Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (31 μέλη και 219 επισκέπτες)

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μήπως ξέρει κάποιος αν συνεχίζει στο Καλύμνου 36 η "πιτσιρικοπιπινα" Νανά;
Το πρωί ειναι η Ελένη εκεί.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Γιατί δεν λες όνομα, φοβάσαι μην σου φάμε την γκόμενα σου;
οχι Φιλε μου...τι να φοβηθω????απλως δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν που κανω καταθεση......μου δωθηκε μια πληροφορια....την μεταδοσα....καντε διασταυρωση.....απλα πραγματα......

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ισχύει χεστηκαμε για για σένα...
Για την κοπέλα ενδιαφερομαστε αν είναι καλή

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Π
Ισχύει χεστηκαμε για για σένα...
Για την κοπέλα ενδιαφερομαστε αν είναι καλή
Πρωτα πρωτα δεν εχουμε την ιδια ηλικια και δευτερον δεν πιστευω οτι σου εδωσα κανενα δικαιωμα και χρησιμοποιεις επιθετικοτητα.........

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
ΠΠρωτα πρωτα δεν εχουμε την ιδια ηλικια και δευτερον δεν πιστευω οτι σου εδωσα κανενα δικαιωμα και χρησιμοποιεις επιθετικοτητα.........
Δεν είμαι επιθετικός.
Δεύτερον εδώ είναι ενημέρωση για μπουρδέλα, οχι θεωρίες για το πότε, πόσο και αν κλείσουν τα μπουρδέλα. Με αυτό που έγραψες για εξαρχής είσαι off topic.
Αν για παράδειγμα έγραφες πήγα με την Μαρία από Λιοσίων 73 ισόγειο που είναι μπλα μπλα μπλα και στο τέλος έλεγες και εγώ αυτό είσαι οκ.
Όμως η εσύ είπες κάτι που σου είπε μία πουτανα...
Μάθε λίγο πρώτα σε πιο νήμα γράφεις και μετά πες μου αν είμαι επιθετικός.
Και το ότι είσαι μεγαλύτερος μου και δεν ξέρεις που γράφεις μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Το ξανθοτουμπανο παολα με βυζαρες αδιανοητες ξερουμε κατι? εχει χαθει η κανω λαθος ?

στα 17αρια της φωκαιας παιζει μπαλα, ποτε πανω και ποτε κατω.
απλα checkαρε ενημερωσεις για βαρδιες, μερες κτλπ, αλλιως μπορεις να πεταχτεις να checkαρεις και εσυ ο ιδιος.

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
στα 17αρια της φωκαιας παιζει μπαλα, ποτε πανω και ποτε κατω.
απλα checkαρε ενημερωσεις για βαρδιες, μερες κτλπ, αλλιως μπορεις να πεταχτεις να checkαρεις και εσυ ο ιδιος.
δηλαδη παιζει ακομα ? γιατι πρεπει να κανω ταξιδι για να παω ο ιδιος απο μαρουσι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Υπάρχει καμία ενημέρωση για κάνα οίκο  τώρα δεύτερη βαρδια;

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Καλησπέρα, έχω βάλει δύο πουτανακια στη λίστα.

Φωκαίας 25 πάνω, Άννα από Βενεζουέλα, έχει κάποιος άποψη ?

Φωκαίας 27 σκαλάκια, Άννα. Πρέπει να είναι η Άννα κου και θα την πάρω μανιασμένα.

• Like
Αντιδράσεις: 968

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Στο 25 οροφος 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν, δοκιμαστηκε η πρωτη με πανακυρες εντυπωσεις. Χαλια πιπα (ακομα περιμενω να μου τον σηκωσει). Με πολυ ζορι και με μελατη πουτσα τη γαμαω doggy και στα 5 λεπτα να μου λεει come on baby finish. Τελικα εκατσα γυρω στο 10λεπτο και την εδιωξα αχυστος και full ξενερωμενος, γιατι απλα δεν κανει για τιποτα.

αυτη ηταν η αποψη μου, αν θες μια γευση.
αλλοι μπορει να πουν κανει παπαδες.
δες και τους αλλους ομως (αν βγουν να πουν) και πραξε αναλογως.

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Καλησπέρα, έχω βάλει δύο πουτανακια στη λίστα.

Φωκαίας 27 σκαλάκια, Άννα. Πρέπει να είναι η Άννα κου και θα την πάρω μανιασμένα.

την είχα πάρει στην αρχή της δεύτερη μέρα δούλευε, δεν ξερω πως εχει εξελιχθει τωρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Παολα καστανοξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή με 2αρι συν βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 48 νέο Νατάσα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μαρία ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 48 Εύα ξανθό χοντρό γκιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ειρήνη ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρή με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 32γ Εβελιν ξανθοκαστανη λατινα σώμα με πιασιματακια ωραία κωλαρα 2.5αρι βυζι τατουάζ στο αριστερό χέρι και Μπέλα ξανθοκαστανη λατινα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Λικα ξανθιά στρογγυλοπρωσοπη κοπέλα σώμα με πιασίματα 1.5-2αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ παλιά καραβάνα με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινωνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό.

Κολωνού 30α Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί μαλλί μέχρι τον κωλο, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Παμελα καστανοξανθη λατινα σώμα με πιασιματακια κωλαρα 2αρι βυζι και Καρολίνα μελαχρινή λατινα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 27γ Χριστινα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Φλορα καστανοξανθη νταρντανα με το μαλλί πιασμένο κότσο 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23β Άννα μελαχρινή με γυαλάκια μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα  ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό και Τζοανα ξανθια μιλφ χοντρουλα με 2.5αρι βυζι και τατουάζ,απλο πρόγραμμα ανακοινώθηκε... παράξενο...

Ιάσωνος 2β Λάουρα ξανθοκαστανη παχουλη γκιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κσι Τζένη καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι τατουάζ πάνω από το στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 όροφος Νικόλ μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Άννα καστανή ψηλή λεπρη μαυριδερή με 2αρι βυζι αρκετά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 16 Λάουρα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι και τατουάζ στα χέρια και Άννα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά παχουλη με 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Μάγια καστανοξανθη κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο κότσο λεπτό ωραίο κορμί 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20β Γκαμπριέλα ξανθιά χοντρή με 3-3.5αρι βυζι και Νανσυ καστανή κοντή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.391
Πόντοι
41.129
Ιασωνος 44 τερμα αριστερο με τα σκαλακια, νεα παρουσια.

Ελπιδα, μιλφ ουκρανη. Απλο με 69. Αρκετα καλη εμφανιση.

Μετρια πραματα μεσα οχι φολα ομως.

Κριτικη αυριο, νυσταζω τωρα... εχυσα πολυ και οταν χυνω πολυ

με πιανει υπνηλια.  :hi:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Τι τσιμπουκαρα μου κάνε η αρινα από φυλης 84 , έχασα το μυαλό μου θέλω να γράψω κριτική και δεν θυμάμαι , βοηθήστε με συναγωνιστες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
αυτη ηταν η αποψη μου, αν θες μια γευση.
αλλοι μπορει να πουν κανει παπαδες.
δες και τους αλλους ομως (αν βγουν να πουν) και πραξε αναλογως.

Aν μιλαμε για την Καρολαιν ειναι ενα απο στα στανταρακια μου και μαλιστα παρα πολυ καλο.Παιδια δε χωραει αμφιβολια.Θεωρω τον εαυτο μου παρα πολυ δυσκολο στο να βρω στα μπουρδελα κατι αξιολογο να γαμησω και με αυτη εχω βρει την υγεια μου.Αν λεμε για την ιδια κοπελα εχει ομορφο προσωπο πολυ καλο σωμα καλιγραμμο σωστο με πολυ καλες αναλογιες με νορμαλ κωλο και βυζακι στητο νεανικο.Μετριου αναστηματος και στα του αγωνα δεν εχει μη και μα και σουπα μουπες τις κανει ολες τις στασεις χωρις σπαστικες γκριματσες και τετοιου ειδους μαλακιες.Δεκαλεπτο μεσα στο δωματιο περνας καλα αντικειμενικα σα να γαμας τη γκομενα σου.Ενταξει δεν περνει πρωτοβουλιες ουτε θα σου κανει γαμησι σαν την τσοντα αλλα ειναι πολυ τιμιο γαμησι.Δουλευει με αλλη μια κοπελα και αυτη απο βενεζουελα αλλα εχει το χαλι της το μαυρο ισως και το ασπρο.Χοντρη με κωλους αεροδρομιο και ολα τα αντιαισθητικα που εχουν οι εδω βενεζουελανες.Αυτα

• Like
Αντιδράσεις: mela33

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλημέρα κύριοι, επιστρέφω μετά από καιρό και απολογούμαι.
Quaresma, η Σάντρα μόνο τριτη βάρδια είναι;

Α και μια λεπτομέρεια:
Το "τε κιέρο" που σου είπε σημαίνει σε θέλω, όχι
σε συμπαθώ!
:S
:hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καλημέρα κύριοι, επιστρέφω μετά από καιρό και απολογούμαι.
Quaresma, η Σάντρα μόνο τριτη βάρδια είναι;

Α και μια λεπτομέρεια:
Το "τε κιέρο" που σου είπε σημαίνει σε θέλω, όχι
σε συμπαθώ!
:S
:hi:
Ναι φίλε τρίτη βάρδια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom