Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Φωκαιας ξερουμε τι παιζει αδερφια?
σιγουρα φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου απλως το λεω για το φασμα της πληρωμης πιστευω νταξει η πουτανα ειναι υποχρεωμενη ν σε εξηπηρετησει.γκομενα εχεις δικιο κ γω την παθενω συχνα μ αυτη που χωΤι να κανουμε αδερφε ετσι ειναι αυτα και εμεις ακομα δεν εχουμε καθε μερα την ιδια διαθεση για οτιδηποτε. Θα υπαρχουν μερες που θα περναμε καλα θα υπαρχουν και μερες που θα τρωμε φολες ακομα και απο κοπελες που εχουμε ξαναπαει. Εδω εγω τραβιοβουν με μια γκομενα και μου εριχνε φολες μια περιοδο μια το ακυρωνε την αλλη δεν ηθελε πανω απο μια φορα τι να λεμε τωρα! Τελος παντων καλη συνεχεια να εχεις
σιγουρα φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου απλως το λεω για το φασμα της πληρωμης πιστευω νταξει η πουτανα ειναι υποχρεωμενη ν σε εξηπηρετησει.γκομενα εχεις δικιο κ γω την παθενω συχνα μ αυτη που χω
καλησπερα φιλε μου.οχι σημερα δε πηγα ελεγα ν παω τελειωνοντας τη δουλεια αλλα ειμαι πτωμα το πουλι μου θελει αλλα το υπολοιπο σωμα διαφωνει χεχε εσυ τι κανεις;Αδερφε εκανες τσαρκα, γαμησες καμια?
καλησπερα φιλε μου.οχι σημερα δε πηγα ελεγα ν παω τελειωνοντας τη δουλεια αλλα ειμαι πτωμα το πουλι μου θελει αλλα το υπολοιπο σωμα διαφωνει χεχε εσυ τι κανεις;
προλάβετε τυποι μη μας τα κλεισουν παλι.χαχαχαχα
εγω αυριο θα κανω τη τσαρκα μου.
ακριβως μετα δεν υπαρχει γυρισμοςΑν τα κλεισουν παλι, κλεινουν και τον ταφο τους μετα!!
Ξεκινημα λοιπον στην "κανονικοτητα" του κουλη, με live.
Παμε λιγο στα γρηγορα, γιατι θα τα γυρισω ολα σημερα λογικα.
Συνεχιζεται...
Επιστροφή στα μπουρδέλα.
Την Ολγα με τα γυαλακια λες?Βολτα συντομη σημερα καπου στις 1 στο μεταξι στην κολωνου. Περασα στην ολγα την ρωσιδα στον 2ο οροφο που λενε περαστε πανω πολυ καλο σεξ στα ηχεια. Εχω ξαναπαει με την κοπελα αρκετες φορες ειναι πως θα την πετυχεις πιστευω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος για καλη μου τυχη! Καλες βολτες να εχετε μαγκες!!!
ωραιος βετεράνε συνεχισε...Συνεχεια live...
Στη διδυμου.
Τα 7αρια και τα 8αρια κλειστα και μπατσοι να κανουν control σε αλλοδαπους με χρηση αγγλικων αλ6 style.
Στο 16 η ΑΛΙΝΑ,
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ,
Στο 18 ισογειο η ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
Στο 20 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, gipsykings φαση, μελαχρινη με κανονικο σωμα αλλα λιγο ακυρη φατσα. Πρωτη φορα τη βλεπω και αδιαφορη για μενα.
Στο 22 ισογειο η ΛΙΝΤΑ, γιουβαρλακι αδιαφορο. Και αυτη πρωτη φορα τη βλεπω.
Το 22 οροφος κλειστο.
Στο 27 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ μπαζο ολκης και ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο service), που πηρε και αυτη λιγο ογκο δυστυχως.
Συνεχιζεται...
εχεις πμΣυνεχεια live...
Στη διδυμου.
Τα 7αρια και τα 8αρια κλειστα και μπατσοι να κανουν control σε αλλοδαπους με χρηση αγγλικων αλ6 style.
Στο 16 η ΑΛΙΝΑ,
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ,
Στο 18 ισογειο η ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
Στο 20 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, gipsykings φαση, μελαχρινη με κανονικο σωμα αλλα λιγο ακυρη φατσα. Πρωτη φορα τη βλεπω και αδιαφορη για μενα.
Στο 22 ισογειο η ΛΙΝΤΑ, γιουβαρλακι αδιαφορο. Και αυτη πρωτη φορα τη βλεπω.
Το 22 οροφος κλειστο.
Στο 27 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ μπαζο ολκης και ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο service), που πηρε και αυτη λιγο ογκο δυστυχως.
Συνεχιζεται...