GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Γαματε αβέρτα τώρα άπιστοι Θωμάδες.
παιδια αληθεια ελεγαν γαμησα και εγω πριν λιγο στην ιασωνος !!!!!!
αλλα φοβαμαι μην κολλησω κανεναν ιο υπαρχει μεγαλος κινδυνος λετε?
Ναι, γιατί πλέον υπάρχει και το αίσθημα του φόβου "θα μας πιάσουν δε θα μας πιάσουν"....είναι όπως όταν γαμάς public, γαμάς και ταυτόχρονα έχεις τα μάτια σου 14 να μην σας πάρει κανά μάτι, όλα αυτά προσδίδουν άλλο χαρακτήραΜάγκες άκυρο αλλα θα το πω, δεν είναι πολύ πιο ωραίο τώρα το γαμησι που γίνεται έτσι στα κρυφά;; και υποτίθεται με κίνδυνο λόγο ιού; εννοώ ρε παιδί μου ότι παίζει όλος αυτός ο γρίφος για να μπεις να γαμησεις, παλιά ήταν τελείως ξενέρωτο την είχες έτοιμη την πουτανα χωρίς γρίφους και μυστήρια ιστορίες.
Ακόμα και αυτές τα δίνουν όλα τώρα, γουστάρουν κρυφογαμησακι ..
καλα ρε φιλε δεν φοβασαι καθολου το κορονοιο εσεις που πηγαινετε συνεχεια αυτη την περιοδιο του ιου δεν τρομαζεται?Γαματε αβέρτα τώρα άπιστοι Θωμάδες.
καλα ρε φιλε δεν φοβασαι καθολου το κορονοιο εσεις που πηγαινετε συνεχεια αυτη την περιοδιο του ιου δεν τρομαζεται?
Εγω εχω ανχοθει που πηγα το σκεφτομαι συνεχεια
Μεσημεριανή βόλτα στο αγαπημένο μας μετάξι όπου η κίνηση θύμιζε εποχές προ κοροναιου. Οι τσατδαδες κ οι νταβαδες έξω να λιαζονται κ οι αφγανοπακιστανοι να σουλατσαρουν πάνω κάτω
Επειδή δεν ήμουν για να ψάχνω πάνω κάτω μπήκα απευθείας στον πολυχωρο όπου 4 τσαρδια ήταν ανοικτά κ το καθένα είχε απο 5 κοπέλες σύνολο 20 παρακαλώ
Η τιμή για όλες 15 ευρώ
Μεσημεριανή βόλτα στο αγαπημένο μας μετάξι όπου η κίνηση θύμιζε εποχές προ κοροναιου. Οι τσατδαδες κ οι νταβαδες έξω να λιαζονται κ οι αφγανοπακιστανοι να σουλατσαρουν πάνω κάτω
Επειδή δεν ήμουν για να ψάχνω πάνω κάτω μπήκα απευθείας στον πολυχωρο όπου 4 τσαρδια ήταν ανοικτά κ το καθένα είχε απο 5 κοπέλες σύνολο 20 παρακαλώ
Η τιμή για όλες 15 ευρώ
Αδερφέ ο πολυχωρος που είναι 5-6 τσαρδια μαζίΠοιό λες? Γιατί θα κατέβω πάλι σήμερα!