Μόλις τώρα κατάθεση στο Ιάσονος 37 με 10€, Νάντια το όνομα της κοπελας, σε ένα σημείο μόνο θα σταθώ, στα μάτια της, δεν είμαι αγαπούλης ούτε ρομαντικός αλλά μόλις με κοίταξε με τα καταγάλανα της μάτια σαν τα κρύα τα νερά στις ακρογιαλιές του Ιονίου, χτύπησε την καρδιά μου ηλεκτρικό ρεύμα, ήταν μαζί της και ένα άλλο κορίτσι εν ονόματι Ροδίκα, με πιο ωραίο σώμα τούμπανο κωλο και στητό βυζι, της είπε "έστι φρουμός" που σημαίνει στα Ρουμάνικα είναι όμορφος, εγώ σαν ανήξερος την ρωτώ τι σημαίνει αυτό, εν τω μεταξύ τα Ρουμάνικα με 200 περίπου ρουμανες που εχω γαμησει στη ζωή μου κοντεύουν να γίνουν μητρική μου γλώσσα.
Στο δωμάτιο τώρα, η κοπέλα είναι ο ορισμός της γκομενας που κάνετε σεξ μετά την ορκωμοσία του στρατού, βαθιά γλωσσοφιλα με πάθος, κοίταγμα στα μάτια με βλέμμα "σε θέλω τρελά", πίπα πολύ τίμια, στα 4 πολύ καλή δεν κλέβει καθόλου, ιεραποστολικό σαν ερωτευμένο ζευγάρι.
Σώμα με πιασιματα με ωραία κατανομή κιλών, βλέμμα εκφυλο, μάτια από άλλο πλανήτη, μαλλί κατάμαυρο, στήθος μεσαίο προς μεγάλο με ελαφρύ κρέμασμα.
Δουλεύει 6 το απόγευμα μέχρι 12 την νύχτα,
με την άλλη την Ροδίκα
που είναι Ρουμάνα οχι απο Κόστα Ρίκα.