Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (31 μέλη και 214 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πέρασμα πριν από λίγο από Έμιλυ στην Φώκαιας 9... Σαν έχει αρχίσει να ψωνιζοφολιάζεται και αυτή... Από τις βαθιές πίπες και τα λαρύγγια... Σε πίπες με δόντι και κλεψίματα ... Απλώς απαράδεκτη!!!

• Like
Αντιδράσεις: 968

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πας μετά την καραντίνα να βρεις το στανταράκι σου, επιτέλους το βρίσκεις.

Εκεί που ήταν σφιχτούλα και σωματάκι σωστό προ καραντίνας, έγινε πηγαδούλα και φακλανούλα.

Ε γαμώ την πουτάνα μου. Κυριολεκτικά.

Γαμώ την τύχη μου.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πας μετά την καραντίνα να βρεις το στανταράκι σου, επιτέλους το βρίσκεις.

Εκεί που ήταν σφιχτούλα και σωματάκι σωστό προ καραντίνας, έγινε πηγαδούλα και φακλανούλα.

Ε γαμώ την πουτάνα μου. Κυριολεκτικά.

Γαμώ την τύχη μου.

Σε ποιά αναφέρεσαι για να μην πάμε;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μεταξουργιο φυλης και γενικα στα περιξ οντος εχουνε γεμυσει με φακλανομπαζοχοντροφολες αυτο ειναι γεγονος δε χωραει καμια αμφιβολια.Μαρεσει που καποιες κοπελες προαγονατι σε στουντιο κτλ.ΕΛΕΟΣ.
Τις μοναδικες κοπελιες που εχω στανταρακια και ειναι ομορφες με πολυ καλο σωμα και υπηρεσιες αλλα τις εχω ειδη βαρεθει ειναι η Εβελινα απο κολωνου και στον ιδιο οικο η Ριτα.Sorry δε θυμαμαι νουμερο αλλα ειναι απεναντι απο το μπουρδελο που φερνει συνεχως μπαζο βενεζουελανες.ΑΑΑΑ και αλλη μια κορασιδα που ειναι απο βενεζουελα αλλα με σωματοτυπο ευροπαιας δε θυμαμαι ονομα ουτε νουμερο αλλα ειναι στη φωκαιας στα σκαλακια επανω.Βρισκεται προσ το τελος φωκαιας 2 με 3 σπιτα πριν τη λεωφορο και ξεκινα απο απογευμα μεχρι περιπου δυο ωρα μεσανυχτα.Πετιτ κορασιδα περιπου 20 χρονων με καλες υπηρεσιες.Για εμενα μονο αυτες οι τρεις αξιζουν για τα normal γουστα που αρεσουν δηλαδη τα μοντελε κορμακια οχι skiny μιλαμε για μοντελε σωμα δηλαδη στητα βυζια περιπου 2 νουμερο με υπεροχα ποδια μακρια σφηχτα καλιγραμμα με ωραιους κωλους οχι σαν αεροδρομιο και προσωπα ομορφα οχι τιποτα αρκουδες και λυκανθρωποι.Οι υπολοιπες απλα ειναι για να ειναι που αν τις εβλεπες στο δρομο θα γελαγες μαζι με τους φιλους σου.Αυτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Φρέσκο αίμα, Φώκαιας 17, Άννα από την Μολδαβία... (αν κάποιος την ξέρει από άλλο σπίτι να ενημερώσει). Με φουλ πρόγραμμα αν και λόγω τεχνικών προβλημάτων (εξαγωγή δοντιού) δεν έκανε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό... άλλα θα το έχει στο πρόγραμμα της!!

Στα του δωματίου τίμια, δεν κλέβει και δέχεται και σφυροκόπημα... Ευτυχώς που είχε υπομονή και τελείωσα γιατί ήμουν φτιαγμένος από την εκκολαπτόμενη φόλα Έμιλυ...

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
τυπε αμα μπορεις να εισαι αναλυτικος, ποσο μουνοζουμο ειπιες αν εχει ομορφο κωλοσουφριδι αν εχει γλυκά κωλοζουμα

κλπ...  :hi:
ρε δημητρη μη γινεσαι τοσοο λεπτομεριακος τρωμε κκαι σιχαινομαστε να πουμε .τ κωλοζουμα λες

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
παιδια να ρωτησω η αννυ η πορνσταρ στο 104 με τι ονομα εχει παει?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
καλησπέρα ναυαγια  :hi:, μπορει κάποιο από σας να μου περιγραψει αναλυτικά την άννα από αγκυρας 12; :think:

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
καλησπέρα στην παρέα λόγω κορονοϊου απέχω απλά στην λιοσίων και στις καθέτους της παίζει ελεύθερο στοματικό χύσιμο στα στήθια και αν καμιά είναι μερακλού φιλάκια? ή λόγω κορονοιού μονο μπες βγες please αληθινές απαντήσεις ααα και αφήνεις το όνομα σου και τηλ. ???

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πέρασμα πριν από λίγο από Έμιλυ στην Φώκαιας 9... Σαν έχει αρχίσει να ψωνιζοφολιάζεται και αυτή... Από τις βαθιές πίπες και τα λαρύγγια... Σε πίπες με δόντι και κλεψίματα ... Απλώς απαράδεκτη!!!

Ώχ . . . .  :undecided:

Οπότε να την βγάλω από την λίστα ? ? ?

Γμτ

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Μεγαλη φολα οι λατινες , δεν θυμαμαι τα ονοματα του διδυμου που πηρα παρτουζα προχθες .
Κλαιω τα 40 ευρω .

Ενω ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο οταν πηγαν να βαλουν την καποτα κανανε τις κινεζες .

Ουτε γλυψιμο ουτε τιποτα , βγαζουν σπυρακια και το αποφευγουν δηλωσε η νταρντανουλα .
Η αδυνατη ολα τα λεφτα αλλα το γαμησι εντελως αποστειρωμενο .

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Νεος οικος Ιασωνος 16 ? Μαλλον το νούμερο...

Μεσα δούλευε η βυζαρου Αννα που γαμησα πρόσφατα στο Ιας 44.

Ο οικος μεσα στολίδι ολα καινούρια. Επιπεδο στούντιο.

Συνημμένα

• IMG_20200709_194337.jpg
    IMG_20200709_194337.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 39

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.077
Πόντοι
11.005
Πήρα την Νίκη στο Φ 66 πάνω.
Απλό πρόγραμμα.
Σε εμφάνιση 5-6, έχει νερουλιασμενα βυζάκια.
Διάθεση συμμετοχή 7

Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο,ψιλο αδιάφορο. Δεν θα την ξαναπάρω.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
ρε δημητρη μη γινεσαι τοσοο λεπτομεριακος τρωμε κκαι σιχαινομαστε να πουμε .τ κωλοζουμα λες

...τύπε το νήμα είναι για σκληρούς χύστες...δεν είναι για παίξε-γέλασε παιδάκια και μασουλήματα!!!...

...πρώτα πρέπει να μάθεις από ρεκτιφιάρισμα σε ξεσκισμένη σούφρα με γεύση nutella...και μετά να μπαίνεις εδώ!!!...

... :2funny: :grin: :2funny:...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom