Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (10 μέλη και 124 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.428
Πόντοι
12.436
Έστω και καθυστερημένα λόγω βαρεμάρας πια να γράφω στο σάιτ κάποιες συνευρέσεις μου.

Κεραμεικού 15: Αγγελής ή κάτι τέτοιο... :S Λατίνα με κωλαρα και πλαστικές βυζαρες, με τατουάζ, αλλά μέτριο πρόσωπο.ηλικια κάπου στα 30. Μέσα κάνει καλή πίπα, αλλά στο σεξ είναι πολύ μέτρια και στα 10 λεπτά θέλει να φύγει. Για μένα αξίζει για μία φορά.
Btw η τσατσά είναι μία ξανθιά με βυζάρες για πολύ ισπανικό :headbaning2:

Αλιονα από διδύμου 18 α, μπορεί να είναι παρλαπιπω, μπορεί να το έχει χάσει  :uglystupid:, μπορεί πολλά πράγματα αλλά αν σε συμπαθεί με 20 ευρώ σου κάνει προκαταρκτικά με μασάζ, ΠΙΠΑΡΑ με φτυσιματα, πουτσοσκαμπιλα στο πρόσωπο της, γλυψιμο αρχιδιων και ισπανικό καλύτερα από το 90%  των πουτανων στα 20 ευρώ. Γαμηση τίμιο και τελείωμα στο στόμα της. Και για το τέλος πάλι μασάζ.
Πάνω από μισή ώρα μέσα με την τσατσά να μιλάει μία φορά και μετά να μην ενοχλεί.
Πάντως καταλάβαινε κάποιος ότι τον γουστάρει όταν μπαίνει μέσα και κλείνει την πόρτα και άμα έχει μαζευτεί κόσμος στο σαλόνι σταματά για να βγει να πει το πρόγραμμα και μετά ξαναμπαίνει μέσα να συνεχίσετε.
Γουστάρει μικρούς και μάλιστα δίνει και συμβουλές για πως να φέρομαι σε μια κοπέλα :P.
Εγώ πάντα περνάω καλά μαζί της δίχως να έχω τρελές απαιτήσεις.

Διδύμου 18 β η Σόνια. Την ξαναπηρα μετά από μια μέτρια συνουσία πριν από 1 χρόνο, αλλά πάνω κάτω τα ίδια. Πίπα για μένα χάλια, απλά με άφηνε να πιάνω τις βυζάρες της και στο σεξ είχε πιο πολύ συμμετοχή. Κώλο δεν πήρα γιατί την πρώτη φορά μου έλεγε ότι ποναγε.

Μπιουτι φυλής 65. Παχυνε σε σχέση με πέρυσι αλλά οι βυζάρες και η κωλαρα εκεί... μαζί με το μπυροκοιλι :S :S :S. Ήταν σε ένα νησι μου είπε αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο :rolleyes:. Επίσης κάνει και μια"ιδιοτικη δουλειά"...
Στα του αγώνα προκαταρκτικά καλά με twerking και κωλοσκαμπιλα από μένα, στην συνέχεια πιπαρα με προφυλακτικό οπου τον πήρε όλον μέσα  :headbaning2:. Στο σεξ ποναγε λιγάκι γιατί ήμουν ο πρώτος, αλλά δέχεται σκληρό γαμηση. Τίμια.

Μάγκες επέστρεψε η Πειραιώτισσα και αν ναι μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στις εξής ερωτήσεις:
Τι πρόγραμμα κάνει
Μέρες και ώρες
Σπίτι
Αν είναι ίδια, καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με την τελευταία της εμφάνιση.
Αν κάποιος την πήρε κιόλας ιδανικό θα ήταν να πει την εμπειρία του.

Άκουσα για μια μιλφαρα Βάσια από βέργας 7 αλλά το Σάββατο που πήγα ήταν μια τίνα πολύ μέτρια. Ξέρετε αν συνεχίζει στον οίκο;

Η Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7 είναι το ίδιο δυναμίτης μέσα;

Σόρρυ για τις ερωτήσεις, αλλά παω πολύ σπάνια καταδρομές, κυρίως στοχευμένα λόγω βαρεμάρας κυρίως  :S :S  :S

Καλό βράδυ και καλά γαμησια :hi:

molos4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος Μεγ. Αλεξανδρου 15 στην βραδινη βαρδια ποια δουλευει;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Φίλε σήμερα πέρασα λίγο από Λιοσίων 73Β για να δω πώς είναι η Ιζαμπέλα αφού έχει παχύνει..Φίλε,έχει γίνει τούρμπο η τύπισσα,και το βυζί βλέπω μεγάλωσε..Μου αρέσει περισσότερο από τότε που την είχα πάρει..Σε 1-2 εβδομάδες,λέω να πάω να τη δοκιμάσω μετά από καιρό.

Πάντως,στο ότι αξίζει,συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.Είναι έρωτας η τύπισσα,όλο το καλοκαίρι την περίμενα να γυρίσει από Ρωσία,μιας και είχα περάσει τρέλα μαζί της και το γούσταρε πολύ..

ΕΡΩΤΑΣ μιλάμε,Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ !!!!!!

Ξέφρενε και αγόγγυστε συνοδοιπόρε, για 20 είναι εντάξει η Ηλέκτρα.
Αλλά έχει παχύνει όπως σου είπα και οφείλουμε να το καταγράψουμε.
Όπως οφείλουμε να καταγράψουμε και το ότι η πιο λίγη εκεί μέσα είναι η Έλεν.
Για 30 με την Ηλέκτρα δεν πάει με τίποτα η Ιζαμπέλα γιατί θα σου χαλάσει
ακόμα και το εικοσάρικο. Είπαμε, αυτές είναι να τις παίρνεις μεμονωμένα!
Δεν υπάρχει καμία παρτούζα εκεί μέσα να δένει και με κανέναν απολύτως τρόπο.
Γνώμη μου!

Ένας ευγενής πελάτης οφείλει να πηγαίνει με μία δεσποσύνη κάθε φορά
από αυτές τις δύο και αν δουλεύουν μαζί ταυτόχρονα να μην επιλέγει καμία (τους).
Αν πάρεις και τις δύο μαζί, αλληλο-εξουδετερώνονται. Απλώς ενημερώνω.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Την είχα πετύχει τυχαία ένα μεσημέρι κι έπλεε σε μια απέραντη ατονία.
Δεν το λέω για διαφωνία αλλά για την εντύπωση που αποκόμισα.
Πως θα δουλέψει αυτή με ένα απλό πρόγραμμα
όταν εκατέρωθεν υπάρχουν συμπληγάδες παροχής υπηρεσιών;
κι είναι και βαρύ κορμί! Εσύ μπήκες;

Ναι περασα μαζι της γιαυτο και μιλησα εδω. Περασα πολυ καλα και νομιζω καποιος που θελει να απολαυσει μια αληθινή γυναικα δεν εχει να χασει στην παρεα μαζι της ειναι ερωτικη αρκετα αν και προσπαθει να το παιξει επαγγελματικά τελικα αφηνεται στην καυλα. Στο δωματιο εμεινα πανω απο 15λεπτα και η τσατσα δεν χτυπιοταν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.734
Πόντοι
5.827
Ναι περασα μαζι της γιαυτο και μιλησα εδω. Περασα πολυ καλα και νομιζω καποιος που θελει να απολαυσει μια αληθινή γυναικα δεν εχει να χασει στην παρεα μαζι της ειναι ερωτικη αρκετα αν και προσπαθει να το παιξει επαγγελματικά τελικα αφηνεται στην καυλα. Στο δωματιο εμεινα πανω απο 15λεπτα και η τσατσα δεν χτυπιοταν.
Φιλιά στο στόμα αφήνει;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Γνωριζει καποιος Μεγ. Αλεξανδρου 15 στην βραδινη βαρδια ποια δουλευει;

Δεν υπάρχει βραδινή βάρδια εκεί. Μόνο δεύτερη με Ναταλία λεπτή προστυχόφατσα
και όποια άλλη υπάρχει. Ελ.στοματικό.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

molos4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μια Τανια μιλφ τσουπωτη με αγορε ξανθο μαλλι ξερετε που δουλευει;

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ξέφρενε και αγόγγυστε συνοδοιπόρε, για 20 είναι εντάξει η Ηλέκτρα.
Αλλά έχει παχύνει όπως σου είπα και οφείλουμε να το καταγράψουμε.
Όπως οφείλουμε να καταγράψουμε και το ότι η πιο λίγη εκεί μέσα είναι η Έλεν.
Για 30 με την Ηλέκτρα δεν πάει με τίποτα η Ιζαμπέλα γιατί θα σου χαλάσει
ακόμα και το εικοσάρικο. Είπαμε, αυτές είναι να τις παίρνεις μεμονωμένα!
Δεν υπάρχει καμία παρτούζα εκεί μέσα να δένει και με κανέναν απολύτως τρόπο.
Γνώμη μου!

Ένας ευγενής πελάτης οφείλει να πηγαίνει με μία δεσποσύνη κάθε φορά
από αυτές τις δύο και αν δουλεύουν μαζί ταυτόχρονα να μην επιλέγει καμία (τους).
Αν πάρεις και τις δύο μαζί, αλληλο-εξουδετερώνονται. Απλώς ενημερώνω.

Η Ιζαμπέλα σήμερα που την είδα,με άφησε άφωνο με τις βυζάρες που έχει κάνει  :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis:
Τι εννοείς ΄΄αλληλοεξουδετερώνονται΄΄ ;;

Όσο για την Έλεν,3 φορές έχω πάει και ήταν πολύ συμμετοχική.Γενικά για εμένα,οι λατίνες είναι πολύ θερμές,εκτός από την Μπρίτνεϊ που ήταν λίγο μαζεμένη.Ντάξει δε λέω,και η Μπρίτνεϊ μου άρεσε που φαινόταν γλυκιά και αθώα,αλλά φοβάμαι πως για τους περισσότερους συναγωνιστές θα ήταν φόλα.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Μπιουτι φυλής 65. Παχυνε σε σχέση με πέρυσι αλλά οι βυζάρες και η κωλαρα εκεί... μαζί με το μπυροκοιλι :S :S :S. Ήταν σε ένα νησι μου είπε αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο :rolleyes:. Επίσης κάνει και μια"ιδιοτικη δουλειά"...
Στα του αγώνα προκαταρκτικά καλά με twerking και κωλοσκαμπιλα από μένα, στην συνέχεια πιπαρα με προφυλακτικό οπου τον πήρε όλον μέσα  :headbaning2:. Στο σεξ ποναγε λιγάκι γιατί ήμουν ο πρώτος, αλλά δέχεται σκληρό γαμηση. Τίμια.
Πάχυνε και άλλο?
Δηλαδή από αγριογούρουνο εξελίχθηκε σε Γκοντζίλα?
Ήρωας που την γάμησες.
Πρόσεχε όμως ... να δένεις ένα σχοινί στο πόδι σου και την άλλη άκρη κάπου σταθερά μην γίνει καμιά μαλακία και σε ρουφήξει ολόκληρο μέσα στο μουνί της και ψάχνουμε να σε βρούμε.

Μάγκες επέστρεψε η Πειραιώτισσα και αν ναι μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στις εξής ερωτήσεις:
Τι πρόγραμμα κάνει
Μέρες και ώρες
Σπίτι
Αν είναι ίδια, καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με την τελευταία της εμφάνιση.
Αν κάποιος την πήρε κιόλας ιδανικό θα ήταν να πει την εμπειρία του.

Την καταγάμησα σήμερα δυο φορές και το καταευχαριστήθηκα.
Ίδια και απαράλλαχτη όπως και πριν ένα χρόνο με ίδιο πρόγραμμα 'όλα εκτός κώλου'.
Πάλι πρωινή βάρδια πάλι Φωκ27.
Πάρα πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή.
Αν είχα και άλλα λεφτά μαζί μου θα την ξαναγάμαγα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.428
Πόντοι
12.436
Πάχυνε και άλλο?
Δηλαδή από αγριογούρουνο εξελίχθηκε σε Γκοντζίλα?
Ήρωας που την γάμησες.
Πρόσεχε όμως ... να δένεις ένα σχοινί στο πόδι σου και την άλλη άκρη κάπου σταθερά μην γίνει καμιά μαλακία και σε ρουφήξει ολόκληρο μέσα στο μουνί της και ψάχνουμε να σε βρούμε.

Την καταγάμησα σήμερα δυο φορές και το καταευχαριστήθηκα.
Ίδια και απαράλλαχτη όπως και πριν ένα χρόνο με ίδιο πρόγραμμα 'όλα εκτός κώλου'.
Πάλι πρωινή βάρδια πάλι Φωκ27.
Πάρα πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή.
Αν είχα και άλλα λεφτά μαζί μου θα την ξαναγάμαγα.
Ωραίος φίλε.
Ελπίζω να μένει για καιρό αυτή την φορά

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Η Μπιουτι 3 βάρδια δουλεύει ξέρει κανένας φίλος?

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
169
Πόντοι
1
Έστω και καθυστερημένα λόγω βαρεμάρας πια να γράφω στο σάιτ κάποιες συνευρέσεις μου.

Κεραμεικού 15: Αγγελής ή κάτι τέτοιο... :S Λατίνα με κωλαρα και πλαστικές βυζαρες, με τατουάζ, αλλά μέτριο πρόσωπο.ηλικια κάπου στα 30. Μέσα κάνει καλή πίπα, αλλά στο σεξ είναι πολύ μέτρια και στα 10 λεπτά θέλει να φύγει. Για μένα αξίζει για μία φορά.
Btw η τσατσά είναι μία ξανθιά με βυζάρες για πολύ ισπανικό :headbaning2:

Οντως αυτη η ξανθια τσατσα εχει τεραστιους βυζους....λες να ψηνεται για καμια φαση?:P

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.714
Πόντοι
1.056
TRIKE PATROL ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ :wanker: :wanker: :wanker:

Στις 7+μμ σκαω πλ.Βικτ :walkingpenis: :tn04:με σκοπο να επισκεφτω το thai στο Φυλ66Αριστερα δηλ την Ντεμυ.
Περιμενα ρωσιδα με ασιατικα χαρακτηριστικα...αλλα ειναι leggit thai με την χαρακτηριστικη προφορα αγγλικων απο τα βιντεο trike patrol :happy: :happy: :happy:
Hταν στο δωματιο οταν μπηκα,ενω οταν την ειδα στο σαλονι δεν μπορω να πω οτι μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση :undecided:
Παρ ολα αυτα μαγκες την πηρα 2 φορες :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ειναι πολυ θερμη κ γλυκια :smitten: :smitten:αντεχει το δυνατο γαμησι,δεν το περιμενα,το μουνακι της οταν καυλωσει ανοιγει κατεβαζοντας 2 αχορταγα μουνοχειλα :wanker: :wanker: :wanker:σε ιππευει χωρις αυριο,εκρινει απ την καυλωμενη της μουναρα αφθονα κολπικα υγρα,παιρνει οσο πιο βαθεια πιπα μπορει με πολλα σαλια κ προσφερει μια εμπειρια την οποια θα βιωνες πολλα χλμ μακρια απ την Ελλαδα :headbaning2:
Τι αλλο να γραψω με ξαζουμιασε χωρις να βιαζεται :kneel: :kneel: :kneel:
Με την 1η ευκαιρια θα ξαναπαω.
Στο μαγαζακι ηταν κ η Ιωαννα.
Αυτα απο μενα κ καλα να περνατε :headbaning2:

:hi: :hi: :hi: :orchestra:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom