Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (9 μέλη και 157 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντε πάλι τα ίδια... δεν έχω θέμα με τους κωλογερος μπαρμπες ή παππούδες, αλλά με τους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ μπαρμπες κ.ο.κ.
Γενικά με τους αγαπούληδες.
Εχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μερικών.

Δεν έχω θέμα με τους μπαρμπες, αντιθετος με "βοηθάνε" σε κάποιες περιπτώσεις, γιατί κάποιες πουτανες κάθονται παραπάνω στο δωμάτιο και μου λένε ότι προτιμάνε μικρούς από γέρους χοντρούς. Αυτά τα λένε αυτές όχι εγώ, τώρα άμα θες και ονόματα τα λέω
γραψε ονοματα φιλε

pipis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναδελφοι εχουμε σημερα το πρωι καποια κοπελα με ωραιο κορμι με πρωκτικο? Κατα προτιμηση μελαχρινη. :think:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Κατερίνα στο Φωκαιας 9.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Kαλημέρα παίδες.Παίζει κανα πιπινάκι ομορφούλι πρωινή ή απογευματινή βάρδια σε Φυλής-Πλ.Αττικής?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι τονίζω το αγαπουλης από το κωλογερος ή παππούς. Και την Νατάσσα και την Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7 τις γαμανε 60αρηδες αλλά δεν τους τρέχουν τα σάλια μέχρι να μπουν στο δωμάτιο.
Με την Άννα ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΊΑ Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Α :headbang: :headbang:  :headbang:
Αυτό είναι άρρωστο, σας αρέσει δεν σας αρέσει.
Επίσης δεν είπα να μην γαμανε οι 55αρηδες στα μπουρδέλα, αλλά πιο φυσιολογικό είναι να γαμαει ένας μεγάλος μικρός ο οποίος δεν έχει γυναίκα παιδιά παρά ένας μπάρμπας που έχει μέχρι και εγγόνια.
Έτσι δεν τιμάει την γυναίκα που έχει παντρευτεί. Γνώμη μου.
Eκεί που είσαι ήτανε,(ηλικιακά) και εκεί που είναι θά' ρθεις.. Έτσι λέει ένα παλιό γνωμικό.
Eσυ τι προτείνεις; να διοργανώσουν ενα gntm III για το ποιός θα γ@μάει  ...τάνες στους οίκους;
Τα λαθροπάκια βλέπω δεν σε πειράζουν, που ποιός ξέρει τι κουβαλάνε. Οι παππούδες σε πείραξαν. Και απο την άλλη δεν γνωρίζεις,οι γυναίκες τους ήταν αθώες πηνελόπες ή του έδιναν και καταλάβαινε. Τα εγγόνια και τα παιδιά τους τους μιλάνε;
Ή κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν. Για αυτό μην βιάζεσαι να βγάζεις εν θερμώ συμπεράσματα τύπε.  :cool2:

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 43  κλειστό.

Ιάσωνος 46α Κρυσταλια μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β Βαλερία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 44 καινούριο αριστερά Παολα μελαχρινή με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 καινούργιο στη μέση Παολα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούργιο δεξιά Άννα ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο Μαρία ξανθοκαστανη λεπτή με 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 44 κλειστό.

Ιάσωνος 37α Μαρία ξανθιά μαυριδερή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρίνα  μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα ξανθοκαστανη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 36 Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Ιάσωνος 33 & 31β κλειστά.

Ιάσωνος 31 ισόγειο Κατερίνα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ελένη στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 30β  Χριστίνα ξανθιά πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο, συνήθως δουλεύει η Αντελινα.

Ιάσωνος 30α Μαρία καστανή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 19α Ντιαννα καστανή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β, 20γ, 20β & 20α κλειστά.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί, με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος.

Ιάσωνος 1γ Νατάσα ξανθιά νταρντανα 2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β δεξιά Καμελια καστανοξανθη παχουλη πιτσιρικά με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο. Σε ερώτηση μου η υπηρεσία είπε ότι η Άννα για 3 μήνες θα είναι στην πατρίδα της.
Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το τι λένε οι υπηρεσίες.

Ιάσωνος 2β Μαρίνα   ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε με τελειωτικό στα βυζάκια.

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Xlntfuck

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Πέρασα από Φώκαιας 25 τις προάλλες και ήταν κλειστό, ξέρει κανείς αν είναι μόνιμο και αν η Βερόνικα δουλεύει αλλού

• Like

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
τώρα live

Ιάσωνος 43  κλειστό.

Ιάσωνος 46α Κρυσταλια μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β Βαλερία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 44 καινούριο αριστερά Παολα μελαχρινή με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 καινούργιο στη μέση Παολα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούργιο δεξιά Άννα ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο Μαρία ξανθοκαστανη λεπτή με 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 44 κλειστό.

Ιάσωνος 37α Μαρία ξανθιά μαυριδερή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρίνα  μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα ξανθοκαστανη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 36 Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Ιάσωνος 33 & 31β κλειστά.

Ιάσωνος 31 ισόγειο Κατερίνα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ελένη στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 30β  Χριστίνα ξανθιά πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο, συνήθως δουλεύει η Αντελινα.

Ιάσωνος 30α Μαρία καστανή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 19α Ντιαννα καστανή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β, 20γ, 20β & 20α κλειστά.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί, με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος.

Ιάσωνος 1γ Νατάσα ξανθιά νταρντανα 2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β δεξιά Καμελια καστανοξανθη παχουλη πιτσιρικά με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο. Σε ερώτηση μου η υπηρεσία είπε ότι η Άννα για 3 μήνες θα είναι στην πατρίδα της.
Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το τι λένε οι υπηρεσίες.

Ιάσωνος 2β Μαρίνα  ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε με τελειωτικό στα βυζάκια.

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Η Μαρίνα ρε φίλε πρέπει να έχει δεχτεί χιλιόμετρα πούτσα στο κωλάντερο. Αύριο θα την επισκεφτώ για ένα καλό

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
...Πριν στην πρωινη βαρδια αλκιβιαδου πηρα την ελενη, αν και μετα την πετυχα και στο διδυμου 20 απογευματινη βαρδια. Η Ελενη φουλ φουλ πρόγραμμα, μετα που περασα στο δωματιο μετανιωσα. Αφου μπηκε μου εκανε παρατηρηση επειδη καθαριζα το εργαλειο μου με αντισηπτικο υγρομαντηλο λεγοντας μου οτι δεν χρειαζεται. Ωραια 1η φορα βλέπω γυναίκα να μου απαγορευει να ειμαι καθαρος... Στον αγωνα τα κανει ολα, αν και εχει εντονη μυρωδια απο το μουνι. Τη γαμουσα ιεραποστολικα απο κωλο και με επαιρνε η μυρωδια. Καλτιλα.

Εννοείς την ρομαντική Βουλγάρα που ψάχνεται για εξτραδάκια ? Αυτή γενικώς έχει θέμα με την καθαριότητα.

• Like

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
για μένα η ποιο αδίστακτη φάρα από αυτούς είναι αυγανοι, δεν μπορείς όμως να τους στερήσει το δικαίωμα κάποιος να πάνε να εκτονωσουν της ορμές τους τουλάχιστον στα φθηνά μπουρδελα, γιατί αν γίνει αυτό θα βγουν να βιάσουν ακόμα και της γάτες που κυκλοφορούν έξω

Κάντε με πρωθυπουργό και θα μάθεις "που θα εκτονώσουν τις ορμές τους όλοι αυτοί"....
Πίστεψε με, οι εταίρες και τα ζωάκια δεν θα διατρέχουν κανένα κίνδυνο.
Αυτοί θα "εκτονωθούν" μια για πάντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!  :grin:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Και τι εχετε καταφερει; Σας δουλεύουν οι πουτάνες και άμα δουν Έλληνα στο σαλόνι λένε only Greeks, ενώ άμα έχει αναδουλειά τους βάζουν στα μουλωχτά.
Εγώ προσωπικά νιώθω ντροπή όταν έρχετε κανένας ξένος και δεν το βάζουν λόγω χρώματος νιώθω συνένοχος στο ρατσισμό που συντελείται.
Το θέμα όπως και στις ιερόδουλες μας νοιάζει η καθαριότητα, έτσι και στους πελάτες αυτό έπρεπε να μετράει. Άμα οι ξένοι βρωμάνε, να φάνε πόρτα λόγω αυτού και όχι λόγω του χρώματος του δέρματός τους.

Όταν γίνεις "ιερόδουλη" να πηγαίνεις με όποιον θες, δεν θα σου στερήσει κανένας το δικαίωμα. Προς το παρόν άσε τις "ιερόδουλες" να κάνουν τη δουλειά τους, να πηγαίνουν με όποιον θέλουν για όποιους λόγους θέλουν.
Το να βγάζεις συμπεράσματα και να γράφεις σαχλαμάρες ενώ είσαι έξω απ το χορό, δε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. Το "λόγω χρώματος" το γράφεις εσύ, χωρίς να έχεις καμία ιδέα. Τον πραγματικό λόγο άσε να τον ξέρουν καλύτερα εκείνες.  :sunglasses:

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα..
Επίσκεψη στην Αθηνά από Φωκαίας 19..
Έχω την αίσθηση ότι δούλευε σε στούντιο..
Πολύ καλές εντυπώσεις και πολύ καλές υπηρεσίες

• Like

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Κρας τεστ με Νατάσα από Αγίου Πέτρου. Πολύ σεξουαλικό το μωρό και δεν της το χα καθώς μου φαινόταν καπως ξινή. Τελικά δεν ήταν ξινυλα, αλλά αμηχανία. Πολύ καυλιαρα στον αγώνα, σαν να είσαι με τη γκόμενα σου. Προτείνεται.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Καλημέρα μύστες. Χθεσινή τσάρκα στα πέριξ. Απογευματινή στο διδυμου 7 ενας ξανθος αγγελος. Νομιζω Λιζα την ειπε η τσατσα? Ξανθια πολυ λεπτη, λαμπαδα κορμι, ανοιχτοχρωμα ματια φατσα πανεμορφη. Εκατσα και τη χαζευα με ανοιχτο το στομα, δεν περιγραφω άλλο...
Πριν στην πρωινη βαρδια αλκιβιαδου πηρα την ελενη, αν και μετα την πετυχα και στο διδυμου 20 απογευματινη βαρδια. Η Ελενη φουλ φουλ πρόγραμμα, μετα που περασα στο δωματιο μετανιωσα. Αφου μπηκε μου εκανε παρατηρηση επειδη καθαριζα το εργαλειο μου με αντισηπτικο υγρομαντηλο λεγοντας μου οτι δεν χρειαζεται. Ωραια 1η φορα βλέπω γυναίκα να μου απαγορευει να ειμαι καθαρος... Στον αγωνα τα κανει ολα, αν και εχει εντονη μυρωδια απο το μουνι. Τη γαμουσα ιεραποστολικα απο κωλο και με επαιρνε η μυρωδια. Καλτιλα.

Καλη τυχη στους καταδρομεις μας που την εχουν αναγκη.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Καλησπέρα..
Επίσκεψη στην Αθηνά από Φωκαίας 19..
Έχω την αίσθηση ότι δούλευε σε στούντιο..
Πολύ καλές εντυπώσεις και πολύ καλές υπηρεσίες

ναι βέβαια, εγώ πάλι ΧΤΕΣ (έχω και κριτική ανεβασμένη) που μιλούσα μαζί της μου πε πως το κάνει κάπου 2 μήνες τώρα αλλά είναι κάτι που το χει διαλέξει και το κάνει συνειδητά!
Ένα απ τα 2: α) είσαι βαλτός β) δεν έχεις και τόσο καλή αίσθηση
ps: πουτάνα ζωή άμα δεν ξέρεις να κρυφτείς...ΟΥΣΤ

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
ναι βέβαια, εγώ πάλι ΧΤΕΣ (έχω και κριτική ανεβασμένη) που μιλούσα μαζί της μου πε πως το κάνει κάπου 2 μήνες τώρα αλλά είναι κάτι που το χει διαλέξει και το κάνει συνειδητά!
η Αθήνα λοιπόν δούλευε στο Τατοϊου 71 όταν ήταν στούντιο.
Καλό πριν μιλήσεις κράτα και μια πισινή..

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
εσύ πίστεψες ότι σου είπε η πουτανα;
Μπορεί να είμαι νέο μέλος αλλά πίστεψε με σε σχέση με σένα έχω δει πολύ περισσότερα ως φαίνεται..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Φιλική συμβουλή φίλε μου:
Μην πιστεύεις ότι σου λένε οι πουτανες. Νόμος.

Αλλά μίας και το έφερε η κουβέντα, η Αθηνά αυτή τη στιγμή είναι από τις καλύτερες σε υπηρεσίες στο 20αρικο. Είναι η προσωπική μου άποψη καθότι την έχω τιμήσει αρκετές φορές.

Επίσης...δεν πάει να πει ότι επειδή πέρασε κάποιος ή κάποιοι καλά με κάποια κοπέλα, θα περάσουν και όλοι οι υπόλοιποι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Καλά, αυτό δεν είναι νέο... όλα τα κορίτσια της Φυλής, είχανε δουλέψει σε studio ή της έχουν προτείνει να δουλέψουν σε studio...
    Τα κορίτσια στο Μεταξουργείο... "δούλευα στην Φυλής"...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom