Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (11 μέλη και 175 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
η Ναόμι στο Μετάξι!
   :hi:

Για να είναι στο Μετάξι σίγουρα είναι πρώτη ξαδέρφη της Ναόμι Κάμπελ.Γι'αυτό έχουν το ίδιο όνομα.Το μετάξι θα της το έστειλε η ξαδέρφη από καμία πασαρέλα

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Εάν θέλεις τέτοιου στυλ μαυρούλα τύπε, εάν ΔΕΝ λανθάνομαι υπάρχει μια πιο κανονική με πιασίματα επίσης ονόματι Μπιούτι κάπου στα κεντρικά της Φυλής και βέβαια η Ναόμι στο Μετάξι!
  :hi:
ακριβως οπως τα λες πολλων τυπων γαζελες ολα τα κυβικα για ολα τα γουστα.απλως η ναομι δεν ειναι και τοσο καλη

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Παλιά είχα πετύχει μια Μαροκινή (κατά δήλωση της,και της τσατσάς,δε ζήτησα διαβατήριο) στο ισόγειο του 134.Ωραία κοπέλα,αδύνατη,κορμάρα.Μέσα κενοτάφιο...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ενα "ευχαριστω" στους Φιλους,θα κατεβω μια βολτα και θα ριξω μια ματια.....
Καλα να περνατε...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
μα το ξερω φιλε οτι το λες για μενα στο πα και πανω σου πα οκ αφου το λες φιλικα..εσυ με πηρες με κακο ματι εγω δε κανω κατι περα απο σχολια που αφορουν τους οικους

προσωπικα δεν παιρνω κανεναν με κακο ματι ετσι οπως το λες, χωρις να μου εχει κανει κατι η' να με βρισει χωρις λογο.
λαθος εντυπωση εχεις-ειχες.
χαβαλε κανω τις περισσοτερες φορες, που φαινεται ετσι οπως γραφω, αλλα ισως δεν το πιανεις (λεω εγω τωρα).

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Παλιά είχα πετύχει μια Μαροκινή (κατά δήλωση της,και της τσατσάς,δε ζήτησα διαβατήριο) στο ισόγειο του 134.Ωραία κοπέλα,αδύνατη,κορμάρα.Μέσα κενοτάφιο...

Πριν τον κορωνοϊό πέτυχα μια Τζαμαϊκανή (έτσι δηλώνει τουλάχιστον) στην αρχή της Κολωνού στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Πριν τον κορωνοϊό πέτυχα μια Τζαμαϊκανή (έτσι δηλώνει τουλάχιστον) στην αρχή της Κολωνού στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις.

Ναι από την Αγία Βαρβάρα χαχα Δεν σε παραξένεψε πως βρέθηκε στο μετάξι ???  :grin: :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οχι και γαζελα η μπιουτυ! μη τρελαθουμε! ιπποποταμακι ναι,απλα γαμιεται ωραια.
Είναι από της όμορφες παχουλές όμως με απαλή επιδερμίδα , εντύπωση μου είχε κανεί το σαλόνι Όπου έκανε απαλές κίνησης πιάνοντας το καβλι μου απαλά όχι όπως άλλες που κάνουν μαλακιες στα σαλόνια ..λόγο χρόνου δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της ενο το ήθελα ... Πέρα από αυτό που μπορεί να μην σημαίνει  Και τίποτα .... οι πιο πολλές μαύρες είναι φόλες με κακές υπηρεσίες !!!

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Πρίν λίγο...
Βέργας 3 μόνο το δεξιά ανοιχτό ήταν η Ειρήνη... δούλευε εκεί και πριν covid...λεπτή με ωραίο σώμα..αδιαφορο σαλοναρισμα...δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα..
Βέργας 7 η Ελληνογερμανιδα Αλεξάνδρα γνωστή σε αυτά τα μέρη από βεργας 2 αλλά και εξηκίου διαστημόπλοιο....ξανθιά τσουπωτή με σέξυ καμπύλες και ωραία εσώρουχα...ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό
Βέργας 6 πάνω μια Ρωσίδα η Μιλάνα εδινε πόνο στο δωμάτιο..βγήκε Με τη γλώσσα έξω  λέγοντας μου πάμε να τα κάνουμε όλα...λεπτή καυλοπρόσωπο... στα υπόψιν.
Βέργας 6 κάτω το θηρίο η Όλγα γυρολόγος παντού...βυζάρες κωλάρες κοιλάρες Μπουτάρες όλα σε άρες...ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...αν τη πετύχεις σε καλό mood θα περάσεις καλά μέσα.
Βέργας 2 το Γκρανυ η Βίκυ κοντό μαλλί ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.. νομίζω και μασάζ προστάτη...
Αλκιβιάδου 16α κλειστό
Αλκιβιάδου 16β η Νικόλ που δούλευε εκεί πριν αλλά και διδύμου 16 βγήκε με μάσκα και μας είπε να μπούμε και οι 6 που είμασταν σαλόνι ταυτόχρονα μαζί της στο δωμάτιο...κοντοπούτανο τσουπωτό..ελεύθερο στομστικο τελειωτικό...μου φάνηκε ρομαντική πολύ..
Αλκιβιάδου 16γ...η Ελένη. Βγήκε και αυτη με μάσκα...βαριεστημένη ταλαιπωρημένη..μαστουρωμένη..δε ξέρω τι ήταν...απόλα το πρόγραμμα...για σκληρούς χύστες.
Διδύμου 16 η μιλφάρα Αλίνα..όπου και εγινς κατάθεση...δε χορταινω τον κώλο της ποτέ...
Διδύμου 16 υπόγα κλασσικά ή Σόνια...φούλ πρόγραμμα..
Διδύμου 22 η Λυδία μιλφάκι τσουπωτό και αυτό...ελεύθερο στοματικό...λέγεται ότι είναι καλή μέσα...δε την έχω πάρει..ας μας πουν και άλλοι μύστες..
Διδυμου 27 η αλιόνα και η Τάνια ήταν στα  δωμάτια.
Αγκύρας 12 η Άννα και η Ελένη.. η Άννα έχει δουλέψει Βέργας αλλά και Ρεμούνδου..και η Ελένη δεινόσαυρος εκεί.. δουλεύει κάτι φεγγάρια και Αλκαμένους 117...
Αυτά μύστες.
Η Όλγα το θηρίο στο Βέργας 6 κάνει ελεύθερο στοματικό?

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Καλησπέρα, η Ναταλί από Ιάσωνος 37α γύρισε παιδιά? Συνήθως πρωινή βάρδια ήταν..

Μιλάω για την αδύνατη βουλγαροτσιγγανα! Ευχαριστώ.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ  :hi:

Επισκεψη σημερα κατα τις 1800 στο Φωκ17Κατω. :springsmile: :walkingpenis:
Εχοντας δει τις φωτο που ο συναγωνιστης Dodos δημοσιευσε :worship:,διαβαζοντας εν συνεχεια κ τις 3 τελευταιες κριτικες για το εν λογω πηδηχτηριο,η συναντηση με την Μικαελα ηταν μονοδρομος :wanker: :wanker:
Το μωρο κ η 2τσα εμφανιστηκαν στο σαλονι με μασκα,ενω η 2η προσεφερε σε μενα κ στους συναγωνιστες αντισηπτικο,το οποιο μαζι με τα μωρομαντηλα ησαν σε εμφανες σημειο του οικου :birdman:        
Απο νωρις η κινηση ηταν αυξημενη με τακτικους πελατες αλλα κ εξωθεσμικους οι οποιοι ειχαν ενημερωθει απο το σαι :grouphug: Η δυναμη Mπου ειναι απιστευτη :kneel:
Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα  :coolcondom: κ αμεσα συμφωνησα οτι θα περασω :fuck2:
Μετα απο ωρα ερχεται το μωρο το οποιο δεν περιγραφεται :wanker:
Ειναι σφιχτοκορμη με απιστευτο γυμνασμενο κωλο :kneel: :kneel:,δεν χορταινα να τον χουφτωνω κ να βαζω την μουσουδα μου μεσα στα κωλομερια.Εχει κ aftermarket βυζαρες σε αψογη αρμονια με το σωμα της,ενω τα τατου προσθετουν μια ιδιαιτερη αισθησιακη νοτα στο κολασμενο αυτο κορμι.
Η μονη ενσταση εχει να κανει με το σαρκωδες αιδιο το οποιο φερνει λιγο σε μανηταρι πλευρωτους :undecided:
Το προβλημα ειναι οτι δεν την γαμησα επειδη με τελειωσε με εξωκοσμη πιπα με deepthroat deep :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :kneel: :kneel: :kneel:
Αναγκαστικα θα την ξαναδω αυριο ή μεθαυριο :dunno: ενω με ιδιαιτερη δυσκολια την εγκωμιαζω για να μην πλακωσουν στρατιες ορκ :zombie: :vomit:
Τελος να προσθεσω οτι ο οικος εξωτερικα ηταν φρεσκοβαμμενος ενω το δωματιο κ το σαλονι ηταν πεντακαθαρα.
Ειχα πολυ καιρο να περασω τοσο ομορφα.

Καλα να περνατε με υγεια κ ασφαλεια :birdman:

:tn04: :tn04: :tn04:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ναι από την Αγία Βαρβάρα χαχα Δεν σε παραξένεψε πως βρέθηκε στο μετάξι ???  :grin: :grin:

Καλά όλες αυτές δηλώνουν "τροπικούς" τόπους προέλευσης ώστε να τσιμπήσουν πελατεία!
Άσχετα που στην πραγματικότητα έρχονται από Μπουρκίνα Φάσο, Νιγηρία, Καμερούν, Ζιμπάμπουε κτλ.

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ  :hi:

Επισκεψη σημερα κατα τις 1800 στο Φωκ17Κατω. :springsmile: :walkingpenis:
Εχοντας δει τις φωτο που ο συναγωνιστης Dodos δημοσιευσε :worship:,διαβαζοντας εν συνεχεια κ τις 3 τελευταιες κριτικες για το εν λογω πηδηχτηριο,η συναντηση με την Μικαελα ηταν μονοδρομος :wanker: :wanker:
Το μωρο κ η 2τσα εμφανιστηκαν στο σαλονι με μασκα,ενω η 2η προσεφερε σε μενα κ στους συναγωνιστες αντισηπτικο,το οποιο μαζι με τα μωρομαντηλα ησαν σε εμφανες σημειο του οικου :birdman:         
Απο νωρις η κινηση ηταν αυξημενη με τακτικους πελατες αλλα κ εξωθεσμικους οι οποιοι ειχαν ενημερωθει απο το σαι :grouphug: Η δυναμη Mπου ειναι απιστευτη :kneel:
Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα  :coolcondom: κ αμεσα συμφωνησα οτι θα περασω :fuck2:
Μετα απο ωρα ερχεται το μωρο το οποιο δεν περιγραφεται :wanker:
Ειναι σφιχτοκορμη με απιστευτο γυμνασμενο κωλο :kneel: :kneel:,δεν χορταινα να τον χουφτωνω κ να βαζω την μουσουδα μου μεσα στα κωλομερια.Εχει κ aftermarket βυζαρες σε αψογη αρμονια με το σωμα της,ενω τα τατου προσθετουν μια ιδιαιτερη αισθησιακη νοτα στο κολασμενο αυτο κορμι.
Η μονη ενσταση εχει να κανει με το σαρκωδες αιδιο το οποιο φερνει λιγο σε μανηταρι πλευρωτους :undecided:
Το προβλημα ειναι οτι δεν την γαμησα επειδη με τελειωσε με εξωκοσμη πιπα με deepthroat deep :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :kneel: :kneel: :kneel:
Αναγκαστικα θα την ξαναδω αυριο ή μεθαυριο :dunno: ενω με ιδιαιτερη δυσκολια την εγκωμιαζω για να μην πλακωσουν στρατιες ορκ :zombie: :vomit:
Τελος να προσθεσω οτι ο οικος εξωτερικα ηταν φρεσκοβαμμενος ενω το δωματιο κ το σαλονι ηταν πεντακαθαρα.
Ειχα πολυ καιρο να περασω τοσο ομορφα.

Καλα να περνατε με υγεια κ ασφαλεια :birdman:

:tn04: :tn04: :tn04:
:respect:

• Like
Αντιδράσεις: 968

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μάγκες στο Κολωνού 27 ισόγειο υπάρχουν δύο μουναρες με 15 ευρώ καλύτερες εμφανισιακά από πάρα πολλές του εικοσαρικου. Σάντρα την οποία πήρα από την Βενεζουέλα και την Φερνάντα. Η Σάντρα κάνει προκαταρκτικά και πίπα καλής διάρκειας. Στήνεται τέλεια και δέχεται κολοχαστουκα στην κωλαρα της. Επίσης αφήνει να στραγγίξεις. Δίνει φιλάκια και χαδακια. Αν μου πείτε πολύ για περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να γράψω κριτική  :S :S
Επίσης δουλεύουν από τις 00:00-6:00

ΡΕ ΜΠΆΣΤΑΡΔΑ ΑΠΌ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΕΔΏ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΈΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ  :headbang:

Καλό βράδυ πουστοπαιδα  :hi:

ΥΓ:Professor  :kneel:  σε παρακαλώ γύρνα πίσω στις ενημερώσεις μπας και ανέβει το νήμα (site)

ΥΓ 2: Προς τους διαχειριστές για να μην ξεχνιόμαστε... ΓΑΜΙΕΣΤΕ :hi:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
προσωπικα δεν παιρνω κανεναν με κακο ματι ετσι οπως το λες, χωρις να μου εχει κανει κατι η' να με βρισει χωρις λογο.
λαθος εντυπωση εχεις-ειχες.
χαβαλε κανω τις περισσοτερες φορες, που φαινεται ετσι οπως γραφω, αλλα ισως δεν το πιανεις (λεω εγω τωρα).
καλως ρε φιλε ψωμι και αλατι.απλα με χεις πει βρωμοπουτσι στο παρελθον και επειδη ειμαι νευριασα χαχα ολα καλα μαν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
απλα με χεις πει βρωμοπουτσι στο παρελθον και επειδη ειμαι νευριασα

παιχτη δε διαβαζεις σωστα μου φαινεται.
δε σε ειπα.
υποθεση εκανα.
ΑΝ = ΥΠΟΘΕΣΗ
μη λες οτι να'ναι γιατι παρεξηγεισαι.
αλλα εφοσων το παραδεχεσαι, δεν τρεχει τιποτα  :tooth:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
η beauty στη φυλης ειναι εγγυηση η μαυρη γαζελα.ικανοποιει ακομα και τους πιο απαιτητηκους και δυσκολους πελατες σαν και μενα γιατι αργησα να χυσω αλλα ολα ηταν ευχαριστα μεσα και εχυσα στα βυζα της ενοιειτε.μου πε yes sir και τελος

Εξακολουθεί να είναι αθλήτρια βαρέων βαρών;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom