Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 428 άτομα (41 μέλη και 387 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
παιδια αληθεια ελεγαν γαμησα και εγω πριν λιγο στην ιασωνος !!!!!!
αλλα φοβαμαι μην κολλησω κανεναν ιο υπαρχει μεγαλος κινδυνος λετε?

ρε τυπε σημερα απο κανονικους ανθρωπους ειχαμε 2 κρουσματα σε μια δυο βδομαδες δε θα χουμε καθολου,δεν προκειται να κολλησεις και γλωσοφιλλα να δωσεις!!,τωρα νταξι μουνι στο μεταξουργειο δεν υπαρχει λογος να γλυψεις εκτος αν εχεις καμια που χεις περασει απειρες φορες και ειναι στανταρακι σου και ξερεις οτι ειναι οσο καθαρη μπορει να ειναι..Μη μασας γαμα και μη σε πιανει κριση,εγω εχω κανονισει κολγκιρλακι γι αυριο γιατι καποιες που χα στανταρακια ειναι απουσες και τις 4-5 φορες που χω κατεβει,... εκτος αν δεν της βρηκα  >:( >:(...μη μασατε και γαματε :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μάγκες άκυρο αλλα θα το πω, δεν είναι πολύ πιο ωραίο τώρα το γαμησι που γίνεται έτσι στα κρυφά;; και υποτίθεται με κίνδυνο λόγο ιού; εννοώ ρε παιδί μου ότι παίζει όλος αυτός ο γρίφος για να μπεις να γαμησεις, παλιά ήταν τελείως ξενέρωτο την είχες έτοιμη την πουτανα χωρίς γρίφους και μυστήρια ιστορίες.
Ακόμα και αυτές τα δίνουν όλα τώρα, γουστάρουν κρυφογαμησακι ..

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Αφου ειναι τοσο ασφαλή τα γαμησια γιατί δεν ανοίγουν ακόμα τα ιδρύματα? Γίνανε κοινωφελή;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 147626

Επισκέπτης
Τωρα θα παιζει τιποτα ανοικτο ρε μαγκες..???

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Μάγκες άκυρο αλλα θα το πω, δεν είναι πολύ πιο ωραίο τώρα το γαμησι που γίνεται έτσι στα κρυφά;; και υποτίθεται με κίνδυνο λόγο ιού; εννοώ ρε παιδί μου ότι παίζει όλος αυτός ο γρίφος για να μπεις να γαμησεις, παλιά ήταν τελείως ξενέρωτο την είχες έτοιμη την πουτανα χωρίς γρίφους και μυστήρια ιστορίες.
Ακόμα και αυτές τα δίνουν όλα τώρα, γουστάρουν κρυφογαμησακι ..
Ναι, γιατί πλέον υπάρχει και το αίσθημα του φόβου "θα μας πιάσουν δε θα μας πιάσουν"....είναι όπως όταν γαμάς public, γαμάς και ταυτόχρονα έχεις τα μάτια σου 14 να μην σας πάρει κανά μάτι, όλα αυτά προσδίδουν άλλο χαρακτήρα

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γαματε αβέρτα τώρα άπιστοι Θωμάδες.
καλα ρε φιλε δεν φοβασαι καθολου το κορονοιο εσεις που πηγαινετε συνεχεια αυτη την περιοδιο του ιου δεν τρομαζεται?
Εγω εχω ανχοθει που πηγα το σκεφτομαι συνεχεια

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε δεν φοβασαι καθολου το κορονοιο εσεις που πηγαινετε συνεχεια αυτη την περιοδιο του ιου δεν τρομαζεται?
Εγω εχω ανχοθει που πηγα το σκεφτομαι συνεχεια

Εκεί κάτω γενικά όποιος πάει πιστεύω Έχει να φοβάται πολλά περισσότερα απ'τον κορωνοιο, εξάλλου με τα μεταξουργοαντισωματα που έχουμε φτιάξει είμαστε "ατρωτοι".

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
Kαταθεση προ ολιγου στη Νταρια στον γνωστο κρυφο οικο, η κορασις ηταν θερμη μαζι μου αφου δεχτηκε το ωραιο γλειφομουνι που της εκανα οπως και ενα

θερμο γλωσσοφιλο, μετα μου εκοψε λιγο τη φορα και μειναμε στα στοματοφιλα. Εχει βαλει λιγα κιλακια αλλα παραμενει γλυκια και σεξι..

Μαζι της ηταν η Χριστινα ή Αντριαννα απο καλλεργη, μελαχρινο σεξι πιπινι με πονηρο μουτρο, μετρια δυστυχως στο δωματιο.

Επισης στον οικο ηταν και η Μαρια, η ξανθια αλβανεζα που εκανε πιατσα στην Καποδιστριου με το ραστα μαλλι και τη σεξι τσουπωτη κωλαρα της.

Η τιμη στα 15 ευρω για ολες τις κοπελες.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Σε κρυφο οίκο πηγές η κρυφή πιατσα? :think:

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.931
Πόντοι
206
Μεσημεριανή βόλτα στο αγαπημένο μας μετάξι όπου η κίνηση θύμιζε εποχές προ κοροναιου. Οι τσατδαδες κ οι νταβαδες έξω να λιαζονται κ οι αφγανοπακιστανοι να σουλατσαρουν πάνω κάτω
Επειδή δεν ήμουν για να ψάχνω πάνω κάτω μπήκα απευθείας στον πολυχωρο όπου 4 τσαρδια ήταν ανοικτά κ το καθένα είχε απο 5 κοπέλες σύνολο 20 παρακαλώ
Η τιμή για όλες 15 ευρώ

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Μεσημεριανή βόλτα στο αγαπημένο μας μετάξι όπου η κίνηση θύμιζε εποχές προ κοροναιου. Οι τσατδαδες κ οι νταβαδες έξω να λιαζονται κ οι αφγανοπακιστανοι να σουλατσαρουν πάνω κάτω
Επειδή δεν ήμουν για να ψάχνω πάνω κάτω μπήκα απευθείας στον πολυχωρο όπου 4 τσαρδια ήταν ανοικτά κ το καθένα είχε απο 5 κοπέλες σύνολο 20 παρακαλώ
Η τιμή για όλες 15 ευρώ

Ποιό λες? Γιατί θα κατέβω πάλι σήμερα!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η τιμή για όλες 15 ευρώ

Δηλαδή όλα τα δέλα ήταν ανοιχτά;;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
εκει που λες μεσα στα ανοικτα τι προγραμμα εχουν γ 15ευρα;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
βλεπονται οι πουτανες εκει γιατι ξερω ειν κατι μπαζα εκει

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
18 τεμάχια σήμερα στην Ιάσωνος στο πολυχωρο..πραγματικός παράδεισος.. καλά ειπε ο τσιτσιπάς ότι χρειάζεται η καραντίνα κάθε χρόνο, πάει και γαμαει εκεί ο ατιμούλης..ΔΕ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑΑΑ ΑΑ
Τιμησα πάλι 2 φορές την Νικόλ, είναι φωτιά στο κρεβάτι.
Tip: κολωνού 32Α κάθεται απέναντι η τσατσά και παίρνει μέσα τα πακια και γνωστές φυσιογνωμίες..δεν μπήκα εκει δεν ξέρω ποια είναι.
Στην οδο πέρδικας κατάφερα και μπήκα τουζα με 20αρικο με προσφορά. Σύνολο 3 φορές γαμησα σήμερα 3 διαφορετικές.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Όσο καιρο πήγαινα μετάξι άντε ένα δυο μαγαζιά να χαν τιμή 15€ με το ένα μάλιστα να μην δέχεται αλλοδαπούς εξαίρεση τον τελευταίο καιρο πριν της καραντίνας γιατί δεν υπήρχε κίνηση , τώρα διαβάζω ότι έγιναν 15€ και ρωτώ λοιπόν φέρανε κοπέλες εμφανίσιμες ; Γίναμε ίσα και όμοια με τους λάθρο ; ( επιδοτήσεις) η νταβαντζιλικη; :think: :respect:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom