Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (13 μέλη και 220 επισκέπτες)

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
350
Πόντοι
21
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Κουρτίνα τώρα δουλεύει Μια Άντζελα ψηλή μελαχρινή γκιλφ και μια παλιά γνώριμη που είχε δουλέψει πριν λίγους μήνες Διδυμου 27 και λίγο Φωκαιας25 όροφος πρόκειται για την Ξανθιά Αμιρά την παρουσιάζουν σαν Στέλλα για 10€ πάρα πολύ καλή προσφορά
αυτες σε ποια βαρδια ειναι;;; επειση το ποστ ειναι αργαμιση να υποθεσω στην τριτη ή κανω λαθος;;;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
καλησπερα παιδια ,
Η μαρια η ρωσσιδα που δουλευε παλια ιασωνος 46 πρωινη και μετα εγινε τσατσα στο μεγαλου αλεξανδρου .ακομα τσατσα ειναι?

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
καλησπερα παιδια ,
Η μαρια η ρωσσιδα που δουλευε παλια ιασωνος 46 πρωινη και μετα εγινε τσατσα στο μεγαλου αλεξανδρου .ακομα τσατσα ειναι?
Αν εννοείς την σγουρομάλλα μιλφ το δίνει κανονικά αδελφέ, 12 πρωί έως 12 βράδυ

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
Περασα χτες με το Χριστινάκι στην Φώκαιας 27 υπογα σταθερη αξία. Πάντα δωμάτια γεμάτα, αν κ παλιότερα το πάλευε περισσότερο,
πέρα από αυτα
μου άρεσε η τσατσά όχι αυτή με το Πάρκινσον η κυρία Βάσω,
είναι άλλη αδύνατη με καρέ μαλλακι κρατιέται καλά. Ρόμπερτα την λένε,
Τι ρόλο να βαράει να περνάει καμία φορά στο δώμα; ξέρουμε κάτι;
Ξέρω θα πείτε έπρεπε να το γράψω εκεί που λεει έχει πάει κανείς με τσατσά, ναι αλλά εδώ υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμοτιτα.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Περασα χτες με το Χριστινάκι στην Φώκαιας 27 υπογα σταθερη αξία. Πάντα δωμάτια γεμάτα, αν κ παλιότερα το πάλευε περισσότερο,
πέρα από αυτα
Ξέρω θα πείτε έπρεπε να το γράψω εκεί που λεει έχει πάει κανείς με τσατσά, ναι αλλά εδώ υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμοτιτα.

και με μένα ήταν κάπως διαχυτική. όπως και μία άλλη στη πρωινή βάρδια. η συγκεκριμένη πάντως βλέπεται.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
πέρα από αυτα

το μονο προβλημα που εχει ειναι τα χαλια δοντια της.
ανετα γαμευσιμη για την ηλικια της.
την τελευταια φορα που πηγα και γαμησα την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ημουν ετοιμος να της πω να περασει και αυτη μεσα στον οντα χαχαχαχαχα.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Κουρτίνα τώρα δουλεύει Μια Άντζελα ψηλή μελαχρινή γκιλφ και μια παλιά γνώριμη που είχε δουλέψει πριν λίγους μήνες Διδυμου 27 και λίγο Φωκαιας25 όροφος πρόκειται για την Ξανθιά Αμιρά την παρουσιάζουν σαν Στέλλα για 10€ πάρα πολύ καλή προσφορά
Συναγωνιστή σέ ευχαριστώ πολύ γιά τήν πληροφορία! τήν Αμίρα τήν έψαχνα καιρό τόσο στό Δ27 όσο καί στό Δ20 πού ήταν τελευταία...ήταν τό απωθημένο μου! μήπως ξέρεις τί βάρδιες/ώρες δουλεύει εκεί, καί τί υπηρεσίες προσφέρει τώρα?

207gt

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
εχει δοκιμασει κανεις λολιτα απο σπυρου πατση?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Συναγωνιστή σέ ευχαριστώ πολύ γιά τήν πληροφορία! τήν Αμίρα τήν έψαχνα καιρό τόσο στό Δ27 όσο καί στό Δ20 πού ήταν τελευταία...ήταν τό απωθημένο μου! μήπως ξέρεις τί βάρδιες/ώρες δουλεύει εκεί, καί τί υπηρεσίες προσφέρει τώρα?
Λογικά όπως κατάλαβα αφού χτες ήταν μετά της 12 μεσάνυχτα θα δουλεύει νυχτερινή βάρδια από 12 και μετά τώρα για υπηρεσίες πιστεύω τις ίδιες αυτό δεν μπορώ όμως να στο επιβεβαίωσω σίγουρα όμως είναι πολύ καλή περίπτωση και για 10€πουλα πολύ καλή προσφορά

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πέρασμα από κεντρικά με μικρή αναφορά...

Φυλής 67 Αλίσια ξανθοκάστανη βυζομπαλού
με ελ.στοματικο και χύσιμο βυζιά.
Αδιάφορη.

Φυλής 69 αριστερά Σόνια η μαυριδερη μετριόφατσα με την τσιριχτή φωνή.
Καλά είπε ένας ότι μοιαζει με νυφίτσα. Χο-χο! Μόνο σώμα έχει και το βυζί είναι μικρό. Ελ.στοματικο κάνει όπως γνωρίζετε. Μετά θα πάει απεναντι στο 84 να τα μαζέψει κι από κει. Δεν την μπορώ έτσι που έρχεται σαν τον γύπα να πει μωρακι μου και τέτοιες μαλακίες στο σαλόνι.

Φυλής 69 δεξιά Τζουλια ξανθιά ξεπέτα χαμηλοκώλα επίπεδων κωλομάγουλων
και πλαδαρη.
Δίνει κώλο κι επιβιώνει επειδή σπανίζει
η υπηρεσία. Καιρός να παίρνει δρόμο.

Φυλής 71 ισόγειο Μαίρη παγωμένη φάτσα
με κορμάρα και απλό άγευστο πρόγραμμα.
Η τσατσά με το ρολόι στο χέρι.

Καλυμνου 48β Πωλίνα εμφανώς κουρασμένη
με φουλ πρόγραμμα.
Αρχίζει και μοιάζει στον Μπαρτ Σίμπσον.
Αρκετά σπασμένο κορμί.
Ώρα για απόσυρση για να διατηρήσει τον μύθο της περί υπηρεσιών. Γιατί από φάτσα...

Μαγνησίας 11 Λελα η ξανθιά ρομποτική ξεπέτα. Όμορφη και γλυκιά ζουμπουρλή
με πολύ ναζι και ανορθωμένη κωλαρα που καυλωνει τον κόσμο αλλά στο δωμάτιο
άστα να πάνε. Ίσα να κάνει τα λιγότερα.
Απλό πρόγραμμα.

Ρε σεις ο νάνος ξεπετοΧριστίνα του 65 που ήταν σήμερα να εριχνα γέλιο;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Φίλε μήπως έχεις καμία περαιτέρω πληροφορία για την Αντζελα; δεν μου έρχεται κάτι στο νου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
το μονο προβλημα που εχει ειναι τα χαλια δοντια της.
ανετα γαμευσιμη για την ηλικια της.
την τελευταια φορα που πηγα και γαμησα την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ημουν ετοιμος να της πω να περασει και αυτη μεσα στον οντα χαχαχαχαχα.
κ να της πεις δεν θα μπει, θα την αρπάξει η Εμμανουέλα κ η κάθε Εμμανουέλα. Έχει κάμερες το μαγαζι κ θα σκάσει μύτη το αφεντικό τσαμπουκαλεμενος,που τέτοια ώρα κοντά στις 17:00 είναι πάντα έξω από τους μαγαζιά του να επιτυρει τις αλλαγές από τις βάρδιες.
Αυτη η τσατσά η ρόμπερτα πάντως μου φαινετε καλός χαρακτήρας, εχεμυθη, με φιλότιμο, Ελληνίδα πρέπει να είναι.
Τις είχε προτείνει αστευομενη την άλλη φορά το Χριστινάκι επειδή της είπαν να κάνει διπκοβαρδια να καθησει κ την νύχτα να δουλέψει σαν κοπέλα, όταν το άκουσα καυλωσα.
Με εξιτάρει το γεγονός να πάω με μια καυλωμενη γυναίκα, που Πειστευω να είναι η ρομπερτα, περα από τις στάνταρ υπηρεσίες-αγγαρείες που κάνουν στην πλοιοψηφια τα κορίτσια,
π.χ.η Χριστίνα η Ελληνοουκρανη καλή μεν αλλά όσο και να ρουφήξεις τις θυλες του στήθους της δεν βγαίνουν καθόλου έξω, πρέπει να έχει παντελώς βαρεθεί το γαμιση,
Αλλά παρόλο παυτα παραμένει καλή  επειδή δεν κρίνω από το 10% τις απόδοσης αλλά επικεντρονομαι στο υπόλοιπο 90%.

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Γνωρίζουμε αν παιζει τιποτα κοντα σε Φυλής σε Teen (18-20 ετών). έρχομαι για λίγο καιρό αθήνα και χρειάζομαι τα φώτα σας

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Φίλε μήπως έχεις καμία περαιτέρω πληροφορία για την Αντζελα; δεν μου έρχεται κάτι στο νου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Όχι δεν γνωρίζω κάτι πάντως από εμφάνιση μιλάμε για γκιλφ περίπτωση πάνω από 50 χρόνων

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.722
Πόντοι
6.255
Στο Μαγνισιας 1 νεα παρουσία μια Ρωσιδα με κοντα μαυρα μαλλια με σχιστα ματια και ωραια πιασιματα δουλευει πρωί τα κανει ολα πλυν κωλο την λενε Λάουρα, ενω το απογευμα στο ιδιο σπιτι ειναι η Ντιανα με φουλ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ευχαριστώ φίλε Ραμαντα. Σε ρωτησα γιατί το όνομα Άντζελα δεν μου λέει τίποτα.
Σε τέτοιες ηλικίες δύσκολα βρίσκεις καλή περιπτωση. Άντε η Νατάσα που λες κι εσύ
από το Κ53 κτλ ελάχιστες.

Επι την ευκαιρία να γράψω ότι στο Ιασωνος 46 αριστερά υπάρχει το απόγευμα μία ξανθιά Νατάσα η οποία ούτε καν θυμίζει αυτή που είχε πρωτοερθει. Ήταν τότε πολύ παχιά και τώρα είναι είκοσι κιλά πιο αδύνατη.

Τεραστια διαφορά σε όλα της.
Μέσα σε ένα τρίμηνο περίπου.
Τότε έκανε ελ.στοματικο και κώλο.
Μαζί της η Ρενατα με το μεγάλο κεφάλι
και βυζιά.
Ελ.στοματικο το πρόγραμμα τώρα
και μόνο αυτό. Έτσι λένε δηλαδή.

Να σημειώσω ότι τωρα που έπαψε η διαμάχη vpapa και dodos ότι κι εγώ πιστευω ότι πρέπει να λένε οι τσατσαδες ποιες είναι εξ αλλαγής φύλου έτσι ώστε να ξέρει
ο καθένας με ποια μπαίνει δωματιο.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Αν δε θέλουν να λενε, θα πρέπει αν ο πελάτης διαπιστώσει τίποτα που δεν του έρχεται οκ, να βγαίνει έξω και να του δίνουν πίσω τα λεφτά του με συγνώμη.
Δηλαδή οι άλλοι στο στούντιο 99 (μπουρδελο με κουδούνι) γιατί λένε ότι έτσι κι έτσι; γιατί έστω σε βοηθούν να καταλάβεις απο τα συμφραζόμενα ή στο λένε; όπως και στο άγκυρας 1 ; Όλοι μαλακες είναι αυτοί; είναι σαν να βάζει κάποιος ένα αχλαδομηλο μέσα στα μήλα και να μην το βγάζει από το πανερι με τα μήλα.
Σας τα λέω ωραία δηλαδή.
Σε κάποιους αρεσουν τα μήλα και σε άλλους τα αχλαδομηλα. Εμένα αν μου αρέσουν τα μήλα θα τρώω μόνο μήλα και τα αχλαδομηλα που μοιάζουν με μήλα κι έχουν άλλο κοινό που επίσης τους αρέσουν, θα τα τρώνε εκείνοι. Όλα τα φρούτα ωραία αρκεί να μας αρέσουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο Μαγνισιας 1 νεα παρουσία μια Ρωσιδα με κοντα μαυρα μαλλια με σχιστα ματια και ωραια πιασιματα δουλευει πρωί τα κανει ολα πλυν κωλο την λενε Λάουρα, ενω το απογευμα στο ιδιο σπιτι ειναι η Ντιανα με φουλ

Ναι έτσι είναι.
Η τσατσά με το κοντό μαλλί (αυτή ήταν εκεί) είναι από τις πιο καλές κυρίες γιατί δεν βαράει πόρτες.
Δηλαδή κοιτώ τι με συμφέρει.
Έτσι θα πάει το ταινιάκι.
Τώρα για υπηρεσίες δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι δεν...πολύ θερμή την ειδα σαλόνι κι αυτό δεν βγαίνει σε καλο συνήθως.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αλλά παρόλο παυτα παραμένει καλή  επειδή δεν κρίνω από το 10% τις απόδοσης αλλά επικεντρονομαι στο υπόλοιπο 90%.

Μάστορα να με συγχωρείς αλλά ποιο είναι αυτό το υπόλοιπο 90% ;
εγώ πληρώνω αυτα που πληρώνω για κυρίως υπηρεσίες και κατόπιν εμφάνισης το οποίο κάνω πακέτο.
Δεν λέω βέβαια να μην βλέπεται αυτή που θα γαμησω αλλά βάση του πακέτου κρίνω την απόδοση και ξαναπαω ή όχι.
Ασχέτως Χριστίνας, ποιο είναι το υπόλοιπο 90% λοιπόν πέραν της απόδοσης;

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Η Ρακέλ από Πιπινου 65 ακόμα να γυρίσει φαντάζομαι. Κατά παρόμοιο υπάρχει?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα λοιπόν πριν λίγη ώρα πήρα το ρίσκο να δοκιμάσω στο Πιπίνου118 με μια Μιλφ έτσι καθώς είχα βαρεθεί τα στανταρακια πρόκειται για την Μελαχρινή Φωτεινή από Ρωσσια και πραγματικά με εξέπληξε θετικά με την πολύ καλή απόδοση και συμμετοχή που είχε πραγματικά πέρασα απροσδόκητα καλά η τύπισσα αν και μικρή στο μάτι μπορεί να την είχα υποτιμήσει με την πρώτη ματιά αλλά το ένστικτο με οδήγησε στην σωστή επιλογή η τύπισσα είναι φωτιά στο δωμάτιο επιτρέψτε μου να παραθέσω φωτό από το δωμάτιο καθώς έχουν καιρό να ανέβουν

Συνημμένα

• IMG_20191016_213133.jpg
    IMG_20191016_213133.jpg
    894,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG_20191016_213125.jpg
    IMG_20191016_213125.jpg
    947,7 KB · Εμφανίσεις: 20
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom