κολιορδος λεω να επισκευτω την Αλεξανδρα στον οικο που δουλευε η φολα Liza.Διαβασα μια κριτικη ενος συναγωνιστη και ειδα καλες εντυπωσεις.Δεν την ξερω την κοπελα δεν την εχω δει αλλα σημερα θα πηγαινα τσαρκα οποτε λεω να την επισκευτω.Πιστευω να μην ειναι καμια φολα η μπαζο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom