Καλημέρα στην παρέα, φίλος που βρίσκόταν εχθές κοντά στην φυλής κατα τις 19:30 μου είπε ότι παραπάνω απο τα μισά κανονικά ανοιχτά και ότι κανονικά έκανε την βόλτα του και περάσε σε δωμάτιο. Σήμερα η αύριο θα περάσω να κοιτάξω.
Καλημέρα στην παρέα, φίλος που βρίσκόταν εχθές κοντά στην φυλής κατα τις 19:30 μου είπε ότι παραπάνω απο τα μισά κανονικά ανοιχτά και ότι κανονικά έκανε την βόλτα του και περάσε σε δωμάτιο. Σήμερα η αύριο θα περάσω να κοιτάξω.
Καλησπέρα μύστες.
Απαγορευμένο σεξάκι σήμερα Ιάσωνος 36 με μαύρη γαζέλα ονόματει Ναόμι!Τυπικές υπηρεσίες αλλά φιλότιμη κοπέλα.Τρείς συνολικά οι κορασίδες του οίκου.Κατα τ'άλλα οι τσατσάδες έξω από τα μαγαζά του Μεταξιού σε ρόλο θυρωρού. Αναμενουμε την απελευθέρωση από την σκλαβιά των ελλεεινίδων. 15 του Ιούνη επιστρέφουμε και θα τρέμει η γη!!!