Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (10 μέλη και 192 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Της ελεγες προκαταρκτικά κι άκουγε προκριματικά. Ήθελε να γίνει μοντέλο
και πήγε σε μπουρδέλο.
Απορω ποιος πέρασε καλά μαζί της.
Ούτε καν προσεξα αν ήταν εκεί.

Μικρά μικρά από πρωί...

Στο Ιασωνος 20 ασανσέρ έπαιζε μπάλα
η αυγουλομάτα Τζουλια. Φόλα με απλό πρόγραμμα και υποχόνδρια.

Στο Ιασωνος 20 όροφος έχει καταντήσει κουραστικό το δίδυμο Ζιζελ - Γιάννας.

Παίζει να μπαίνει 1 Ελληνας - 30 Πακιστανοί. Άχρηστες εντελώς. Πως στον πουτσο μπαίνουν αυτοί, δεν μπορώ να καταλάβω. Απλό πρόγραμμα αλλά χάλια μαύρα.
Πακιστάν-Αφγανιστάν Μεταξουργείο ένα τσιγάρο δρόμος

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Όσοι γυρνάτε τέτοια ώρα, μια προειδοποίηση, μακριά από Βικτωρία Λιοσίων 73α ισόγειο, πίπα της πλάκας και η αρχαριες κάνουν καλύτερη, μηδέν επικοινωνία, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ καθόλου, η τσατσά γριά με τα μακριά μαλλιά ηλιθια, ούτε ευχαριστώ δεν λέει, και βαράει πόρτες επίμονα, η εβελυν κάνει τι καλύτερο στοματικο εκεί μέσα, αλλά αυτή εδώ βάζει το μισό κεφαλάκι και κοροϊδεύει.. Πεταμένα 20 ευρώ, οπότε την δείτε, μακριά... Α και όταν βαραγε η κωλο γριά αυτή μου έλεγε time και time... Τεσπα ας το πάρω μέσα μου ότι είχα ένα 20ρικο στην τσέπη και το χασα στο δρόμο

πραγματι δεν κανει η κοπελα ουτε το 73α πλεον ...ειχα γραψει και κριτικη,,,μακρια

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
:helpplea:ΠΑΙΔΙΑ SOS :helpsos: :helpsos: :helpsos:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΙΟΥΤΥ :afro: ΤΗΣ ΓΚΑΝΗΣ :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :smiley6600: :bounce:

πραγματικα απιστευτη κωλαρα!
ζουμερα μεγαλα κωλομαγουλα!

• Like
Αντιδράσεις: 968

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Νανσυ  απο βεργας 3  κριτικη κανεις τι λεει επειγον

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Κσλησπερα

Χθεσινη βολτα στην Μεταξενια γειτονια

Ιασωνος20οροφος δυο κοπελες η μια Μαρινα και η αλλη Κατερινα. Η δευτερη μελαχρινη λεπτοκαμωμενη με ομορφο λεπτό κορμι κ κωλαρακι αλλα με ασχημο προσωπο, τσιμπισα και εδωσα το δεκαρικο στην τσατσα. Η κοπελα ειναι γυφτοβουλγαροαλβανιδα μεενα κιλο κρεμα στο μουνι της και απαισια σπυριά αναμεσα στα μπουτια και πισω. Δεν αντεξα και της ειπα να σηκωθει να φυγει. Απόρησε η Κατερινα αλλα περισσοτερο απορησα εγω με εμενα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 21ισογειο η Βικυ γυρω στα 35 Μολδαβή λευκοσαρκη γυναικαρα κανονικη με ισια μαυρα μαλλια, ημουν το τελευταιο ραντεβού της ομως απεδωσε σαν να ημουν το πρωτο της. Με εξυπνο ομορφο προσωπο ωραιο θηλυκο κορμι υπεροχη επιδερμίδα λαχταριστες βυζαρες. Ο τσατσος την παρουσιασε σαν νεα αφιξη νομιζω ομως πως εχει ξαναδουλεψει. Οπως και να εχει αξιζει με τα χιλια.

Αυτα απο εμένα

Κσλη συνέχεια σε όλους

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλησπέρα!  :hi:

Για εμάς, που οι εταίρες είναι η ζωή μας, αν μας έλεγαν να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς εταίρες....

Νομίζω, ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός της κόλασης  :think:
:grin:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Επιστροφη Αθηνας Πειραιωτησας στο Φωκαίας 27Β,κατα τις 11 το πρωι,γεματα δωματια και αναμονη σπευσατε..............

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κσλησπερα

Χθεσινη βολτα στην Μεταξενια γειτονια
Καλησπέρα μήπως σου είναι εύκολο να μας πεις την βάρδια που πέρασες?

Κατά τα άλλα λόγια νωρίτερα πριν κάνα δυωρο  πέρασμα από τα εξής μαγαζιά

Διδυμου22 όροφος η κουτοπόνηρη φολαρα Αγγέλα με διακυμάνσεις στην απόδοση της και μια σαφώς πολύ ανώτερη Ρίτα ξανθιά ψηλή συμπαθητική αλλά αξίζει άραγε το ρίσκο? Ποιος θα είναι ο επόμενος κασκαντέρ?Το σκέφτομαι αλλά το ζυγίζω πολύ...
Διδυμου 27 Στέλα ξανθιά Μιλφ μετρίου αναστήματος και καλή στο δωμάτιο μαζί της η Ιβανα ξανθιά απογοητευση
Ρεμούνδου 21 όροφος ότι χειρότερο υπάρχει σε όλη την πιάτσα κοντή άσχημη απερίγραπτη εδώ προκύπτει ο εξής προβληματισμός γιατί να υπάρχουν κάποια μαγαζιά τι λίγο ύπαρξης έχουν αφού είναι αδύνατον να πατήσει κανένας εσείς έχετε δει κάποιο εστιατόριο που να σερβίρει σκατα ποιος θα είχε το θράσος να το επιχειρήσει
Φυλής 66Δ Η μελαχρινή κοπέλα που μοιάζει με Ταυλανδεζα πραγματικά η κοπελίτσα είναι εξωτικά πανέμορφη πάρα πολύ ξεχωριστή όπως την είδα όμως έμοιαζε κουρασμένη.

Αυτά καλό απόγευμα

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Νανσυ   απο βεργας 3  κριτικη κανεις τι λεει επειγον
μαπα φιλε πηγα χτες εφαγα φολα ..ο κωλος της βρωμαγε ..ουτε μπανιο δεν κανουν.. μακρια.. πως να σου σηκωθει μετα ..αμα μπορεις να χυσεις στο 10 λεπτο και δεν σε χαλανε αυτα πηγαινε..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Από το σοκ της ζημιάς η ψυχολογία μου πήγε στα τάρταρα και είπα να ρισκάρω και το δεύτερο 20ρικο στο δεξί μπουρδέλο του Βέργας 3 μπας και ανέβω λίγο...
Εκεί δούλευε η Νάνσυ από την Μολδαβία. Όπως είπε και ο Κλεόβουλος, όντως επέστρεψε πίσω με παραπάνω κιλά και το σώμα της έγινε ατσούμπαλο τελείως. Επειδή όμως είχα περάσει καλά πριν μήνες, πέρασα ξανά μαζί της. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο φορώντας ένα κορμάκι μαύρο και το έβγαλε όπου ξεχείλισε η τεράστια κοιλιά που απέκτησε. Κάποια προκαταρκτικά δευτερολέπτων στα όρθια με εμένα να βουτάω για λίγο στις πελώριες βυζάρες και βιαστικά μου είπε να ξαπλώσω. Μου έκανε μία ακάποτη πίπα που καμία σχέση δεν είχε με την πρώτη φορά. Πρώτη στάση για λίγα δευτερόλεπτα ανέβηκε πάνω μου και επειδή δεν μπορούσε να κουνηθεί αμέσως αλλάξαμε. Την ξάπλωσα και άρχισε να με προτρέπει να τελειώσω γρήγορα ενώ δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά από την ώρα που μπήκε. Την έβαλα στα τέσσερα και σπρώχνοντας βιαστικά ήρθε το τέλος, ενώ την ώρα που την πήδαγα σε αυτήν την στάση, μου ήρθε και μία ελαφριά εσάνς κωλίλας. Σηκώθηκε και αποχώρησε τρέχοντας γυμνή από το δωμάτιο λες και την περίμεναν ορδές στα δωμάτια...
Αφού δεν σου έσκασε καμία κλανιά να βρεθείς στην Λιοσίων από το ωστικό κύμα που θα προκαλούσε φτηνά την γλύτωσες....

Πέρα από την πλάκα πραγματικα αυτή η κατάντια των μαγαζιών να φέρνουν ότι χειρότερο υπάρχει είναι πρωτοφανής ποτέ δεν υπήρξε κάτι ανάλογο ακόμα και εξορία να είμασταν και να είχαμε χρόνια να αγγίξουμε γυναίκες δεν θα πηγαίναμε με τέτοια αισχη

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όσοι γυρνάτε τέτοια ώρα, μια προειδοποίηση, μακριά από Βικτωρία Λιοσίων 73α ισόγειο, πίπα της πλάκας και η αρχαριες κάνουν καλύτερη, μηδέν επικοινωνία, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ καθόλου, η τσατσά γριά με τα μακριά μαλλιά ηλιθια, ούτε ευχαριστώ δεν λέει, και βαράει πόρτες επίμονα, η εβελυν κάνει τι καλύτερο στοματικο εκεί μέσα, αλλά αυτή εδώ βάζει το μισό κεφαλάκι και κοροϊδεύει.. Πεταμένα 20 ευρώ, οπότε την δείτε, μακριά... Α και όταν βαραγε η κωλο γριά αυτή μου έλεγε time και time... Τεσπα ας το πάρω μέσα μου ότι είχα ένα 20ρικο στην τσέπη και το χασα στο δρόμο

Δεν κάνουν αυτές.
Οι μόνες για 'μενα που δικαιολογούν
τα είκοσι ευρώ είναι η Ιζαμπέλα (αν και πάχυνε κι άλλο) κι η Ηλέκτρα.
Ή πρώτη ήταν όροφο κι η άλλη ισόγειο.
Μαζί δεν τις προτείνω.
Δεν εκτελούν ομαλά τα προγράμματά τους ταυτόχρονα. Γνώμη μου...

= Μαριάννα. Που είναι αυτή;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η αδύνατη Μαριάννα από Διδυμου22 είναι πίσω στη χώρα της μετά από κάνα δίμηνο και βάλε θα επιστρέψει λογικά δυστυχως όμως και αυτή ήταν πεσμένη σε απόδοση γενικότερα καμία κοπέλα που έρχεται για τρεις μήνες και φεύγει λόγω βίζας αφού δουλεύει διπλόβάρδια 15ωρο είναι αδύνατον να δουλέψει σωστά θα είναι κουρασμένη οπότε πεταμένα λεφτά όπου βλέπετε διπλόβάρδια

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αφού δεν σου έσκασε καμία κλανιά να βρεθείς στην Λιοσίων από το ωστικό κύμα που θα προκαλούσε φτηνά την γλύτωσες....

Πέρα από την πλάκα πραγματικα αυτή η κατάντια των μαγαζιών να φέρνουν ότι χειρότερο υπάρχει είναι πρωτοφανής ποτέ δεν υπήρξε κάτι ανάλογο ακόμα και εξορία να είμασταν και να είχαμε χρόνια να αγγίξουμε γυναίκες δεν θα πηγαίναμε με τέτοια αισχη
Μου έλεγε ένας Τσάτσος που τον εχω πετύχει πολλές φορες και στο Μεταξουργείο αλλα κ φυλης οχι ο γραβατακιας άλλος τσαντισμενος απο την αναδουλειά οτι ο μεγάλος που ειναι κάπου στο ανατολικό μπλοκ διαλέγει τις κοπελες κ Ελλάδα στέλνει οτι απομένει ειδικά για τα μπουρδελα την σαβούρα όλη οπως το έλεγε χαρακτηρίστηκα για αυτό κ δεν εχει δουλειά..
Τώρα κατα ποσο ειναι αληθές ,ο θεός κ η ψυχή του.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μεγαλου Αλεξανδρου 21ισογειο η Βικυ γυρω στα 35 Μολδαβή λευκοσαρκη γυναικαρα κανονικη με ισια μαυρα μαλλια, ημουν το τελευταιο ραντεβού της ομως απεδωσε σαν να ημουν το πρωτο της. Με εξυπνο ομορφο προσωπο ωραιο θηλυκο κορμι υπεροχη επιδερμίδα λαχταριστες βυζαρες. Ο τσατσος την παρουσιασε σαν νεα αφιξη νομιζω ομως πως εχει ξαναδουλεψει. Οπως και να εχει αξιζει με τα χιλια.

Μήπως φορούσε νυχτικό και σαλόναρε απλά με σταμάτημα; απουσιάζει μία Βικυ από το Ιάσωνος 32 ευθεία.
Ψιλομοιάζει η περιγραφή σου.

μαπα φιλε πηγα χτες εφαγα φολα ..ο κωλος της βρωμαγε ..ουτε μπανιο δεν κανουν.. μακρια.. πως να σου σηκωθει μετα ..αμα μπορεις να χυσεις στο 10 λεπτο και δεν σε χαλανε αυτα πηγαινε..

Σκέτη καταστροφή η Νανσυ βλέπω.
Μόνο ο Κλεοβουλος πέρασε κάπως καλά.
Αυτό με την κωλίλα τα γαμησε όλα.
Θα εμπιστευτω τον Κλεοβουλο κι οτι γίνει. Συμμαχός μου ότι σε αυτό το μαγαζί δεν βιαζονται οι τσατσαδες.
Έτσι νομίζω...γνώμες;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα!  :hi:

Για εμάς, που οι εταίρες είναι η ζωή μας, αν μας έλεγαν να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς εταίρες....

Νομίζω, ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός της κόλασης  :think:
:grin:

Σου έκανα λάικ για απλή συμπαράσταση
ως συναγωνιστής και μόνο.

(black humor)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μου έλεγε ένας Τσάτσος που τον εχω πετύχει πολλές φορες και στο Μεταξουργείο αλλα κ φυλης οχι ο γραβατακιας άλλος τσαντισμενος απο την αναδουλειά οτι ο μεγάλος που ειναι κάπου στο ανατολικό μπλοκ διαλέγει τις κοπελες κ Ελλάδα στέλνει οτι απομένει ειδικά για τα μπουρδελα την σαβούρα όλη οπως το έλεγε χαρακτηρίστηκα για αυτό κ δεν εχει δουλειά..
Τώρα κατα ποσο ειναι αληθές ,ο θεός κ η ψυχή του.

To χειρότερο είναι ότι με τέτοια εμφάνιση και υπηρεσίες δεν μπορούν να ανέβουν στην κλίμακα (ώστε να φύγουν από εδώ). Δεν τις παίρνει κανείς αλλού λογικά σε όλη την Ευρωπη γιατί αυτή την μαλακία με το δεκάρικο ντε και καλά φθηνά (αλλά χάλια μαύρα) μαζί με το εικοσαρικο για δέκα λεπτά, δεν θα μπορέσουν να την περάσουν αλλού.

Αυτά μόνο εδώ γίνονται!!!

Αρα μάλλον θα κάτσουν εδώ!!!

Επισκέπτης
Η Τζωρτζια παρα-αφρατεψε. Εχει περασει και τα 30. Παμε γι αλλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom