oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα,έχει περάσει κάποιος με τη Ντίανα από Φωκαίας 27Β?
Καλησπέρα,έχει περάσει κάποιος με τη Ντίανα από Φωκαίας 27Β?
Στο 24 η ΝΤΙΑΝΑ (pocketsize), που δοκιμαστηκε με αδιαφορο service παντελως. Πιπα δεν κατεχει ουτε τα basics. Επομενως εδωσα ταχυτατο σημα στον εγκεφαλο να καυλωσει μονο και μονο απο το size της. Sex σε 2 στασεις μονο και γρηγορα για να προλαβω να χυσω λογω πιποξενερας. Cow που ειναι αχρωμο εντελως, τζαμπα ανεβοκατεβασμα δηλαδη και doggy που λογω size και παλι, εβλεπα το καυλι μου να εχει σφηνωσει στο μουνακι της. Εκανα και 2-3 βγαλσιματα για να δω την τρυπα οπως της την ειχα ανοιξει και ξαναμπαινοντας εβγαζε κραυγουλες το μουνακι της. Μονο και μονο με αυτο το σκηνικο, καρφωσα το βλεμα μου εκει για να μπορεσω να χυσω κανοντας παραλληλες kinky σκεψεις οτι γαμαω ενα πολυ μικρο κοριτσακι. Ευτυχως εκανε δουλεια γιατι δε θα το'βλεπα αλλιως.
Καλημέρα Τροφωνίου 13 κυρία Ελένη gilf απροσδιόριστου κατάστασης.. ξέρει κάποιος κύριος κάτι????
Ευχαριστώ.
Καλημερα Φιλε Amjik....Αν εννοεις την Ελενη που δουλευει στο ισογειο απογευματινη βαρδια μαζι με Ειρηνη,το τιμαει το 20......δεν περνας ασχημα......
Καλημέρα Τροφωνίου 13 κυρία Ελένη gilf απροσδιόριστου κατάστασης.. ξέρει κάποιος κύριος κάτι????
Ευχαριστώ.
Σ΄ευχαριστώ συναγωνιστή.αυτη ειναι η αποψη μου, για να παρεις μια ιδεα.
αν αλλοι εχουν διαφορετικες και θελουν να πουν γνωμη, να γραψουν.
η συγκεκριμενη παιζει μπαλα στο 27 οροφος και στο 24 της φωκαιας.
Δυστυχώς ναι.Εκεί μέσα η πιο όμορφη είναι μακράν η Εβελίνα,αλλά παραείναι γλυκιά για πουτάνα.Οι άλλες,δλδ η Ζιζέλ και η Μαίρη και όλες όσες εμφανίζονται εκεί είναι σκυλιά.Καλές στην δουλειά τους,σίγουρα,αλλά σκυλιά.απο τα βυζια και κατω ειναι κολαση.
κωλαρα και ποδαρες.
απο τα βυζια και πανω δυστυχως δραμα.
extreme plastic και κακη δουλεια κιολας, δυστυχως.
κριμα.
Δυστυχώς ναι.Εκεί μέσα η πιο όμορφη είναι μακράν η Εβελίνα,αλλά παραείναι γλυκιά για πουτάνα.Οι άλλες,δλδ η Ζιζέλ και η Μαίρη και όλες όσες εμφανίζονται εκεί είναι σκυλιά.Καλές στην δουλειά τους,σίγουρα,αλλά σκυλιά.
Φιλτατε amjik η θεία Ελένη οσο θυμαμαι παλιά .. τα έκανε όλα με όρεξη / πριν 7-8 χρονια όμως = οταν δουλευε και έκανε και ρεπό της Ισαβέλλας στα Αλκιβιάδου 16
H Εβελίνα είναι καλή στο πήδημα,αλλά η φαινομική αθωότητα της δεν ψήνει πολύ κόσμο.εβελινα εχω δει, αλλα δε μου κανει και δε με εχει πεισει να περασω, εστω και για δοκιμη.
ισως στο μελλον ομως... who knows ???
δονατα, με τιποτα.
ζιζελ, ειπα.
αλιονα, ΕΠΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ οταν ηταν πιο αδυνατη και πριν παει στο Διδυμου 27.
μαιρη, δεν την εχω πετυχει ποτε. την εχω βαλει στοχο για την επομενη τσαρκα ομως, απλα για να τη δω και να πραξω αναλογως.
ελπιζω να την πετυχω.
Αλιόνα δεν έμπαινα λόγω ιδεολογίας
Είναι απλό.Δεν θέλω να πλερώνω κάποια αυτής της ηλικίας για να την γαμήσω,όσο καλό πήδημα και αν κάνει και όπως και να είναι.Μια χαρά είναι η γυναίκα και λέγεται ότι κάνει καλά την δουλειά της,απλά εγώ έχω θέσει αυτόν τον περιορισμό στον εαυτό μου.για κανε ενα explain αν γινεται.
Είναι απλό.Δεν θέλω να πλερώνω κάποια αυτής της ηλικίας για να την γαμήσω,όσο καλό πήδημα και αν κάνει και όπως και να είναι.Μια χαρά είναι η γυναίκα και λέγεται ότι κάνει καλά την δουλειά της,απλά εγώ έχω θέσει αυτόν τον περιορισμό στον εαυτό μου.
Άλλη αυτή.Και εκεί δεν πάω για τον ίδιο λόγο και για το λόγο ότι πλέον η εργασία της,έχει επιρρεάσει πολύ σοβαρά τον ψυχισμό της,οπότε διπλός ο λόγος.fair enough
αν και τωρα που το θυμηθηκα, ησουν ο τυπος που σου ειχα ζητησει συγγνωμη, γιατι ειχα μπερδευτει με την αλλη αλιονα, η οποια προσωπικα δε μου κανει απο καμια αποψη.
Άλλη αυτή.Και εκεί δεν πάω για τον ίδιο λόγο και για το λόγο ότι πλέον η εργασία της,έχει επιρρεάσει πολύ σοβαρά τον ψυχισμό της,οπότε διπλός ο λόγος.
Πριν κάποια χρόνια ναι.Πλέον αυτά ισχύουν.Για αυτό μπήκε και ο φραγμός.Αν μου κάθοταν τσάμπα,π.χ. η Αλιόνα απο Δ27 οκ,για την άλλη δεν το συζητώ,καθώς είναι πιο μικρή,αλλά έχει βαριά ψυχολογικά,δυστυχώς,που την έχουν επιρρεάσει.Να πλερώσω,πλέον,όχι.αλλαξες προτιμησεις με λιγα λογια, γιατι βλεπω σε μερικες κριτικες σου, δε συμβαδιζουν αυτα που λες περι ηλικιας.
αν κανω λαθος (παλι), μου λες.
Πριν κάποια χρόνια ναι.Πλέον αυτά ισχύουν.Για αυτό μπήκε και ο φραγμός.Αν μου κάθοταν τσάμπα,π.χ. η Αλιόνα απο Δ27 οκ,για την άλλη δεν το συζητώ,καθώς είναι πιο μικρή,αλλά έχει βαριά ψυχολογικά,δυστυχώς,που την έχουν επιρρεάσει.Να πλερώσω,πλέον,όχι.
Μια Ραμονα που ήταν Διδύμου 22 εκεί μέσα στα Χριστούγεννα του 19 που έχει χαθεί? Είχε κάνει πάταγο όσο ήταν στο κουρμπέτι αρκετά καλή περίπτωση.