Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (36 μέλη και 216 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Aν μιλαμε για την Αννα που δουλευει μαζι με τη καρολαιν ειναι ενα απο στα στανταρακια μου και μαλιστα παρα πολυ καλο.Παιδια δε χωραει αμφιβολια.Θεωρω τον εαυτο μου παρα πολυ δυσκολο στο να βρω στα μπουρδελα κατι αξιολογο να γαμησω και με αυτη εχω βρει την υγεια μου.Αν λεμε για την ιδια κοπελα εχει ομορφο προσωπο πολυ καλο σωμα καλιγραμμο σωστο με πολυ καλες αναλογιες με νορμαλ κωλο και βυζακι στητο νεανικο.Μετριου αναστηματος και στα του αγωνα δεν εχει μη και μα και σουπα μουπες τις κανει ολες τις στασεις χωρις σπαστικες γκριματσες και τετοιου ειδους μαλακιες.Δεκαλεπτο μεσα στο δωματιο περνας καλα αντικειμενικα σα να γαμας τη γκομενα σου.Ενταξει δεν περνει πρωτοβουλιες ουτε θα σου κανει γαμησι σαν την τσοντα αλλα ειναι πολυ τιμιο γαμησι.Η αλλη κοπελα καρολαιν και αυτη απο βενεζουελα αλλα εχει το χαλι της το μαυρο ισως και το ασπρο.Χοντρη με κωλους αεροδρομιο και ολα τα αντιαισθητικα που εχουν οι εδω βενεζουελανες.Αυτα ειναι γουστα βεβαια περι κωλους αεροδρομιο απλα εγω τα σιχαινομε χωρις παρεξηγηση.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις πριν λιγο γυρισα απο μπουρδελοτσαρκα και εκανα δεκατρεια μπανια για να ξεβρωμισω.
Περασμα πρωτα απο μεταξυ οπου αντικρυσα παρα πολους πακιστανου,γυφτους απο ζεφυρι λιοσια και δε ξερω γω απο που αλλου μας ηρθανε,αφροαμερικανους και λιγοστους Ελληνες.Στην Ιασωνος η βρωμα εγραφε ιστορια με πακια να κατουρανε οπου βρουν κοινοχρηστη τουαλετα δηλαδη στην ιδια την Ιασωνος.Κραζω εναν δεν εχεις αλου να πας να κατουρησεις βρε μπαγλαμα?Με κοιταγε με απορια αφου κανενας δεν τους κραζει και κανουνε οτι θελουνε αλλα το σταματησα εκει γιατι δε θα παιξω εγω το ρολο του δημου Αθηναιων.
Απο κορασιδες στην οδο τιποτα αξιολογο ουτε καν υποφερτο, εμπαινα εβλεπα για 3 δευτερα και βουρ εξω.Αλλοι συναγωνιστες που γνωριζω κατα καιρους με ρωταγανε που αν ειδα κανα καλο μουνι και που ρωταγανε εμενα τον ακρως περιεργο και δυσκολο προς ευρεση κορασιδας.Τεσπα τους ειπα να μουν στο site να ενημερωθουν αν και καποιοι το ηξεραν.
Στην Κωλονου μια απο τα ιδια στα υπολοιπα στενα δεν πηγα γιατι φανταζομαι τι θα εβλεπα.
Συνεχιζω προς φυλης για την Αννα στο φωκαις απο τη Βενεζουελα αλλα για κακη μου τυχη ειχε ειδη φυγει γιατι ητανε απο πολυ νωρις και εμεινε πισω η φακλανα η Καρολαιν.Ψαχνω να βρω τιποτα καλο στη φυλης μπαααααα  τιποτα σαβουρια και κατι βενεζουελανικοι κωλοι που για εμενα ειναι απαγορευτικοι αηδιαστικοι θα ελεγα.
Μου ερχεται επιφωτιση να παω στο βεργας οπου ητανε η Ειρηνη και την εκανα με βαρια πηδηματακια και επισκευτηκα τα στουντελα λιοσιων.Τιποτα ιδιαιτερο Εμιλυ αδιαφορο κοριτσι για εμενα αλλη μια καινουργεια απο οτι μας ειπε η ευγενεστατη τσατσα το τονιζω αυτο μας παρουσιασε δε θυμαμαι ονομα απο τη ρουμανια καπου στα 20 χρονων τελειως αδιαφορη για κλαματα βασικα ητανε και τελευταια ητανε η Σαμανθα που εχω κακη εμπειρια και την εκανα παλι με βαρια πηδηματακια για το σπιτι.Εν το μεταξυ εκει στη λιοσιων βρηκα ενα τυπο μιλαγαμε γιαυτη την παλιοκατασταση ειχε παραδοσει και αυτος πνευμα.
Καποιες τσατσαδες που γνωριζομαστε απορουσανε γιατι δεν μπαινει ο κοσμος με τα κοριτσια?Δε γαματε μου λεει?Πραγματικα μου φαινεται αποριας αξιο να μην καταλαβαινουνε πως πρεπει να αλαζουν τις κορασιδες συχνα και μαλιστα να φερνουνε ομορφα κοριτσια γιατι εδω εχουμε μονο τον κατιμα το κατακαθι δηλαδη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Συνεχιζω προς φυλης για την Αννα στο φωκαις απο τη Βενεζουελα αλλα για κακη μου τυχη ειχε ειδη φυγει γιατι ητανε απο πολυ νωρις και εμεινε πισω η φακλανα η Καρολαιν.

sorry ρε φιλε, μισο λεπτακι γιατι θα με τρελανεις λεμε.
εσυ χθες, εγραψες οτι η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν ειναι standarακι σου και μαλιστα πολυ καλο.
οριστε το αναλογο Post
Aν μιλαμε για την Καρολαιν ειναι ενα απο στα στανταρακια μου και μαλιστα παρα πολυ καλο.Παιδια δε χωραει αμφιβολια.Θεωρω τον εαυτο μου παρα πολυ δυσκολο στο να βρω στα μπουρδελα κατι αξιολογο να γαμησω και με αυτη εχω βρει την υγεια μου.Αν λεμε για την ιδια κοπελα εχει ομορφο προσωπο πολυ καλο σωμα καλιγραμμο σωστο με πολυ καλες αναλογιες με νορμαλ κωλο και βυζακι στητο νεανικο.Μετριου αναστηματος και στα του αγωνα δεν εχει μη και μα και σουπα μουπες τις κανει ολες τις στασεις χωρις σπαστικες γκριματσες και τετοιου ειδους μαλακιες.Δεκαλεπτο μεσα στο δωματιο περνας καλα αντικειμενικα σα να γαμας τη γκομενα σου.Ενταξει δεν περνει πρωτοβουλιες ουτε θα σου κανει γαμησι σαν την τσοντα αλλα ειναι πολυ τιμιο γαμησι.Δουλευει με αλλη μια κοπελα και αυτη απο βενεζουελα αλλα εχει το χαλι της το μαυρο ισως και το ασπρο.Χοντρη με κωλους αεροδρομιο και ολα τα αντιαισθητικα που εχουν οι εδω βενεζουελανες.Αυτα

τωρα μας τα αλλαζεις μεσα σε μια μερα.

:think:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
sorry ρε φιλε, μισο λεπτακι γιατι θα με τρελανεις λεμε.
εσυ χθες, εγραψες οτι η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν ειναι standarακι σου και μαλιστα πολυ καλο.
οριστε το αναλογο Post
τωρα μας τα αλλαζεις μεσα σε μια μερα.

:think:

Φαίνεται ότι σε κάποιους τα γούστα αλλάζουν εντελώς από μέρα σε μέρα και από νύχτα σε νύχτα!

• Like

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.383
Πόντοι
41.129
Φαίνεται ότι σε κάποιους τα γούστα αλλάζουν εντελώς από μέρα σε μέρα και από νύχτα σε νύχτα!

Απο μερα σε μερα ? Πολυ λες....
Στην κριτικη του για την Ελενη στο Ιασωνος 19 παλι το επαθε, στο σαλονι την ειδε μουναρα (βλεπε σχολια του)
Και μετα απο το γαμησι ελεγε ουτε καν εμφανισημη.  :2funny: :2funny:
Εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο με το κλωναρι claimain...  :2funny: :2funny:
Κριτικες ολες μουφα, γενικολογα πραματα που εχει ακουσει απο δω και εκει για κοπελες τα γραφει κριτικη.
Sorry για το off topic.  :truce:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Απο μερα σε μερα ? Πολυ λες....
Στην κριτικη του για την Ελενη στο Ιασωνος 19 παλι το επαθε, στο σαλονι την ειδε μουναρα (βλεπε σχολια του)
Και μετα απο το γαμησι ελεγε ουτε καν εμφανισημη.  :2funny: :2funny:
Εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο με το κλωναρι claimain...  :2funny: :2funny:
Κριτικες ολες μουφα, γενικολογα πραματα που εχει ακουσει απο δω και εκει για κοπελες τα γραφει κριτικη.
Sorry για το off topic.  :truce:

ρε pourboirακια μιλας και εσυ  :tooth:???
εσυ δεν ελεγες ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΟ ΖΙΖΕΛ.... ειναι κριμα να μη γαμησετε τετοιο μουνι στα 20euros κτλπ κτλπ.
και στην κριτικη μετα τα αλλαξες, γιατι σου βγηκε αλλιως το story ????
μη με κανεις να ψαχνω τωρα και τα δικα σου... ολοι τα ειδαν πιστευω.
του αλλου ηταν πολυ φρεσκο, γι'αυτο φανηκε κουφο.

• Like

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.383
Πόντοι
41.129
ρε pourboirακια μιλας και εσυ  :tooth:???
εσυ δεν ελεγες ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΟ ΖΙΖΕΛ.... ειναι κριμα να μη γαμησετε τετοιο μουνι στα 20euros κτλπ κτλπ.
και στην κριτικη μετα τα αλλαξες, γιατι σου βγηκε αλλιως το story ????
μη με κανεις να ψαχνω τωρα και τα δικα σου... ολοι τα ειδαν πιστευω.

ρε παπαρο-φιλιπς ειδες να τα αλλαζω εγω πουθενα για την εμφανιση ?

μουναρα ειναι ναι, μεσα ομως φολα ! τι αλλαξα μετα ρε γιδι ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
ρε παπαρο-φιλιπς ειδες να τα αλλαζω εγω πουθενα για την εμφανιση ?

μουναρα ειναι ναι, μεσα ομως φολα ! τι αλλαξα μετα ρε γιδι ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εισαι και εσυ θεουλης ρε pourboirακια λεμε  :kneel:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

Καλημέρα Τροφωνίου 13 κυρία Ελένη gilf απροσδιόριστου κατάστασης.. ξέρει κάποιος κύριος κάτι????
Ευχαριστώ. :hi:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Αναμεται έξαρση των κρουσμάτων τις επόμενες 15 ημέρες. Ενδεχομένως κάποιοι κλάδοι τις οικονομίας να κλείσουν.
Ήδη ξεκινάνε ελέγχους για την τήρηση των πρωτοκολλων λειτουργίας.
Αν γίνει έλεγχος σε οίκους ανοχής μάλλον θα τους κλείσουν με το καλημέρα με αυτά που θα αντικρίσουν.

Πάρτε τηλέφωνα από τα κορίτσια.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Αναμεται έξαρση των κρουσμάτων τις επόμενες 15 ημέρες. Ενδεχομένως κάποιοι κλάδοι τις οικονομίας να κλείσουν.
Ήδη ξεκινάνε ελέγχους για την τήρηση των πρωτοκολλων λειτουργίας.
Αν γίνει έλεγχος σε οίκους ανοχής μάλλον θα τους κλείσουν με το καλημέρα με αυτά που θα αντικρίσουν.

Πάρτε τηλέφωνα από τα κορίτσια.
Εργασία κατ οίκον

• Like

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ζιζελαρα εχθες ηταν υπεροχη!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.230
Πόντοι
1.651

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φιλτατε  amjik η θεία  Ελένη οσο θυμαμαι παλιά .. τα έκανε όλα με όρεξη / πριν 7-8 χρονια όμως = οταν δουλευε  και έκανε και ρεπό της Ισαβέλλας στα Αλκιβιάδου 16

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Ζιζελαρα εχθες ηταν υπεροχη!

απο τα βυζια και κατω ειναι κολαση.
κωλαρα και ποδαρες.
απο τα βυζια και πανω δυστυχως δραμα.
extreme plastic και κακη δουλεια κιολας, δυστυχως.
κριμα.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα χαρακτηριστικό της άθλιας κατάστασης που επικρατεί στα μαγαζιά είναι η περιγραφή γνωστού μου που έκανε ένα πέρασμα από Λιοσίων συγκεκριμένα στα 73 ο άνθρωπος είχε πολύ καιρό να μπει σε μαγαζιά είναι παλιός αφού είχε προλάβει την τσεσμελη στην Λιοσίων.

Πέρα από την μέτρια εμφάνιση των γυναικών που είδε αυτό που του έκανε απίστευτη εντύπωση ήταν το πολύ αρνητικό άσχημο κλίμα
που έβγαζε ο τρόπος και η εμφάνιση φυσικά και η απόλυτα δήθεν και ψεύτικη συμπεριφορά από τις τσατσάδες.
Όπως μου είπε ο εξωθεσμικος φίλος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε λαϊκές αγορές αυτές οι κοπέλες λοιπόν και πατάτες μισοτιμης να τις έβαζες να πουλήσουν δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση πόσο δε να πουλήσουν υπηρεσίες ικανοποίησης σε οίκο ανοχής, δυστυχώς πιο χάλια από ποτέ σε όλα τα επίπεδα η φάση των οίκων ακόμα και μετά την περίοδο της καραντίνας

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
απο τα βυζια και κατω ειναι κολαση.
κωλαρα και ποδαρες.
απο τα βυζια και πανω δυστυχως δραμα.
extreme plastic και κακη δουλεια κιολας, δυστυχως.
κριμα.
μη το λες. Εγω που τη ξέρω και καιρο μου χαμογέλαγε συνέχεια και ειναι γλυκύτατη!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
μη το λες. Εγω που τη ξέρω και καιρο μου χαμογέλαγε συνέχεια και ειναι γλυκύτατη!

προφανως εσενα σου αρεσουν (η' δεν εχεις προβλημα μαλλον) τα πλαστικα φιλε μου.
εγω, ενα θεματακι το εχω.
σαφως εχω περασει με σιλικονατες γκομενες, μην τρελαθουμε κιολας, αλλα δεν το απολαμβανω οπως με τις φυσικες.
πιο πολυ μπαινω για το κατω μερος, το κορμι δηλαδη, οπως ειπα και πιο πανω (οταν μπαινω).

• Like
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom