kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Εβελίνα - Αχαρνών 85 όροφοςΞέρετε κάποια να κάνει βαθειά βελούδινη πίπα χωρίς χερι στην πρώτη βάρδια?
Εβελίνα - Αχαρνών 85 όροφοςΞέρετε κάποια να κάνει βαθειά βελούδινη πίπα χωρίς χερι στην πρώτη βάρδια?
Η Μικαέλα πήγε στην πατρίδα της όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή... Αυτή μαζεύει και πολύ μαρούλι όσο δουλεύει και γρήγορα κιόλας... Οπότε από μέσα Σεπτέμβρη πάλι (αυτό που είπε ο συναγωνιστής ότι ανεξαρτητοποιείται σιγά σιγά ΔΕΝ ισχύει, το έκανε για περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν και μετά την καραντίνα για να μαζέψει τα σπασμέναΜήπως έχει κάποιος συναγωνιστής ενημέρωση για την Μικαέλα που δούλευε στο Φωκαίας 17Α δεύτερη βάρδια, γιατί έχω περάσει από εκεί και δεν την έχω πετύχει...
Καλυμνου-Μαγνησιας-Φυλης-Φωκαιας-Διδυμου.
LIVE
ΚΑΛΥΜΝΟΥ:
36Α: Νανα
48(ισογειο): Πωλινα
48(οροφος): Βαλερια
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
11: Σοφια
Στο αλλο ψηλα πανω: Ντιανα
Προτιμω Δονατα στον ιδιο οικο...μην χαλασει η πελατειαΕβελίνα - Αχαρνών 85 όροφος
Καλησπέρα σε όλους παιδιά, η Άννα η αδύνατη απο Κολωνού 15 με λίγο μαυρισμένα μπροστινά δόντια , μήπως την έχει πάρει το μάτι σας πουθενά ??
παιδιά έχετε δει πουθενά την Έλενα από Καλύμνου 36 πρωί ;
(η τσατσα μου είπε ότι έχει σταματήσει προς το παρόν αλλά μπορεί να είναι ψέμα)
Η Μικαέλα πήγε στην πατρίδα της όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή... Αυτή μαζεύει και πολύ μαρούλι όσο δουλεύει και γρήγορα κιόλας... Οπότε από μέσα Σεπτέμβρη πάλι (αυτό που είπε ο συναγωνιστής ότι ανεξαρτητοποιείται σιγά σιγά ΔΕΝ ισχύει, το έκανε για περιορισμένο χρονικό διάστημα πριν και μετά την καραντίνα για να μαζέψει τα σπασμένα
η μικρή Ελένη τι λέει ; Τι προγραμμα κάνει ;Το Πρωι...
Ιασονως 19 Πανω - η μικρη Ελενη
Ιασονως 19 κατω - μια ξανθουλα με ομορφα πιασιματα
Κολωνου 32 2ος - Ολγα η καυλιαρα με τα βυζια εξω
Κολωνου 32 1ος - Ομορφη νταρντανα μαυρισμενη
Μήπως μιλάς απευθείας με την Μικαέλα τύπε;Κατά τις τελευταίες 20 μέρες η Μικαέλα έλειπε τις 10 (όχι συνεχόμενες!).
Ο νοών νοήτω!
περασα για ενα γαμησακι απο το μεταξυ μεσημεριαννο γρηγορο για να φυγουν τα φλοκια πηγα στην γνωστη νταρια την ξανθια θα γραψω και κριτικη
τυπε αμα μπορεις να εισαι αναλυτικος, ποσο μουνοζουμο ειπιες αν εχει ομορφο κωλοσουφριδι αν εχει γλυκά κωλοζουμα
κλπ...
θεμα υπηρεσιων παιζει παντα δεν ειναι παντα ομορφες αυτες που κανουν τα καλυτερα γαμησια εγω πχ δεν παω με πολυ χοντρες αλλα ουτε και με γκρανυ