Διπλή κατάθεση την Πέμπτη σε δύο πουτανες που δεν έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες
Πουτανα 1: Νατάσσα, από Αγίου Πέτρου 7. Μελαχρινή με καλό-γλυκο προσωπάκι, τούμπανο 2.5 αρι βυζί ωραίο σώμα και πεταχτό κωλαρακι. Στο σαλόνι ήμουν με 2 παππούδες
και στο δωμάτιο την γαμαγε ένας τρίτος
. Όταν τελείωσε βγήκε στο σαλόνι και κοιταζε μόνο εμένα στην παρουσίαση της. Δεν το έκανε προφανώς επειδή είμαι ομορφαντρας, αλλά καλύτερα μια νεανική αγκαλιά (ψωλή) από μία γέρικη
. Τέλος πάντων πήγα και μέσα ήταν φωτιά
. Όχι όσο η Πατρίτσια αλλά άξιζε τα λεφτά της. Συνοπτικά είχε πολλά προκαταρκτικά, ισπανικό και ακα πίπα μαζί ,3 στάσεις όπου είχε γίνει μούσκεμα, γλωσσοφιλα, ελεύθερο να ρίχνω σκαμπιλια και πάνω από 10 λεπτά μέσα. Είχε και σοσιαλ με δυσκολία και καθόλου βιασύνη να φύγει.
Όταν έφυγα η τσατσά ρώτησε πως μου φάνηκε και της είπα ένα ξερό καλά :S
Μπορεί να γράψω κριτική για αυτήν, γιατί το αξίζει.
Για αυτήν που δεν θα γράψω είναι η Σύλβια από άγκυρας 9. Μελαχρινή χυμώδης με 3 αρι πλαστικό βυζί, σώμα 30 χρονης, αλλά φάτσα 40+.
Όταν μπήκε μέσα μου έλεγε ότι ήταν άρρωστη και ζηταγε συγνώμη. Μαλακια που δεν έφυγα και το πάλεψα. Στην αρχή με έβαλε να ξαπλώσω και πήρε μια μέτρια πίπα με καποτα. Στο σεξ χάλια με 0 συμμετοχή σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου έκατσε λίγο γιατί ποναγε και ξαναγύρισε σε ιεραποστολικό. Το μόνο θετικό ήταν που έκατσε παραπάνω για να χύσω με φραπεδιά από αυτήν πάνω μου.
Μου ζήτησε πάλι συγνώμη και έφυγε.
Κρίμα το σπίτι...
Επίσης στο σαλόνι σε μπερδεύει γιατί έχει χαμηλό φωτισμό και επικεντρώνεσαι στα βυζιά της
Πάντως λέω να πάω στην Άννα από Ιωαννίνων 5, που έχω να την πάρω σχεδόν 2 χρόνια. Είδα πρόσφατες φωτογραφίες και φαίνεται να έχει φτιάξει το σώμα της από τα λεφτά που έχει βγάλει.
Το θετικό με αυτήν είναι ότι γουστάρει νεαρούς (είναι τεκνατζου η καριολα) λ, αλλά το αρνητικό είναι ότι έχει πολλούς (μα πολλούς όμως) κωλογερους αγαπουληδες.
Πριν 3 εβδομάδες περίπου σε τσάρκα με έναν φίλο μου πήγαμε στο μαγαζί και ένας μπάρμπας ρωταγε για το πότε θα έρθει η Άννα και μάλιστα της έδωσε το κινητό του!!!! για να τον ειδοποιήσει !!!!
όλα αυτά μπροστά μας, ούτε καν να πάει στο βάθος να μην ακούγεται. Και όταν έφευγε της έλεγε "να με ειδοποιήσεις εντάξει;"
Εύχομαι να μην καταντήσω έτσι, να περιμένω πότε θα γυρίσει μία πουτανα για να την γαμησω και να δίνω το τηλέφωνο μου σε αγνώστους.
Καλύτερα να με πατήσει το τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως
:S :S :S
Καλή εβδομάδα σε όλους