Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (28 μέλη και 238 επισκέπτες)

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Αν καποιος φιλος δει οτι ειναι ανοικτο το Διδυμου 7Β (η Τζωρτζια) και δε  του κανει κοπο ας μου στειλει ενα μηνυμα, γιατι μου ειναι δυσκολο λογο γαμου να τσεκαρω συχνα.
Ευχαριστω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
Στο ελλης 3, 2 κοπελες. ΕΙΡΗΝΗ milf2gilf ακυρο μπαζο και ΡΩΞΑΝΗ gilf ακυρο μπαζο επισης, χειροτερο απο την πρωτη.

Στην αλκιβιαδου στο 16 β, 2 κοπελες, ΜΙΡΑ (βγηκε με μασκα απο δωματιο και ειναι αλληθωρη) και ΝΤΙΑΝΑ.
Μιλαμε για ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΠΑΖΑ.
Απορω ποιος γαμαει τετοια πραγματα.

Συνεχιζεται...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
Στη φυλης,
Τα 54αρια πανω κατω κλειστα,
Το 56 κλειστο,
Το 66 δεξια κλειστο,
Στο 66 αριστερα η ΙΩΑΝΝΑ η ψηλη,
Στο 72 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, πρωτη φορα τη βλεπω, αλλα ακυρη και αδιαφορη παντελως,
Στο 74 δεξια 2 κοπελες, ΜΑΡΙΑ και ΜΠΕΛΑ, αδιαφορες και ακυρες both με λιγο καλυτερη την ΜΠΕΛΑ, η οποια εχει μεγαλυτερα φρυδια απο τα δικα μου. Jeeeesus δηλαδη,
Στο 74 αριστερα η ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΝΙΚΗ,
Στο 59 ισογειο η ΑΝΝΑ.
Το 59 οροφος κλειστο.

Στη φιλιππιδου,
Στο 11 κατω η ΣΟΝΙΑ και
Στο 11 οροφο η ΑΝΝΑ.

Συνεχιζεται...

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Στο 72 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, πρωτη φορα τη βλεπω, αλλα ακυρη και αδιαφορη παντελως,

Έφαγε λίγο παραπάνω στην καραντίνα θα έλεγα και πήγε όλο κάτω.

Είχε πολύ καλές υπηρεσίες πριν και τώρα μες στο χαμόγελο ήταν.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
κατέβηκα και εγώ σήμερα κυρίως από περιέργεια (σήκωσα και 100€ να είμαι έτοιμος αν γινόταν καμιά μάχη!!).

δεν κατέθεσα πουθενά

δυστυχώς όλα τα δυνατά χαρτιά εκτός της μικαέλας στο φωκαίας 17 λείπουν.
όλες άγνωστες εκτός από την Μπιούτη στο φυλής 65 κάτω, τα μπάζα στα φωκαίας 27άρια και τις σταθερές του φιλιππίδου 11.
η φάση μου έδωσε την εντύπωση πως κατέβηκε στον αγώνα όποια να ναι μόνο και μόνο για να ανοίξουν.

όσο για τα μέτρα ακόμα γελάμε!! στο φυλής 65 κάτω ήμασταν μέσα λαϊκό προσκύνημα και ο τσάτσος έβαζε αντισηπτικό στα χέρια σε όποιον έμπαινε δωμάτιο!!!! και στο φιλιππίδου 11 κάτω η τσατσά μας έβαζε αντισηπτικό στα χέρια!!
χαχαχαχαα

δεν αξίζει παιδιά να κατεβούμε στον στίβο ακόμα, εγώ προσωπικά θα βλέπω ενημερώσεις και μόλις δω επιστροφές τότε θα κατέβω να γαμήσω.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Η Χριστινα ειναι στο Φωκαιας 27α στην απογευματινη ??

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
κατέβηκα και εγώ σήμερα κυρίως από περιέργεια (σήκωσα και 100€ να είμαι έτοιμος αν γινόταν καμιά μάχη!!).

δεν κατέθεσα πουθενά

όλες άγνωστες εκτός από την Μπιούτη στο φυλής 65 κάτω, τα μπάζα στα φωκαίας 27άρια και τις σταθερές του φιλιππίδου 11.
η φάση μου έδωσε την εντύπωση πως κατέβηκε στον αγώνα όποια να ναι μόνο και μόνο για να ανοίξουν.

όσο για τα μέτρα ακόμα γελάμε!! στο φυλής 65 κάτω ήμασταν μέσα λαϊκό προσκύνημα και ο τσάτσος έβαζε αντισηπτικό στα χέρια σε όποιον έμπαινε δωμάτιο!!!! και στο φιλιππίδου 11 κάτω η τσατσά μας έβαζε αντισηπτικό στα χέρια!!
χαχαχαχαα

δεν αξίζει παιδιά να κατεβούμε στον στίβο ακόμα, εγώ προσωπικά θα βλέπω ενημερώσεις και μόλις δω επιστροφές τότε θα κατέβω να γαμήσω.

Καλύτερα σου έμεινε και το 100€ στην τσέπη!  ;)

• Like
Αντιδράσεις: vpapa

Ψωλάρχιδο

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
152
Πόντοι
0
Όλα τα μέτρα στους οίκους ανοχής: Υπηρεσίες μέχρι 15 λεπτά, μάσκες και ανοιχτά παράθυρα

Αναλυτικά όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο (15/6) στους οίκους ανοχής, οι οποίοι ανοίγουν ξανά.

Νέα εποχή και στους οίκους ανοχής, οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν -και αυτοί- στην εποχή του κορονοϊού.
Αύριο, λοιπόν, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ανοίγουν ξανά τις... πύλες τους, αλλά με μέτρα πρωτοφανή και αυστηρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας προβλέπει μεταξύ άλλων:

παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι 15 λεπτά,
χρήση μάσκας από τους πελάτες και τους εργαζόμενους,
αλλά και ανοιχτά παράθυρα.

Επίσης, επιβεβαιώνεται ο κανόνας που θα κόψει... πελατεία, που είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να κρατούν τα στοιχεία του πελάτη.

Αναλυτικά τα νέα μέτρα προστασίας στους οίκους ανοχής

Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη.
Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου, προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
με λιγο καλυτερη την ΜΠΕΛΑ, η οποια εχει μεγαλυτερα φρυδια απο τα δικα μου.

Καταρχήν μπράβο που εφαγες χρόνο για τέτοια κατάσταση. Φαντάζομαι για να είναι έτσι
στα κεντρικά, τι σαβουρα θα βολοδέρνει στο  Μεταξουργειο:2funny:
Με την πρώτη ευκαιρία θα κατεβω.

Όσον αφορά την Μπέλα, θα ήθελα να τονίσω
το αισθητικό λάθος των φρυδιών που εύστοχα παρατηρησες. Θελει καποιο μαζεμα
ή σταθερότητα με τζελ. Πιστευω μαλιστα πως τα βαφει για να τονίσει τα χαρακτηριστικά του υπόλοιπου προσώπου της αλλά φαίνεται
να μην γνωρίζει ότι το βαμμένο φρύδι απαιτεί έντονο βάψιμο στο υπόλοιπο πρόσωπο.
Κι εκεί δυστυχως δεν φερθηκε όπως θα έπρεπε. Φέτος η μόδα θα είναι φυσικό φρύδι αλλά και περιποιημένο κατά τον δρόμο
που άνοιξε στο σόου του ο John Ritchmond.
Τα λέμε.

:hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σαββατο θα κατεβω και εγω αν μπορεσω τριτη μεταμεσονυχτια να δουμε τι θα παιξει

ειμαι περιεργος αν δουμε τιποτα της προκοπης η προ κορονοιου ξινα σταφυλλια

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Όλα τα μέτρα στους οίκους ανοχής: Υπηρεσίες μέχρι 15 λεπτά, μάσκες και ανοιχτά παράθυρα

Αναλυτικά όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο (15/6) στους οίκους ανοχής, οι οποίοι ανοίγουν ξανά.

Νέα εποχή και στους οίκους ανοχής, οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν -και αυτοί- στην εποχή του κορονοϊού.
Αύριο, λοιπόν, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ανοίγουν ξανά τις... πύλες τους, αλλά με μέτρα πρωτοφανή και αυστηρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας προβλέπει μεταξύ άλλων:

παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι 15 λεπτά,
χρήση μάσκας από τους πελάτες και τους εργαζόμενους,
αλλά και ανοιχτά παράθυρα.

Επίσης, επιβεβαιώνεται ο κανόνας που θα κόψει... πελατεία, που είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να κρατούν τα στοιχεία του πελάτη.

Αναλυτικά τα νέα μέτρα προστασίας στους οίκους ανοχής

Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη.
Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου, προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

Σε λάθος thread είσαι μεγάλε. Ποιος ξέρει τι κλώνος είσαι κι εσύ τώρα.

Αφορά την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα; Όχι.

Έχει ανέβει 15 φορές σε διάφορα threads από χτες; Ναι.

Έχουμε σιχαθεί το spamming; Ναι.

Όσο συνεχίζεται αυτό το τροπάριο, θα πρέπει να σταματήσει και η κανονική ενημέρωση. Μόνο έτσι θα καταλάβετε μερικοί.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
Στο αγκυρας 12 η ΑΝΝΑ, που βγηκε με μασκα.

Στη φυλης παλι,
Στο 71 κατω η ΣΤΕΛΛΑ,
Το 71 οροφος κλειστο.
Στο 65 σκαλακια η  ΜΠΙΟΥΤΗ,
Στο 69 οροφο η ΙΩΑΝΝΑ, γιουβαρλακι και αδιαφορο,
Στο 86 κατω 2 κοπελες, ΑΝΤΖΕΛΑ και ΛΑΟΥΡΑ, η οποια αδυνατισε λιγο και εφτιαξε σαν εικονα. Η πρωτη που εχω δει μεχρι στιγμης και εχει αδυνατισει.
Τα 65 οροφος, 67, 69 σκαλακια, τα 84αρια και το 86 οροφος, κλειστα.

Συνεχιζεται...

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Στο ελλης 3, 2 κοπελες. ΕΙΡΗΝΗ milf2gilf ακυρο μπαζο και ΡΩΞΑΝΗ gilf ακυρο μπαζο επισης, χειροτερο απο την πρωτη.

Στην αλκιβιαδου στο 16 β, 2 κοπελες, ΜΙΡΑ (βγηκε με μασκα απο δωματιο και ειναι αλληθωρη) και ΝΤΙΑΝΑ.
Μιλαμε για ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΠΑΖΑ.
Απορω ποιος γαμαει τετοια πραγματα.

Συνεχιζεται...
ποια ειναι η ρωξανη? μια που δουλευε πριν τα χριστουγεννα?

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Την καλησπέρα μου στους αξιότιμους συναγωνιστές  :hi:

Πρωί πρωί ξύπνησα, με μία σκέψη να με τυραννάει όλη νύχτα: Να πάω στα μπουρδέλα (επιτέλους!).

Θα πω εντυπώσεις για την πρωινή βάρια, πολύ κόσμος, τόσο που μου θύμισε άλλες εποχές, όλες οι καλές έλλειπαν όπως η Σόνια από 65, Σάντρα, Μαίρη από 71, αρκετά κλειστά, τίποτα το σπουδαίο στην πρωινή βάρδια.

Πέρασα με Χριστίνα από Φ. 84Α, απλά για να πω ότι κάτι έκανα, στο τέλος σημείωσα ένα όνομα και ένα τηλέφωνο στο τετράδιο.

Έχω την εντύπωση πως αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο καιρό από τώρα θα κλείσουν διότι δεν θα πατάει άνθρωπος.

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα μάγκες γιατί δεν μας βλέπω καλά, καλό βράδυ  :hi:

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1

δεν κατέθεσα πουθενά

χαχαχαχαα

Παιδιά η Μπιούτη από ποια χώρα είναι; Είναι καλή στο δωμάτιο; Σκέφτομαι να την δοκιμάσω.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου στους αξιότιμους συναγωνιστές  :hi:

Πρωί πρωί ξύπνησα, με μία σκέψη να με τυραννάει όλη νύχτα: Να πάω στα μπουρδέλα (επιτέλους!).

Θα πω εντυπώσεις για την πρωινή βάρια, πολύ κόσμος, τόσο που μου θύμισε άλλες εποχές, όλες οι καλές έλλειπαν όπως η Σόνια από 65, Σάντρα, Μαίρη από 71, αρκετά κλειστά, τίποτα το σπουδαίο στην πρωινή βάρδια.

Πέρασα με Χριστίνα από Φ. 84Α, απλά για να πω ότι κάτι έκανα, στο τέλος σημείωσα ένα όνομα και ένα τηλέφωνο στο τετράδιο.

Έχω την εντύπωση πως αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο καιρό από τώρα θα κλείσουν διότι δεν θα πατάει άνθρωπος.

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα μάγκες γιατί δεν μας βλέπω καλά, καλό βράδυ  :hi:
τι ελεγε η χριστινα μεσα καλη;η μετρια πραγματα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom