mela33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 491
Χθες δευτερη βαρδια ηταν.Καλησπέρα μήπως σου είναι εύκολο να μαςΚαλησπέρα μήπως σου είναι εύκολο να μας πεις την βάρδια που πέρασες?
Χθες δευτερη βαρδια ηταν.Καλησπέρα μήπως σου είναι εύκολο να μαςΚαλησπέρα μήπως σου είναι εύκολο να μας πεις την βάρδια που πέρασες?
Δεν κάνουν αυτές.
Οι μόνες για 'μενα που δικαιολογούν
τα είκοσι ευρώ είναι η Ιζαμπέλα (αν και πάχυνε κι άλλο) κι η Ηλέκτρα.
Ή πρώτη ήταν όροφο κι η άλλη ισόγειο.
Μαζί δεν τις προτείνω.
Δεν εκτελούν ομαλά τα προγράμματά τους ταυτόχρονα. Γνώμη μου...
= Μαριάννα. Που είναι αυτή;
Σου έκανα λάικ για απλή συμπαράσταση
ως συναγωνιστής και μόνο.
(black humor)
Καλησπέρα!
Για εμάς, που οι εταίρες είναι η ζωή μας, αν μας έλεγαν να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς εταίρες....
Νομίζω, ακριβώς αυτό είναι ο ορισμός της κόλασης
καλυτερα ...να μεινει και κανα φραγκο στην τσεπη και να γαμαμε και καμια τριτοδευτερη στην κανονικη ζωη ...να παρουν και αυτες λιγη χαρα
Παίδες... η Τζούλια (από Πιπίνου) μου είπαν πως σταμάτησε για πάντα λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων... Ίσως έχει αναφερθεί και δεν το πήρα χαμπάρι αν όχι το αναφέρω για τους φανς της....
Μήπως γνωρίζεις αν στο κατάστημα έρχεται μία Βαλεντίνα με σπαστό μαλλί από Ρεμουνδου 20; παλιά έκανε κάνα ρεπό εκεί.
Μήπως φορούσε νυχτικό και σαλόναρε απλά με σταμάτημα; απουσιάζει μία Βικυ από το Ιάσωνος 32 ευθεία.
Ψιλομοιάζει η περιγραφή σου.
Δεν χρειάζεται τριβή τέτοιου είδους.Δεν είναι εις γνώσιν τους.Πρέπει να τα ζήσεις από "μέσα" για να τα μάθεις.
Ακόμα θυμάμαι το σοκ που έπαθα όταν είδα μια κοπέλα να "ετοιμάζεται" για τον επόμενο πελάτη...
Καλη η Ευα 6 μερες λεει ειναι εδω και δεν γουσταρει να κατσει δυστυχωςΚαλησπέρα σε όλους
Φωκαιας 25β η Ευα η "Γαλλιδα" αξίζει της προσοχής μας. Καθαρο ομορφο,κοριτσι και καυλιαρικο κριμα που δεν την ανακαλυψα πιο νωρις.
Στην απογευματινή βάρδια πάντα η Ευα.
Αυτά απο εμένα
Καλή συνέχεια σε όλους.
Υ.Γ. Η μοντελοαλισίδα θελει επειγόντως ανανεωση η εμπλουτισμό στα κοριτσια της. Αυτα που εχουν μεινει σχεδον εχουν φρικαρει.
Γεια χαρά αυτό ακριβώς ένιωσα και γω για αυτή την Ρίτα μου έβγαλε την εικόνα της απογοητευμενης κοπέλας πιθανότατα και αηδιασμενης ποιος ξέρει υπόθεση κάνω θα δω και την Λόλα και θα αποφασίσω να ρισκάρω Καλό βράδυ καλή βάρδια σε όσους δουλεύουνΝωρίτερα στο Διδύμου 22,
Κάτω η Λύντα με ΦΟΥΛ πρόγραμμα και μια νέα κοπέλα, όνομα Λόλα, ξανθιά, με πιασίματα (όχι χοντρή),
tribal tattoo στη μέση και έκφυλο μουτράκι. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα.
Πάνω στον όροφο Αγγέλα και η νέα Ρίτα, κοπέλα νταρντάνα και ψηλή, αλλά δε με έπεισε να περάσω.
Πρόγραμμα και για τις δυο, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα, είπε η τσατσά.
Έχει κάποιος εμπειρία με τη Λόλα, φάνηκε αρκετά τσαχπίνα στο σαλονάρισμα.
Καλησπέρα σε όλους
Φωκαιας 25β η Ευα η "Γαλλιδα" αξίζει της προσοχής μας. Καθαρο ομορφο,κοριτσι και καυλιαρικο κριμα που δεν την ανακαλυψα πιο νωρις.
Στην απογευματινή βάρδια πάντα η Ευα.
Οι μόνες για 'μενα που δικαιολογούν
τα είκοσι ευρώ είναι η Ιζαμπέλα (αν και πάχυνε κι άλλο) κι η Ηλέκτρα.