oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Ξέρεις κάποιος που δουλεύει η Λίζα απο φιλιππιδου 11α;
Καλημέρα σε όλη την ομάδα,μέτα από μια στοχευμένη καταδρομική εχτές μόνο για τη Λιζάρα ήθελα να ενημερώσω τους φαν από οτι μου είπε η κυρία στο φιλιππιδου 11Α ότι η Λίζα σταμάτησε και ότι τα κάνει αυτά.Δε πρόλαβα να απολαύσω το διαστημικό τσιμπούκι της.Λίζα γύρνα πίσω...Ξέρεις κάποιος φίλος Αν δουλεύει η Λίζα απο φιλιππιδου 11α;
Καραμουναρος η Ζιζελ εντυπωσιακής εμφάνισης !
Προγραμμα όλες οι στάσεις τσιμπούκι με καποτα και 69.
Ακολουθει κριτικη πιο μετά.
Τρέχτε ολοι να γαμησετε... τετοιο μουνι στο 20ρικο πολυ σπανια βλέπεις.
.....εβγαζε κραυγουλες το μουνακι της.....
Εύγε παιχταρά!! ΜΕΓΑS γλώσσοπλάστης!!!
ποιο διαστημικο μουνι ρε pourboirακια μας κοπανας, τυφλος εισαι????
που απο τη μεση και πανω, ειναι η αποθεωση της πλαστικουρας (βυζια που το ενα κοιταει ανατολη και το αλλο δυση-φατσα)????
η φατσα μονο, ειναι καπως ετσι.... για να μην πω τελειως ετσι !!!
Tυφλος εισαι εσυ πανιβλακα... εντυπωσιακης εμφανισης γραφω, οχι διαστημικο μουνι.
Η φωτο σου ειναι ακυρη παραπλανητικη, τραβα να κανεις καμμια ενημερωση ΔΟΥΛΕ !!!
Καραμουναρος η Ζιζελ εντυπωσιακής εμφάνισης !
Τρέχτε ολοι να γαμησετε... τετοιο μουνι στο 20ρικο πολυ σπανια βλέπεις.
ακομα εδω εισαι ???? τραβα για ενημερωση ρε δουλε...
Εσυ μας διασκεδαζεις.. εισαι ο μαρκος σεφερλης του σαητ
απο οτι καταλαβα τριτη βαρδυα παιζουνε οι γνωστες σαπιες και μπαρουκαπνισμενες πορνες
καμια αλλαγη δηλαδη προς το καλυτερο
αρα μαλλον θα το ακυρωσω το σημερινο γιατι να γυρναω σε ολα τα σπιτακια παλι χωρις να γαμησω καλοκαιριατικα δε λεει
εχω να κατεβω πιατσα απο φλεβαρη μηνα και ελεγα μπας και δω καμια αλλαγη σημερα στην κλασσικη τριτη βαρδυα στη φυλλης αλλα μαλλον θα δω τα γνωστα
ανακυκλωση πρωτης και δευτερης βαρδιας παιζει με λιγα λογια απο συνεργαζομενα σπιτια + καποιες που ειναι standard οτι δουλευεουν τριτη π.χ. αλεξια απο φωκαιας.
αρκετες κανουν διπλοβαρδια λογω ελλειψη κοριτσιων (ισως), επισης καποια μενουν κλειστα.
αν εχεις κανει 3-4 τσαρκες πρωινοαπογευματινες, δε χρειαζεται να πας καν.
λογικα θα αλλαξει κατι (ισως παλι) απο τον αλλο μηνα που θα ειναι ανοιχτο το αεροδρομιο και καλα, αρα θα σκασουν πολλες απο τις χωρες τους η' και καινουριες ακομα μπορει.
ολα αυτα γνωμη μου.