Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (14 μέλη και 250 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Στο Μεταξουργείο οι τιμές είναι 10 ευρώ για τους αλλοδαπούς και 15 ευρώ για τους Έλληνες!
o νομος της προσφορας και της ζητησης.
ανεβαινει η ζητηση ανεβαινει και η τιμη.. - και το αντιστροφο
οταν η ζητηση θα επιστρεψει στην κανονικοτητα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Διαβάζω κάτι για 30€ Φυλής μετά την επαναλειτουργία των μπουρδέλων!
Προσωπικά εάν ισχύει βέβαια, ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να ακουμπήσω στις τεμπέλες, ξεπέτες, κομοδίνα 30€ για παραμονή 8' με το ζόρι στο δωμάτιο!
Στα δε παρακμιακά σπίτια της σύφιλης και της πρέζας 15€ ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα ακόμα κι αν κάνω να γαμήσω 2 χρόνια!
Είπαμε άνθρωποι είμαστε, ανάγκες έχουμε συμφωνώ αλλά ΔΕΝ θα μας πιάσουν μαλάκες {τόσα χρόνια αυτό κάνουν εξάλλου} !
Στο κάτω κάτω κι αυτοί ανάγκη μας έχουν, είναι το χρήμα στη μέση βλέπετε!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
6
Like
642
Πόντοι
301
Μεγάλη βόλτα μετάξι φυλής στούντιο όλα κλειστά δυστυχώς , αφού δεν άνοιξαν σήμερα θα αργήσουν , την πληροφορία για σήμερα μου την είχε δώσει κοπέλα που βλέπω εκτός που δούλευε στην Κολωνού τώρα γιατί χάλασε θα ρωτήσω σύντομα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Διαβάζω κάτι για 30€ Φυλής μετά την επαναλειτουργία των μπουρδέλων!
Προσωπικά εάν ισχύει βέβαια, ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να ακουμπήσω στις τεμπέλες, ξεπέτες, κομοδίνα 30€ για παραμονή 8' με το ζόρι στο δωμάτιο!
Στα δε παρακμιακά σπίτια της σύφιλης και της πρέζας 15€ ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα ακόμα κι αν κάνω να γαμήσω 2 χρόνια!
Είπαμε άνθρωποι είμαστε, ανάγκες έχουμε συμφωνώ αλλά ΔΕΝ θα μας πιάσουν μαλάκες {τόσα χρόνια αυτό κάνουν εξάλλου} !
Στο κάτω κάτω κι αυτοί ανάγκη μας έχουν, είναι το χρήμα στη μέση βλέπετε!
Aν τα πανε εκει.. κακο δικο τους.. θα δωσουν δουλεια στα στουντιο μετα.. γιατι με τετοιες
τιμες και σερβις ποιος θα πατησει στα  ψεκαστε- σκουπιστε- τελειωσατε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Είσαι σίγουρος; Από Πακιστανούς της γειτονιάς που πηγαίνουν στο Μεταξουργείο ακούω ότι βρίσκουν παντού πόρτες ανοιχτές και ότι πηδάνε με 10 ευρώ!

Είμαι απόλυτα σίγουρος..εχω δει με τα μάτια μου να σκάνε ολοι μελαμψοι που μιλάνε πακιστανικά 15€ δεν νομίζω να κατάγονται από τον αλμυρό Βόλου αυτοί.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
η γερμανοαλυσιδα δουλευει κανονικα?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Αν αυξηθούν οι τιμές στη σύφιλη και στο μετάξι θα αυξηθούν και στα studio ή εκεί δεν παίζει και τόσο γιατί έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Είμαι απόλυτα σίγουρος..εχω δει με τα μάτια μου να σκάνε ολοι μελαμψοι που μιλάνε πακιστανικά 15€ δεν νομίζω να κατάγονται από τον αλμυρό Βόλου αυτοί.

Όσα έγραψα τα άκουσα το Σάββατο από Πακιστανούς που είναι δεκαετίες στην Ελλάδα και μιλάνε καλά Ελληνικά. Εγώ σε πουτάνα στο Μεταξουργείο έχω να πάω από το 2010.

Ίσως μιλάμε για διαφορετικές πουτάνες του Μεταξουργείου ή για πουτάνες που κάνουν ειδικές τιμές μόνον όταν δεν παρευρίσκονται Έλληνες ή για πουτάνες που μοιράζονται τα 5 επί πλέον ευρώ με τον Πακιστανό που τους πήγε τους "συμπατριώτες φίλους του" για να τις γαμήσουν!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Aν τα πανε εκει.. κακο δικο τους.. θα δωσουν δουλεια στα στουντιο μετα.. γιατι με τετοιες
τιμες και σερβις ποιος θα πατησει στα  ψεκαστε- σκουπιστε- τελειωσατε

Εγώ προσωπικά αν δω πως ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τουλάχιστον στο θέμα χρόνος παραμονής στο δωμάτιο.. διότι θεωρώ πως από πλευράς υπηρεσιών και παρουσιών ΔΕΝ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ν'αλλάξει κάτι.. θα στραφώ στην επιλογή Call-girls και εκεί θα επενδύω τα χρήματά μου.

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Εγώ προσωπικά αν δω πως ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τουλάχιστον στο θέμα χρόνος παραμονής στο δωμάτιο.. διότι θεωρώ πως από πλευράς υπηρεσιών και παρουσιών ΔΕΝ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ν'αλλάξει κάτι.. θα στραφώ στην επιλογή Call-girls και εκεί θα επενδύω τα χρήματά μου.
κερδοφόρα επένδυση μάγκα!! ;)

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1

Μια καλή και πιο οικονομική λύση από τα call girls όπου δεν έχεις και πίεση χρόνου είναι και το μασάζ... Κάνεις τη δουλίτσα σου και τον υπόλοιπο χρόνο που απομένει σε τρίβει και λίγο για να χαλαρώσεις...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Την Νταρια την πηρα! :jade: :takethis:

Ειναι 'ΦΟΛΑ ΦΑΒΟΡΙ'.

Μετριο λευκοσαρκο σλαβοτσιγγανακι με φωνη νταλικερη... :S

#Προγραμμα:

#Ουτε φιλια στα μαγουλα δεν ηθελε... :headbang:

#Ψευτικο τσιμπουκι με καποτα... :headbang:

#Ουτε αρχιδια εγλυψε... :headbang:

#Μουνι σαν πηγαδι...λες και γαμουσα λεκανη με νερο... :headbang:

#Κλαιω τα 15 ευρω... :'(

Στα περιέγραψα μυστη μου για την Ντάρια..(με εκδιδόμενη που δεν προτίθεται για γλωσσοφιλα γενικά ή ειδικά δεν υπάρχουν πιθανότητες να περάσεις καλα)
σε αντίθεση με Νικόλ και Ζωή υστερεί αρκετά , ωστόσο σε τουζα μαζί με την Ζωή αν είσαι παιχνιδιάρης τύπος (τους σκας το μαξιλάρι στη  μάπα και τέτοια περνάς καλά) ..την Νικόλ έχω να δω κάτι μέρες και ανησυχώ..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΝΙΚΌΛ ΜΟΥ ΚΎΡΙΕ ΝΤΑΒΆ ΑΡΤΟΎΡ

michelangelo97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Στα περιέγραψα μυστη μου για την Ντάρια..(με εκδιδόμενη που δεν προτίθεται για γλωσσοφιλα γενικά ή ειδικά δεν υπάρχουν πιθανότητες να περάσεις καλα)
σε αντίθεση με Νικόλ και Ζωή υστερεί αρκετά , ωστόσο σε τουζα μαζί με την Ζωή αν είσαι παιχνιδιάρης τύπος (τους σκας το μαξιλάρι στη  μάπα και τέτοια περνάς καλά) ..την Νικόλ έχω να δω κάτι μέρες και ανησυχώ..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΝΙΚΌΛ ΜΟΥ ΚΎΡΙΕ ΝΤΑΒΆ ΑΡΤΟΎΡ
Ξέρουμε μήπως οδό που εκδίδονται οι συγκεκριμενες κορασιδες.Αν δεν θέλει κάποιος να το γράψει για να μην το δουν περιεργοι μπορει και να μου το στείλει σε μήνυμα.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
αργουν ακομα λογικα...αμα το ειχα μυριστει απο νωρις θα ειχα τσιμπησει τηλεφωνο απο τη Μπιουτη....και την ειχα παρει 1.5βδομαδα πριν κλεισουν....

mhtkaz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
80
Πόντοι
0
Υπάρχουν 2 σενάρια :

1. Ανοίγουν τη Δευτέρα 25 Μαίου.
2. Ανοίγουν 1 Ιουνίου

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
αργουν ακομα λογικα...αμα το ειχα μυριστει απο νωρις θα ειχα τσιμπησει τηλεφωνο απο τη Μπιουτη....και την ειχα παρει 1.5βδομαδα πριν κλεισουν....

Μπιούτυ αγαπημένο στανταρακι.. ελπίζω να είναι Ελλάδα ακόμα...pm.. οποίος ξέρει τηλέφωνο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom