:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Καλό μου ξημέρωμα και δουλεύω το πρωί. Πάντα είχα ιδιαίτερη αδυναμία στις βραδινές εξορμήσεις μετά τη μια το βράδυ. Τα πάντα ήσυχα, ήρεμα, ειδικά τις καθημερινές... Αυτή την φορά είπα να παίξουμε σε καινούριες καταστάσεις και πέρασα σε τρεις διαφορετικούς οίκους, όπου θα γράψω και αναλυτική κριτική και για τις 3 κοπέλες... Λοιπόν ενημερώνω για την βραδινή βάρδια.
Φυλής 200, κλειστό.
Φυλής 136, κλειστό.
Φυλής 134Β, Ιωάννα με απλό πρόγραμμα (η ψηλή η μοντέλα από
Φυλής 66Δ).
Φυλής 134Α, κλειστό.
Φυλής 134, κλειστό.
Φυλής 109Β, Καρίνα και Νέλλη με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο κορμί.
Φυλής 109, πήγα να δοκιμάσω την Άννα και ξενέρωσα που δεν την βρήκα (είναι στην απογευματινή βάρδια), και δεν συγκράτησα το όνομα της άλλης κοπέλας. Νομίζω ότι ήταν η Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο κορμί.
Φυλής 81, Λιλή με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο κορμί και πρωκτικό.
Φυλής 71Α, Μαίρη με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71, κλειστό
Φυλής 69Β, Άννα Βουλγάρα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικό.
Φυλής 69Α, Ολίβια με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο κορμί.
Φυλής 67, Αντριάνα και Έλενα κλασσική δύναμη στην καύλα της εμφάνισης. Να πω την αλήθεια, από έξω πέρασα, δεν μπήκα στο κόπο να μπω μέσα... (τώρα αν ήταν μια από τις δυο, συγχωρέστε με).
Φυλής 86 δεξιά, Πέρλα από Βενεζουέλα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86 αριστερά, Λάουρα με ελεύθερο στοματικό και Άντζελα με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65 δεξιά, Σίντι από Τζαμάικα, μαυρούκα, με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65 κλειστό.
Φυλής 84, κλειστό.
Φυλής 84Α, κλειστό.
Φιλιππίδου 11Α, Σύλβια με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο κορμί.
Φιλιππίδου 11Β, Τζοάννα, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο κορμί.
Φυλής 61, κλειστό.
Φυλής 59 κάτω, Άννα με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικό.
Φυλής 74 αριστερά, Μαρία σε απλό πρόγραμμα
Φυλής 74 δεξιά, κλειστό
Φυλής 72, Άννυ με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ, Beauty μαυρούκα, με απλό πρόγραμμα. Μπαίνω μέσα, κάθομαι, είναι δυο παλικάρια, τους ρωτάω ποια κοπέλα είναι και σηκώνομαι και φεύγω. Εκείνη την ώρα βγαίνει η τσατσά... Γύρνα πίσω αγορίνα μου, δεν είμαι εγώ η κοπέλα. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ;; με τέτοια θέματα που ανοίγετε στο forum για τσατσάδες... τρόμαξα...
Φυλής 66Α, κλειστό.
Φυλής 56, η Άννα με απλό πρόγραμμα
Φυλής 54, οι άλλες δυο πόρτες στην σειρά κλειστές.
Φώκαιας 7, Έμιλυ, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα. Έκλεισε όμως στις 03:00 και πήγα να περάσω...
Φώκαιας 7, Σαμπίνα με απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 7 κάτω σκάλες, Άννα με απλό πρόγραμμα όπως ενημερώθηκα από την υπηρεσία την άλλη φορά ήταν με ελεύθερο στοματικό.
Φώκαιας 17, Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικό και Ρωξάνη με απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 17 επάνω άνοιξε φώτα μετά τις 03:00, με Ισαμπέλα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος και Πάολα με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικό.
Φώκαιας 19, Χριστίνα, ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Φώκαιας 25 πάνω, κλειστό.
Φώκαιας 25 κάτω, κλειστό. (είχε για ντεκόρ τον τσάτσο στα σκαλάκια του μαγαζιού).
Φώκαιας 27Α, Νάταλι, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό και Όλγα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
Φώκαιας 27Β, Αλέξια, με την κωλάρα σε υπερπαραγωγή, με απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 27Β, Σάρα με απλό πρόγραμμα.
Φώκαιας 24, Άννα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
Σημείωση πρώτη: Παίζουν δυο skinny. Το πρώτο είναι η Νέλλη από Φυλής 109Β, πολύ σιχαμερός οίκος, θα ακολουθήσει κριτική για Νέλλη. Και Άντζελα από Φυλής 86 αριστερά.
Σημείωση δεύτερη: Δοκιμάσθηκαν πρώτη φορά, από εμένα... Νέλλη, Κατερίνα και Νάταλι, θα ακολουθήσει κριτική και για τις τρεις.
Σημείωση τρίτη: Γιατί δεν κοιμάμαι, και κάθομαι και μαλακίζομαι, δουλεύω το πρωί.
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: