Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (31 μέλη και 304 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Ουδεμία αναντικατάστατη τύπε ;)

οχι εχω κολλησει με αυτην.
ειναι η κορυφαια, η super, η duper, η wow, η NUMBER ONE... τι να κανω???
ανθρωπος ειμαι και εγω, λυγισα.
στεναχωρεθηκα με αυτην την πληροφορια σου, οτι δε θα ξαναρθει.
τι θα κανω τωρα???
πως θα ξαναπαω για τσαρκα με τη σκεψη οτι δεν ειναι εκει και δε θα τη ξαναδω????
κλαψ :(

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
γράφεις εδώ μέσα προσωπικά δεδομένα για μια κοπέλα της δουλειάς επειδή δεν σου άρεσε η πίπα της?
μα πόσα κιλά.... παπάρας μπορεί να είσαι!
θα έπρεπε να ντρέπεσαι
θεωρείς προσωπικό δεδομένο ότι μου έκανε μια άκρως επικυνδινη πίπα ; Διότι μόνο αυτό ανέφερα ...είσαι για το άσυλο τύπε χαχαχα !!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
θεωρείς προσωπικό δεδομένο ότι μου έκανε μια άκρως επικυνδινη πίπα ; Διότι μόνο αυτό ανέφερα ...είσαι για το άσυλο τύπε χαχαχα !!

Για τα παιδια της λεει.. (Αν κ εχουν αναφερθει πολλακις παλαιοτερα)

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Η Μικαέλα πήγε στην πατρίδα της όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή... Αυτή μαζεύει και πολύ μαρούλι όσο δουλεύει και γρήγορα κιόλας... Οπότε από  μέσα Σεπτέμβρη πάλι (αυτό που είπε ο συναγωνιστής ότι ανεξαρτητοποιείται σιγά σιγά ΔΕΝ ισχύει, το έκανε για περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν και μετά την καραντίνα για να μαζέψει τα σπασμένα
τώρα live

...

Φωκαίας 17α Μικαελα μελαχρινή με γυαλάκια κανονικό ωραίο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

...
:happy:

Papa3187

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
66
Πόντοι
0
Ενταξει οταν βολταρει στα χυσοστενα με αντρα και παιδια η αλλη και σε λιγο πιανει βαρδια ε δε νομιζω να αργισει να γυρισει boomerang η υπερβολικη αυτοπεποιθηση απο καποιον με νευρα η και χωρις.

Μονο τα παιδια λυπαμαι στο στορυ για οταν καταλαβουν.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.826
Πόντοι
216
Χτες βράδυ στην δεύτερη βάρδια πέρασα μια από Διδυμου πολύ χάλια η κατάσταση σε αυτό τον ιστορικό δρόμο πλέον εξελίσεται άσχημα τι να πούμε το καφε στην γωνία με Αλκιβιάδου το αγόρασαν Πακιστανοί και αυτό λίγο πιο κάτω από το 27 Γεωργιανοί πρεζακηδες βαρουσαν ενέσεις ηρωίνης άλλοι Πακιστανοί έπιναν μπάφο πιο πάνω στο 22απεναντι γυφτορουμανοι σκατιαρηδες φώναζαν σε κατάσταση μέθης και μέσα σε όλο αυτό το αισχος έρχεται και το χαλί από κοπέλες στο27 μια καινούργια εντελώς αδιάφορη χοντρούλα νεαρή Μιλένα την έλεγαν και η ξανθιά Τάνια που δεν αξίζει ούτε περιγραφή
Επίσης και μια Λίνα που δούλευε στο 22 χάλια μαύρα ανάξια περιγραφής επίσης.

Μέσα σε όλο αυτό το τραγικό τοπίο η μεταβολή και δρόμο ήταν μονόδρομος

Μαυρο χαλι η κατασταση διδυμου και φυλης πρεζακηδες. Μεσα στην φυλης μκο με λαθρο ... Παντου λαθρο,καθονται σε πεζοδρομια,εισοδους πολυκατοικιων και εχουν κανει την περιοχη σαν ισλαμικο παζαρι. Μπουρδελο στην λιοσιων και ιουλιανου κατοικειται πλεον απο λαθρο ....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα στο φωκαιας 13 πριν 1.5 ώρα, Δεν συγκράτησα όνομα και ας την έχω γαμησει άλλες 2 φορές στο παρελθόν στην Φιλιππίδου και Φώκαιας 24, ξανθιά κοπέλα που βγαίνει με σεξυ μινι φούστα, με τατουάζ στον αριστερό ώμο και στην πλάτη.
Πολύ δυνατό και παθιάρικο γαμησι με τα όλα του, γλωσσοφιλα, 69, το μουνι της πεντακάθαρο, γαμησι σε όλες τις στάσεις και τελειωμα πάνω στην κωλοτρυπιδα της.
Άμα είσαι ευχάριστος τυπος την κάνεις να γελάσει από την στιγμή που βγαίνει στο σαλόνι θα περάσεις  σούπερ, θα ξαναπροτιμηθει σίγουρα, ακόμα τρέμουν τα πόδια μου.
Βρε λες να ξαναπάω τώρα; Είναι δυναμίτης..

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέρασμα στο φωκαιας 13 πριν 1.5 ώρα, Δεν συγκράτησα όνομα και ας την έχω γαμησει άλλες 2 φορές στο παρελθόν στην Φιλιππίδου και Φώκαιας 24, ξανθιά κοπέλα που βγαίνει με σεξυ μινι φούστα, με τατουάζ στον αριστερό ώμο και στην πλάτη.
Πολύ δυνατό και παθιάρικο γαμησι με τα όλα του, γλωσσοφιλα, 69, το μουνι της πεντακάθαρο, γαμησι σε όλες τις στάσεις και τελειωμα πάνω στην κωλοτρυπιδα της.
Άμα είσαι ευχάριστος τυπος την κάνεις να γελάσει από την στιγμή που βγαίνει στο σαλόνι θα περάσεις  σούπερ, θα ξαναπροτιμηθει σίγουρα, ακόμα τρέμουν τα πόδια μου.
Βρε λες να ξαναπάω τώρα; Είναι δυναμίτης..
Σάντρα! Την πήρα κι εγώ μόλις... ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326

Καλά, και θα τα τινάξουν στα 50αρια την φάση. Αν είμαστε τυχεροί δηλαδή γιατί μπορεί να παίξει και κάτι τελείως απαράδεκτο. :headbang:
[/quote]
Στην διάρκεια του ιού που ήταν όλα κλειστά καμιά διαφορά στη τιμή

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Γεια χαρά ευχάριστα νέα από καλυμνου36 η θεία Ελένη θα δουλεύει πρωινή αυτές τις μέρες Παρασκευή,Σάββατο,Κυριακή

γμτ λείπω από Αθήνα, μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της παρακαλώ ;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους.....στανταρακι που επισκευτικα εχτες μου πεταξε και αυτη την ατακα"μηπως κλεισουνε"........για να εχουμε το νου μας....μπας και κανουνε καμμια τετοια χοντρομαλακια.....

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλο απογευμα στους Φιλους.....στανταρακι που επισκευτικα εχτες μου πεταξε και αυτη την ατακα"μηπως κλεισουνε"........για να εχουμε το νου μας....μπας και κανουνε καμμια τετοια χοντρομαλακια.....
όλοι οι εργαζόμενοι έχουν την ίδια απορία !!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει ...

• Like

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Γιατί δεν λες όνομα, φοβάσαι μην σου φάμε την γκόμενα σου;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξέρεις κανείς τίποτα για την Αλίνα από Κολωνού 27 ισόγειο; Λατίνα καστανή με κωλαρα και βυζομπαλα

• Like
Αντιδράσεις: 968

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Το να κλεισουν αναμενομενο το θεωρω... Αν ανοιξαν οι επιχειρησεις κτλπ ηταν γιατι αλλιως θα ερχοταν ο οικονομικος ολεθρος.. Με τα κρουσματα να αυξανονται καθημερινα (που απο εμπειρια σημαινει πως σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι γεωμετρικα πολλαπλασια) θεωρειτε οτι δεν θα επανελθουμε στην προτερη κατασταση;

Απλα θα το τραβηξουν οσο μπορουν ωστε η "βαρια βιομηχανια" της μπανανιας, ο τουρισμος, να αποφερει οσο περισσοτερα γινεται.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
γράφεις εδώ μέσα προσωπικά δεδομένα για μια κοπέλα της δουλειάς επειδή δεν σου άρεσε η πίπα της?
μα πόσα κιλά.... παπάρας μπορεί να είσαι!
θα έπρεπε να ντρέπεσαι

Παντως οι αλλοι εγραφαν 10 σελιδες πισω οτι την ειδαν με τον αντρα της και τα δυο τους παιδια.. Και το εκαναν παραθεση 20 φορες..
Ο Formet σε πειραξε που το υπονοησε;

Παιζει λιγη εμπαθεια;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom