claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Aν μιλαμε για την Αννα που δουλευει μαζι με τη καρολαιν ειναι ενα απο στα στανταρακια μου και μαλιστα παρα πολυ καλο.Παιδια δε χωραει αμφιβολια.Θεωρω τον εαυτο μου παρα πολυ δυσκολο στο να βρω στα μπουρδελα κατι αξιολογο να γαμησω και με αυτη εχω βρει την υγεια μου.Αν λεμε για την ιδια κοπελα εχει ομορφο προσωπο πολυ καλο σωμα καλιγραμμο σωστο με πολυ καλες αναλογιες με νορμαλ κωλο και βυζακι στητο νεανικο.Μετριου αναστηματος και στα του αγωνα δεν εχει μη και μα και σουπα μουπες τις κανει ολες τις στασεις χωρις σπαστικες γκριματσες και τετοιου ειδους μαλακιες.Δεκαλεπτο μεσα στο δωματιο περνας καλα αντικειμενικα σα να γαμας τη γκομενα σου.Ενταξει δεν περνει πρωτοβουλιες ουτε θα σου κανει γαμησι σαν την τσοντα αλλα ειναι πολυ τιμιο γαμησι.Η αλλη κοπελα καρολαιν και αυτη απο βενεζουελα αλλα εχει το χαλι της το μαυρο ισως και το ασπρο.Χοντρη με κωλους αεροδρομιο και ολα τα αντιαισθητικα που εχουν οι εδω βενεζουελανες.Αυτα ειναι γουστα βεβαια περι κωλους αεροδρομιο απλα εγω τα σιχαινομε χωρις παρεξηγηση.