Καλησπέρα σας
Βόλτα σε κάποια στο
Μεταξουργείο Δευτέρα βράδυ, μεταξύ δεύτερης και τρίτης βάρδιας. Ό,τι γράφεται είναι μεταξύ 22:30 και 00:20.
Δεν γράφει παντού νούμερα απ’έξω, επομένως ό,τι μπόρεσα έκανα.
Βράδυ αργά και μου τη βάρεσε ξαφνικά να πάω
Μεταξουργείο. Στο μυαλό μου στριφογύριζε από το μεσημέρι εκείνος ο πατέρας πάνω στο μηχανάκι με τον γιό του, δείχνοντάς του τους οίκους που ανοίξαν: “Να κι εδώ! Εδώ τόσον καιρό ήταν κλειστά.” Ο γιός δεν πήγαινε ακόμη γυμνάσιο... Και συνέχισαν ανεβαίνοντας την Φωκαίας.
Αρχίζοντας από Κολωνού:
47: Η Έλλη/Ίλη (;) ξανθό ρωσσόφωνο γκιλφ που σαλονάριζε με φωσφορίζον δικτυωτό παρεό. Δεν ήταν κακή γιια τα δεδομένα.
47 μέσα μόλις έκλεινε
27Β Καρολίνα: Εντυπωσιακή παρουσία, ισπανόφωνη μελαχρινή με μαύρο μακρί μαλλί. Στα 15€ σε απλό.
23Β Τζούζελ: χλωμή, κοντή, καστανό σκούρο μαλλί αν πρόσεξα καλά, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στήθος 2,5άρι-3άρι αν έβλεπα καλά σε αυτήν την σκοτεινή τρύπα με 15 τύπους που μπήκαμε...
20Α Βαλέρια: Γεματούλα προς χοντρούλα, θα έλεγα αδιάφορη, ωστόσο πιτσιρικάς έδωσε 10άρικο. Συν: Η τσατσά έλεγε ότι ξέρει πολύ καλό μασάζ.
20Γ Γκαμπριέλα και Πάολα. 10 και 15€ αντίστοιχα. Μικρές και οι δύο. Η Γκαμπριέλα είναι χοντρή και η Πάολα αδύνατη, νομίζω 18 χρόνων. Ξεχωρίζουν τα φρύδια της. Λογικά με την αντίθεση του βαμμένου μαλλιού; Ξανθιές και οι δύο.
Ιάσωνος:
30: Μια μαύρη και μια μινιόν, μάλλον τσιγγάνα. Βγήκαν τσίτσιδες.
Έτσι όπως κατεβαίνεις δεξιά είναι ένας οίκος που έχει πρώτα κάτι σαν μακρύ γκαράζ-αυλή. Εκεί βρισκόταν η Βάνα, τουλάχιστον 40άρα αδιάφορη, φεύγοντας μου χούφτωσε τον πισινό.
Στον πολυχώρο:Δεν είδα κατι ιδιαίτερο. Από ονόματα, Λάουρα , Κάτια, Νικόλ, Ρίτα.
Μπήκα και σε μερικα άλλα, ωστόσο είναι ανάξια αναφοράς. Ένα παράδειγμα μόνο στην Ιάσωνος στο 46Β νομίζω, λέω στην τσατσά πώς λένε την κοπελα και μου απαντά:
“Ακόμα και να σου πω σιγά μην την ξέρεις”. Παρουσιάστηκε μια κάτω του μετρίου με σάπια δόντια και όταν έκανα μεταβολή ειρωνεύονταν φωνάζοντας.
/
Έχουμε μπει πια στην Τρίτη βάρδια. Στο Κολωνού 48 δουλεύει μια γνωστή Μαρία. Μπρστά σε αυτ´που αντίκρυσα πρηγουμένως ήταν ξέφωτο. Μιλφ ξένη. Μπήκε μέσα συναγωνιστής (πριν τη δούμε) μπροστά μας και μετά από τρία -όπως ξαναέγραψα- λεπτά παραμονής η τσατσά χτύπησε την πόρτα. Τραντάχτηκα άθελά μου και το βλέμμα μου συνάντησε έναν (επίσης) γουρλωμένο Πακιστανό που είδε το συμβάν. Κρίμα για το Μαράκι και έχω διαβάσει -νομίζω- επαινετικά σχόλια.
Στο Μ.Α. και Περδίκκα γωνία μια μικρή ξανθιά κορμάρα. Νομίζω Κάτια.
Τέλος, στο Κολωνού 32Γ έκλεινε όταν πήγα την πρώτη φορά και έβγαιναν δύο ισπανόφωνες, η μία ήταν κόλαση. Αρχίσαμε με έναν νεαρό να τα παθαίνουμε όλα.
Κατόπιν θα έρχονταν άλλες τρεις όπως μου είπε ο τσάτσος -βγαλμένος από σειρά δεκαετιας του 90’. Είδα τη μία που έμπαινε εντυπωσιακή μελαχρινή. Πρέπει να είναι αυτές που επεσήμανε Quaresma.
Γνωρίζω ότι κούρασα με το σεντόνι, ζητώ συγγνώμη, αλλά θα ήθελα να πω κάτι τελευταίο:
Οι περισσότερες λατίνες γνωρίζουμε ότι συνήθως δεν είναι καλές στο επάγγελμα. Διαβαζουμε χαρακτηρισμούς όπως φόλες, κομοδίνα κλπ. Κανένα πρόβλημα εδώ. Όμως τα σχόλια τύπου “τσιγγάνες” ή “ψευτολατίνες” είναι εντελώς άτοπα. Σας γράφω σαν γνώστης της ισπανικής γλώσσας και της λατιναμερικανικής κουλτούρας. Όταν χαρακτηρίζουμε τα 20χρονα μωρά ή τις 27χρονες μητέρες από το Μαρακάι της Βενεζουέλας ως “ψευτολατίνες” είναι ύβρις φίλοι μου.
Αυτά από εμένα, εύχομαι να βλέπουμε πλέον περισσότερη νεολαία στα μουρδέλα μας
Καληνύχτα