Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (27 μέλη και 324 επισκέπτες)

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Για να σου σπάσουν αυτά τα αγγεία πρέπει αυτή να σε δαγκώσει σκόπιμα ή εσύ να είσαι παππούς ή να είσαι χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών (π.χ ηρωίνης).

...ή απλά να είσαι στόκος...να ζητάς διάφορα "special" προγράμματα από τα κορίτσια...και όποια δεν δέχεται να σου τα ικανοποιήσει...να γυρνάς μετά εδώ στο site...και να διαδίδεις κακοήθειες για αυτήν...λες και εμείς δεν ξέρουμε τι μέρος του λόγου είναι η κάθε μία...τον άπλυτο περιμέναμε να μας ενημερώσει...

...καλά ρε...ακόμα κάθεστε και του απαντάτε??... :2funny: :2funny: :2funny:...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Το μεγάλο πρόβλημα είναι το αντίτιμο των20€  ενώ τα μαγαζιά δυσκολεύονται παρά πολύ να βρουν κοπέλες αξιόλογες αφού είναι τόσο κατηγοριοποιημένα τα πράγματα που στο μπουρδέλο θα φτάσει μόνο η τελευταία ποιότητα,οπότε δεν αναμένουμε να δούμε καμία καλλονή όμως η τιμή γιατί διατηρείται ακόμα στα20€ο,15€ο είναι μια σχετικά λογική τιμή για αυτό που μπορούν να προσφέρουν.

Εδώ μιλάμε ότι το80% αυτών των γυναικών που δουλεύουν δεν βλέπετε απορώ από ποια τσέπη μπορούν να βγουν τα 20€ο.
Φτάσαμε στο σημείο να περνάμε απλά παράπλευρα από την πιάτσα και να μην βρίσκουμε κίνητρο να μπούμε καν πλέον σε μαγαζί να δούμε όχι να σκεφτόμαστε να περάσουμε.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα να μειωθεί η τιμή στα 15€ο κάτι που πιστεύω είναι εφικτό ή να ανανεωθούν οι κοπέλες που δουλεύουν τώρα με άλλες καινούργιες κάτι που είναι ανέφικτο πιστεύω

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Ολα αυτα για την αρινα ρε φιλε??? Μηπως τα παραλες???
Στην εποχη που διανυουμε και οπως εχει η κατασταση πλεον, η αρινα ειναι πολυ vfm.
Στις αρχες ειχα και εγω μια μετρια αποψη (τοτε υπηρχαν και αλλες κοπελες βεβαια), αλλα φορα με τη φορα, αλλαξα γνωμη γιατι μου το απεδειξε.
Συμφωνώ,όσες φορές έχω περάσει με την Αρίνα ποτέ δεν είχα παράπονο,για μένα σε αυτή τη φάση που δεν υπάρχει τίποτα έχει γίνει στανταράκι,αλλά και όταν υπήρχε πληθώρα κορασίδων και πάλι ήταν μέσα στι 5 πρώτες επιλογές. :heavymetalbig:

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
bad news,κοριτσι της δουλειας,με πληροφορισε οτι το σεπτεμβριο θα κλεισουν του οικους,κ για καλο κ κακο μου εδωσε το τηλεφωνο της για περιπτωση ¨αναγκης¨

• Like
Αντιδράσεις: 968

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα απόγευμα γύρω στις 18:00... κατευθύνθηκα αυστηρά σε ορισμένα μόνο μαγαζιά στην Ιάσωνος..

Μην τα πολυλογώ πέρα απ'τα κλασσικά κορασια που είναι τον τελευταίο καιρό στα πόστα, μπήκα με συνοπτικές διαδικασίες στον πολυχώρο Ιάσονος 39. Ήταν ανοιχτά 5 απ'τα συνολικά 6. Πάω πρώτο δεξιά ισόγειο. Ήταν ο γνωστός τσατσος ατακαδορος "πίπα σε κενό αέρος" κλπ κλπ βγαίνει η Μαρία.. Ρωσίδα δηλώνει 1,50μ ύψος αδυνατη με ανύπαρκτο στηθακι μικρό κολακι καστανοξανθη . Είναι αν θυμάμαι καλά προ καραντίνας στον οίκο και πάντα την πετυχαίνω μεσημεροαπογευματινη βάρδια.

Λέω δεν γαμιεται, ας το βάλω και αυτό στην συλλογή μου, παρά το ότι βγήκε σαλόνι με μια ξυνιλα (όπως πάντα) άλλου επιπέδου.

Με τα πολλά μπαίνω μέσα, δεν θα μακρηγορησω. Πίπα 30 δεύτερα μετρημένα, από πάνω όχι, κατευθείαν στα τέσσερα, τζελ αδειάζει σωληναριο μέσα της. Τουπες, ξυνιλα και κομοδινι, α από κάτω που δέχτηκε έβαλε και υο χέρι στη μούρη όλη να μην βλέπεις τίποτα να μην σε βλέπει. Τι να μιλήσω τώρα για αίσθηση κλπ, το θεωρώ περιττό με τέτοιο κομοδίνο ακόμα και παρθένα να ήταν.

Μάγκες τελευταία να είναι και να θέλετε να σπρωξετε, τυλίξτε το δεκαευρω γύρω απ'το καυλι και χτυπήστε μαλακια και ας τσούζει και μετά φάτε το σκεπαστες και σουβλάκια. Ότι χειρότερο έχω πάρει στα 10 χρόνια "καριέρας". Και μιλάμε με διαφορά έτη φωτός η χειρότερη ξινή κομοδινογκομενα. Κριτικές δεν γράφω, αλλά θεώρησα ειλικρινά χρέος να το αναφέρω για την συγκεκριμένη, πρέπει να απομακρυνθεί ταχύτατα παρά την ομορφιά και την καθαριότητα της. Αυτά, καλά γαμησα!

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
bad news,κοριτσι της δουλειας,με πληροφορισε οτι το σεπτεμβριο θα κλεισουν του οικους,κ για καλο κ κακο μου εδωσε το τηλεφωνο της για περιπτωση ¨αναγκης¨
Αυτή τη βόμβα από που την άκουσες στα είπε καμία έμπειρη τσατσα/τσος ή η κοπελίτσα μαζεύει πελατεία?
Είναι τεράστιο γεγονός το συγκεκριμένο αν αληθεύει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Ειρήνη ξανθοκαστανη κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία Βανέσα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτη με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Σάρα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 κλειστό.

Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξιά Τζούλια έχει παχύνει, ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι.

Φωκαίας 17α Μικαελα μελαχρινή με γυαλάκια κανονικό ωραίο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Άννα ξανθιά με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2αρι 2αρι συν βυζι.

Φωκαιας 19 Μαρία μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι πεταχτώ κωλαράκι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Καρολαιν καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με μεγάλο πεταχτώ κωλο 3αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Άννα καστανή με μακρύ κατσαρο μαλλί λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Ναταλι μιλφ με ξανθοπλατινε κοντό μαλλί φράντζα κανονικό ωραίο 1.5-2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση κσι στο δεξί μπράτσο πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα η μελαχρινή μινιατούρα, κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις.

Φωκαιας 24 Ρίτα ψηλή ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα  2αρι συν βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Οι περισσότερες θα δουλεύουν στο σπίτι τους

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Χτύπα ξύλο φίλε, μη λές τέτοια τώρα που ξαναβρήκαμε την ρέγουλά μας.

Οι περισσότερες θα δουλεύουν στο σπίτι τους

Καλά, και θα τα τινάξουν στα 50αρια την φάση. Αν είμαστε τυχεροί δηλαδή γιατί μπορεί να παίξει και κάτι τελείως απαράδεκτο. :headbang:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Σημερινό πέρασμα Φυλής κατά τις 21.00

Ψιλοδραματική κατάσταση με τις ίδιες και πάλι παρουσίες. Αναδουλειές γενικά και αυτό βγάζει μια επιθετικότητα και αρνητικότητα στις τσατσάδες που δεν είναι δύσκολο να αρπαχτείς.

Επειδή σιχάθηκα αυτή την κατάσταση και τη φόλα που κάθε φορά παραμονεύει, θα κάνω μια προσωπική αποχή για κάποιο διάστημα. Ούτε σήμερα μπήκα κάπου, δεν μου έβγαινε με αυτή την κατάσταση.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Επειδή πολλοί ρωτάνε για τη Σόνια.

Ρώτησε σήμερα συναγωνιστής και γνωστή υπηρεσία της "αλυσίδας" που έχει τα 65, 84 κάτω κλπ., είπε ότι πιθανότατα δεν θα επιστρέψει, έχει γυρίσει στη χώρα της και σκέφτεται να μην επιστρέψει καθόλου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μας είχατε πρίξει τον πάπαρο με την κρυφοφολίτσα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.438
Πόντοι
27.261
Επειδή πολλοί ρωτάνε για τη Σόνια.

Ρώτησε σήμερα συναγωνιστής και γνωστή υπηρεσία της "αλυσίδας" που έχει τα 65, 84 κάτω κλπ., είπε ότι πιθανότατα δεν θα επιστρέψει, έχει γυρίσει στη χώρα της και σκέφτεται να μην επιστρέψει καθόλου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μας είχατε πρίξει τον πάπαρο με την κρυφοφολίτσα.

σε εχει στιγματισει βλεπω παιχτη εεε???

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Σχετικά με την Ελένη η οποία εργάζονταν Καλύμνου 36 και είχε μεταφερθεί σε μασαζοχώρο, ενημερώνω αυτούς που ρώτησαν πριν λίγες ημέρες ότι για κανα-δυό μέρες θα βρίσκεται ξανά Καλύμνου 36 πρωινά.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στα πολυ γρηγορα...

τα εφερε η μοιρα να ειμαι πρωι πιατσα

στη Φωκαιας που μπηκα κυριως

στο Φωκαιας 17ισογειο, μια κοπελα με φουλ προγραμμα και πρωκτικο, η κοπελα ειναι μελαχροινη τσιγγανορουμανακι φαση αδυνατη καλη παρουσια σχετικα

στο Φωκαιας 17πανω Αννα, αν θυμαμαι σωστα, ψηλη κοπελα που φοραει πορνοτακουνα στο θεο εξου και το υψος της καστανοξανθια με 2αρι βυζακι κωλαρα ομως ψηλη καλα καπουλια τα πιανεις και χορταινεις.

Αποφασισα να δωσω το μπλε χαρτακι και να κανω το πρωτο μου γαμησι σε σπιτακι στην μετα κοβιντ εποχη

Η κοπελα θα μου εκανε ελευθερο στοματικο αλλα τελικα δεν πηρα , μου εγλειψε ομως τα αρχιδια και της εριξα ενα γρηγορο γαμησι στα τεσσερα στο κρεβατι αυτη και εγω με κατεβασμενο το παντελονι απο πισω ορθιος

Η φαση πλεον ειναι γαματε και φευγουμε διοτι υπαρχει ο φοβος , κλαιν μαιν δηλαδη

πιο κατω μπηκα στο Φωκαιας 25οροφος διοτι ειχα διαβασει για μια Αννα μελαχροινη , την ειδα λοιπον καλη παρουσια καλο σωμα νορμαλ προγραμμα

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.438
Πόντοι
27.261
Τύπε μου εγώ το είχα αφήσει πίσω μου, αυτό πετάχτηκε σήμερα μπροστά μου. Μόνο που δεν έκλαψα στο γέλιο όταν το άκουσα.

δε φαινεται να το εχεις αφησει πισω οπως λες παντως.
καθε λιγο με το που βλεπεις ΣΟΝΙΑ, το ιδιο πραγμα γραφεις συνεχεια.
κατα βαθος νομιζω την καραγουσταρεις, αλλα δε θες να το παραδεχτεις.
:tooth:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Δεν ξέρω κανείς αν πήρε πρέφα, αλλά σήμερα έγινε έκτακτη σύσκεψη Μαξίμου για κρούσματα στη χώρα λόγω τουρισμού κλπ.

Επειδή το δεύτερο κύμα είναι βέβαιο, ήδη ΗΠΑ δεν ξέρουν τι θα γίνει με τα σχολεία από Σεπτ., τα βλέπω να ξανακλείνουν, βασικά είναι βέβαιο ότι θα ξανακλείσουν τα μπου.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
δε φαινεται να το εχεις αφησει πισω οπως λες παντως.
καθε λιγο με το που βλεπεις ΣΟΝΙΑ, το ιδιο πραγμα γραφεις συνεχεια.
κατα βαθος νομιζω την καραγουσταρεις, αλλα δε θες να το παραδεχτεις.
:tooth:

Εγώ φταίω που ενημέρωσα λοιπόν ;)

Αγαπούλης της είσαι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom