assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Μήπως ξέρει κάποιος αν συνεχίζει στο Καλύμνου 36 η "πιτσιρικοπιπινα" Νανά;
Το πρωί ειναι η Ελένη εκεί.
Το πρωί ειναι η Ελένη εκεί.
οχι Φιλε μου...τι να φοβηθω????απλως δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν που κανω καταθεση......μου δωθηκε μια πληροφορια....την μεταδοσα....καντε διασταυρωση.....απλα πραγματα......Γιατί δεν λες όνομα, φοβάσαι μην σου φάμε την γκόμενα σου;
Πρωτα πρωτα δεν εχουμε την ιδια ηλικια και δευτερον δεν πιστευω οτι σου εδωσα κανενα δικαιωμα και χρησιμοποιεις επιθετικοτητα.........Ισχύει χεστηκαμε για για σένα...
Για την κοπέλα ενδιαφερομαστε αν είναι καλή
Δεν είμαι επιθετικός.ΠΠρωτα πρωτα δεν εχουμε την ιδια ηλικια και δευτερον δεν πιστευω οτι σου εδωσα κανενα δικαιωμα και χρησιμοποιεις επιθετικοτητα.........
Το ξανθοτουμπανο παολα με βυζαρες αδιανοητες ξερουμε κατι? εχει χαθει η κανω λαθος ?
δηλαδη παιζει ακομα ? γιατι πρεπει να κανω ταξιδι για να παω ο ιδιος απο μαρουσιστα 17αρια της φωκαιας παιζει μπαλα, ποτε πανω και ποτε κατω.
απλα checkαρε ενημερωσεις για βαρδιες, μερες κτλπ, αλλιως μπορεις να πεταχτεις να checkαρεις και εσυ ο ιδιος.
δηλαδη παιζει ακομα ? γιατι πρεπει να κανω ταξιδι για να παω ο ιδιος απο μαρουσι
Φωκαίας 25 πάνω, Άννα από Βενεζουέλα, έχει κάποιος άποψη ?
Στο 25 οροφος 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν, δοκιμαστηκε η πρωτη με πανακυρες εντυπωσεις. Χαλια πιπα (ακομα περιμενω να μου τον σηκωσει). Με πολυ ζορι και με μελατη πουτσα τη γαμαω doggy και στα 5 λεπτα να μου λεει come on baby finish. Τελικα εκατσα γυρω στο 10λεπτο και την εδιωξα αχυστος και full ξενερωμενος, γιατι απλα δεν κανει για τιποτα.
Καλησπέρα, έχω βάλει δύο πουτανακια στη λίστα.
Φωκαίας 25 πάνω, Άννα από Βενεζουέλα, έχει κάποιος άποψη ?
Φωκαίας 27 σκαλάκια, Άννα. Πρέπει να είναι η Άννα κου και θα την πάρω μανιασμένα.
την είχα πάρει στην αρχή της δεύτερη μέρα δούλευε, δεν ξερω πως εχει εξελιχθει τωρα
αυτη ηταν η αποψη μου, αν θες μια γευση.
αλλοι μπορει να πουν κανει παπαδες.
δες και τους αλλους ομως (αν βγουν να πουν) και πραξε αναλογως.
Ναι φίλε τρίτη βάρδιαΚαλημέρα κύριοι, επιστρέφω μετά από καιρό και απολογούμαι.
Quaresma, η Σάντρα μόνο τριτη βάρδια είναι;
Α και μια λεπτομέρεια:
Το "τε κιέρο" που σου είπε σημαίνει σε θέλω, όχι
σε συμπαθώ!
:S