Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (9 μέλη και 184 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Ξέρεις κάποιος που δουλεύει η Λίζα απο φιλιππιδου 11α;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
UNE TRES PETITE POUTANIE vol2

1730 βγαινω απο τον ηλετρικο :boff: :undecided: :thubsdown: +τραβαω για Φωκ.
Ειχα διαβασει απο τον συναγωνιστη Dodοs :hi: για petite ρουμανακι :coffee:
Ηταν απαραιτιτη η επισκεψη στον οικο Φωκ+Αχαρνων Πανω.
Φωκ 27Β η Αννα απο Ρουμανια,ωραια γυναικα ψηλη,μελαμψη με ωραιο 2πω :kissass:
Η 2τσα με ενημερωνει οτι το μπιμπελο :babycry:ειναι πανω.
Εισερχομαι στον οικο+το πουτανι αρχιζει επιθετικοτατο σαλοναρισμα :ak: :headbaning1:ψηλαφωντας οσα γεννητικα οργανα υπηρχαν στο σαλονι,προσπαθησα να διακοψω την αθεμιτη αυτη συμπεριφορα πλερωνοντας ακαριαια.
Το δωματιο με θεα την Αχαρνων :zombie: :zombie: :toilet: καθαρο,ψηλοταβανο+ευριχωρο :worship:
Ερχεται το μωλο,το οποιο μπροστα μου ειναι αστεια κοντο,ειμαι πανω απο 1,90.
Αγγλικα+Ελληνικα δεν γνωριζει,αποκαλουσσε ομως τον πλαστη μου ΑΝΑΚΟΝΤΑ :rose:
Ειναι σφιχτοκορμη με μικρο στενο μουνακι+παρθενο πρωκτουλη+τσουπωτο πωπουδακι :kissass: :kissass2: :kissass: :kissass2: :worship: :worship: :kneel: :kneel:
Με τελειωσε με πιπα ολιγων οδοντωτη,μονο το κεφαλι εβαζε στο στοματακι της :-( :thubsdown:
Επισκεψη σε γνωστη αλυσιδα Η/Υ στην Στουρναρη με το μικιο κορμακι+το στενο μουνακι να μου εχουν γινει εμμονη ιδεα :wanker: :erection: :wanker: :erection:
Μετα απο λιγο βρισκομαι παλι στο ιδιο δωματιο.
Αεροπλανικα,οδοντωτη πιπα+παραδοχη της μικρης οτι ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΠΡΟΜΠΛΕΜ :undecided: προσπαθωντας να με τελειωσε με πιπα+μαλακια :undecided:
Περασμα στενης καποτας :headbang: :tickedoff:+συνουσια σε στασεις που απαιτει το πρωτοκολο :birdman:
Ειναι βεβαιο οτι ακουγοταν στο σαλονι+αρκετες φορες την πονεσα :embarrased:αλλα τετοιο πλασματακι δυσκολα βρισκεται,λιγο πριν μπω βεβαια ειχαν κρεμασει τα καυλωμενα μουνοχειλα της :kneel: ενω λιγο πριν τελειωσω :coolcondom:κατεβασε αρκετα υγρα,την ειχα στα 4 :takethis:
Η Ντιανα ειναι must για τους πιπινολατρεις,ΑΝ προσπερασουν καποιες αγαρμπες κινησεις της οταν ασχολειτε με τους ορχεις :animatedballs:+την απουσια εντονου ερωτισμου,εντονου παθους,που χαρακτηριζει πχ την Μικαελα που εχει επιστρεψει.
Ποιες ειναι ομως οι κοπελες που ειναι τοσο παθιασμενες οσο η Μικαελα,που με κακομαθε??? :think:
Αυτα+απο μενα μαγκες :smiley6600:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ :birdman:

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
περασμα κατα τις 22:30 απο αχαρνων φωκαιας
πηγα να δω την περιβοητη ζιζελ στο αχ85
η γνωστη τσατσα ξυπολιτη  :humpleg: μαζευε με τις πατουσες τις τα γρασα απο τα παπουτσια των
μπουρδελιαριδων που εχουν γραψει χιλιομετρα σε οτσες και περιμεναν στο σαλονι
λοιπον η ζιζελ δεν ξερω αν την εχω πετυχει σε καποιο στουντιο θα μας πουν οι σχετικοι μυστες
εχει στυλατο κορμι μαυρισμενη καλα ελληνικα δεν ξερω εθνικοτητα με τατου και αρτιφισιαλ βυζια
τι να πω ... εμενα που φανηκε ανω των 45 για να μην πω παραπανω και απο τις πολλες παρεμβασεις τραβελοφερνε.
ωστοσο φανηκε ομιλιτικη και προθυμη πρεπει να καθεται με ορεξη στο δωματιο αλλα συγνώμη εγω δεν ...
παω φωκαιας υπογα η ναταλι φολι με φουλ ειπε η τσατσα και κοντα απο τι μια μαλλια δεν ειναι του γουστου μου
στο ισογειο μαλλον η αννα κου δεν περιμενα να την δω
στο 17 πανω ειχε μια αννα με λαγνο βλεμμα ελεγα να μπω αλλα και εδω κώλωσα...καβλιαρικο φανηκε
στο φυλης 74 αριστερα η νικη η αδυνατη με ωραιο προσωπακι αλλα πολυ σκινι για μενα
δεξια μπελα και αννα αν δεν κανω λαθος μπαμπατσικη με φουλ, την μπελα εχω μπει προ κορωνοιου αλλα πρεπει να σου ειναι ηδη σηκωμενη γιατι αυτη δεν προκειτα να κανει τιποτα γιαυτο!!!
η αννα η καινουργια θα ξαναρθει ?

επισης η νικη στο μεταξι κολωνου 27 υπογα ηταν η καβλουσκα? ε Νασο? :think:
ειναι αδυναμια μου....πηγα και βρηκα κατι βενζουελιανες καθως και στο κολονου 30 υπογα
ο ουκρανος τσατσος δεν μου λεει :-(

Papa3187

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
66
Πόντοι
0
Ζιζελ παντως λεγανε εναν μπαρμαν τραβελι σε ενα Club στο Μοναστηρακι,Vega νομιζω που εκανε και show αφου τα κοπαναγε.Φαση θα εχει να πιρφοριαζετε με αυτονα.

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Ξέρεις κάποιος φίλος Αν δουλεύει η Λίζα απο φιλιππιδου 11α;

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• SOUTRAimages.jpeg
    SOUTRAimages.jpeg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 26

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Γεια σας friends, ολα καλα ολα ανθηρα, αλλα ο καυσωνας γαμει αβερτα λεμε...
3η βαρδια ειχα να παω αρκετο καιρο και να που εσκασε η ευκαιρια... οριστε.
Χωρις αλλες σαλτσες λοιπον, ειχαμε...
Στη φυλης,  
Στο 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ,
Στο 71 κατω η ΛΙΝΤΑ (απο χωματιανου), εχει photos για να τη δειτε σωματικως, αλλα φατσα πολυ μετρια και σαν μαδουριτισσα, αλλα και στο γνωστο οικο επισης,  η φολοξεπετα μυρισε μεχρι τη χωματιανου,  
Στο 67 2 κοπελες, η ΑΝΤΡΙΑΝΑ και η ΕΛΕΝΗ,
Στο 65 σκαλακια η ΜΠΙΟΥΤΥ,
Στο 65 οροφος η ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ,
Στο 84 κατω η ΣΙΜΟΝΑ,
Στο 84 πανω ενας ντολμας που με τον ειδα εκανα μεταβολη χωρις να ρωτησω ουτε ονομα καν (γνωστος ομως),
Στο 86 πανω η ΕΛΛΗ,
Στο 86 κατω η  ΛΑΟΥΡΑ.
Ειχε και αλλα δυο ανοιχτα στα οποια δε μπηκα ομως, τα 59 και 74 δεξια.

Στη φιλιππιδου,
Στο 11 πανω η ΑΛΙΝΑ,  
Στο 11 κατω η ΣΥΛΒΙΑ.

Στη φωκαιας,
Στο 7 υπογειο ευθεια η ΒΑΝΕΣΑ,
Στο 7 υπογειο δεξια, μια φαλαινιτσα που με την ειδα δεν εστριψα καν για ονομα και το πηρα ολο ευθεια για την εξοδο,
Στο 9 η ΕΜΥΛΗ,
Στο 13 η ΣΑΝΤΡΑ,
Στο 17 κατω η ΠΑΟΛΑ,
Στο 17 πανω η ΙΟΝΕΛΑ,
Στο 24 η ΝΤΙΑΝΑ (pocketsize), που δοκιμαστηκε με αδιαφορο service παντελως. Πιπα δεν κατεχει ουτε τα basics. Επομενως εδωσα ταχυτατο σημα στον εγκεφαλο να καυλωσει μονο και μονο απο το size της. Sex σε 2 στασεις μονο και γρηγορα για να προλαβω να χυσω λογω πιποξενερας. Cow που ειναι αχρωμο εντελως, τζαμπα ανεβοκατεβασμα δηλαδη και doggy που λογω size και παλι, εβλεπα το καυλι μου να εχει σφηνωσει στο μουνακι της. Εκανα και 2-3 βγαλσιματα για να δω την τρυπα οπως της την ειχα ανοιξει και ξαναμπαινοντας εβγαζε κραυγουλες το μουνακι της. Μονο και μονο με αυτο το σκηνικο, καρφωσα το βλεμα μου εκει για να μπορεσω να χυσω κανοντας παραλληλες kinky σκεψεις οτι γαμαω ενα πολυ μικρο κοριτσακι. Ευτυχως εκανε δουλεια γιατι δε θα το'βλεπα αλλιως.
Στο 25 σκαλακια η ΣΑΡΑ η καινουρια και καμια σχεση με τη γνωστη απο φιλιππιδου (που εισαι μωρη??? γυρνα πισω να σε ξεσκισω οπως εσυ ξερεις... Δικες μου ανησυχιες μη δινετε σημασια).
Στο 25 οροφος 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν,
Στο 27 σκαλακια η ΑΛΕΞΙΑ,
Στο 27 υπογειο η ΝΑΤΑΛΥ.

Αυτα friends... Καλο ξημερωμα!!!

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Γεια σας friends, ολα καλα ολα ανθηρα, αλλα ο καυσωνας γαμει αβερτα λεμε...
3η βαρδια ειχα να παω αρκετο καιρο και να που εσκασε η ευκαιρια... οριστε.
Χωρις αλλες σαλτσες λοιπον, ειχαμε...
Στη φυλης,  
Στο 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ,
Στο 71 κατω η ΛΙΝΤΑ (απο χωματιανου), εχει photos για να τη δειτε σωματικως, αλλα φατσα πολυ μετρια και σαν μαδουριτισσα, αλλα και στο γνωστο οικο επισης,  η φολοξεπετα μυρισε μεχρι τη χωματιανου,  
Στο 67 2 κοπελες, η ΑΝΤΡΙΑΝΑ και η ΕΛΕΝΗ,
Στο 65 σκαλακια η ΜΠΙΟΥΤΥ,
Στο 65 οροφος η ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ,
Στο 84 κατω η ΣΙΜΟΝΑ,
Στο 84 πανω ενας ντολμας που με τον ειδα εκανα μεταβολη χωρις να ρωτησω ουτε ονομα καν (γνωστος ομως),
Στο 86 πανω η ΕΛΛΗ,
Στο 86 κατω η  ΛΑΟΥΡΑ.
Ειχε και αλλα δυο ανοιχτα στα οποια δε μπηκα ομως, τα 59 και 74 δεξια.

Στη φιλιππιδου,
Στο 11 πανω η ΑΛΙΝΑ,  
Στο 11 κατω η ΣΥΛΒΙΑ.

Στη φωκαιας,
Στο 7 υπογειο ευθεια η ΒΑΝΕΣΑ,
Στο 7 υπογειο δεξια, μια φαλαινιτσα που με την ειδα δεν εστριψα καν για ονομα και το πηρα ολο ευθεια για την εξοδο,
Στο 9 η ΕΜΥΛΗ,
Στο 13 η ΣΑΝΤΡΑ,
Στο 17 κατω η ΠΑΟΛΑ,
Στο 17 πανω η ΙΟΝΕΛΑ,
Στο 24 η ΝΤΙΑΝΑ (pocketsize), που δοκιμαστηκε με αδιαφορο service παντελως. Πιπα δεν κατεχει ουτε τα basics. Επομενως εδωσα ταχυτατο σημα στον εγκεφαλο να καυλωσει μονο και μονο απο το size της. Sex σε 2 στασεις μονο και γρηγορα για να προλαβω να χυσω λογω πιποξενερας. Cow που ειναι αχρωμο εντελως, τζαμπα ανεβοκατεβασμα δηλαδη και doggy που λογω size και παλι, εβλεπα το καυλι μου να εχει σφηνωσει στο μουνακι της. Εκανα και 2-3 βγαλσιματα για να δω την τρυπα οπως της την ειχα ανοιξει και ξαναμπαινοντας  :rockon: εβγαζε κραυγουλες το μουνακι της.  :blowup: Μονο και μονο με αυτο το σκηνικο, καρφωσα το βλεμα μου εκει για να μπορεσω να χυσω κανοντας παραλληλες kinky σκεψεις οτι γαμαω ενα πολυ μικρο κοριτσακι. Ευτυχως εκανε δουλεια γιατι δε θα το'βλεπα αλλιως.
Στο 25 σκαλακια η ΣΑΡΑ η καινουρια και καμια σχεση με τη γνωστη απο φιλιππιδου (που εισαι μωρη??? γυρνα πισω να σε ξεσκισω οπως εσυ ξερεις... Δικες μου ανησυχιες μη δινετε σημασια).
Στο 25 οροφος 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΚΑΡΟΛΑ'Ι'Ν,
Στο 27 σκαλακια η ΑΛΕΞΙΑ,
Στο 27 υπογειο η ΝΑΤΑΛΥ.

Αυτα friends... Καλο ξημερωμα!!!

[/quote]

.....εβγαζε κραυγουλες το μουνακι της..... :blowup:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :respect: :respect: :respect:
Εύγε παιχταρά!! ΜΕΓΑS γλώσσοπλάστης!!! :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• MOUNAKIkravgazon1869503.jpg
    MOUNAKIkravgazon1869503.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 40

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Ξέρεις κάποιος φίλος Αν δουλεύει η Λίζα απο φιλιππιδου 11α;
Καλημέρα σε όλη την ομάδα,μέτα από μια στοχευμένη καταδρομική εχτές μόνο για τη Λιζάρα ήθελα να ενημερώσω τους φαν από οτι μου είπε η κυρία στο φιλιππιδου 11Α ότι η Λίζα σταμάτησε και ότι τα κάνει αυτά.Δε πρόλαβα  :headbang: να απολαύσω το διαστημικό τσιμπούκι της.Λίζα γύρνα πίσω... 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Καραμουναρος η Ζιζελ εντυπωσιακής εμφάνισης !

Προγραμμα όλες οι στάσεις τσιμπούκι με καποτα και 69.

Ακολουθει κριτικη πιο μετά.

Τρέχτε ολοι να γαμησετε... τετοιο μουνι στο 20ρικο πολυ σπανια βλέπεις.

ποιο διαστημικο μουνι ρε pourboirακια μας κοπανας, τυφλος εισαι????
που απο τη μεση και πανω, ειναι η αποθεωση της πλαστικουρας (βυζια που το ενα κοιταει ανατολη και το αλλο δυση-φατσα)????
η φατσα μονο, ειναι καπως ετσι.... για να μην πω τελειως ετσι !!!
:tooth:

Συνημμένα

• Donatella_Versace_Time_Shankbone_2010.jpg
    Donatella_Versace_Time_Shankbone_2010.jpg
    168,1 KB · Εμφανίσεις: 56

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
.....εβγαζε κραυγουλες το μουνακι της..... :blowup:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :respect: :respect: :respect:
Εύγε παιχταρά!! ΜΕΓΑS γλώσσοπλάστης!!! :rockon: :rockon:

χαχαχαχα απλα προσπαθω να δωσω εναν τονο χαβαλε στις ενημερωσεις μου και να γραφω οσο πιο ρεαλιστικα γινεται. τιποτα παραπανω  :tooth:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
ποιο διαστημικο μουνι ρε pourboirακια μας κοπανας, τυφλος εισαι????
που απο τη μεση και πανω, ειναι η αποθεωση της πλαστικουρας (βυζια που το ενα κοιταει ανατολη και το αλλο δυση-φατσα)????
η φατσα μονο, ειναι καπως ετσι.... για να μην πω τελειως ετσι !!!
:tooth:

Tυφλος εισαι εσυ πανιβλακα... εντυπωσιακης εμφανισης γραφω, οχι διαστημικο μουνι.

Η φωτο σου ειναι ακυρη παραπλανητικη, τραβα να κανεις καμμια ενημερωση ΔΟΥΛΕ !!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Tυφλος εισαι εσυ πανιβλακα... εντυπωσιακης εμφανισης γραφω, οχι διαστημικο μουνι.

Η φωτο σου ειναι ακυρη παραπλανητικη, τραβα να κανεις καμμια ενημερωση ΔΟΥΛΕ !!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε Pourboirακια, σε πειραξε που αντι για το ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΟΣ που εγραψες, εβαλα το διαστημικο δηλαδη ????

Καραμουναρος η Ζιζελ εντυπωσιακής εμφάνισης !
Τρέχτε ολοι να γαμησετε... τετοιο μουνι στο 20ρικο πολυ σπανια βλέπεις.

μα τι ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΟΣ εισαι λεμε ???
sorry ρε φιλε κιολας, που αλλαξα τη σημασια απο αυτο που ηθελες να πεις και μπερδεψα το νοημα και χαλαστηκες επισης :tooth:

για τη photo που λες οτι δε μοιαζει και οτι ειναι παραπλανητικη, ας πανε και αλλοι να δουνε και ας ερθουν να γραψουν εντυπωσεις, να δουμε τι θα πουνε. εξαιρουνται οι πυρφοροαγαπουληδες, γιατι οτι και να πουνε εχουν δικιο απλα :tooth:.

τελος, τι κακο εχουν οι ενημερωσεις δηλαδη... και εσυ βλεπω κανεις.
εισαι ΔΟΥΛΟΣ και εσυ η' μονο εγω τελικα ???

p.s. : πηγα και ειδα και την ΠΑΟΛΑ που θεοποιεις-θεοποιουσες και απλα γελασα, γιατι προκειται για μια πολυ μετρια κοπελιτσα. ισα φτανει τη βαση. ευτυχως που πηγαινε φιλος και με πηρε με το αμαξι, γιατι θα πηγαινα τζαμπα (αν και δε θα πηγαινα με τιποτα, γιατι οπως εχω ξαναπει δεν παταω μεταξουργειο ουτε και να με πληρωσουν).
αλλα μην αγχωνεσαι, αυτα θα τα πουμε σε αλλο post στο κοντινο μελλον (αν δε βαρεθω δηλαδη).

ακομα περιμενω να ανακαλυψεις αυτο που μου ειχες στειλει π.μ. και συνεχισε να γινεσαι ρομπα-να μας διασκεδαζεις δηλαδη.
keep on fapping man  :jerking:  :tooth:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129

ακομα εδω εισαι ????  τραβα για ενημερωση ρε δουλε...

Εσυ μας διασκεδαζεις.. εισαι ο μαρκος σεφερλης του σαητ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261

ακομα εδω εισαι ????  τραβα για ενημερωση ρε δουλε...

Εσυ μας διασκεδαζεις.. εισαι ο μαρκος σεφερλης του σαητ

χαχαχαχαχαχαχαχα εγινε pourboirακια, οτι πεις.
εγω σας διασκεδαζω  :tooth:

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
997
Πόντοι
1.011
Πέρασμα χθες βράδυ κατά τις 11 από αχαρνων,να τσεκάρω ζιζέλ. Εντυπωσιακό μωρό με μπόλικα χρονάκια και τραβελο μούρη χάρμα...θέλει να το παίξει και ντίβα η κυρά αλλά με απωθεί με το υφάκι της.κατεβηκα προς ιωαννίνων 5 στην μιλφ αννα για δυνατό τσιμπούκι

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Καλησπέρα παιδία, από απόρία, γνωρίζει κανείς αν τα συνηθή ωράρια για τις κοπέλες ισχύουν και τα σαββατοκύριακα γιατί όταν είχα κάνει βόλτες στα λιόσια, είχα δεί κοπέλες εντώς πρώτης και δεύτερης βάρδιας που δεν έβλεπα σε αυτές τις βάρδιες τις καθημερινές. Αυτές που δουλεύουν καθημερινές παίρνουν ρεπό τα σαββατοκύριακα ή αλλάζουν τις βάρδιες τους, ξέρει κανείς;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο οτι καταλαβα τριτη βαρδυα παιζουνε οι γνωστες σαπιες και μπαρουκαπνισμενες πορνες

καμια αλλαγη δηλαδη προς το καλυτερο

αρα μαλλον θα το ακυρωσω το σημερινο γιατι να γυρναω σε ολα τα σπιτακια παλι χωρις να γαμησω καλοκαιριατικα δε λεει

εχω να κατεβω πιατσα απο φλεβαρη μηνα και ελεγα μπας και δω καμια αλλαγη σημερα στην κλασσικη τριτη βαρδυα στη φυλλης αλλα μαλλον θα δω τα γνωστα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
απο οτι καταλαβα τριτη βαρδυα παιζουνε οι γνωστες σαπιες και μπαρουκαπνισμενες πορνες

καμια αλλαγη δηλαδη προς το καλυτερο

αρα μαλλον θα το ακυρωσω το σημερινο γιατι να γυρναω σε ολα τα σπιτακια παλι χωρις να γαμησω καλοκαιριατικα δε λεει

εχω να κατεβω πιατσα απο φλεβαρη μηνα και ελεγα μπας και δω καμια αλλαγη σημερα στην κλασσικη τριτη βαρδυα στη φυλλης αλλα μαλλον θα δω τα γνωστα

ανακυκλωση πρωτης και δευτερης βαρδιας παιζει με λιγα λογια απο συνεργαζομενα σπιτια + καποιες που ειναι standard οτι δουλευεουν τριτη π.χ. αλεξια απο φωκαιας.
αρκετες κανουν διπλοβαρδια και καποια μενουν κλειστα λογω ελλειψης κοριτσιων (ισως).
αν εχεις κανει 3-4 τσαρκες πρωινοαπογευματινες, δε χρειαζεται να πας καν.
λογικα θα αλλαξει κατι (ισως παλι) απο τον αλλο μηνα που θα ειναι ανοιχτο το αεροδρομιο και καλα, αρα θα σκασουν πολλες απο τις χωρες τους η' και καινουριες ακομα μπορει.
ολα αυτα γνωμη μου.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ανακυκλωση πρωτης και δευτερης βαρδιας παιζει με λιγα λογια απο συνεργαζομενα σπιτια + καποιες που ειναι standard οτι δουλευεουν τριτη π.χ. αλεξια απο φωκαιας.
αρκετες κανουν διπλοβαρδια λογω ελλειψη κοριτσιων (ισως), επισης καποια μενουν κλειστα.
αν εχεις κανει 3-4 τσαρκες πρωινοαπογευματινες, δε χρειαζεται να πας καν.
λογικα θα αλλαξει κατι (ισως παλι) απο τον αλλο μηνα που θα ειναι ανοιχτο το αεροδρομιο και καλα, αρα θα σκασουν πολλες απο τις χωρες τους η' και καινουριες ακομα μπορει.
ολα αυτα γνωμη μου.

τυπε να κατεβω πιατσα να γαμησω αυτες που γαμαγα πεντε χρονια πριν τυπου ορορα σιμονα και κατι αλλες παρτσακλες δε το θελει ουτε ο θεος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom