papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.348
- Πόντοι
- 27.261
με αυτα και μαυτα πολυ φοβαμαι οτι θα αργησουμε ασχημα να την ξαναδουμε που φοβαμαι δε προκειται να την ξαναδουμε
θα δειξει...
με αυτα και μαυτα πολυ φοβαμαι οτι θα αργησουμε ασχημα να την ξαναδουμε που φοβαμαι δε προκειται να την ξαναδουμε
δεν το βλέπω να γυρίζει τώρα , θα έχει άλλες μην ανησυχείς , για την συγκεκριμένη ρώτησα μια που δούλευαν μαζί και μου είπε ότι είναι εκτόςΡενατα(φ66α) θα ξαναδουμε αραγε;
Έξω επικρατούσε μια απίστευτη σιγή αλλά έβλεπα πολλούς πούστηδες. Τι σκατά ρε γαμώτο, είδαν ότι έχουν αναδουλειές τα κορίτσια των φαναριών και βγήκαν για ψωνιστήρι!!
χαχαχα σοβαρα μιλας τωρα;Κάτι που ξέχασα:
Ρε πλάκα μας κάνετε εκεί τριγύρω; Καινούρια κόλπα;
Ήταν κάποιοι που γυροφέρναν προκλητικά, οκ σεβαστή η διαφορετική σεξουαλικότητα από εμένα, αλλά να είναι με κατεβασμενα παντελόνια μοστράροντας τον κώλο τους.........---------->>>>>στη Φυλής;;;
Δεν μπορώ να το καταλάβω.
είπαμε 15 ανοίγουν...παιδιά κατέβηκε κανείς κέντρο σήμερα να δει τι παίζει απο φυλής και μετάξι?
Δεν άξιζε ούτε στα 20€.Μια Katy από το Λιοσίων 73 (παλαιότερα Πιπίνου όπως λένε κάποιοι) είναι call girl τώρα,λέγεται Αννίτα,θα τη βρείτε στο γκρηςλειντιζ,με 130-140 ευρώ την ώρα.
δεν το βλέπω να γυρίζει τώρα , θα έχει άλλες μην ανησυχείς , για την συγκεκριμένη ρώτησα μια που δούλευαν μαζί και μου είπε ότι είναι εκτός
Δουλεψε εκει πριν 4 χρονια, εχει και κριτικες. Εξαιρετικη. Επανηλθα στο φυσιολογικο μετα απο 3 μηνες. Αν και ειχα περασει προηγουμενες μερες κι απο Ιασωνος ηταν απελπισια, ειχα φυγει κατευθειαν για απολυμανση.αδειασμα αχιλλεως σημερα μαρσελα στο μεσαιο μπουρδελο τρελο γαμησι της εδωσα το μουνι στο πιατο κ τωρα απολαμβανω πιτσα με μπυρα
Μάγκες Καλημέρα σε όλους , έχω τσεκάρει απο φωτό την Viktoria αδύνατο ξανθό, που δουλεύει Σπύρου Πάτση 40 με 20 ευρώ το απλό πρόγραμμα ..
Αν γνωρίζει κανείς κάτι .. Ευχαριστώ πολύ