Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (41 μέλη και 255 επισκέπτες)

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Δεν κάνουν αυτές.
Οι μόνες για 'μενα που δικαιολογούν
τα είκοσι ευρώ είναι η Ιζαμπέλα (αν και πάχυνε κι άλλο) κι η Ηλέκτρα.
Ή πρώτη ήταν όροφο κι η άλλη ισόγειο.
Μαζί δεν τις προτείνω.
Δεν εκτελούν ομαλά τα προγράμματά τους ταυτόχρονα. Γνώμη μου...

= Μαριάννα. Που είναι αυτή;

Ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα...Γενάρη θα έρθει πάλι...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Καλησπέρα!  :hi:

Για εμάς, που οι εταίρες είναι η ζωή μας, αν μας έλεγαν να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς εταίρες....

Νομίζω, ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός της κόλασης  :think:
:grin:

καλυτερα ...να μεινει και κανα φραγκο στην τσεπη και να γαμαμε και καμια τριτοδευτερη στην κανονικη ζωη ...να παρουν και αυτες λιγη χαρα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες... η Τζούλια (από Πιπίνου) μου είπαν πως σταμάτησε για πάντα λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων... Ίσως έχει αναφερθεί και δεν το πήρα χαμπάρι αν όχι το αναφέρω για τους φανς της....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παίδες... η Τζούλια (από Πιπίνου) μου είπαν πως σταμάτησε για πάντα λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων... Ίσως έχει αναφερθεί και δεν το πήρα χαμπάρι αν όχι το αναφέρω για τους φανς της....

Μήπως γνωρίζεις αν στο κατάστημα έρχεται μία Βαλεντίνα με σπαστό μαλλί από Ρεμουνδου 20; παλιά έκανε κάνα ρεπό εκεί.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Μήπως φορούσε νυχτικό και σαλόναρε απλά με σταμάτημα; απουσιάζει μία Βικυ από το Ιάσωνος 32 ευθεία.
Ψιλομοιάζει η περιγραφή σου.

Καμία σχέση με την Βικυ του 32. Το μονο κοινο που εχουν ειναι το ονομα!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν είναι εις γνώσιν τους.Πρέπει να τα ζήσεις από "μέσα" για να τα μάθεις.
Ακόμα θυμάμαι το σοκ που έπαθα όταν είδα μια κοπέλα να "ετοιμάζεται" για τον επόμενο πελάτη...
Δεν χρειάζεται τριβή τέτοιου είδους.
Το παίρνουν και πάνω τους.
Τα κελαηδούν κι αλλιώς μία χαρά.
Εμένα μου την σπάει καποιες φορες όταν βγαίνουν από δωμάτιο και μπαίνουν κατευθείαν στον επόμενο με στάση ίσα να δουν αν θα φύγουμε.
Καλά αυτός ο τενεκές που είναι ήδη μέσα
δεν ακούει ότι βγηκε η άλλη
και του ήρθε καπάκι; αλλά τέτοια καψούλια είναι κι αυτοί που λέει κι ο άλλος.

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Νωρίτερα στο Διδύμου 22,
Κάτω η Λύντα με ΦΟΥΛ πρόγραμμα και μια νέα κοπέλα, όνομα Λόλα, ξανθιά, με πιασίματα (όχι χοντρή),
tribal tattoo στη μέση και έκφυλο μουτράκι. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα.
Πάνω στον όροφο Αγγέλα και η νέα Ρίτα, κοπέλα νταρντάνα και ψηλή, αλλά δε με έπεισε να περάσω.
Πρόγραμμα και για τις δυο, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα, είπε η τσατσά.
Έχει κάποιος εμπειρία με τη Λόλα, φάνηκε αρκετά τσαχπίνα στο σαλονάρισμα.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπέρα σε όλους

Φωκαιας 25β η Ευα η "Γαλλιδα" αξίζει της προσοχής μας. Καθαρο ομορφο,κοριτσι και καυλιαρικο κριμα που δεν την ανακαλυψα πιο νωρις.
Στην απογευματινή βάρδια πάντα η Ευα.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Η μοντελοαλισίδα θελει επειγόντως ανανεωση η εμπλουτισμό στα κοριτσια της. Αυτα που εχουν μεινει σχεδον εχουν φρικαρει.

sexench

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους

Φωκαιας 25β η Ευα η "Γαλλιδα" αξίζει της προσοχής μας. Καθαρο ομορφο,κοριτσι και καυλιαρικο κριμα που δεν την ανακαλυψα πιο νωρις.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Η μοντελοαλισίδα θελει επειγόντως ανανεωση η εμπλουτισμό στα κοριτσια της. Αυτα που εχουν μεινει σχεδον εχουν φρικαρει.
Καλη η Ευα 6 μερες λεει ειναι εδω και δεν γουσταρει να κατσει δυστυχως

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Η Τζοάνα ξέρει κανείς αν είναι ακόμη στη Φιλιππίδου;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φυλής λίγα προ αρκετής ώρας...

Φυλής 69β - Άννα μελαχρινή λεπτή μετριόφατσα με φουλ. Στημένη. Δεν μου αρέσει.

Φυλής 69α - Ολίβια μελαχρινή τσουπωτή με μικρό στήθος κι ελεύθερο στοματικό. Αδιάφορη.

Φυλής 86 - Μπέλα από Βενεζουέλα, ομοιόμορφη μελαχρινή με απλό πρόγραμμα. Καμία έλξη.

Φυλής 74 δεξί - Μελίνα η καινούργια αγριόφατσα μελαχρινή με φουλ πρόγραμμα.

Φιλιππίδου 11α - Σύλβια καστανομελαχρινή τουμπανάτη ύπαρξη με δυνατό κορμί
και κώλο ελάχιστου λίπους. Διαβολικά σεξουαλικό βλέμμα τόσο όσο χρειάστηκε για να κωλώσω.
Με ηλέκτρισε.
Σπανίως βλέπω τόσο ενεργειακή περιστροφή σε στύλο. Συνήθως οι περιστροφές διοχετεύουν ενέργεια
ενώ αυτή απορροφούσε. Σαλόναρε για αυτήν την ίδια.
Μόνο η Αλεξία μπορεί να το κάνει τόσο έντονα αλλά αυτή έχει την θεία χάρη στο σαλόνι.
Ίσως να την έχει κι η Σύλβια. Η δική μου θεία χάρη με οδήγησε στο...

Φυλής 81  - Νέλλυ μια καστανή όμορφη έυπλαστη μουνίτσα με ωραίο σώμα αλλά λίγο άκωλη.
Την θεωρώ σταθερή αξία με έντονη θηλυκότητα και δίκαιη συμμετοχή.
Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Νωρίτερα στο Διδύμου 22,
Κάτω η Λύντα με ΦΟΥΛ πρόγραμμα και μια νέα κοπέλα, όνομα Λόλα, ξανθιά, με πιασίματα (όχι χοντρή),
tribal tattoo στη μέση και έκφυλο μουτράκι. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα.
Πάνω στον όροφο Αγγέλα και η νέα Ρίτα, κοπέλα νταρντάνα και ψηλή, αλλά δε με έπεισε να περάσω.
Πρόγραμμα και για τις δυο, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα, είπε η τσατσά.
Έχει κάποιος εμπειρία με τη Λόλα, φάνηκε αρκετά τσαχπίνα στο σαλονάρισμα.
Γεια χαρά αυτό ακριβώς ένιωσα και γω για αυτή την Ρίτα μου έβγαλε την εικόνα της απογοητευμενης κοπέλας πιθανότατα και αηδιασμενης ποιος ξέρει υπόθεση κάνω θα δω και την Λόλα και θα αποφασίσω να ρισκάρω Καλό βράδυ καλή βάρδια σε όσους δουλεύουν

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα κύριοι μόλις τελείωσα από Διδυμου22 όροφο με την Ρίτα έκανα τον κασκαντέρ και ευτυχώς όλα καλά η κοπέλα είναι πολύ καλή προχωρήστε άφοβα θα ανέβει κριτική αργότερα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα σε όλους

Την είχα πετύχει τυχαία ένα μεσημέρι κι έπλεε σε μια απέραντη ατονία.
Δεν το λέω για διαφωνία αλλά για την εντύπωση που αποκόμισα.
Πως θα δουλέψει αυτή με ένα απλό πρόγραμμα
όταν εκατέρωθεν υπάρχουν συμπληγάδες παροχής υπηρεσιών;
κι είναι και βαρύ κορμί! Εσύ μπήκες;

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Παιδιά χτες πρωινή βάρδια στο φυλής 65 όροφο ήταν μια κοπέλα νομίζω λεϊλα λεγόταν, του μπανάκι βραιο πιτσιρίκι με Τάτου στην κλείδα στα πλευρά κάπως και πιρσινγκ στο δεξί βυζι!! Εννοείτε ότι μόλις ειδα σκουλαρίκι στο βυζι ψαρωσα εκείνη την ώρα βγήκε και ένας τύπος από μέσα και κάτω τον ρώτησα τι έλεγε μέσα! Μου λέει φίλε τίποτα , μη. Ακουμπάς το ένα και μη. Ακουμπάς το άλλο ήταν , μόνο εμφάνιση ! Μέσα είναι μούφα !
Προς ενημέρωση κάποιων που θα την δουν και θα τους αρέσει !!!!!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οι μόνες για 'μενα που δικαιολογούν
τα είκοσι ευρώ είναι η Ιζαμπέλα (αν και πάχυνε κι άλλο) κι η Ηλέκτρα.

Φίλε σήμερα πέρασα λίγο από Λιοσίων 73Β για να δω πώς είναι η Ιζαμπέλα αφού έχει παχύνει..Φίλε,έχει γίνει τούρμπο η τύπισσα,και το βυζί βλέπω μεγάλωσε..Μου αρέσει περισσότερο από τότε που την είχα πάρει..Σε 1-2 εβδομάδες,λέω να πάω να τη δοκιμάσω μετά από καιρό.

Πάντως,στο ότι αξίζει,συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.Είναι έρωτας η τύπισσα,όλο το καλοκαίρι την περίμενα να γυρίσει από Ρωσία,μιας και είχα περάσει τρέλα μαζί της και το γούσταρε πολύ..

ΕΡΩΤΑΣ μιλάμε,Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ !!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom