Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 507 άτομα (23 μέλη και 484 επισκέπτες)

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
    Καλά, αυτό δεν είναι νέο... όλα τα κορίτσια της Φυλής, είχανε δουλέψει σε studio ή της έχουν προτείνει να δουλέψουν σε studio... σ
    Τα κορίτσια στο Μεταξουργείο... "δούλευα στην Φυλής"...
εγώ το είπα σαν πληροφορία.. συμφωνώ ότι πολλές έχουν κάνει την διαδρομή και αντίστροφα..
Αλλά από μέλος έμπειρο να πιστεύει ότι του λέει η κάθε κοπέλα μου προκαλεί εντύπωση..
Τέλος πάντων... απλώς πριν χαραχτηρισουμε κάποιον καλό να είμαστε σίγουροι γι'αυτα που λέμε

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Φιλική συμβουλή φίλε μου:
Μην πιστεύεις ότι σου λένε οι πουτανες. Νόμος.

Αλλά μίας και το έφερε η κουβέντα, η Αθηνά αυτή τη στιγμή είναι από τις καλύτερες σε υπηρεσίες στο 20αρικο. Είναι η προσωπική μου άποψη καθότι την έχω τιμήσει αρκετές φορές.

Επίσης...δεν πάει να πει ότι επειδή πέρασε κάποιος ή κάποιοι καλά με κάποια κοπέλα, θα περάσουν και όλοι οι υπόλοιποι
συμφωνώ απόλυτα..
Αν πιστεύουμε τι μας λέει η κάθε κοπέλα...καηκαμε

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.634
Πόντοι
1.056
CASA DI FUCKEL :bounce: :bounce-glasses: :bounce: :bounce-glasses:

6+30 σημερα φτανω με το Αττικο Μετρο στην Αττικη :walkingpenis:
Ρεμ20 Φαμπιανα ψηλη,νεα,ντροπαλη με ωραιο σωμα :kissass:
Εκει ενημερωνομαι απο την 2τσα οτι μαλλον εχει ανοιξει το casa di fuckel :respect:
Ρεμ21Kατω κλειστο,Πανω ανοιχτο δεν ανεβηκα
Αγ.Πετρου  :wanker: :wanker:Νατασσα+Τζενιφερ :erection: :erection:
Φυλ+Πιπ casa di fuckel :happy:
O τσατσος :effemine: με ενημερωσε οτι χθες ξανανοιξε το μαγαζι :respect:
Το fuckel δεν εχει το σφιχτο αθλητικο σωμα που ειχε,ειναι αδυνατισμενο ελαφρα,αλλα πιστευω πως εχει μεγαλωσει λιγο το πατουρακι του :kissass:σε σχεση με τον Ιουλ/Αυγ :woldman:
Εχει κοντινει τα μαλλακια του κ ειναι πολυ γλυκο :smitten: :smitten:μαζι μου.
Καμει δυνατη επιμονη υγρη σκουφατη πιπα ενω το μουνακι του ειναι πολυ υγρο :kneel:
Τελειωσα στην γραμμωμενη κοιλιτσα του :headbaning2: :smiley6600:
Ηταν ενα τρυφερο τεταρτο μιας δυσκολης μερας :rose: :respect:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :undecided:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ :undecided:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΑΓΑΠΗ Κ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
...ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ...
...ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... :rose:

:hi: :hi: :hi:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Εστω ότι ότι είπατε είναι έτσι οι απόψεις για αυτήν ως τώρα είναι κάπου στη μέση (ούτε εγω καν είπα τα χειρότερα) Εγω λέω πάντα τη γνώμη μου με πάθος είτε είναι σωστή είτε λάθος, οι πισινές σοφές μεν ως τακτικές για πισινούς δε (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ΠΩΣ μετά από μια αμφιλεγόμενη κριτική ένα εντελώς νέο ACCOUNT έκανε χρέη καλής νεράιδας! Στο φινάλε μάγκες μου χωριό (καλό κακό ή μέτριο) που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ούτως ή άλλως η τάνα κ η ρουφιάνα τον 1ο χρόνο, μετά ουδέν κρυπτόν...

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Εγώ πάντως ούτε να υποστηρίξω έγραψα ούτε να κατηγορήσω.. αυτό που είπα είναι ότι η κοπέλα έχει δουλέψει πιο παλιά.. καινούργια σίγουρα δεν είναι.
Ότι είμαι καινούργιο μέλος αυτό με κάνει προμοτορα όπως λες;
Εγώ φίλε μου για τα 20 ευρώ μια χαρά πέρασα.. ούτε είπα ότι κάνει παπάδες αλλά είναι πολύ καλη.. εμένα για την ιστορία έδειξε ότι της αρέσει να τη γαμας από κωλο..
Εσένα αυτό δε συνέβη.. αυτά συμβαίνουν

Επισκέπτης
Eκεί που είσαι ήτανε,(ηλικιακά) και εκεί που είναι θά' ρθεις.. Έτσι λέει ένα παλιό γνωμικό.
Eσυ τι προτείνεις; να διοργανώσουν ενα gntm III για το ποιός θα γ@μάει  ...τάνες στους οίκους;
Τα λαθροπάκια βλέπω δεν σε πειράζουν, που ποιός ξέρει τι κουβαλάνε. Οι παππούδες σε πείραξαν. Και απο την άλλη δεν γνωρίζεις,οι γυναίκες τους ήταν αθώες πηνελόπες ή του έδιναν και καταλάβαινε. Τα εγγόνια και τα παιδιά τους τους μιλάνε;
Ή κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν. Για αυτό μην βιάζεσαι να βγάζεις εν θερμώ συμπεράσματα τύπε.  :cool2:
οι συνταξιουχοι εχουν συνταξη να πηγαινουν σε στουντιο κ κολ γκερλ. Τα απλα μπιυρδελακια ειναι για να γαμαει η νεολαια.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
οι συνταξιουχοι εχουν συνταξη να πηγαινουν σε στουντιο κ κολ γκερλ. Τα απλα μπιυρδελακια ειναι για να γαμαει η νεολαια.
συμφωνώ βάλε ένα ουισκυ το σηκώνει η ώρα. Άνοιξα και φόρουμ για να μαλακιζομαι πες ένα γεια άμα θες χΧαχα

• Like
Αντιδράσεις: 968

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Σχετικά με την αλυσίδα Λιοσίων 73 α, β, και Σπύρου πάτσι, γιατί όλες η υπηρεσίες στην Λιοσίων είναι 20 και στο Σπύρου παύση 40, το ελεύθερο στοματικό είναι 30, αυταρχικό 40 και πάει λέγοντας? Πάλι καλά που δεν έχω κουσούρια μέσα στο δωμάτιο κσι κάνω μόνο απλό πρόγραμμα

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Σχετικά με την αλυσίδα Λιοσίων 73 α, β, και Σπύρου πάτσι, γιατί όλες η υπηρεσίες στην Λιοσίων είναι 20 και στο Σπύρου παύση 40, το ελεύθερο στοματικό είναι 30, αυταρχικό 40 και πάει λέγοντας? Πάλι καλά που δεν έχω κουσούρια μέσα στο δωμάτιο κσι κάνω μόνο απλό πρόγραμμα

Ανήκουν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες και κατηγορία, σύμφωνα με όσα μου είχε πει η υπηρεσία στο Σπύρου Πάτση 40..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.944
Πόντοι
3.886
Ένα ωραίο μελαχρινό από Κολωνού 32α με βυζάρες το έχει δοκιμάσει κανενας;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εστω ότι ότι είπατε είναι έτσι οι απόψεις για αυτήν ως τώρα είναι κάπου στη μέση (ούτε εγω καν είπα τα χειρότερα) Εγω λέω πάντα τη γνώμη μου με πάθος είτε είναι σωστή είτε λάθος, οι πισινές σοφές μεν ως τακτικές για πισινούς δε (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ΠΩΣ μετά από μια αμφιλεγόμενη κριτική ένα εντελώς νέο ACCOUNT έκανε χρέη καλής νεράιδας! Στο φινάλε μάγκες μου χωριό (καλό κακό ή μέτριο) που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ούτως ή άλλως η τάνα κ η ρουφιάνα τον 1ο χρόνο, μετά ουδέν κρυπτόν...
Φιλαράκι η Αθηνά και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ τίμια, τουλάχιστον τη μία φορά που τη δοκίμασα μετά από κριτικές και γνώμες εδώ. Ότι υποσχέθηκε το εκτέλεσε επιμελώς, εγώ μόνο δεν ανταποκριθηκα χαχα. Έβαλε τζελ και με άφησε να τοποθετήσω μόνος μου το καβλι στην κωλαρα της, η μαλακια ειναι οτι εγω τελείωσα πολύ γρήγορα. Πήρα και την Κατερίνα χτες από φωκαιας 7 με την τριχωτή μουνάρα! Και αυτη με άφησε να κάνω εγώ τη δουλειά. Ωραία ήταν με την πουτσα στο κωλι μιας ωραιας και ψηλης γκομενας. Ε εχτες που δεν μου ερχόταν να χυσω, δεν το ευχαριστηθηκα γιατι μετα απο 1 λεπτο κωλογαμησι μου ελεγε σε παρακαλώ τελειωνε γρηγορα ή βαλτο παλι στο μουνι γιατι ποναω.

Επίσης από τις 2, πολύ καλύτερη αίσθηση ο κωλος της Αθηνας αρκετα σφιχτος.

Τώρα που αρχίσαμε με κωλαρακια, αν υπαρχει καποια αλλη καλη προταση ευπροσδεκτη και θα δοκμαστει.

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
182
Πόντοι
1
Μαγκες η Σαρα Φιλλιπιδου 11Β
δουλευει η εχει φυγει?
αν ναι δουλευει και σε αλλα μαγαζια?

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Η τελευταία κριτική για την Ρενάτα αντικατοπτριζει την κατάσταση στην φυλής από όλες της πλευρές, κοπέλες, υπηρεσίες, τσατσάδες, πελάτες, μιζέρια κλπ. Θέλω να Στάθω σε κάτι άλλο, είναι 5 με 6 κοπέλες και βάλε που είναι πολλά χρόνια, πιστεύω πρέπει να ανανεώνεται το ροστερ, τώρα το φτάει κσι είναι η ίδιες εδώ και χρόνια δεν ξέρω, διάβασα την κριτική του φίλου όλη γιατί είναι σεντονι πραγματικά

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Φιλαράκι η Αθηνά και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ τίμια, τουλάχιστον τη μία φορά που τη δοκίμασα μετά από κριτικές και γνώμες εδώ. Ότι υποσχέθηκε το εκτέλεσε επιμελώς, εγώ μόνο δεν ανταποκριθηκα χαχα. Έβαλε τζελ και με άφησε να τοποθετήσω μόνος μου το καβλι στην κωλαρα της, η μαλακια ειναι οτι εγω τελείωσα πολύ γρήγορα. Πήρα και την Κατερίνα χτες από φωκαιας 7 με την τριχωτή μουνάρα! Και αυτη με άφησε να κάνω εγώ τη δουλειά. Ωραία ήταν με την πουτσα στο κωλι μιας ωραιας και ψηλης γκομενας. Ε εχτες που δεν μου ερχόταν να χυσω, δεν το ευχαριστηθηκα γιατι μετα απο 1 λεπτο κωλογαμησι μου ελεγε σε παρακαλώ τελειωνε γρηγορα ή βαλτο παλι στο μουνι γιατι ποναω.

Επίσης από τις 2, πολύ καλύτερη αίσθηση ο κωλος της Αθηνας αρκετα σφιχτος.

Τώρα που αρχίσαμε με κωλαρακια, αν υπαρχει καποια αλλη καλη προταση ευπροσδεκτη και θα δοκμαστει.

ok

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Η Άννα-Ιλόνα εργάζεται κάπου ή έχει σταματήσει;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η τελευταία κριτική για την Ρενάτα αντικατοπτριζει την κατάσταση στην φυλής από όλες της πλευρές, κοπέλες, υπηρεσίες, τσατσάδες, πελάτες, μιζέρια κλπ. Θέλω να Στάθω σε κάτι άλλο, είναι 5 με 6 κοπέλες και βάλε που είναι πολλά χρόνια, πιστεύω πρέπει να ανανεώνεται το ροστερ, τώρα το φτάει κσι είναι η ίδιες εδώ και χρόνια δεν ξέρω, διάβασα την κριτική του φίλου όλη γιατί είναι σεντονι πραγματικά
Όπως τα λες είναι τα πράγματα τώρα όσον αφορά για την Ρενάτα παντα ήταν βιαστική αγενής απρόθυμη δεν θυμαστε το 2007-2008 που δούλευε Ξανθίππης και Λιοσίων πλέον έχει κλείσει συγχαρητήρια και μπράβο στον , Kosamf για την πολύ καλή κριτική που ανέβασε.

Τώρα όσον αφορά δυστυχως στο Μεταξουργείο φαινόμενα απλυσιας εμφανίζονται από κοπέλες που δυστυχώς έχουν μετατρέψει την επιλογή του 10€ου ως την έσχατη λύση
Βέβαια θα μου πει σωστά κανείς αφού ρε φίλε πας στο πλέον φθηνό αντίτιμο επιλέγεις και την τελευταία ποιότητα
Έτσι πέρασα από Ακόμινατου 2 πέρασα με μια μέτρια σχετικά σε εμφάνιση την Αλινα η κοπέλα πάλι ήταν απλυτη βρωμαγε το σώμα της  και κολαγε από την ιδρωτιλα και μπιχλα που μπορεί να κουβαλάει ο κάθε βρωμυλος ακάθαρτος που δεν πλένεται ποτέ.
Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι το ίδιο οι κοπέλες πρέπει πρώτα απ'όλα να μάθουν να σέβονται το σώμα τους και τους πελάτες που είναι καθαροί και ευπρεπείς διαφορετικά να κρατήσουν το Πακιστάν, Μπαγκλαντές,Ινδία, Ασία.
Εγώ αηδιασα και φυσικά δεν πρόκειται να περάσω ποτέ ξανά μαζί της.
Μπορώ να παραβλέψω και να συγχωρέσω την βιασύνη την ξεπετα στο10€ο αλλά το χαλί της απλυσιας ποτέ υπάρχουν και άλλες που δουλεύουν στο 10€ο αλλά σέβονται τον εαυτό τους και είναι καθαρές ανεβάζω κριτική αργότερα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Καλά, τώρα πολλά λέμε. Το θέμα είναι ότι όταν περνάμε καλά λέμε "έλα μωρέ οκ", άμα περνάμε μέτρια ψιλοτσινάμε αλλά οκ δεν κάνουμε σαματά, και τελικά όταν φάμε τη φόλα ενώ είχαμε ψιλοφάει ψιλοalert από άλλες φορές τότε θυμόμαστε ότι μας φταίνε όλα αλλά είναι αργά. Είναι γενικά αποδεκτό πως η Φυλής δεν ήταν αυτό που ήταν και εγώ ΔΕΝ αναφέρομαι στα προ κρίσης επίπεδα κτλ, αναφέρομαι την τελευταία 2ετία. Είναι σα να πας καζίνο 1μάρκα 1 20άρικο και άμα σου λάχει σου λαχε και χέσε μέσα Αποστόλη.
Το κακό με την αγορά του πληρωμένου έρωτα έχει το κακό πως ΔΕΝ αυτορυθμίζεται όπως ο υπόλοιπος ιδιωτικός τομέας (αν όχι καλό = κατεβάζει ρολά) διότι ο άνθρωπος ΠΑΝΤΑ...
1) ΘΑ ΠΕΙΝΆΕΙ
2) ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ
3) ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ
4) ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Επομένως ΟΤΙ καταπιάνεται με αυτά τα 4 θα ναι πάντα σχεδόν στο απυρόβλητο. Πείτε με μαλάκα, πείτε με ρομαντικό, πείτε με πουτανοαγαπούλη αλλά κατα την ταπεινή μου άποψη όταν πας να γαμήσεις επειδή δεν πας για καφέ ΑΛΛΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ με την κοπέλα και ναι μεν fake (καμιά φορά έστω και instant ούτε καν fake) aλλά πρέπει να υπάρχει και χημεία, μην πάτε κάπου που απλά ΔΕΝ σας βζάγει αυτό το κάτι και απλά στα μάτια σας είναι μια πορσελάνινη κούκλα. Βρείτε κανά 2-3 στάνταρ κοπέλες που να σας το χει και να της το χετε και στην ευχή στο καλό οι άλλες. Έχει γεμίσει (γαμηθεί έχει βασικά αλλά anyway) και fake reviews, πορνοπατέρς κτλ και είναι πολλές φορές σα να πας για χορό σε ναρκοπέδιο.

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Πέρασα από διδύμου 18 να δω αλιονα..τη θυμάμαι από τότε πού ξεκίνησε στο υπόγειο το δίπλα.. μάλιστα τότε εκτός ότι εγλυφε τα πάντα έδινε και κωλο στο 20ρικο..
Τώρα από εμφάνιση είναι υποκειμενικό.. προσωπικά έχει πάρει πολλά κιλά.. αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.. το κακό είναι ότι πλέον η κοπέλα έχει ψυχολογικά προβλήματα.. μπαίνει μέσα και αρχίζει να λέει την ιστορία της ζωής της ότι δεν έχει πλέον πελατεία.. Αν την αφήσεις μπορεί να μιλάει ακατάπαυστα..δε θα μπω σε λεπτομέρειες..
Δυστυχώς πλέον δεν μπορεί να υποστηρίξει ουτε τη πίπα που έκανε..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom