Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (31 μέλη και 354 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
συνέχεια live

Κολωνού 53 Νατάσα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μάσα μελαχρινή κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα λεπτά πόδια 2αρι βυζι με καλή ρογα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθιά γκρανι παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Μαρία ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 Νατάσα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί σώμα με πιασίματα μπουτου 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 όροφος Λάουρα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί πολύ χοντρή 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια κλειστό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Ντιαννα η γυρολόγος Άννα δηλαδή που δούλευε στο 45 δεξια και πριν σε μαγαζια του 20αρικου με τελευταίο το Βεργας 7, μελαχρινη κατσαρομαλλα παχουλη με 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά ευθεία Στέλλα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα κοιλίτσα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοντή κοπελίτσα με γλυκό πρόσωπο, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Καρίνα καστανή λεπτή κατσαρομαλλα ψηλή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στον αφαλό και πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα, είχε πρώτο ξεκινήσει στο Ιάσωνος 37α και δουλεύει και στο αδερφό μαγαζί απέναντι το 27α.

Κολωνού 32β Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Καρίνα ξανθοκαστανη μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Νατάσα καστανή νταρντανα με 2αρι βυζι και Εύα ξανθια με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Ιονελα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος , απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και Κορινα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α δύο κοπέλες από Βενεζουέλα, Λιλυ ξανθοκαστανη κοντή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι πάρα πολλά τατουάζ κσι Τζένιφερ μελαχρινή σώμα με πιασίματα μεγάλη κωλαρα 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ κλειστό.

Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 23 Γιάννα/Άννα καστανή παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Παρατηρώ ότι το τελειωτικό τσιμπούκι στο Μεταξουργείο από τις σιτεμένες όσο πάει και λιγοστεύει. Η θεία Εύα το έχει στο πρόγραμμα της, η Φωτεινή, η Άντζελα που έχει χαθεί και κάνα δυο άλλες, τελευταία που αποχώρησε από το σπορ η Νατάσα η οποία πλέον κάνει τελειωτικό στο σώμα. O tempora, o mores

ilias84

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
10
Παιδια στο μεταξουργειο τι ωρα κλεινουν τα μαγαζια?
Λεω καμια βολτα κατα τις 1-2 θα βρω τιποτα η να παω κατευθειαν φυλης?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Παρατηρώ ότι το τελειωτικό τσιμπούκι στο Μεταξουργείο από τις σιτεμένες όσο πάει και λιγοστεύει. Η θεία Εύα το έχει στο πρόγραμμα της, η Φωτεινή, η Άντζελα που έχει χαθεί και κάνα δυο άλλες, τελευταία που αποχώρησε από το σπορ η Νατάσα η οποία πλέον κάνει τελειωτικό στο σώμα. O tempora, o mores

Πολλές το κάνουν κατά περίπτωση σε πελάτες. Ας πούμε πριν μια βδομάδα η Σοφία στο 27β Κολωνού με τελείωσε με τσιμπούκι και στο στομα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Διπλή κατάθεση την Πέμπτη σε δύο πουτανες που δεν έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες :takethis: :takethis: :takethis:

Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες :vomit: και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος :vomit: :vomit: :vomit:. Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη :rolleyes:. Τέλος πάντων πήγα και μέσα ήταν φωτιά :heavymetalbig:. Όχι όσο η Πατρίτσια αλλά άξιζε τα λεφτά της. Συνοπτικά είχε πολλά προκαταρκτικά, ισπανικό και ακα πίπα μαζί ,3 στάσεις όπου είχε γίνει μούσκεμα, γλωσσοφιλα, ελεύθερο να ρίχνω σκαμπιλια και πάνω από 10 λεπτά μέσα. Είχε και σοσιαλ με δυσκολία και καθόλου βιασύνη να φύγει.
Όταν έφυγα η τσατσά ρώτησε πως μου φάνηκε και της είπα ένα ξερό καλά :S
Μπορεί να γράψω κριτική για αυτήν, γιατί το αξίζει.

Για αυτήν που δεν θα γράψω είναι η Σύλβια από άγκυρας 9. Μελαχρινή χυμώδης με 3 αρι πλαστικό βυζί, σώμα 30 χρονης, αλλά φάτσα 40+.
Όταν μπήκε μέσα μου έλεγε ότι ήταν άρρωστη και ζηταγε συγνώμη. Μαλακια που δεν έφυγα και το πάλεψα. Στην αρχή με έβαλε να ξαπλώσω και πήρε μια μέτρια πίπα με καποτα. Στο σεξ χάλια με 0 συμμετοχή σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου έκατσε λίγο γιατί ποναγε και ξαναγύρισε σε ιεραποστολικό. Το μόνο θετικό ήταν που έκατσε παραπάνω για να χύσω με φραπεδιά από αυτήν πάνω μου.
Μου ζήτησε πάλι συγνώμη και έφυγε.
Κρίμα το σπίτι...
Επίσης στο σαλόνι σε μπερδεύει γιατί έχει χαμηλό φωτισμό και επικεντρώνεσαι στα βυζιά της :headbang:

Πάντως λέω να πάω στην Άννα από Ιωαννίνων 5, που έχω να την πάρω σχεδόν 2 χρόνια. Είδα πρόσφατες φωτογραφίες και φαίνεται να έχει φτιάξει το σώμα της από τα λεφτά που έχει βγάλει.
Το θετικό με αυτήν είναι ότι γουστάρει νεαρούς (είναι τεκνατζου η καριολα) λ, αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει πολλούς (μα πολλούς όμως) κωλογερους αγαπουληδες.  :tickedoff:
Πριν 3 εβδομάδες περίπου σε τσάρκα με έναν φίλο μου πήγαμε στο μαγαζί και ένας μπάρμπας ρωταγε για το πότε θα έρθει η Άννα και μάλιστα της έδωσε το κινητό του!!!! για να τον ειδοποιήσει !!!! :headbang: όλα αυτά μπροστά μας, ούτε καν να πάει στο βάθος να μην ακούγεται. Και όταν έφευγε της έλεγε "να με ειδοποιήσεις εντάξει;"
Εύχομαι να μην καταντήσω έτσι, να περιμένω πότε θα γυρίσει μία πουτανα για να την γαμησω και να δίνω το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Καλύτερα να με πατήσει το τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως :headbaning2: :S :S :S
Καλή εβδομάδα σε όλους :hi:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Διπλή κατάθεση την Πέμπτη σε δύο πουτανες που δεν έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες :takethis: :takethis: :takethis:

Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες :vomit: και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος :vomit: :vomit: :vomit:. Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη :rolleyes:. Τέλος πάντων πήγα και μέσα ήταν φωτιά :heavymetalbig:. Όχι όσο η Πατρίτσια αλλά άξιζε τα λεφτά της. Συνοπτικά είχε πολλά προκαταρκτικά, ισπανικό και ακα πίπα μαζί ,3 στάσεις όπου είχε γίνει μούσκεμα, γλωσσοφιλα, ελεύθερο να ρίχνω σκαμπιλια και πάνω από 10 λεπτά μέσα. Είχε και σοσιαλ με δυσκολία και καθόλου βιασύνη να φύγει.
Όταν έφυγα η τσατσά ρώτησε πως μου φάνηκε και της είπα ένα ξερό καλά :S
Μπορεί να γράψω κριτική για αυτήν, γιατί το αξίζει.

Για αυτήν που δεν θα γράψω είναι η Σύλβια από άγκυρας 9. Μελαχρινή χυμώδης με 3 αρι πλαστικό βυζί, σώμα 30 χρονης, αλλά φάτσα 40+.
Όταν μπήκε μέσα μου έλεγε ότι ήταν άρρωστη και ζηταγε συγνώμη. Μαλακια που δεν έφυγα και το πάλεψα. Στην αρχή με έβαλε να ξαπλώσω και πήρε μια μέτρια πίπα με καποτα. Στο σεξ χάλια με 0 συμμετοχή σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου έκατσε λίγο γιατί ποναγε και ξαναγύρισε σε ιεραποστολικό. Το μόνο θετικό ήταν που έκατσε παραπάνω για να χύσω με φραπεδιά από αυτήν πάνω μου.
Μου ζήτησε πάλι συγνώμη και έφυγε.
Κρίμα το σπίτι...
Επίσης στο σαλόνι σε μπερδεύει γιατί έχει χαμηλό φωτισμό και επικεντρώνεσαι στα βυζιά της :headbang:

Πάντως λέω να πάω στην Άννα από Ιωαννίνων 5, που έχω να την πάρω σχεδόν 2 χρόνια. Είδα πρόσφατες φωτογραφίες και φαίνεται να έχει φτιάξει το σώμα της από τα λεφτά που έχει βγάλει.
Το θετικό με αυτήν είναι ότι γουστάρει νεαρούς (είναι τεκνατζου η καριολα) λ, αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει πολλούς (μα πολλούς όμως) κωλογερους αγαπουληδες.  :tickedoff:
Πριν 3 εβδομάδες περίπου σε τσάρκα με έναν φίλο μου πήγαμε στο μαγαζί και ένας μπάρμπας ρωταγε για το πότε θα έρθει η Άννα και μάλιστα της έδωσε το κινητό του!!!! για να τον ειδοποιήσει !!!! :headbang: όλα αυτά μπροστά μας, ούτε καν να πάει στο βάθος να μην ακούγεται. Και όταν έφευγε της έλεγε "να με ειδοποιήσεις εντάξει;"
Εύχομαι να μην καταντήσω έτσι, να περιμένω πότε θα γυρίσει μία πουτανα για να την γαμησω και να δίνω το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Καλύτερα να με πατήσει το τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως :headbaning2: :S :S :S
Καλή εβδομάδα σε όλους :hi:
πηγαινε αννα απλα!το μιλφονι τρελαινεται οντως για νεους 3 φορες την πηρα στο 10μερο!τις 2 ανετα εκατσα 15 20 λεπτα μεσα στο 20ευρω..σε ολα απιστευτη αφθονα προκαταρτικα δυνατο σεξ τη μια εχυσε  κ ουρλιαζε χαχα

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
πηγαινε αννα απλα!το μιλφονι τρελαινεται οντως για νεους 3 φορες την πηρα στο 10μερο!τις 2 ανετα εκατσα 15 20 λεπτα μεσα στο 20ευρω..σε ολα απιστευτη αφθονα προκαταρτικα δυνατο σεξ τη μια εχυσε  κ ουρλιαζε χαχα
Φίλε το ξέρω, την επερνα πριν γίνει γνωστή και είχα καθίσει και 40 λεπτά μέσα με 20 ευρώ. Τώρα μιλάω για αρχές 2017 στο Ιωαννίνων 3. Να μην σου πω για το ότι τα επερνε στο στόμα και στην μάπα άμα καυλωνε.
Είχαμε φτάσει σε σημείο μετά το σεξ να μιλάμε για διάφορα θέματα είτε δικά της είτε δικά μου. Και τις κουβέντες τις άνοιγε αυτή πάντα. Μου λέγε για την ζωή της, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί δεν κάνουν και γιατί δεν παίρνω και όρκο ότι ισχύουν.
Επίσης μου έδινε συμβουλές τι να κάνω έξω με μία κοπέλα και τι να παίρνω άμα μου κάνει η άλλη ελεύθερο στοματικό για να μην πάθω τίποτα.
Η τύπισσα είναι σε άλλο level, τόσο στο σεξ όσο και πέρα από αυτό.
Όσο καλή και να είναι το να μπαίνω μέσα και να βλέπω 40 και 50+ άντρες (θα λεγα τώρα) να τους τρέχουν τα σάλια για μία πουτανα με έκανε να ξενερώσω τελείως όταν πήγαινα εκεί.
Ελπίζω αύριο αν πάω να μην το συναντήσω

Επισκέπτης

Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες :vomit: και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος :vomit: :vomit: :vomit:. Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη :rolleyes:.
το εκανε γιατι ξερει οτι ξενερωνουμε με τους παπουδες

Επισκέπτης
Φίλε το ξέρω, την επερνα πριν γίνει γνωστή και είχα καθίσει και 40 λεπτά μέσα με 20 ευρώ. Τώρα μιλάω για αρχές 2017 στο Ιωαννίνων 3. Να μην σου πω για το ότι τα επερνε στο στόμα και στην μάπα άμα καυλωνε.
Είχαμε φτάσει σε σημείο μετά το σεξ να μιλάμε για διάφορα θέματα είτε δικά της είτε δικά μου. Και τις κουβέντες τις άνοιγε αυτή πάντα. Μου λέγε για την ζωή της, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί δεν κάνουν και γιατί δεν παίρνω και όρκο ότι ισχύουν.
Επίσης μου έδινε συμβουλές τι να κάνω έξω με μία κοπέλα και τι να παίρνω άμα μου κάνει η άλλη ελεύθερο στοματικό για να μην πάθω τίποτα.
Η τύπισσα είναι σε άλλο level, τόσο στο σεξ όσο και πέρα από αυτό.
Όσο καλή και να είναι το να μπαίνω μέσα και να βλέπω 40 και 50+ άντρες (θα λεγα τώρα) να τους τρέχουν τα σάλια για μία πουτανα με έκανε να ξενερώσω τελείως όταν πήγαινα εκεί.
Ελπίζω αύριο αν πάω να μην το συναντήσω
σου εχω πει οτι εισαι πορνοεξομολογητης και να το εκμεταλλευτεθς

Εμενα η Αννα μεκοιταει σα να της σκοτωσα τη μανα. Η φατσα της και η φωνη της μου θυμιζουν γρια. Δε μαρεσει.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
σου εχω πει οτι εισαι πορνοεξομολογητης και να το εκμεταλλευτεθς

Εμενα η Αννα μεκοιταει σα να της σκοτωσα τη μανα. Η φατσα της και η φωνη της μου θυμιζουν γρια. Δε μαρεσει.
Ναι είναι σπασμένη για 39 χρονών που λέει ότι είναι... Και έχει μπάσα φωνή. Επίσης έχει μια μεγάλη ελιά στο βυζί της και μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους. Αλλά έχει ματαρες, καλό σωματότυπο για να την σπάσεις στην πουτσα και ένα στόμα που σου κάνει την πουτσα πύραυλο.
Φίλε αν δεν είχε αυτά τα μειονεκτήματα δεν θα δούλευε στο 20 αρικο, βασικά δεν θα έκανε αυτήν την δουλειά...

• Like
Αντιδράσεις: mela33

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παιδια στο μεταξουργειο τι ωρα κλεινουν τα μαγαζια?
Λεω καμια βολτα κατα τις 1-2 θα βρω τιποτα η να παω κατευθειαν φυλης?

Μέχρι το πρωί είναι ανοιχτά φίλε μου.

Ναι, βέβαια αν πάει ο φίλος μόνος του πρωινές ώρες στο Μετάξι και δη εκτός Σαββάτου ας βάλει και καμιά πανοπλία με τον απαραίτητο πολεμικό εξοπλισμό μαζί, ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται...

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Ναι είναι σπασμένη για 39 χρονών που λέει ότι είναι... Και έχει μπάσα φωνή. Επίσης έχει μια μεγάλη ελιά στο βυζί της και μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους. Αλλά έχει ματαρες, καλό σωματότυπο για να την σπάσεις στην πουτσα και ένα στόμα που σου κάνει την πουτσα πύραυλο.
Φίλε αν δεν είχε αυτά τα μειονεκτήματα δεν θα δούλευε στο 20 αρικο, βασικά δεν θα έκανε αυτήν την δουλειά...

Χαιρετιζουμε την επιστροφη του Αρχηγου της τσαρκας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
λογω του οτι δουλευω σε 2 ταμπλο (πρωι-βραδυ), τελειωνοντας απο τη βραδυνη σχετικα νωρις (κατα τις 03.00) και μεχρι να παω στην πρωινη (08.30), λεω δεν παω να δω τι παιζει 3η βαρδια που ειχα και πολυ καιρο να παω, μιας και ειχα και αμαξι ??? στοχος ηταν η ΣΑΡΑ που ειχα καιρο να τη γαμησω και μου ειχε λειψει. τι το'θελα ??? εντελως μαπα η φαση μου βγηκε (λογικο αλλωστε τετοια ωρα θα πειτε... οκ εχετε δικιο).
λοιπον φτανω κατα τις 4 και ξεκιναω μια μικρη τσαρκα σε οσα ηταν ανοιχτα. ΓΙΑΣΜΗΝ (φωκαιας), ΑΛΕΞΙΑ (φωκαιας), ΧΡΙΣΤΙΝΑ (φυλης 54 οροφος) και ΣΑΡΑ (φωκαιας 25 οροφος) οτι καλυτερο κυκλοφορουσε, αλλα με κοσμο ολες στα δωματια να περιμενουν + τις γνωστες ξενερωτες ακυρες φολες ΜΑΙΡΗ, ΡΟΞΥ (φυλης 71 ισογειο & οροφο) που ηταν αδειες προφανως και καποια μπαζα στα τριπλα νουμερα της φυλης π.χ. ΝΕΛΛΥ (φυλης 109). αυτην ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΠΗΔΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ???? σα σκιαχτρο ειναι παρολο που ειναι λεπτη-κοκκαλο.
τι στον πουτσο λεω, ολοι τωρα σκασανε κυριακατικα ??? και καταληγω σε μια καινουρια για μενα, στο φυλης 69 οροφος, με ονομα ΟΛΙΒΙΑ.
με το που σκαει η γκομενα στο σαλονι ειπα ωραιο κομματι (μεγαλη μαλακια μου της στιγμης, γιατι δεν προσεξα καλα).
μελαμψη, μικρο σχετικα βυζι, πεταχτο κωλι και φαινοταν γυμνασμενη. γενικως καλη τη λες και λεω ας τη δοκιμασω.
μπαινω στο δωματιο και σκαει μετα απο λιγο. με το που ερχεται πολυ κοντα, τρωω ενα πρωτο ξενερωμα, γιατι μου ερχεται η εικονα της ΔΕΒΟΡΑΣ απο τον ΖΑΧΟ ΔΟΓΚΑΝΟ, το παλιο σηριαλ... και με το που γελαει, αρχιζω και γελαω και εγω γιατι ειναι εντελως καρμπον η φαση.
εντωμεταξυ εχει φαει κολλημα μαζι μου και με ρωταει συνεχεια απο που ειμαι. λεω εδω αθηνα και αυτη να μου λεει, οχι εισαι απο εξω τουριστας και να γελαει συνεχεια και να εχω μπροστα μου την εικονα της ΔΕΒΟΡΑΣ. ε ρε μαλακα μου λεω που μπλεξαμε πρωινιατικα.
by the way, ειναι απο βουλγαρια μου ειπε και ανετα την βαφτιζεις latina imitatione.
αρχιζει και μου ψιλοπαιζει το παπαρι, αλλα με το ξενερωμα που εχω φαει μου εχει γινει δαχτυλιθρα λεμε.
anyway... της λεω δε ξεκινας την πιπα και παει να βαλει καποτα. τη σταματαω και της λεω χωρις, οπως ειπε η τσατσα στο σαλονι αλλωστε. μου λεει σηκω και πηγαινε πλυντονα. παω τον πλενω με νερο και σαμπουαν (το κρεμοσαπουνο εννουσε) και συνεχισα τα γελια (με το σαμπουαν).
με τα πολλα και τα λιγα ψιλοσηκωθηκε και ανεβαινει πανω μου για cow.
τι το'θελε ???
μου σκαει μια απιστευτη μποχα απο μασχαλες και λεω...νταξει, αυτο ηταν, τωρα το πεταξαμε το 20αρικο (κανονικα αυτη τη φορα).
τη γυρναω στα 4 μπας και ξεφυγω λιγο απο τη μποχα, αλλα αρχιδια, ειχε μπει ηδη στα ρουθουνια και πηγαινε προς τα κατω η μυρωδια. αρχιζω λιγο γρηγορα να γαμαω, αλλα ο παιχτης κατω δεν επαιρνε σημα, με αποτελεσμα να γαμαω με ψιλομελατο παπαρι. αυτη να κανει αχ, βαχ κλπ αρχιδιες και ολο το σκηνικο να ειναι decadence. μετα απο λιγο ΕΥΤΥΧΩΣ, καταφερα και εχυσα (απορω με τον εαυτο μου μερικες φορες).
στα καπακια σηκωνομαι γρηγορα παω νιπτηρα και κανω ετοιμασιες για πουλο.
αυτη εκει να μου γελαει οπως και πριν και να'χει κολλησει. της λεω ευχαριστω και byessss.
για ποτε λακισα και βγηκα εξω να παρω αερα, ουτε που το καταλαβα.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ λοιπον Π Ο Τ Ε !!!

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
πήρα την τζανίνα στο φωκ27 ισόγειο. ωραία γυναίκα ψηλή με ξανθό πλατινέ μαλλί και κανονικό σώμα. στο δωμάτιο φιλική δεν έκανε προκαταρκτικά αλλά η πίπα της καλή. στο σεξ συμμετείχε ικανοποιητικά και δεν έδειξε σημάδια βιασύνης.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πολλές το κάνουν κατά περίπτωση σε πελάτες. Ας πούμε πριν μια βδομάδα η Σοφία στο 27β Κολωνού με τελείωσε με τσιμπούκι και στο στομα.
Καλημέρα. Όντως αυτό που λες ισχύει αλλά αν δεν ανακοινώνεται επίσημα στο σαλόνι επαφίεται στα κέφια και στην καλή διάθεση της, οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
579
Πόντοι
291
..επισκέφτηκα την Αθηνα Φώκαιας 19..για 2-3 μέρες θα γαμιεται πρωινη κ απογευματινή βάρδια σερί..όλοι τη γαμάτε Κόλο κ ανησυχεί πως θα αντέξει..σπευσατε να τη στείλουμε νοσοκομείο χωριανοί..

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καλημέρα. Όντως αυτό που λες ισχύει αλλά αν δεν ανακοινώνεται επίσημα στο σαλόνι επαφίεται στα κέφια και στην καλή διάθεση της, οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο

Αυτό ακριβώς! Επίσης και ανάλογα -ίσως-την εθνικότητα και -κυρίως- την καθαριότητα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
πήρα την τζανίνα στο φωκ27 ισόγειο. ωραία γυναίκα ψηλή με ξανθό πλατινέ μαλλί και κανονικό σώμα. στο δωμάτιο φιλική δεν έκανε προκαταρκτικά αλλά η πίπα της καλή. στο σεξ συμμετείχε ικανοποιητικά και δεν έδειξε σημάδια βιασύνης.

ειναι στα υπ'οψιν αυτη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ακομινάτου 2 ισόγειο Νατάσα ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ακομινάτου 2 όροφος κλειστό.

Καλλέργη 33 Σουζάνα ξανθιά χοντρή με μακρύ ίσιο μαλλί 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ μιλφ με κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Σουζάνα ξανθοκαστανο γκρανι σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α Ρωξανη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Χριστίνα ξανθοκαστανη μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι τατουάζ στο δεξί στήθος, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22β Βικτόρια ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Άννα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Καρίνα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστό.

Μεγαλου 28α αριστερά κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 (νέος οίκος) Αντριανα ξανθό γκρανι νταρντανα με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο  κουρτίνα Μαρία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικα Μαρία μελαχρινή κοπέλα πολύ χοντρή 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περδικα 3 αριστερά Συλβια ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περδικα 3 δεξιά Μόνικα μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom