Εκτός απο βλάκας είσαι και ψεύτης δηλαδή!γυρισε εξυπνε
Πριν μια βδομαδα πηγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
psikakos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
Παίδες μια ερώτηση για την Αλιόνα απ' την απογευματινή βάρδια του Αχαρνών 85 που την τσέκαρα κι εγώ απόψε το βράδυ μιας και έχει αναφερθεί αρκετά τώρα τελευταία: Το στήθος της είναι φυσικό; Εμένα έτσι μου φάνηκε στο σαλονάρισμά της που το είδα και σπάνια κάνω λάθος, αλλά ας μου το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος που να 'χει πάει μαζί της!
φυσικό είναι...τσιμπουκάρα αρχοντική...
Pitsicoco88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2019
- Like
- 330
- Πόντοι
- 20
:coolcondom::coolcondom:
Φυλής 200, Μόνικα, φουλ πρόγραμμα, και μου φάνηκε υποσχόμενο, θα πρέπει να περαστεί βέβαια, ένα χεράκι
Η Μόνικα είναι πολύ καλή αλλά το ρδελμπού πολυ μακριά για να τραβηχτεί κάποιος. Αν ηταν πρως πλατεία Βικτορίας θα ήταν απο δωμάτιο σε δωμάτιο...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
φυσικό είναι...τσιμπουκάρα αρχοντική...
Ευχαριστώ!
Keratsini7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
όταν λες αρκετή ώρα προκαταρτικα είχε και γλωσσοφιλα φουλ;;Τύποι καλησπέρα σήμερα απογευματινη δοκιμάστηκε με θετικές εντυπώσεις η Άννα από Φυλής 74 δεξιά...η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου 15' κάτσαμε μέσα σε δοκίμασα κώλο γιατί έχυσα γρήγορα καθώς αρκετή ώρα κάναμε προκαταρκτικά... από εμφάνιση όχι τοπ αλλά σε υπηρεσίες είναι σκυλί... τίμιο 20αρικο και ίσως ξαναδοκιμαστει
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Φυλής 65 αριστερά, Μαρία με απλό πρόγραμμα, το κορίτσι έχει απίστευτες ΒΥΖΑΡΕΣ για τους λάτρεις του είδους.
Πολυ καλη ενημερωση φιλε, μπραβο!
Αυτη η Μαρια εχει μεγαλο στηθος?
Απο κριτικες που διαβασα αν εννοουν αυτην λενε για σιλικονη..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Πολυ καλη ενημερωση φιλε, μπραβο!
Αυτη η Μαρια εχει μεγαλο στηθος?
Απο κριτικες που διαβασα αν εννοουν αυτην λενε για σιλικονη..
Έχω την εντύπωση, πως καμία σχέση!! Άγνωστη τελείως σε εμένα η κοπέλα, και της Μαρίας που γράφουν, αλλά η συγκεκριμένη που είδα εγώ πρώτον ήταν μελαχρινή, τα βυζιά της δεν τα έπιασα, αλλά από την μορφολογία τους μου φάνηκαν φυσικότατα (να με διαψεύσει παρακαλώ, όποιος γνωρίζει) και δεύτερον έχεις ανοίξει κριτικές που η τελευταία έγινε το 2013... οπότε δεν πιστεύω ότι μιλάμε για την ίδια κοπέλα!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Η Μόνικα είναι πολύ καλή αλλά το ρδελμπού πολυ μακριά για να τραβηχτεί κάποιος. Αν ηταν πρως πλατεία Βικτορίας θα ήταν απο δωμάτιο σε δωμάτιο...
Ακριβώς όπως τα λες, είναι ξεκομμένο από τα άλλα της Φυλής, δεν έχεις και τόσο εύκολο παρκινγκ, όπου από Φυλής 81 και μετά θα αρχίσεις να βρίσκεις θέσεις δεξιά και αριστερά. Αλλά ο οίκος φαίνεται περιποιημένος και το κορίτσι υποσχόμενο με γεμάτο πρόγραμμα.
Newguyhere
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ξέρετε που μπορούμε να βρούμε καμία ξανθούλα μικρη;
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Πέρασα πριν λίγο από φυλής, πολλά κλειστά. Ξέρουμε γιατί;
Επισκέπτης
ελπιζω οχιΞέρεις κανείς αν μετά από όσα γίνανε αν συνεχίζει η Νάνσυ από Διδύμου 8Α;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ελπιζω οχι
Φόλα? Για πες...
Κανά 2 φορές που την είχα δει είχα ψηθεί να πάω αλλά ήθελα κώλο και δεν μπήκα, αλλά την θυμάμαι, πολύ ωραίο μουνί
Ξέρεις κανείς αν μετά από όσα γίνανε αν συνεχίζει η Νάνσυ από Διδύμου 8Α;
τι εγινε ;
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Ιάσωνος2 όροφος σήμερα απόγευμα άνοιξε και δούλευε η Μαρίνα η Άννα έφυγε για την πατρίδα της σε ξανά τρίμηνο περίπου θα επιστρέψει
vitsiozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Λένε πως ιδιοκτήτες ήταν αυτοί που συλλάβανετι εγινε ;
vitsiozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Γιατί το λες;ελπιζω οχι
ναι τυπε ωστόσο να διευκρινίσω ότι 1η φορά την πήρα...δε ξέρω αν στη 2η φορά θα είναι ίδια μπορεί στη 2η να ναι απόλυτα τυπικήόταν λες αρκετή ώρα προκαταρτικα είχε και γλωσσοφιλα φουλ;;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Πέρασα πριν λίγο από φυλής, πολλά κλειστά. Ξέρουμε γιατί;
Τύπος πάει στην Φυλής, και βρίσκει τους γνωστούς οίκους της μοντελοαλυσίδας, που έχουμε προαναφέρει τόσες φορές, κλειστούς. Για τα πιο πολλά, τα ανοιχτά, δεν έχεις τίποτα να ρωτήσεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις