Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (16 μέλη και 183 επισκέπτες)

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Τι να κανουμε αδερφε ετσι ειναι αυτα και εμεις ακομα δεν εχουμε καθε μερα την ιδια διαθεση για οτιδηποτε. Θα υπαρχουν μερες που θα περναμε καλα θα υπαρχουν και μερες που θα τρωμε φολες ακομα και απο κοπελες που εχουμε ξαναπαει. Εδω εγω τραβιοβουν με μια γκομενα και μου εριχνε φολες μια περιοδο μια το ακυρωνε την αλλη δεν ηθελε πανω απο μια φορα τι να λεμε τωρα! Τελος παντων καλη συνεχεια να εχεις
σιγουρα φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου απλως το λεω για το φασμα της πληρωμης πιστευω νταξει η πουτανα ειναι υποχρεωμενη ν σε εξηπηρετησει.γκομενα εχεις δικιο κ γω την παθενω συχνα μ αυτη που χω

Ψωλάρχιδο

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
152
Πόντοι
0
81 μέλη και 380 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Επιστροφή στα μπουρδέλα.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
σιγουρα φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου απλως το λεω για το φασμα της πληρωμης πιστευω νταξει η πουτανα ειναι υποχρεωμενη ν σε εξηπηρετησει.γκομενα εχεις δικιο κ γω την παθενω συχνα μ αυτη που χω

Αδερφε εκανες τσαρκα,  γαμησες καμια? :think:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια χαρα μυστες περασα απο φυλης λιοσιων αφου πρωτα επισκευτηκα το μεταξουργειο πριν μια ωρα 4.00 απογευμα 15/06/20.
Οι εντυπωσεις μαλλον απογοητευτικες θα ελεγα λογω της χαμηλης πολυ χαμηλης ποιοτητας κορασιδων.Ενοω μπαζαρια αμπαζουρ και τελικα κομοδηνα απο τα ikea.Μεταξουργειο ουτε συζητηση για να μπεις σε δωματιο με τετοιες κοπελες που και ο δρακουλας θα απεφευγε.Χοντρες ατσουμπαλα σωματοτυπα και γενικος πολυ μα πολυ κατω του μετριου.Επομενη σταση φυλλης λιοσιων οπου η κατασταση αρκετα καλυτερη αλλα δεν......
Οι ιδιες κοπελες προ καραντινας και λιγο βαριεστημενες δε σου κανει κεφι να περασεις σε δωματιο.Εμφανισιακα διαφορων ειδων χοντρες λεπτες κοντες κτλ.Δηλαδη αν θες να γαμησεις θα βρεις κατι εκει.Οχι κατι αξιολογο βεβαια.
Τελος λιοσιων στουντελα το μοναδικο που μου αρεσε και αντικειμενικα ειναι καλο που κρατησα και το ονομα ειναι η σαμανθα εκ βενεζουελας που την ξερω απο πριν και κανει καλο κρεβατι.Για κακη μου τυχη θα ξεκξιναγε δουλεια μετα απο καμια ωρα και δεν μπορουσα να περιμενω αλλα θα την επισκευτω απογευμα.
Επισης ειδα ολους τους γνωστους οικους στη φυλλης ανοικτους και normal κινηση παντος οχι με πακιστανια και οχι βρομιαρηδες.Ειναι απο τις λιγες φορες που εβλεπα πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συνοπτικα τα μπουρδελα ανοιξαν σχεδον ολα μα οι κορασιδες ειναι οι ιδιες και χειροτερες αλλα αυτα ειναι γουστα θα μου πειτε οποτε ναι ενταξει για τα δικα μου και μονο για τα δικα μου γουστα θεωρω σχεδον ολες Μ Π Α Ζ Α ΜΕ          Κ Ο Μ Ο Δ Ι Ν Α απο τα ikea.Ελπιζω τις επομενες μερες βδομαδες να εχουμε ομορφοτερες παρουσιες και λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιον.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Αδερφε εκανες τσαρκα,  γαμησες καμια? :think:
καλησπερα φιλε μου.οχι σημερα δε πηγα ελεγα ν παω τελειωνοντας τη δουλεια αλλα ειμαι πτωμα το πουλι μου θελει αλλα το υπολοιπο σωμα διαφωνει χεχε εσυ τι κανεις;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
καλησπερα φιλε μου.οχι σημερα δε πηγα ελεγα ν παω τελειωνοντας τη δουλεια αλλα ειμαι πτωμα το πουλι μου θελει αλλα το υπολοιπο σωμα διαφωνει χεχε εσυ τι κανεις;

Τωρα, το απογευμα θα κανω μια τσαρκα, θα περασω πρωτα απο Γκαζι/Κεραμεικο και μετα Αχιλλεως πιο οικονομικα και Λιοσιων! Ελπιζω να βρω τα στανταρακια μου! :knockinb: :takethis:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κατι που ξεχασα να αναφερω,
Αυτο το forum υπαρχει για να ενημερωνει και να δινει πληροφοριες για τις κοπελες που δουλευουν ποια μπουρδελα ειναι αξιοπιστα που υπαρχουν κτλ κτλ.Δεν μπορει ο καθενας να ερχεται εδω μεσα και να μας λεει τις μπαρουφες του η να βριζει ο ενας την κριτικη του αλλου.Η οποιαδηποτε κριτικη για τις κοπελες και μπουρδελα ειναι σεβαστη ειτε συμφωνω ειτε οχι.Παραμενει και ειναι μια ενημερωση.Σταματηστε να απαντατε σε ηλιθια σχολια δεν αξιζει ο κοπος.Επισης η ενημερωση θα πρεπει να ειναι σωστη επικυρωμενη αντικειμενικη γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ερχονται απο πολυ μακρια για τα μπουρδελα και τελικα πανε και βλεπουνε ενα σκιαχτρο αντι για την κοπελα που καποια κριτικη την εβγαζε μοντελο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
προλάβετε τυποι μη μας τα κλεισουν παλι.χαχαχαχα
εγω αυριο θα κανω τη τσαρκα μου.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

ChrisGreat

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Μαγκες πιο ασφαλές είναι να πας σε μπουρδέλο παρά σε γυμναστήριο.....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Ξεκινημα λοιπον στην "κανονικοτητα" του κουλη, με live.
Παμε λιγο στα γρηγορα, γιατι θα τα γυρισω ολα σημερα λογικα.

Στο Φυλης 200, η ΡΙΤΑ. Milf2gilf ξανθια, που μεσα στο σκοταδι τη φατσα τη βλεπεις καπως καλη, αλλα το σωμα τραγικα ακυρο. Αδιαφορη για μενα.

Στο 134 υπογειο, η κλασσικη φαλαινομπαζολα  ΜΟΝΙΚΑ, που πρεπει να παχυνε ακομα λιγο τωρα στην καραντινα.

Το 134 ισογειο κλειστο και το 134 οροφο με ενοικιαστηριο παρακαλω. Οσοι θελουν να επενδυσουν τωρα με την "αναπτυξη" του κουλη να σπευσουν.

Στο 109 οροφο, 2 κοπελες η ΑΝΝΑ και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ οπως ηταν και πριν δηλαδη. Αδιαφορες both.
Το 109 κατω κλειστο.
Στο 105 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, μελαχρινη με κανονικο σωμα και λιγο πλαδαρο. Οχι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα βγαζει μια καυλα θα ελεγα. Ισως τιμηθει, γιατι της το χρωσταω απο πριν.

Το Πιπινου 65 κλειστο.

Στο μαγνησιας 11 η ΣΟΦΙΑ, milf μπαζο κλασσικο μιας και ηταν και απο πριν.

Συνεχιζεται...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Συνεχεια live...

Στη διδυμου.
Τα 7αρια και τα 8αρια κλειστα και μπατσοι να κανουν control σε αλλοδαπους με χρηση αγγλικων αλ6 style.  
Στο 16 η ΑΛΙΝΑ,
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ,
Στο 18 ισογειο η  ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
Στο 20 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, gipsykings φαση,  μελαχρινη με κανονικο σωμα αλλα λιγο ακυρη φατσα. Πρωτη φορα τη βλεπω και αδιαφορη για μενα.
Στο 22 ισογειο η ΛΙΝΤΑ, γιουβαρλακι αδιαφορο. Και αυτη πρωτη φορα τη βλεπω.
Το 22 οροφος κλειστο.
Στο 27 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ μπαζο ολκης και ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο service), που πηρε και αυτη λιγο ογκο δυστυχως.

Συνεχιζεται...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Βολτα συντομη σημερα καπου στις 1 στο μεταξι στην κολωνου. Περασα στην ολγα την ρωσιδα στον 2ο οροφο που λενε περαστε πανω πολυ καλο σεξ στα ηχεια. Εχω ξαναπαει με την κοπελα αρκετες φορες ειναι πως θα την πετυχεις πιστευω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος για καλη μου τυχη! Καλες βολτες να εχετε μαγκες!!!
Την Ολγα με τα γυαλακια λες?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συνεχεια live...

Στη διδυμου.
Τα 7αρια και τα 8αρια κλειστα και μπατσοι να κανουν control σε αλλοδαπους με χρηση αγγλικων αλ6 style.  
Στο 16 η ΑΛΙΝΑ,
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ,
Στο 18 ισογειο η  ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
Στο 20 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, gipsykings φαση,  μελαχρινη με κανονικο σωμα αλλα λιγο ακυρη φατσα. Πρωτη φορα τη βλεπω και αδιαφορη για μενα.
Το 22 οροφος κλειστο.
Στο 27 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ μπαζο ολκης και ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο service), που πηρε και αυτη λιγο ογκο δυστυχως.

Συνεχιζεται...
ωραιος βετεράνε συνεχισε...

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Συνεχεια live...

Στη διδυμου.
Στο 16 η ΑΛΙΝΑ,
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ,
Στο 18 ισογειο η  ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
Στο 20 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, gipsykings φαση,  μελαχρινη με κανονικο σωμα αλλα λιγο ακυρη φατσα. Πρωτη φορα τη βλεπω και αδιαφορη για μενα.
Το 22 οροφος κλειστο.

Συνεχιζεται...
εχεις πμ

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Απο Αχαρνων περασα κ εριξα ενα βλεφαρι, οντως τα της Διδυμου ηταν κλειστα, δεν ειδα φωτα αναμενα ...  (ποτε θα εμφανιστει η Τζωρτζια μου ???)

Φωκαιας και Αχαρνων γωνια ειδα τρια τεσσερα φωτακια αναμενα.
Δεν μπηκα πουθενα. Ετσι κ αλλιως μονο καταδρομικες μπορω να κανω κ οχι προγραμματισμενες χαλαρες επισκεψεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom