Αναπτυξη made by kouli μερος 2ο με live παλι.
Σημερα λογω χρονου θα γραψω για αυτα που δε μπηκα χθες επειδη ηταν κλειστα... Σε οσα προλαβω.
Στη φυλης,
Στο 54 οροφος η ΝΑΤΑΛΙ-ΕΙΡΗΝΗ, το κλασσικο φολομπαζακι που απορω γιατι στον πεοντα την εχουν ακομα να δουλευει. Anyway, δεν ειναι δικια μου δουλεια, στα @@ μου και παμε παρακατω,
Στο 54 ισογειο η ΑΟΥΡΟΡΑ,
Στο 84 ισογειο η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ξανθο κοντουλικο με κανονικο σωμα και αρκετα γαμευσιμο. Βγηκε απο το δωματιο με μασκα ομως και ξενερωσα, γιατι ετσι θα παιζει και μπαλα λογικα. Πρωτη φορα τη βλεπω,
Στο 84 οροφος η ΟΞΑΝΑ, καστανο πολυ λεπτο και ακαμπυλωτο. Χαμογελαστο μεν, αλλα τεζα αδιαφορο και ντεκαυλε δε. Πρωτη φορα τη βλεπω επισης,
Στο 86 οροφος η ΑΝΝΑ-ΙΛΟΝΑ (βζιιιιιιιν) με κιλακια αρκετουτσικα λογω cokouling,
Στο 71 οροφος η ΣΤΕΛΛΑ που δεχεται και αλλοδαπους πλεον, γιατι προφανως μαθευτηκε το ποσο φολιτσα ειναι και εχει πεσει αναδουλεια (γνωμη μου),
Στο 71 ισογειο η ΕΛΛΗ, μελαχρινο με κανονικο σωμα, φατσα μετρια αλλα γαμευσιμο και αυτο. Βγηκε και αυτη με μασκα επισης. Προσωπικα δε μου εκανε γιατι μυρισα τη γνωστη φολοξεπετα για την οποια φημιζεται ο οικος εδω και καιρο. Ξαναλεω οχι αδιαφορη ομως.
Το 81 κλειστο οπως και χθες το οποιο ξεχασα να γραψω.
Τα υπολοιπα της φυλης τα ιδια με χθες στο θεμα opening και σε κατι σκαλια βαρεθηκα να τα ανεβω παλι σημερα.
Αυτα για σημερα τα λιγοστα...