Πρίν λίγο...
Βέργας 3 μόνο το δεξιά ανοιχτό ήταν η Ειρήνη... δούλευε εκεί και πριν covid...λεπτή με ωραίο σώμα..αδιαφορο σαλοναρισμα...δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα..
Βέργας 7 η Ελληνογερμανιδα Αλεξάνδρα γνωστή σε αυτά τα μέρη από βεργας 2 αλλά και εξηκίου διαστημόπλοιο....ξανθιά τσουπωτή με σέξυ καμπύλες και ωραία εσώρουχα...ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό
Βέργας 6 πάνω μια Ρωσίδα η Μιλάνα εδινε πόνο στο δωμάτιο..βγήκε Με τη γλώσσα έξω λέγοντας μου πάμε να τα κάνουμε όλα...λεπτή καυλοπρόσωπο... στα υπόψιν.
Βέργας 6 κάτω το θηρίο η Όλγα γυρολόγος παντού...βυζάρες κωλάρες κοιλάρες Μπουτάρες όλα σε άρες...ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αν τη πετύχεις σε καλό mood θα περάσεις καλά μέσα.
Βέργας 2 το Γκρανυ η Βίκυ κοντό μαλλί ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.. νομίζω και μασάζ προστάτη...
Αλκιβιάδου 16α κλειστό
Αλκιβιάδου 16β η Νικόλ που δούλευε εκεί πριν αλλά και διδύμου 16 βγήκε με μάσκα και μας είπε να μπούμε και οι 6 που είμασταν σαλόνι ταυτόχρονα μαζί της στο δωμάτιο...κοντοπούτανο τσουπωτό..ελεύθερο στομστικο τελειωτικό...μου φάνηκε ρομαντική πολύ..
Αλκιβιάδου 16γ...η Ελένη. Βγήκε και αυτη με μάσκα...βαριεστημένη ταλαιπωρημένη..μαστουρωμένη..δε ξέρω τι ήταν...απόλα το πρόγραμμα...για σκληρούς χύστες.
Διδύμου 16 η μιλφάρα Αλίνα..όπου και εγινς κατάθεση...δε χορταινω τον κώλο της ποτέ...
Διδύμου 16 υπόγα κλασσικά ή Σόνια...φούλ πρόγραμμα..
Διδύμου 22 η Λυδία μιλφάκι τσουπωτό και αυτό...ελεύθερο στοματικό...λέγεται ότι είναι καλή μέσα...δε την έχω πάρει..ας μας πουν και άλλοι μύστες..
Διδυμου 27 η αλιόνα και η Τάνια ήταν στα δωμάτια.
Αγκύρας 12 η Άννα και η Ελένη.. η Άννα έχει δουλέψει Βέργας αλλά και Ρεμούνδου..και η Ελένη δεινόσαυρος εκεί.. δουλεύει κάτι φεγγάρια και Αλκαμένους 117...
Αυτά μύστες.