Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (6 μέλη και 165 επισκέπτες)

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Βρε ανόητε είναι το αντικείμενο μου. Διακρίνω μια μεγάλη εσωτερική ένταση και μια εριστική τάση μάλλον εσύ θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο συνάδελφο μου για βοήθεια

τωρα θες μου πεις δηλαδη οτι εσυ εισαι ειδικος και μαλιστα απαντας με ατακες του στυλ "εισαι βλακας,οχι εσυ εισαι βλακας,οχι εσυ εισαι" οπως οταν ημασταν 7 και 8 χρονων? αν οντως ισχυει και εχεις αναλαβει ανθρωπους εκει εξω τους λυπαμαι τους δύσμοιρους .

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
τωρα θες μου πεις δηλαδη οτι εσυ εισαι ειδικος και μαλιστα απαντας με ατακες του στυλ "εισαι βλακας,οχι εσυ εισαι βλακας,οχι εσυ εισαι" οπως οταν ημασταν 7 και 8 χρονων? αν οντως ισχυει και εχεις αναλαβει ανθρωπους εκει εξω τους λυπαμαι τους δύσμοιρους .
Πλήρωσε με και θα έχεις την αντιμετώπιση που υποτίθεται πως πρέπει να έχεις. Πρέπει να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου σε  πράγματα που δε σε αφορούν. Καλού κακού πήγαινε και σε κάποιον ενδοκρινολόγο για έλεγχο του θυρεοειδούς. Άντε σου έδωσα τελικά την χρήσιμη πληροφορία.
Καληνύχτα και καλή τύχη

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
πηγε κανεις απο φυλης μηπως σημερα;

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Πλήρωσε με και θα έχεις την αντιμετώπιση που υποτίθεται πως πρέπει να έχεις. Πρέπει να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου σε  πράγματα που δε σε αφορούν. Καλού κακού πήγαινε και σε κάποιον ενδοκρινολόγο για έλεγχο του θυρεοειδούς. Άντε σου έδωσα τελικά την χρήσιμη πληροφορία.
Καληνύχτα και καλή τύχη

ενδοκρινολογο προτεινει ο αλλος μεσα στο μπουρδελα επειδη του την ειπα επειδη ειπε "γαμησα μια πουτανα σημερα" αιντεεε...εχει ξεφυγει ο κοσμος ..οσο το να σε πληρωσω μην ανησυχεις..υπαρχουν τοσοι βλακες :cheesy:

zoro911

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2018
Like
12
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια ξερει κανεις τι ωρα ανοιγουν τα "μαγαζια"  :takethis: ειναι απο πρωι η μεσημερι απογευμα μαζευονται???

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
καλημερα αδερφια ξερει κανεις τι ωρα ανοιγουν τα "μαγαζια"  :takethis: ειναι απο πρωι η μεσημερι απογευμα μαζευονται???
δε ξερω αδερφε πιστευω 10 30 απο ενα π πιγενω γω καθε σαββ αλλα θα κατεβω σ λιγο ν τσεκαρω

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Υπομονή παιδιά 8 και σήμερα.

Με την πείνα που έχει πέσει στον κλάδο θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές όταν ξανανοίξουν.

Εγώ θα αφήσω 3-4 μέρες να περάσουν να απελπιστούν όλες και να πλακώσουν τα έξτρα.

και το καλύτερο ότι σίγουρα θα ανανεωθούν τα ρόστερ μετά από τόσο καιρό!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261
Υπομονή παιδιά 8 και σήμερα.

Εγώ θα αφήσω 3-4 μέρες να περάσουν

δηλαδη 8 + 4 = 12 + 6 = 18, περιπου 2 βδομαδες ακομα για σενα.
ωραιος !
για να σε δω ομως, θα το τηρησεις ???

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
αδειασμα αχιλλεως σημερα μαρσελα στο μεσαιο μπουρδελο τρελο γαμησι της εδωσα το μουνι στο πιατο κ τωρα απολαμβανω πιτσα με μπυρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261
αδειασμα αχιλλεως σημερα μαρσελα στο μεσαιο μπουρδελο τρελο γαμησι της εδωσα το μουνι στο πιατο κ τωρα απολαμβανω πιτσα με μπυρα

στοματικο καλο σου εκανε ???

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
BREAKING NEWS!!!

Φυλής και Φώκαιας παίζεται μπάλα αλά μετάξι..δουλεύουν 3-4 οίκοι τουλάχιστον, δεν κατέθεσα, καθώς βιαζόμουν και μια ματιά ήθελα να ρίξω.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
BREAKING NEWS!!!

Φυλής και Φώκαιας παίζεται μπάλα αλά μετάξι..δουλεύουν 3-4 οίκοι τουλάχιστον, δεν κατέθεσα, καθώς βιαζόμουν και μια ματιά ήθελα να ρίξω.

Επιβεβαιώνω..δούλευαν φωκαιας 7 υπόγα και ένα 9άρι... Έμιλυ-σόνια

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Για την Ιζαμπέλα (Βραζιλιάνα) από κολωνου έχουμε καμία ενημέρωση γιατί το κορίτσι Μάιο είχε πει θα ερχοτανε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Πριν λίγο σε διαμέρισμα του κέντρου είχα μια επιτυχημένη συνάντηση με γνωστή ιερόδουλη του Μεταξουργείου, διήρκεσε μια ώρα και μου στοίχισε 50€. Όπως μου είπε αν επιβεβαιωθεί το άνοιγμα των οίκων από 15 του μήνα θα βρίσκεται στο πόστο της για να εξυπηρετήσει τις ορδές των πεινασμένων λόγω καραντίνας συναγωνιστών
ΥΓ τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί της δεν παίζει καθότι αυτή την περίοδο δουλεύει μόνο με άτομα που ξέρει και που έχει δώσει η ίδια το τηλέφωνο της
από Ιάσονος εεε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom