Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (16 μέλη και 199 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Από τα συμφραζόμενα είναι φανερό ότι υποθέτω. Εμένα μου το είπε η τσατσα
με τα ωραία μάτια χτες. Συνήθως πέφτει μεσα. Η άλλη με τα δόντια κούνελου είναι ναυάγιο. Λέει καλημέρα και μπορεί να είναι νύχτα.
Πηγα σημερα σκαστος απ τη δουλεια,απ την αλλη εβδομαδα μου ειπε ο λαγος.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καταδρομική επιχείρηση πριν καμιά ώρα με τη Μαρία στο Μ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα. Ψηλό μελαχρινό μιλφάκι, με ωραίο ακά τσιμπούκι. Βέβαια, η αρχική σκέψη ήταν να πάω με αυτή την "Μόνικα", την γκιλφάρα στο Ιάσωνος 2 ισόγειο, όμως έλειπε (τυχερός ή άτυχος γι' αυτό, δεν ξέρω). Θα γράψω κριτική με περισσότερα στοιχεία.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μεταξουργείο λίγα από πρώτη βάρδια...

Ιάσωνος 44 μεσαίο καινούργιο - Μαρία η χονδρή μελαχρινή με θηριώδης κιλότα.
Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46 διαδρόμος - Βαλέρια η γνωστή ξανθοκάστανη με επιτυχημένη απόκρυψη στο μπυροκοίλι.
Θαύματα κάνουν τα ρούχα. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Ιάσωνος 30 όροφος - Λάουρα η μελαχρινή καμπυλωτή φολάρα με απλό πρόγραμμα.
Όχι η φολοΛάουρα από Κολωνού 11 όροφο. Γενικώς αποφεύγετε τις Λάουρες.

Ιάσωνος 32 όροφος - Δήμητρα η ξανθιά χονδρή τάπα με τα γυαλιά. Ελ.στοματικό και κώλος σήμερα.
Φαίνεται έφαγε ελαφρά χθες. Η τσατσά συμπαθέστατη κι ευγενική.

Ιάσωνος 32 αριστερά - Λόρι η μελαχρινή φόλα με το πεταχτό σαγόνι αλόγου.

Ιάσωνος 32 ευθεία - Έλενα η γλυκιά καστανή χονδρούλα με...απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.

Ιάσωνος 2 δεξί - Αλεξάνδρα η ξανθιά χονδρή με φουλ. Έχει αφεθεί πολύ.
Μοιάζει λίγο με τραβέλι. Είναι όμως γυναίκα. Πάλι καλά.

Ιάσωνος 1 μεσαίο κλειστό.
Εμ βέβαια αν δεν υπάρχουν καινούργιες πόσο θα αντεξει η φολάρα Μαρίνα δεξιά
κι η παχουλή Έλλη αριστερά;

Ιάσωνος 1 δεξί - Νικόλ μελαχρινή αγριόφατσα με στέκα τενίστριας στο μαλλί κι ελ.στοματικό.

Κολωνου 27 ισόγειο - Τερέζα η συμπαθής ζουμερή μελαχρινή με απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 27 - υπόγειο Φλώρα η χονδρή τσιμπουκοχειλού με ελ.στοματικό.

Κολωνου 27 όροφος - Σοφία η γνωστή ξανθιά κουρασμένη μιλφ με ελ.στοματικό.

Κολωνού 30 ισόγειο - Ντάρια η καστανή φολάρα με απλό πρόγραμμα.
Κρέμασε από όταν αδυνάτισε αλλά η φόλα...φόλα.

Κολωνού 30 όροφος 1 - Γκαμπριέλα η καστανή φόλα και οι άλλες δωμάτιο.
Απλό πρόγραμμα. Ρε πως φαίνονται οι φόλες. Βγαίνουν πολύ συχνά από κουζίνα
κι όχι από δωμάτιο.

Κολωνού 30 όροφος 2 - Ιονέλλα η όμορφη προσφάτως καινούργια μελαχρινή στα 15 ευρώ με απλό πρόγραμμα
και μαγκωμένη στο σαλόνι ίσως από το άγχος. Μαζί της η Εύα ξανθιά κοντή με απλό πρόγραμμα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.911
Πόντοι
736
Αλλά.......όπως είχε πει και ο Μέγας φιλόσοφος Βίκτωρας, 'ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός να κερδάνε, και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε'  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Για το Αιγάλεω ήταν όχι για τον Πανιώνιο.Παλιά ιστορία τι να λέμε.....

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Έχω καιρό να βγω με χαμόγελο από το Βέργας 3. Βασικά χρόνια έχει να με ικανοποιήσει απόλυτα αυτό το τριπλό σύστημα μπουρδέλων και με το σημερινό θα μπει στην μαύρη λίστα μου δια παντός...
Αφού είδα τι παίζει δεξιά και αριστερά σήμερα το απόγευμα, πήγα και στο όροφο όπου δούλευε η Κίρα και έδωσα το πρώτο 20ρικο. Η κοπέλα από εμφάνιση δεν λέει καθόλου. Πιασήματα, πρόσωπο κάτω του μετρίου σκαμένο με σπυράκια, κώλος ψηλοεπίπεδος και βυζάκια 2άρια πεσμένα. Μου φάνηκε ρομαντική και γι'αυτό μπήκα, επειδή ήθελα λίγο πιο ανώμαλα πράγματα σήμερα. Η κοπέλα μπαίνει μέσα και μιλάει ακατάπαυστα πράγμα που δεν με καυλώνει καθόλου. Πίπα ακάποτη καλούτσικη, αλλά όχι ουάου. Επέμενε να την πάρω στα τέσσερα, αλλά δεν της έκανα το χατήρι. Την καπότα την έβαλε σαν κάλτσα και συνέχεια την μάζευα. Ήρθε λίγο από πάνω μου και κουνιόταν σαν βάρκα ατσούμπαλα και μετά την ξάπλωσα και ήρθα πάνω της. Εκεί πάλι δεν υπήρχε συντονισμός και για να μην πάει χαμένο το 20ρικο, έβγαλα την καπότα και έτριψα τον πούτσο μου πάνω στο μουνί της και όταν ήρθε η ώρα να χύσω, άνοιξα τα μουνόχειλα και άδειασα μέσα χωρίς να μπω μέσα της. Μου φάνηκε ρομαντική και πιστεύω ότι θα μπορούσα να μπω αν το ήθελα. Πηγαίνοντας να πάρω το παντελόνι από την κρεμάστρα για να ντυθώ, μου πέφτει το κινητό και σπάει η οθόνη γαμώ την τρέλα μου. Samsung note 8 με ζημιά που ανέρχεται στα 250 ευρώ.
Από το σοκ της ζημιάς η ψυχολογία μου πήγε στα τάρταρα και είπα να ρισκάρω και το δεύτερο 20ρικο στο δεξί μπουρδέλο του Βέργας 3 μπας και ανέβω λίγο...
Εκεί δούλευε η Νάνσυ από την Μολδαβία. Όπως είπε και ο Κλεόβουλος, όντως επέστρεψε πίσω με παραπάνω κιλά και το σώμα της έγινε ατσούμπαλο τελείως. Επειδή όμως είχα περάσει καλά πριν μήνες, πέρασα ξανά μαζί της. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο φορώντας ένα κορμάκι μαύρο και το έβγαλε όπου ξεχείλισε η τεράστια κοιλιά που απέκτησε. Κάποια προκαταρκτικά δευτερολέπτων στα όρθια με εμένα να βουτάω για λίγο στις πελώριες βυζάρες και βιαστικά μου είπε να ξαπλώσω. Μου έκανε μία ακάποτη πίπα που καμία σχέση δεν είχε με την πρώτη φορά. Πρώτη στάση για λίγα δευτερόλεπτα ανέβηκε πάνω μου και επειδή δεν μπορούσε να κουνηθεί αμέσως αλλάξαμε. Την ξάπλωσα και άρχισε να με προτρέπει να τελειώσω γρήγορα ενώ δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά από την ώρα που μπήκε. Την έβαλα στα τέσσερα και σπρώχνοντας βιαστικά ήρθε το τέλος, ενώ την ώρα που την πήδαγα σε αυτήν την στάση, μου ήρθε και μία ελαφριά εσάνς κωλίλας. Σηκώθηκε και αποχώρησε τρέχοντας γυμνή από το δωμάτιο λες και την περίμεναν ορδές στα δωμάτια...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Το να πηδάς μια γυναίκα που δεν σου αρέσει καθόλου εμφανισιακά και να την πληρώνεις κι από πάνω σίγουρα είναι το άκρον άωτο του μαζοχισμού!

• Like

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Το να πηδάς μια γυναίκα που δεν σου αρέσει καθόλου εμφανισιακά και να την πληρώνεις κι από πάνω σίγουρα είναι το άκρον άωτο του μαζοχισμού!

εγω τι να πω που εχω ευκαρια να γαμησω απειρες πατασβουρες δωρεαν... παρολλα αυτα δεν γαμαω αυτες στο εξω κοσμο αλλα πληρωνω να γαμησω στα μπουρδελα ακομα χειροτερες απο αυτες που μου την πεφτουν εξω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δυστυχώς έτσι είναι !! Αλλά τι συζητάμε τώρα ?? Εδώ υπάρχει γνωστή πουτάνα σε συγκεκριμένο οίκο στην Κολωνού, που από το 2015 γαμιέται ακάποτα με όλους από την πρώτη μάλιστα συνεύρεση. Και μάλιστα ο ίδιος οίκος είχε και μέχρι πριν λίγο καιρό και 2η πουτάνα που έκανε τα ίδια, απλά σε διαφορετική βάρδια  :headbang: :headbang: Και όμως, δεν έχει γίνει καμία καταγγελία από κανέναν, ούτε έχει γίνει κάποια ενέργεια από κάποιον αρμόδιο που σίγουρα θα ξέρει αυτή την πληροφορία. Και η κουτσή Μαρία ξέρει για αυτόν τον οίκο, ότι πρωί - βράδυ μπορούσες να γαμήσεις ακάποτα, είναι δυνατόν να μην το ξέρουν οι αρμόδιοι της Αστυνομίας ?? Αλλά.......όπως είχε πει και ο Μέγας φιλόσοφος Βίκτωρας, 'ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός να κερδάνε, και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε'  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή
φίλε skatakis.

Γαμάς γκόμενες ακάποτα επειδή αυτό είναι αυθεντικό-πολυτελές και γαμάς
πουτάνες με καπότα επειδή είναι
ψέμα-ευτελές.

Αδιαφορεις για αρρωστιάρες γιατί όλοι παν και ξαναπάν και δεν περιμένεις έλεγχο γιατί όλα είναι πιασμάν.

Το βράδυ 3 φορές πριν κοιμηθείς
σαν προσευχή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
χαχαχαχα καπου εδω μεσα ειδα ενα γκαλοπ για κατι ναυαγια...

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγω τι να πω που εχω ευκαρια να γαμησω απειρες πατασβουρες δωρεαν... παρολλα αυτα δεν γαμαω αυτες στο εξω κοσμο αλλα πληρωνω να γαμησω στα μπουρδελα ακομα χειροτερες απο αυτες που μου την πεφτουν εξω

Άλλη μία μαρτυρία οτι δεν βλεπονται
κάποιες μπουρδελιαρες.
Πληρωνει ο άνθρωπος λόγω τιμολόγησης
κι όχι λόγω ανάγκης.

Εγώ αυτό κατάλαβα!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Είσαι ήρωας και φιλάνθρωπος!

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Μεταξουργείο λίγα από πρώτη βάρδια...

Ιάσωνος 44 μεσαίο καινούργιο - Μαρία η χονδρή μελαχρινή με θηριώδης κιλότα.
Απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46 διαδρόμος - Βαλέρια η γνωστή ξανθοκάστανη με επιτυχημένη απόκρυψη στο μπυροκοίλι.
Θαύματα κάνουν τα ρούχα. Ελ.στοματικό και κάτι ψιλά.

Ιάσωνος 30 όροφος - Λάουρα η μελαχρινή καμπυλωτή φολάρα με απλό πρόγραμμα.
Όχι η φολοΛάουρα από Κολωνού 11 όροφο. Γενικώς αποφεύγετε τις Λάουρες.

Ιάσωνος 32 όροφος - Δήμητρα η ξανθιά χονδρή τάπα με τα γυαλιά. Ελ.στοματικό και κώλος σήμερα.
Φαίνεται έφαγε ελαφρά χθες. Η τσατσά συμπαθέστατη κι ευγενική.

Ιάσωνος 32 αριστερά - Λόρι η μελαχρινή φόλα με το πεταχτό σαγόνι αλόγου.

Ιάσωνος 32 ευθεία - Έλενα η γλυκιά καστανή χονδρούλα με...απλό πρόγραμμα και κάτι ψιλά.

Ιάσωνος 2 δεξί - Αλεξάνδρα η ξανθιά χονδρή με φουλ. Έχει αφεθεί πολύ.
Μοιάζει λίγο με τραβέλι. Είναι όμως γυναίκα. Πάλι καλά.

Ιάσωνος 1 μεσαίο κλειστό.
Εμ βέβαια αν δεν υπάρχουν καινούργιες πόσο θα αντεξει η φολάρα Μαρίνα δεξιά
κι η παχουλή Έλλη αριστερά;

Ιάσωνος 1 δεξί - Νικόλ μελαχρινή αγριόφατσα με στέκα τενίστριας στο μαλλί κι ελ.στοματικό.

Κολωνου 27 ισόγειο - Τερέζα η συμπαθής ζουμερή μελαχρινή με απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 27 - υπόγειο Φλώρα η χονδρή τσιμπουκοχειλού με ελ.στοματικό.

Κολωνου 27 όροφος - Σοφία η γνωστή ξανθιά κουρασμένη μιλφ με ελ.στοματικό.

Κολωνού 30 ισόγειο - Ντάρια η καστανή φολάρα με απλό πρόγραμμα.
Κρέμασε από όταν αδυνάτισε αλλά η φόλα...φόλα.

Κολωνού 30 όροφος 1 - Γκαμπριέλα η καστανή φόλα και οι άλλες δωμάτιο.
Απλό πρόγραμμα. Ρε πως φαίνονται οι φόλες. Βγαίνουν πολύ συχνά από κουζίνα
κι όχι από δωμάτιο.

Κολωνού 30 όροφος 2 - Ιονέλλα η όμορφη προσφάτως καινούργια μελαχρινή στα 15 ευρώ με απλό πρόγραμμα
και μαγκωμένη στο σαλόνι ίσως από το άγχος. Μαζί της η Εύα ξανθιά κοντή με απλό πρόγραμμα.

H Bάλια τι έγινε από Κολωνού 30?...Μας άφησε?...Άλλη φόλα αυτή...που την είχαν και στα 15...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
:helpplea:ΠΑΙΔΙΑ SOS :helpsos: :helpsos: :helpsos:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΙΟΥΤΥ :afro: ΤΗΣ ΓΚΑΝΗΣ :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :smiley6600: :bounce:

9+μμ σκαω Φυλης  :walkingpenis:
Φυλ66Αριστερο η πανηψυλη λευκοσαρκη Ιωαννα
Φυλ84Κατω ο κυριος τσατσος μου παρουσιασε την Μαυρη Θεα :erection:ενω με ενημερωσε οτι σε λιγα λεπτα,απ την στιγμη που γραφεται αυτο το μνμ,θα ρθει,στις 00.00,κ 2η μαυρουλα ενω η Μπιουτυ θα εμφανιζεται απεναντι.
Η Μπ. εχει μεγαλωσει...βυζαρες :tits2:,κοιλαρα :undecided: κ ΚΩΛΑΡΑ :kissass: :kissass2: :headbaning2:απευθυνεται κ αυτη πλεον σε nice market :birdman:
Επισης δεχεται μονο Ελληνες...αυτο ακουγα οσο την περιμενα στο δωματιο,του οποιου τον φωτισμο ειχε δυναμωσει ο κυριος τσατσος :thumbsup:
Η πιπα της ονειρο οπως ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ :kneel: :kneel: :kneel:
Συνεχισαμε στα 4 :fuck2:τα βογγητα της σιγουρα ακουγονταν στο σαλονι μεχρι την στγμη που τελειωσα :coolcondom:
Ολα καλα λοιπον ΑΛΛΑ σημερα ηταν λιγο κακοθυμη :undecided:δεν γνωριζω τον λογο :think:παρολα αυτα αν τυχει,θα την ξανακαβαλησω επειδη αντεχει το δυνατο γαμησι στο 4 :fuck2: :wanker:
Φυλ+Πιπ Μαρια γυφτακι κοντα στα πρωτα αντα... :S

Αυτα απο μενα+καλα να περνατε :smiley6600:

:hi: :hi: :hi: :tn04:

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Οι εξετάσεις πρεπει να γίνονται και οφείλουμε να προσέχουμε. Το πρόβλημα είναι με αυτούς που ξέρουν την κατάντια τους, συνεχίζουν και γίνονται και περιγελοι.
Καλά για τις τυπισσες δεν ξέρω τι εξετάσεις κάνουν κι αν κάνουν όταν πρεπει. Αλλα και πάλι αν η άλλη κάνει τώρα εξετάσεις, μετά από το επόμενο γαμήσι αν τραβηξει το σχοινί, πάλι δεν είσαι σίγουρος.
Πιστεύω όταν έχει 1-2 άτομα αναμονή (παραπάνω δύσκολα) απλά σκουπιζουν το μουνι τους με ενα μουνοπανο ή μαντηλακια βγαίνοντας από το δωμάτιο, ψεκαζονται με άρωμα, κάνουν και γάργαρα με διάλυμα (αν κάνουν) και φτιάχνοντας μαλλί και μουρη σε χρόνο dt, μπαίνουν στον επόμενο. Μπάνιο σημαίνει αραιο ντους στο φτερο και μόνο αν ιδρωσουν. Ορισμένοι νομίζουν οτι η άλλη έρχεται από την κολυμπήθρα σε κάθε γαμησι.
Εδώ τα χέρια σου να τυχει να πλυνεις με σκετο ζεστό νερό 5 φορές σε δύο ώρες αισθανεσαι διαφορετική αφή.
Οποτε πως να πλυνουν γεννητικά όργανα
με σαπούνια και σφουγγάρια 20 φορές ας πούμε; θα το διαλύσουν το μουνι
και τον κώλο. Εις γνώσιν μας είναι όλα.

Δεν είναι εις γνώσιν τους.Πρέπει να τα ζήσεις από "μέσα" για να τα μάθεις.
Ακόμα θυμάμαι το σοκ που έπαθα όταν είδα μια κοπέλα να "ετοιμάζεται" για τον επόμενο πελάτη...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
H Bάλια τι έγινε από Κολωνού 30?...Μας άφησε?...Άλλη φόλα αυτή...που την είχαν και στα 15...

Της ελεγες προκαταρκτικά κι άκουγε προκριματικά. Ήθελε να γίνει μοντέλο
και πήγε σε μπουρδέλο.
Απορω ποιος πέρασε καλά μαζί της.
Ούτε καν προσεξα αν ήταν εκεί.

Μικρά μικρά από πρωί...

Στο Ιασωνος 20 ασανσέρ έπαιζε μπάλα
η αυγουλομάτα Τζουλια. Φόλα με απλό πρόγραμμα και υποχόνδρια.

Στο Ιασωνος 20 όροφος έχει καταντήσει κουραστικό το δίδυμο Ζιζελ - Γιάννας.

Παίζει να μπαίνει 1 Ελληνας - 30 Πακιστανοί. Άχρηστες εντελώς. Πως στον πουτσο μπαίνουν αυτοί, δεν μπορώ να καταλάβω. Απλό πρόγραμμα αλλά χάλια μαύρα.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Όσοι γυρνάτε τέτοια ώρα, μια προειδοποίηση, μακριά από Βικτωρία Λιοσίων 73α ισόγειο, πίπα της πλάκας και η αρχαριες κάνουν καλύτερη, μηδέν επικοινωνία, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ καθόλου, η τσατσά γριά με τα μακριά μαλλιά ηλιθια, ούτε ευχαριστώ δεν λέει, και βαράει πόρτες επίμονα, η εβελυν κάνει τι καλύτερο στοματικο εκεί μέσα, αλλά αυτή εδώ βάζει το μισό κεφαλάκι και κοροϊδεύει.. Πεταμένα 20 ευρώ, οπότε την δείτε, μακριά... Α και όταν βαραγε η κωλο γριά αυτή μου έλεγε time και time... Τεσπα ας το πάρω μέσα μου ότι είχα ένα 20ρικο στην τσέπη και το χασα στο δρόμο

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Δυο φρέσκα πιπινάκια χτες βράδυ στο Πιπίνου 118.
Νάντια και Ντιάνα αν δεν κάνω λάθος
Η μία ξανθιά γάλακτος και η άλλη πολύ πετιτ με φυσικό κρεμαστό στήθος, πολύ αδύνατη και με μακριά μαλλιά. Πήρα τη δεύτερη και πέρασα αρκετά καλά. Δεν ζήτησα πίπα άνευ αν και λογικά θα κάνει γιατί μύριζε λίστεριν το στόμα της. Δαχτύλιασμα δέχτηκε δεν είδα να δυσανασχετεί. Φιλάκια με φειδώ και γενικά gfe κλίμα. Γενικά δεν έκλαψα το εικοσάρικο.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Για το Αιγάλεω ήταν όχι για τον Πανιώνιο.Παλιά ιστορία τι να λέμε.....
Έχεις δίκιο συναγωνιστή, μπέρδεψα τις ομάδες. Τι κρίμα να λείπει αυτό το άτομο από το Ελληνικό ποδόσφαιρο  :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom