kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ρε μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς Λίζα από Φυλής 54;
Φαίνεται καύλα!!
Φαίνεται καύλα!!
εχουνε κανει καρτελ οι αλβανοι και μας εχουν καταστρεψει τη σεξουαλικη ζωηΑπογευματινη τσαρκουλα στη φυλης, οι ιδιες και οι ιδιες πλην εξαιρεσεων.
Το επιπεδο εχει πεσει τραγικα και κατι πρεπει να αλλαξει, να φερουν καινουριες κοπελες η να παει
το αντιτιμο στα 15 ευρω.
Πηγα σε ενα οικο οπου μεσα ηταν μια "εξαιρεση" που σιγουρα το αξιζει το 20αρι ωστοσο η υπηρεσια
χτυπα την πορτα οπως ειδα και εγω καπως νωρις. Δεν ηθελα να μου χτυπησει και εμενα την πορτα πανω
στο σφυροκοπημα καθως θα με αποσυντονιζε απο το εργο μου.Ετσι εβγαλα ενα κολαριστο ταληρο απο
την δερματινη πορτοφολα και το εδωσα στην τσατσα, "σε παρακαλω μη μου χτυπησεις πριν το δεκαλεπτο"
ειπα μιλωντας σιγοψυθιριστα στο αυτι. " Μαλιστα κυριε" ειπε η υπηρεσια.
Μπηκα δωματιο και περασα καλα χωρις ενοχλησεις απο την υπηρεσια.
Καλως ηλθε το 25ευρω στη φυλης δηλαδη για ενα αξιοπρεπες γαμησι στο δεκαλεπτο.
Ας το βαλουν κανονικα στην τιμη εν τελει να μη χρειαζεται να λαδωνουμε.
Με μια λέξη, κομοδίνο.Ρε μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς Λίζα από Φυλής 54;
Φαίνεται καύλα!!
Καλησπέρα και αυτή πλέον είναι πολύ πεσμένη ξεζουμισμενη γυναίκα δεν τραβάει άλλο όπως παλιοτερα λογικό είναι από της 5απογευμα μεχρι 8πρωι 15 ώρες δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα απλά σε σχέση με την πλειοψηφία είναι σχετικά καλή.
Γενικότερα η κατάσταση στην πιάτσα δεν αλλάζει ούτε σε παρουσίες δεν ανανεώνεται τίποτα και πουθενά το πιο χειρότερο όμως είναι η μέγιστη κοροϊδία με το κόστος 20€ο και το χρόνο είναι ουτε10λεπτα δεν κάθεται καμία κοπέλα στο δωμάτιο.
Αποτέλεσμα τα στούντιο κρατιούνται ανοικτά και δουλεύουν με σταθερή πελατεία που δεν πατάει ποτέ πια Φυλής όσο περνάει ο καιρός και έρχονται όλο και περισσότεροι πρόσφυγες Μουσουλμάνοι από τα νησιά στην Αθήνα και εγκαθίσταται στο κέντρο αυτοί θα είναι οι πελάτες οπότε ούτε υπηρεσίες ούτε χρόνος ούτε τίποτα θα βελτιωθεί
Τώρα δεύτερη βαρδια;;Live τώρα.. Ιασωνος 1β Έλενα Ρωσσακι 21 χρονων με λαχταριστο πιπινοκορμι.
Δυνατή παρουσία στο 10ρικο. Λεπτομέρειες γαμησιου στην κριτική.
Μιας και αναφέρθηκε η Αλίνα από μοντελοαλυσίδα να πω κι εγώ δύο λόγια. Δεν ξέρω αν η Αλίνα(Βερόνικα πραγματικό) είναι μια από τις κοπέλες που έκανε την καταγγελία λογικά δεν είναι, πιθανολογώ όμως ότι είναι μια από τις ανήλικες που ενηλικιώθηκε κατά την θητεία της στην μοντελοαλυσίδα. Μου το είχε πει η ίδια με κάποια μισόλογα σε μια από τις πολλές συναντήσεις μας( πάνω από τριάντα φορές). Μάλλον για αυτό και οι τσατσάδες δεν θέλουν να αναφέρουν τίποτα πλέον για αυτήν. Αυτά, και άλλα πολλά που δεν λέγονται(Ιταλίες, στενά σοκάκια κτλ κτλ) .
Μου έχει ήδη λείψει πολύ το πιπινοκαυλάκι .
ακάποτο στο μουνι? η τσιμπούκιΗ Αλινα έκανε ακαποτο σεξ πάντως μπορεί να τη τσακωσε καμία τσατσά..
Το χειρότερο μιας τσάρκας οι πανηλίθιες τσατσάδες και οι μυρωδάτοι οίκοι.
εδω και 1+χρονο πηγαινω στο λ73,τους τελευταιους 2 μηνες πετσετα το δωματιο δεν εχει παρα μονο αν ζητησεις σπανιως σε ρωτανε αν θα κανεις μπανιο.σμρ πηγα στην Ελλεν με τις σιλικονοβυζαρες την ειχα παρει προ 3μηνου και δειχνε συμπαθητικη στα του αγωνα.
εχει χαλασει δυστυχως το ιδρυμα ...οχι μονο πετσετες δεν εχει.. πλεον ειναι και βρωμικο
Είσαι σίγουρος για το ακαποτο;Η Αλινα έκανε ακαποτο σεξ πάντως μπορεί να τη τσακωσε καμία τσατσά..
εδω και 1+χρονο πηγαινω στο λ73,τους τελευταιους 2 μηνες πετσετα το δωματιο δεν εχει παρα μονο αν ζητησεις σπανιως σε ρωτανε αν θα κανεις μπανιο.σμρ πηγα στην Ελλεν με τις σιλικονοβυζαρες την ειχα παρει προ 3μηνου και δειχνε συμπαθητικη στα του αγωνα.
εχοντας αρκετες μερες αποχη απο το σεξ,η πουτσα μου σμρ ηταν σαν πατζαρι απο την αιματωση και αυτη να νομιζει οτι εχω καποιο θεμα υγειας.να προσπαθω να εξηγησω το λογο αυτη δεν ηθελε να καταλαβει,μιλαμε για ακα πιπα.τελικα φορεσα λαστιχο κι ολοκληρωσα κανονικα.βγαινοντας ειπα στην τσατσα να δειξουν μερικες φωτο απο καβλωμενα και απο αρρωστα πουλια να τα ξεχωριζουν.πονηρεψε κι αυτη λοιπον....επισης η Οριανα ειναι οτι χειροτερο -ξενερωτη υπαρχει.το κανει με αγγαρεια κ ψαχνει προφαση ειτε να μη κανει ακα πιπα ειτε να κανει πιπα κι οσο φορας το λαστιχο να σηκωθει να φτυσει στη βρυση κ να ξεπλυθει.να σημειωσω πως παντα ειμαι πεντακαθαρος,υγιης κ φιλικος.εχει φιλοτιμα κοριτσια ο χωρος αλλα οι "βενεζουελες" ειναι 7στις 10 ξεπετες.
ωραιος τυπε,imhop,δινε βαση περισσοτερο στα κιλα παρα στο χρωμα μαλλιωνΤο χειρότερο μιας τσάρκας οι πανηλίθιες τσατσάδες και οι μυρωδάτοι οίκοι.